|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
17.10.2008 14:16:46   
giotti
Oh, draga Monty, pa saj veš, da teh pet mesecev delanja bejbika nikakor ne pomeni, da nista zadela pravega dneva. V filozofksem smislu ga res nista, ker ti je mogoče namenjen točno določen dan, kdaj boš zanosila, če v tovrstno usodo seveda sploh verjameš, ampak v fizikalno medicinskem smislu pa je čisto možno, da vsak mesec zadeneta pravi dan, ampak pač ne pride do zanositve iz takšnih ali drugačnih razlogov. Je le tako, da mora biti cel kup pogojev izpolnjenih in imaš pač v vsakem ciklu samo 25 procentov možnosti. To pa tudi veš, a ne?

Tudi jaz te rada berem in ne izgubi upanja, raje reci, šele 5 mesecev je minilo, oh, kolika časa še imam. Bodi srečna tukaj in zdaj, otroček bo samo dodatna sreča, nikakor pa ne sme biti pogoj za to, da boš ti srečna. Vidiš, kako zelo preprosto je to. In smo spet pri teoriji ... user posted image

Cmokec, draga Monty user posted image  Upam in čakam s teboj! user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
17.10.2008 14:17:34   
tane
giotti, je krivauser posted image bom še jaz eno o O pristavila, pa žal tako, da boste vse hude name, ker ni by the book, tokrat me je že na 6danuser posted image  začelo razganjat (hormončki), pa rahlo napete prsi in kao 'ta prava' sluz včeraj, ko je bilo še vedno malo izcedka od rdečke, kar so pri meni običajno znaki za O (vsaj mislim), ki jo imam če imam na normalen 28dnevni cikel na 11, 12 dan in sem si rekla, svašta al je to možno, da imam tokrat O že na 6 dan.
Danes še vedno rahlo napete prsi, želja po user posted image tko, da se zdaj sprašujem a je to zaradi 8dnevne zamude user posted image al kaj je zdaj to, ker če ne bi bilo zamude potem bi bil včeraj ravno 12 dan od zadnje user posted image , NE VEM???

no, komentar na tole, prosim...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
17.10.2008 14:17:46   
ella.
Punce moje, cukri sladki, srčke srčne, bučke slastne

živjo...giotti, nisem vedela, da bi rada imela noble child-a...ampak ta, ki ravnokar nastaja, vseeno ne bo daleč od tega, čeprav je bil zasnovan na polno luno. Ima mamico čist preveč noble, da bi bil sam kr neki user posted image Pismo, tkole lepo govorim o tebi, da bom res še sumljiva ratala user posted image

monty: jaz res ne poznam toliko zmot in resnic o O, ampak če je vse tako, kot si napisala, sta se imela sexy ravno na pravi dan/dneva/dneve celo (ker baje jajčece po O preživi še celih 24 ur). Sta pa verjetno bolj na sinčku delala, kot na deklici user posted image to "vražo" tudi gotovo že poznaš.

S*: krasno, da si uživala, ampak...a ni super domov pridt vsakič znova? user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
17.10.2008 14:19:07   
ella.
giottka, kako podobno misliva, pejt se solit, čarovnica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
17.10.2008 14:19:20   
giotti
Aaaa, ste le prilezel na plano user posted image ...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
17.10.2008 14:20:16   
tane
joj, ellica, srečkauser posted image a nisi vesela k se tebi ni več treba s tem ukvarjatuser posted image  še malo pa bo NS, nekaj najlepšega kar sem doživela v svojem življenjuuser posted image poročaj....

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
17.10.2008 14:22:03   
ella.
tane, meni se zdi, da si sprostila vso napetost zadnjega meseca, dveh in se to pozna v tej želji po pristnem kontaktu iz užitka in ne zgolj matematične enačbe...ker dvomim, da je lahko O na 6. dan...in če drži teorija, da bolj ko se matraš zanosit, težje gre, si zdaj na pravi poti, da spustiš jajčece točno v objem tistemu bičkarju z **** zapisom ;)

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
17.10.2008 14:24:32   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

giotti, je krivauser posted image bom še jaz eno o O pristavila, pa žal tako, da boste vse hude name, ker ni by the book, tokrat me je že na 6danuser posted image  začelo razganjat (hormončki), pa rahlo napete prsi in kao 'ta prava' sluz včeraj, ko je bilo še vedno malo izcedka od rdečke, kar so pri meni običajno znaki za O (vsaj mislim), ki jo imam če imam na normalen 28dnevni cikel na 11, 12 dan in sem si rekla, svašta al je to možno, da imam tokrat O že na 6 dan.
Danes še vedno rahlo napete prsi, želja po user posted image tko, da se zdaj sprašujem a je to zaradi 8dnevne zamude user posted image al kaj je zdaj to, ker če ne bi bilo zamude potem bi bil včeraj ravno 12 dan od zadnje user posted image , NE VEM???

no, komentar na tole, prosim...

