|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
17.10.2008 17:37:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: monty
Sonček kaj dobrega skuhaj, midva sva danes komot (no če sem čist poštena že dva tedna nisem nič skuhala( pa ne zaradi lenobe ampak zaradi norih urnikov ki so zdele)), in greva kr na pico.

bi pa rade volje kaj domačega user posted image !
ja sem danes kuhala golaž in polento ,ko sem mislila včeraj,zdle grem pa delat pico.njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

giotti:mislim da bo tebi test pokazal+++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.10.2008 17:49:50   
loveforever
punce moje!!!!!!!!!!! pa kakšne barve je ta seznam!!!!!!!!!!!

takoj vse slončkat tiste ki še imate možnost!!!!!!!!!!

le 6 vas jih je zapisanih, no vsaj malo naj vas potolažim. med junijkam je prijavljeno nekaj čez 30 nosečk!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo nove!!!!!!!!!!!!

no naj vam bo, julija še imate čas, potem pa res fertik!!!!!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.10.2008 20:15:28   
tropical
giotti jaz se ti opravičujem, za to napako. Sem prebrala in pozabila popraviti. Nisem spregledla, ampak enostavno sem pozabilain kliknila za poslat post.
Drgače pa lahko tudi sama to urediš, če te tako moti to.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.10.2008 20:18:16   
tropical

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L   v nove boje                    
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)   v nove boje          
xx.10. - liam user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - pravoda (2. krog)user posted image
user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam   v nove boje
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (2.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3
21.10. - ziva1 (11. krog)
  v nove boje                            
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
31.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

66 nas je že!!! Od tega pa že 6 nosečk user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
17.10.2008 20:30:32   
giotti
Joj, Tropical, oprosti user posted image . Res nisem tako mislila, kot je izpadlo user posted image . Vem, da ste pač pozabile to upoštevat, sem se ful hecala iz tega, kar sem napisala. Ma, res je bil čisti hec, kar sem rekla. Čeprav, zdaj ko berem nazaj, vidim, da sem res mal smotano napisala. Še enkrat oprosti!!!

Ful ste pridne s seznamčkom in vem, da ga lahko sama tudi popravim, samo mi je tako lepo, da samo določene to urejate. Res mi je to ful lepo in se prav nočem vmešavat. user posted image
Tropical, tudi jaz komaj čakam, da pride tvoja tečka. Tokrat navijamo, da zate čimprej pride, a ne user posted image  user posted image  user posted image

Cmokec user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
17.10.2008 20:52:30   
tropical
Nič hudega giotti,user posted image ,se zgodi. Pač meni je kar lepo urejat seznamček, kio imam pač čas.

giotti Iz srca ti želim, da konec meseca zagledaš user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.10.2008 8:16:12   
ursula3
Ja vidm da sem izzvala vsaj malo filozofskega razpravljanja in da ni samo golo matematično fizikalno raziskovanje in ustvarjanje tako čistega bitjeca na teh forumih. Se opravičujem se učeri nisem mogla javit ker sem bla brez glasa in me ne bi slišaleuser posted image .V enem dnevu načnete tok tem, da sploh ne vem kje bi začela...Ja giotti zelo lepo napisano o sreči, ne moreš jo živet v prihodnosti. Poleg bi še dodala vedno misliš in upaš da te bo naslednja služba osrečila / drugačno stanje / spremenjena podoba in ko prideš do te naslednje službe / nosečnosti / spremenjene podobe vedno iščeš ponovno novo službo, nosečnica komi čaka da rodi, tista, ki je shujšala jo začne motit tist cm špehca, ki ji je ostal čez pas...in tko nastane never ending story. Potrebno je živet tukaj zdaj za trenutna stanja in v tem iskat zadovoljstvo in šele ko ga najdeš v tem stanju greš lahko dalje. Kadarkoli kdo jamra, joka mu vedno rečem zadevo lahko najmanj z dveh zornih kotov. Vsaka user posted image  )zdej jih bom verjetno po glavi dobla od mnogih ampak to ni moj problem) j e potrebno gledat kot izziv...marsikatera je verjetno uporablala kontracepcijo in si zraven mislna joj kok fajn bi blo user posted image brez zaščite in zdej smo v tej fazi zato jo zajemimo z veliko žlico in uživajmo, pustmo temperaturo, ovulacijo..prepustimo se toku, v življenju se ti tko in tko zgodi kar ti je namenjen, oz. kar ti podzavest narekuje, te pa nikakor ne moreš pretentat. Joj kako težka tema za tako zgodi zjutri. Kar pa zadeva mojga pluska je pa tko...moje telo se intenzivno pripravlja za sprejem user posted image  sam ne vem če ta mesec. Lep vikend vam želim, ljubite se ko vam paše in kolkr vam paše. user posted image  je lahko samo posledica ljubljenja in ne vzrok za to.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.10.2008 10:00:23   
dini
Jutro, ste ble pa pridne useuser posted image user posted image user posted image

