|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
19.10.2008 13:56:25   
Gwendolen
dini, ne moreš presojat ene same izmerjene temperature brez vedenja o predhodno (in tudi pozneje) izmerjenih temperaturah. Vedno v soodvisnosti. Kako naj tu katera ve, kaj pomeni konkretno samo ena temperatura. Če jih vpisuješ vsakodnevno na FFO, ti bo itak program sam povedal, kaj pomenijo tvoje meritve. FFO ti ne napoveduje vnaprej, kdaj bo O in kdaj bo ne vem kaj. Dobiš analizo za nazaj, zato da spoznaš svoj ciklus in lahko v nadaljnjih ciklusih tudi sama kaj predvidiš. Gre zgolj za statistiko. Ni magični stroj, ki bi znal napovedati, kdaj točno boš imela O, na podlagi analize nekaj zaporednih ciklusov (če seveda vmes prej ne zanosiš), boš pa vedela, kdaj približno jo lahko pričakuješ oziroma tudi, če jo sploh imaš (kar ni 100%, saj nimajo vse ženske izrazitega padca in potem porasta temperature, lahko imaš O tudi brez tega, program pa k sreči mislim da zaznava tudi določene anomalije - zato pa tudi opazuješ sluz in jo beležiš zraven v tabelo).

Ergo ti tudi me ne moremo povedati, kaj je zdaj ta temperatura. Fajn bi bilo, ko bi ti lahko rekla, da imaš O in da bejž user posted image , ampak ko bi to zmogla, bi znala to tudi pri sebi. Pri tebi je pa verjetno še dodatno zapleteno, ker te ciklusi tako zafrkavajo. Kaj pa če bi najprej vidva s tvojim G to poštimala, potem pa bi veliko bolj neobremenjeno lahko pristopila k zanositvi. Če te ne pregleda dovolj podrobno, zahtevaj, vztrajaj. Saj ti pripada, sploh če imaš težave.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.10.2008 20:24:24   
avaya

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L   v nove boje                    
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)   v nove boje          
xx.10. - liam user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - pravoda (2. krog)user posted image
user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam   v nove boje
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (2.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3
21.10. - ziva1 (11. krog)
user posted image user posted image user posted image   v nove boje                         
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje  
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
31.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

66 nas je že!!! Od tega pa že 6 nosečk user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
19.10.2008 20:32:08   
avaya
Hejla punce!

Spet je nov teden pred nami. Upam, da ste si čez vikend odpočile in nabrale novih delovnih moči. Mene čaka par pestro. Sicer pa še odštevam dneve do podaljšanega vikenda. Midva sva te dni nekaj na bojni nogi, tak da ni nič user posted image , sicer naj bi bila O že mimo po mojih izračunih, ampak nikoli ne veš. user posted image

A veste kaj mi je moj sin (2,5 let) dejal danes pred spanjem...Pred spanjem se vedno pogovarjava v temi in danes mu povem, da bo soseda pri babici in dedku dobila dojenčka. Pa sem ga vprašala, če bi on tud imel dojenčka in je rekel:" Mami ja, imel bi velikega dojenčka".user posted image  Jaz pa dodam, joj ko bi ti vedel, kako si tudi mami želi dojenčka, on pa tako milo zraven: Bom kupil dojenčka mami, a prov" user posted image user posted image . Kok je moj sin zlat, a ne?

No zdaj grem pa na kavč, past mulo zraven moža. user posted image  pa še nekaj jamra, da ga želodec boli, kao od kosila (ampak mi je čudno zakaj potem ne boli tudi mene in sinauser posted image ).

Navijam, da se bo nov teden začel bolj "roza" user posted image user posted image user posted image . V tem tednu nas kar 12 pričakuje user posted image , pa še vse tiste iz prejšnjega tedna. Uf bo pestro. dajmo punce, čimveč ++++ in user posted image user posted image user posted image .

