giotti
|
Helou Danes pa je tule gor fuul zatišje Mogoče sem pa jaz ful zamorila zadnjič Mi je zdaj kar malo žal, ker tule na vse kriplje pretegujem svoj jezik (oziroma prste po tipkovnici), potem pa itak vidim, da to že vse obvladate. Se počutim kar malo bebec Ja, pa saj vas razumem, sem sama na istem, tudi oblvladam teorijo u nulo. Sploh pa teorijo, ubesedeno v nasvete, kot so na primer, "sprosti se, ne obremenjuj se, pozabi na temperature in znake in samo uživaj, delaj ljubezen, kadar ti paše...". Če bi tele nasvete spravila v prakso oziroma tale drugi del (ker prvi, ki se tiče neobremenjevanja ter sprostitev mi gre odlično od rok, nog in glave (predvsem na glavi je pomebno pritisniti gumb RELAX)), seksaj, kadar ti paše, bi lahko mama postala samo na način, da posvojim dete ali pa mogoče kakšna umetna oploditev, ki pa je zame v tem trenutku še zelo tabu tema, pa itak ne verjamem, da si do nje upravičen pri tovrstnem vzroku. Skratka, meni je najbolj lepo, ko se močno, močno stisneva in tako zaspiva, kako škoda, da otroci ne nastanejo na tak način. Potem bi jih sigurno imela že deset No, samo pri meni, saj pri drugih ne rabijo nastat na tak način. Zato bom še naprej merila temperaturo in se ukvarjala s tem, kdaj pa je treba malo dlje od objema. Kakorkoli grešno in grozljivo in totalno neromantično se to sliši Ostalim, ki pa se tako odlično znate prepustiti trenutkom in seksate, ko vam paše, torej vam zares paše, in znate odmisliti vse datume, pa vse čestitke. Lahko vam povem samo to, da bodite hvaležne, da vam je to dano. Draga Kalypso, nimam pojma, kaj naj ti rečem, saj si vidla, kako je z menoj in še zase nimam pojma, kako je s tem, kaj šele zate. Sploh pa zato, ker jaz nisem imela nobenega padca temperature. Bom pa vseeno vprašala v petek G. za interpretacijo svoje tabele, pa ti potem lahko to povem, pa boš vidla, če lahko moj primer kakorkoli preneseš na svojega. Pa kaj se res ne bi medve preselile na nek drug forum, kjer bo govora samo o dnevih D in kjer bomo striktno prepovedale nasvete v stilu, sprosti se in ne obremenjuj ter seksaj na dva dni. Kaj paviš? Natasa, kako je kaj s teboj? Držim pesti, da bo vse okej! Imejte še naprej vsaj polovico tako fenomenalen dan, kot ga imam jaz. Cmokec vsem
|