Navijam za user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.10.2008 10:35:55   
bambinca
Jutro bejbe! Me je kr mal sram, da tako pozno vstanem, ampak jest bi samo SPALAuser posted image
Ajde dejmo zdej! Akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.10.2008 11:23:16   
ninca22
dobro jutro punce!Mal sem pozna ta mesec,in upam da še lahk pridem na seznamček!ta mesec bi mogla dobit 14. vendar je še nimam,tk da če me lahko date na seznamuser posted image  in upam da nas bo ta mesec čim več zagledalo user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.10.2008 12:22:02   
natasa28
pozdravljene, sem sicer na seznamu med srečkami nosečkami, a ne vem kako se bo to izteklo. Včeraj sem namreč na toletnem papirju opazilo mao roza-rjavkastega izcedka. Seveda sem takoj zagnala paniko in šla k ginekologinji,a kot zakleto so imeli več ali manj včeraj vsi na Vošnjakovi MB neko izobraževanje. tako da je delal samo en starejši ginekolog. Sestra me je najprej čudno pogledala ko sem ji pojasnila zakaj se gre, in rekla da pri 4-5 tednh še ne moremo ravno govoriti o nosečnosti, poleg vseha pa je še tisti test, ki ga oni delajo tam na urinu pokazal nejasno ne ja  in ne ne. Nakar me je ta ginekolog le pregledal ter nato naredil še ultrazvok, na katerm se še žal v maternici ni videlo Gv-ja, videl je smo zadebeljeno sluznico. Tako da mi je predpisal Dabroston ter napotnico za v ponedeljek za kri Beta HCG in nato kontrola pri svoji ginekologinji.
Vse skupaj je opisal, da so vse možnosti da bo vse Ok, lahko pride tudi do IVM, lahko do splava. Moram pa sstrogo mirovati. Tako da res ne vem pri čem sem. Prestrašena sem danes še enkrat ponovila CB  in mi je še bolj jasno kot v ponedeljek pokazal+.
Ne vem mislim da bom še kar nekaj dni v nevednosti. Tolaži me edino, da se danes več ničesar ne vidi na toaletnem papirju- s pa mi je pri prejšnji nosečnosti dogajalo isto sem tudi 35-36 dan imela ta izcedek na papirju potem pa se je v 7 tednu normalno videl utrip.
Ne vem bomo videli.

Ve katera kakšno vrednost beta Hcg bi se v ponedeljek naj pokazala?

Toliko o meni , pa dosti sreče ostalim nosečkam in še čakajočim.
lp

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.10.2008 12:45:48   
dini
natasa28 držimo ful pesti da bo use ok.user posted image user posted image

Mene pa nek zanima, smo se na šihtu menle z eno sodelavko pa je rekla da ko je s svojim user posted image in ko je šla na wc da je bla umes kri pol na papirju pa nč več, in ji nism vedla povedat kaj je, ve mogoče kera, ker je ful prestrašena?