LP
avaya

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
20.10.2008 7:13:59   
luna80
Dobro jutro punce moje drage!!!!!
Po dolgem času sem spet med vami, sem si vzela danes dan ra relax....., bom uživala sto na uro, kot jz znam to zelo zelo dobr!!!!
Ta mesec jaz abstiniramuser posted image user posted image user posted image user posted image , malo pavze in malo spremembe v lifu pa prou sedeuser posted image user posted image user posted image , tko da nobenga obremenjevanja ta mesec sploh!!!
Punce mislim na vas na polno in navikam kouser posted image do konca, da bo oktober uspešen. Matr ej kva gre tale čas hitro naprej. Še malo pa bo novo leto in potem spet morje, ker upam, da bo zime čimprej konec ker jo ne maram, grrrrrr!!!!!!!!!
Tko da ujemte še zadnje lepe jesenske sončne dneve, ki so naravnost fantastični in si privoščite kak daljši izletek v naravo.
Bejbike, še nekaj dni je v oktobru, zato stiskam pesti da user posted image padejo na plodna tla in bo seznamček lepo obarvan roza.
Bambinca upam, da tvoja pikica lepo raste in da se kdaj pa kdaj spomniš tudi na nas tvoje soborke včasihuser posted image .
Gwenči pogrešam te, kam si ušla? Mogoče na kak kratek odih???
Kinnie tebi pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in upam da bo vse okej.
Skratka lepo začnite delovni teden, in naj vas malenkosti ne spravijo iz tira.
Rada vas imam!

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.10.2008 7:54:05   
monty
giotti in vse ostale, hvala za mnenja. sej jaz vso teorijo poznam in tudi vem, da sreče ne morem iskat v jutrišnjem dnevu.... pa ne bom razpredala. Sam znašla sem se v takem obdobju ko se prav nič ne prestavi ali spremeni na bolje. Do sedaj nisem verjela, ampak zgleda da prestopno leto res ni kaj prida. Potem pa če si malo tak kot sem sama, da vse vidiš še malo bolj dramatično kot je, je pač hitro kaplja čez rob. ZA naslove knjig pa hvala bom šla v knjižnico ali kar kupit ker take knjige je vedno dobr imet doma.

sem se pa ta vikend naučila, da nič ne pomaga računanje OV, delanje OV testov.... branje vsega mogočega in pač vse kar najbrž večina nas, ki smo tle gor počne, da bi bila že enkrat user posted image . Kolegica je že noseča, smo začeli ist čas, pa se ji sanja ne, da je treba zadet OV, .... Še to ne ornk kakšen je pozitiven rezlutat nosečnostnega testa.
tako je to drage moje, povsem brez pravil. moram priznat, da sem se zjokala na mile solze, zakaj meni še ni dano.
po drugi strani lahko vzamemo tudi tako: Če je njima uspelo bo pa slej kot prej tudi nam!!!!! v petek imam G in upam, da prinesem kaj s sabo.

navijam za oktober, naj bo tale in naslednji teden polno novih srečk nosečk.

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.10.2008 7:59:32   
monty
aja giotti, kakšen kostanjev piknik?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.10.2008 8:57:10   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

jaz se bom čez par mesecev mogoče spet vrnila med borke....odvisno pač od izvidov in če bo še kaj volje za novega user posted image .... to pot nam spet ni bilo usojeno......še malo bolj žalostna sem pa, ker je šlo za molo.....

joj, draga *kinnie*, user posted image user posted image user posted image tako mi je žal zate...zdaj bom držala močno pesti zate, da bodo izvidi dobri, da bosta lahko šla čimprej ponovno v nove boje in saj veš enkrat nam bo vsem uspelo!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
20.10.2008 9:04:14   
kalypso
Ojla dekleta!

Madonca, 2 dni me ni tle, pa nabijete 4 strani postov =) Pa nič hudga, sem vsaj mela kaj delat od 7.30 zjutraj :P

Se pa tud jaz sprašujem, kako hudiča je možno, da sem prej 2x zanosila (nenačrtovano - 1. je bil SS), zdaj pa, ko si želim, pa nič od nič user posted image Bo zgleda res nekaj na tem, da če nisi sproščen, tudi dojenčka ni in ni...

