|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.10.2008 9:25:52
|
|
|
|
teta beta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Ko sem hotela Vaskota peljat na štadion, da bi malo skupaj tekla po progi, je bil tudi proti, češ da ne rabi proge za laufat, ker laufa lahko tudi v naravi in za to ne rabi umetne podlage. Pa laufa Vasja v naravi ali je bilo to zgolj hipotetično? Ker če živiš v mestu, so ti določene stvari pač bližje in mislim, da je bolje, da teče na štadionu, kot da sploh ne. Se mi zdi, da gre tudi za čisto drugačen način teka, pa še fino se jim zdi. Mene tudi Daša vedno, ko greva mimo žalskega štadiona, truca, da gremo tja, ampak sama ne morem z njo, vsi se pa tudi ne spravimo. Pa tudi tule gre ful rada na šprtno igrišče in teka v krogih okoli, pa je navadno betonsko rokometno igrišče. Saj na splošno se strinjam, da pretirano šopanje z znanimi liki ipd. ni pametno, ampak pretiravanje v nasprotno smer je pa spet BZ, ker otroci še glih ne razumejo, kaj so to načelna stališča, ampak samo vidijo: moja mami je žleht, ker mi noče kupit copatk z mojstrom mihom, ampak tiste s kužkom . No, mi smo zadnjič kupili v Deichmanu copatke z MM in sploh ni bilo variante za katere druge, sem jo skušala nekak spraševat, da bi vzela kakšne z gumijastim podplatom, pa je s takim žalostnim glasom rekla, "jaz bi mojstra miha", da pač ne moreš rečt ne. Po drugi strani je pa celo dpoldne težila, da hoče imet jajčko, "tako za privezat, uno roza, da se bo Ema not vozila, pa za dojenčka, pa uno jajčko no, roza jajčko..." do onemoglosti (najine), to pa absolutno odpade. Ta hudič stane 70 evrov! Ajd, dojenčka bo mogoče res prinesel dedek mraz, ker smo ga že za r.d. gledali, ampak ostale accessories si pa lahko kar naslika.
|