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.10.2008 14:57:25   
sonček85
nataša:tudi sama sem imela malo rjavega izcedka v 5 tednu in par dni nosečnosti in bila cela prestrašena,zato sem šla k dežurnemu ,dobila napotnico šla v  bolnico kjer me je pregledala G .Videla se je mala pikica ,krvavitve na nikjer ,no in potem sem z dragim slončkala po kakih 2 dneh od tega in evo ga spet krvavitev,grem spet v bolnico ,spet nikjer nobene krvavitve ,srček je pa že lepo bil ,tako da se nič ne sekkiraj.Me je pa dala G takoj na bolniško ,dabroston in sedaj sem že v 13t.Je pa bolje da z dragim ne slončkata do prvega pregelda-to ti resno svetujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.10.2008 17:22:19   
rakica26
Tudi jaz grem v nove boje, ni blo nič uspeha:(

Upajmo, da bo november prinesel vsen nam, ki čakamo več sreče in veselja.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.10.2008 19:13:41   
sonček85
navijammmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.10.2008 21:04:30   
baby1978
Hallo Babike..

Hja jaz sem bila pa zdaj lep cas odsotna, saj sva bila z dragim na potovanju. Pa comp. mi je crkno doma,pa v glavnem norisnica, pa tudi tetka user posted image je prisla, tako da.......grem v novi krog  ( 2) Novembra.
Imam pa eno vprasanje, 4 dni pred user posted image sem imela zelo mocne bolecine v trebuscku- iste kot menstrualne bolecine, da niti nisem moglauser posted image . Ali je mozno da imam O tako pozno???? Je ze katera slisala za to?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
19.10.2008 7:05:39   
*kinnie*
natasa28, meni je pa čisto normalno, da se je videla samo zadebeljena sluznica.....in res mislim, da bo vse okuser posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
19.10.2008 7:07:53   
*kinnie*
jaz se bom čez par mesecev mogoče spet vrnila med borke....odvisno pač od izvidov in če bo še kaj volje za novega user posted image .... to pot nam spet ni bilo usojeno......še malo bolj žalostna sem pa, ker je šlo za molo.....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
19.10.2008 8:38:07   
tihoupanje
Kinnie....user posted image user posted image user posted image ..žal mi je...resnično....Ko prideš, vedi, da vama bo hitro uspelo in tokrat bo zadetek v polno....Brez zapletov in smole, ki nas tako zveto spremlja.....

Baby1978.....TIsto bolečino, ki jo omenjaš 4 dni pred Muser posted image , jaz osebno poznam kot SS.....

Mislim, da mogoče ni bilo vse OK s tvojo user posted image , kakšna genetska zmešnjava.....žal....user posted image

Tako je to.....zapleteno....Zdrav in vitalen user posted image  se zgodaj mora boriti z našim imunskim sistemom, da ga ne uniči. Trdijo, da jeuser posted image  parazit...zato takoj po oploditvi izloča eno snov, ki zavira naš imunski sistem, da ga ne prepozna kot parazita in ga ne uniči...

Če pa je user posted image  nekaj bolan in ne zmore izločati te snovi....potem se zgodi, da ga maternica s krči začne odstranjevati.....Hude bolečine pred M.....Mogoče še kakšen test naredimo in je user posted image ...

Žal.....je tako....user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
19.10.2008 9:23:27   
dini
kinnie upam da bodo izvidi okuser posted image
Mene zanima kako se zdej gleda temperatura, men je prej pokazalo 35,6? Prosim če mi še enkrat poveste kako morm zdej gledat to padanje in naraščanje.

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
19.10.2008 11:17:13   
dini
Je kera gor?user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
19.10.2008 12:01:43   
dini
Gwendolen kaj kej poveš?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
19.10.2008 12:11:41   
baby1978
Tihoupanje/ kaj pomeni SS ??????

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
19.10.2008 12:36:43   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Tihoupanje/ kaj pomeni SS ??????

spontani splav

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
19.10.2008 12:43:09   
dini
Mi lahko prosim poveste glede te temperatureuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?