Mam prijatelco, ki je s svojim partnerjem vsak dan (razen med M) pa se je šele 7. mesec prijelo. Torej res ni pomembno, če veš kdaj maš O in plodne dni, ko bo bo in nič prej user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
20.10.2008 13:04:41   
monty
kje ste danes vse????

meni pa ob ponedeljkih paše tko bolj na izi vzet službouser posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
20.10.2008 13:49:35   
sonček85
jst pa navijam ,ker vidim da je tukaj vse tako tako s temi našimi nosečkami ta mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
20.10.2008 14:52:06   
kalypso
Bom tukaj malo zatežila, vas je več tle =)

Sej se mogoče ponavljam in vem, da je čisto različno od ženske do ženske ampak ni vrag, da se ne bo ena našla k ma podobno situacijo...

1. Meni moji ciklusi niso čisto jasni... Če sem prejšnji mesec mela 1. dan M 10.9. in sem jo ta mesec dobila 10.10. koliko je torej dolg moj ciklus? 30 ali 31 dni? (nikoli se nisem ubadala s temi dolžinami, vedno pa dobim M 10. v mesecuuser posted image )

2. Kakorkoli že, moji plodni dnevi naj bi bili ali od četrtka 23. do 27. (30 dni) ali od 24. do 28. (31 dni)... Vse lepo in prav, ampak po merjenju BT je meni že včeraj začela padat (iz 36,6 na 36,3; to je že kar dosti ane?). Me sicer zanima kaj se bo z BT zgodilo jutri, ampak ali je sploh možno, da bi pri tako dolgem ciklusu imela O že 11. oz. 12. dan??
No, sicer me ne moti, smo včeraj zvečer imeli športni dan, ampak vseeno... Ma nisem še nikoli bla tolko zmedena glede M in O kot zdaj user posted image

Prosim pomagajte user posted image

< Sporočilo je popravil kalypso -- 20.10.2008 14:54:25 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.10.2008 14:53:51   
kalypso
BT mi je padla danes, ne včeraj... bučka =))

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.10.2008 15:18:14   
sonček85
1.Mislim da  na 31 dni
2.jaz osebno si nisem cmerila bt ,poznam pa veliko punc ,ki si meri in tako ugotovi kdaj naj bi imela O.
Mislim ,da bo najbolje da si ti meriš BT od zadnjega dne M pa do M in boš videla kdaj se ti bo T dvigala in spuščala.
Mislim pa da smo o tem pisale na tej temi zadnjič ,kdaj naj bi bila O  in kdaj ne.

Mislim pa da manj ko se boš z vsem tem ubadala in bolj k boš sproščena bolje bo tudi zate in dragega.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.10.2008 16:49:44   
giotti
Helou user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Danes pa je tule gor fuul zatišje user posted image  Mogoče sem pa jaz ful zamorila zadnjič user posted image Mi je zdaj kar malo žal, ker tule na vse kriplje pretegujem svoj jezik (oziroma prste po tipkovnici), potem pa itak vidim, da to že vse obvladate. Se počutim kar malo bebec user posted image  Ja, pa saj vas razumem, sem sama na istem, tudi oblvladam teorijo u nulo. Sploh pa teorijo, ubesedeno v nasvete, kot so na primer, "sprosti se, ne obremenjuj se, pozabi na temperature in znake in samo uživaj, delaj ljubezen, kadar ti paše...". Če bi tele nasvete spravila v prakso oziroma tale drugi del (ker prvi, ki se tiče neobremenjevanja ter sprostitev mi gre odlično od rok, nog in glave (predvsem na glavi je pomebno pritisniti gumb RELAX)), seksaj, kadar ti paše, bi lahko mama postala samo na način, da posvojim dete ali pa mogoče kakšna umetna oploditev, ki pa je zame v tem trenutku še zelo tabu tema, pa itak ne verjamem, da si do nje upravičen pri tovrstnem vzroku. Skratka, meni je najbolj lepo, ko se močno, močno stisneva in tako zaspiva, kako škoda, da otroci ne nastanejo na tak način. Potem bi jih sigurno imela že deset user posted image  No, samo pri meni, saj pri drugih ne rabijo nastat na tak način. Zato bom še naprej merila temperaturo in se ukvarjala s tem, kdaj pa je treba malo dlje od objema. Kakorkoli grešno in grozljivo in totalno neromantično se to sliši user posted image  Ostalim, ki pa se tako odlično znate prepustiti trenutkom in seksate, ko vam paše, torej vam zares paše, in znate odmisliti vse datume, pa vse čestitke. Lahko vam povem samo to, da bodite hvaležne, da vam je to dano.

Draga Kalypso, nimam pojma, kaj naj ti rečem, saj si vidla, kako je z menoj in še zase nimam pojma, kako je s tem, kaj šele zate. Sploh pa zato, ker jaz nisem imela nobenega padca temperature. Bom pa vseeno vprašala v petek G. za interpretacijo svoje tabele, pa ti potem lahko to povem, pa boš vidla, če lahko moj primer kakorkoli preneseš na svojega. Pa kaj se res ne bi medve preselile na nek drug forum, kjer bo govora samo o dnevih D in kjer bomo striktno prepovedale nasvete v stilu, sprosti se in ne obremenjuj ter seksaj na dva dni. Kaj paviš? user posted image  
Natasa, kako je kaj s teboj? Držim pesti, da bo vse okej! user posted image  user posted image

Imejte še naprej vsaj polovico tako fenomenalen dan, kot ga imam jaz. Cmokec vsem user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.10.2008 18:14:24   
sonček85
ne ni zaradi tebe zatišje.zatišje je zato ker vse delajo teste,sločkajo ,.....
Ti si naš sonček ,ki nam-jim res pomaga ko kaj potrebujemo-jejouser posted image user posted image user posted image user posted image zate ker si tako dobra in skrbiš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.10.2008 19:21:00   
misk2
helllo....kako ste punce...me par dni ni bilo gor... jst sm sicer mislila da ta mesec ne bo nic....kr sm ze takoj sla med novemberke in sm rekla da me tu pobarvate na modro...ampak nase user posted image  se ni zaenkrat.....   ( sicer pa lohk da mi spet samo mal zgage dela, da bom spet mal upanja pa bo jutri prisla)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.10.2008 19:25:11   
sonček85
DRŽIMO PESTI DA JE NE BO.sAMO DANES JE PA TUKAJ RES TAKA TUGA.jAVITE SE KAJ

VSE NA RAPORT-TAKOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.10.2008 19:28:49   
*kinnie*
ooo Sonček85, pozdravljena.....user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.10.2008 19:30:16   
*kinnie*
Jaz še vedno navijam za naše oktobrkeuser posted image user posted image user posted image , pa je kar malo zatišja tuuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.10.2008 20:41:52   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

DRŽIMO PESTI DA JE NE BO.sAMO DANES JE PA TUKAJ RES TAKA TUGA.jAVITE SE KAJ

VSE NA RAPORT-TAKOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Javljam se na raport; (pozitiven) rezultat pa sporočim v petek, razen če me user posted image  prehiti

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.10.2008 21:19:07   
kalypso
Hvala za odgovore user posted image

Giotti ti samo povej kam pa pridem za tabo... user posted image
Če pa kaj pametnega izveš pri G pa hitro na raport user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.10.2008 22:45:24   
tropical

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L   v nove boje                    
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
  v nove boje
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)   v nove boje          
xx.10. - liam user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - pravoda (2. krog)user posted image
user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam   v nove boje
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (2.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
14.10. - ninca22
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3
21.10. - ziva1 (11. krog)
  v nove boje                            
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog)   v nove boje
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
31.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

66 nas je že!!! Od tega pa že 6 nosečk user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
21.10.2008 8:18:57   
S*
Kje ste oktoberke??? Jaz še vedno navijam za vas user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .
Midva veselo user posted image  te dni, ker je pač čas O, rezultati pa bojo vidni začetek novembra.
Lep jesenski dan vam želim, čeprav je Primorska nekam oblačna in meglena.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
21.10.2008 8:35:11   
dulcinea
Jaz tudii pridem še kdaj pogledat kaj je novega. No, kdaj bom videla spet user posted image  in user posted image  tukaj gor?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
21.10.2008 9:02:41   
monty
punce men se mesec vleče za umret. 26. izvem kaj je, čeprav nimam nič kaj dobrega občutka. me že nekaj spodaj stiska in malo boli isto kot par dni pred rdečko tečko. sploh si ne znam predstavljat občutka kako srečna je tista, ki vidi user posted image . ko bi vsaj znala odklopit možgančke in ne mislit na to.
Kdaj bomo to me????
user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?