uf... tole bom vzela popoldne na bus in še ene petkrat prebrala, preden bom komentirala
Zanekrat le en komentar, preden ne boš začela merit še s termometrom, se ne morem zares s teboj pogovarjala. user posted image
Lahko pa ti svetujem seks na dva dni, kaj praviš? Še boljš pa, da gresta v Turčijo in kar vsak dan (tole je Monty dognala, da je vsak dan tudi okej). Bo šlo?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
17.10.2008 14:25:06   
ella.
tane, veš da pokam od sreče, veš pa tudi, da pridejo vedno tudi nove, drugačne skrbi...upam, da sem čez ta hudo fazo, komaj čakam NS, da vidim svojega vesoljčka spet. Baje moraš bit kar mal ready na to ;)
Rada sem z vami tukaj.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
17.10.2008 14:27:44   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

tane, meni se zdi, da si sprostila vso napetost zadnjega meseca, dveh in se to pozna v tej želji po pristnem kontaktu iz užitka in ne zgolj matematične enačbe...ker dvomim, da je lahko O na 6. dan...in če drži teorija, da bolj ko se matraš zanosit, težje gre, si zdaj na pravi poti, da spustiš jajčece točno v objem tistemu bičkarju z **** zapisom ;)

tvoja želja je moj ukaz...user posted image smo včeraj sproščal napetost, ker drugač ni šlo je bilo RES trebauser posted image in po dolgem času, točno to...pristna želja in not because of making babies! to pa pride zdajuser posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
17.10.2008 14:30:11   
ella.
Tane, v bistvu ima Giottka prav, ko te kar na "hitro" ni odslovila...sem zdele razmišljala...če en avtobus malo zamuja, ne pomeni, da mora oz. bo zamudil tudi tisti za njim...

hmm....hja...daj, make some love!!!! Lahko kaj izgubiš? lahko, samo status pridne in nedolžne puritančice user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
17.10.2008 14:32:22   
ella.
tane, ups, vidim, da si že včeraj to izgubila user posted image dirty dirty girls, kakšne razvrate zganjate user posted image user posted image user posted image pa še jih dajte!!!!!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
17.10.2008 14:34:28   
tane
giotti, jaz sem takoj ZA turčijo, če pravi S*, da je bilo še tako vroče, pol pa res ne bo problema vsak dan...

ellica, ššššcc, stran z negativnimi mislimi in skrbmi, saj veš kaj sem ti o tem povedala, za vse je primeren čas in zdaj je tvoj čas za veselje...na NS pa ne bo več vesoljček in se ti ni treba prav nič pripravljat moj je bil najprej brez besed pol je pa izdavil: 'kakšen čudež, neverjetno', ampak ON najprej govoril o tehnologiji in 3 al 4D UZ, pa je G prpomnila 'saj ste mislu dojenčka a ne' in je pol rekel 'ja, saj to sem tudi mislil...'
boš videla bo tko lepo... tud me te mamo rade tu, nas vsaj malo prizemljiš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
17.10.2008 14:35:29   
giotti
Hej, Ellica, saj ni problem, če ti meni laskaš. Itak ne laskaš meni, ampak samo predstavi o meni, to pa nisem jaz user posted image - hej, danes kar ne morem in morem ven iz te filozofske strani možganov, me je Ursula čist iz tira vrgla s tistim vprašanjem, pa bi moral nekdo pritisnit na en gumb, da se priklopim še na kakšno drugo frekvenco.

Tane, what else do you want? Sex iz užitka, bravo user posted image  user posted image  user posted image ! Le kdaj je to bilo pri meni nazadnje user posted image  user posted image  Ampak, veš, si mi na mail fantastično odgovorila, si zaslužiš še bolj fantastičen odgovor, ne bom pozabila!!!

Ella, verjamem, da te bo NS malo prizemljila in boš končno začela malo razmišljati o odgovornosti, gospodična. Mama boš, veš, prava mama, resna in odgovorna moraš bit, kaj se to pravi tukajle afne guncat s tako otročadjo, kot smo Ursula in jaz in nam podobnimi. Hočeš al nočeš a noble child??

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
17.10.2008 14:43:47   
ella.
Tanček, sej moj je tut bl take busklaste sorte, bo še vprašu, kok pikslov ma screen :) user posted image user posted image tvoja zgoda je prikupna. Jest mam glih zaradi takih "debilčkastih" izpadov tko noro rada svojega lupčka... pa je v resnici zelo zelo pameten, če ne celo najbolj na svetu user posted image user posted image spet beden poskus heca, da kera ne bo narobe razumela user posted image

Giotti, ja prou no, pol te pa naum več pecala, ker jest, če bi bla tip, a ne da, bi hotla prav tebe v mesu in ne zgolj svoje "predstave o tebi", ker s predstavo o tebi pač kakšnih luštnih zadev ne moreš delat user posted image Itak sem pa čist preveč profano dete zate user posted image

Punce, ne v Turčijo hodit, na hladnem se več fantkov prime. Pa če ima tip med seksom škornje obute user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
17.10.2008 14:46:59   
ella.
no, giottka, toliko o resni Elli...

bom danes kg jabolk pojedla, vse tri dnevnike na TVju pogledala, kamilice pred spanjem spila, razmislila o šoli za svojega otročka, spletla kako nogavičko zanj in z njim poslušala Wagnerjevega Tristana in Izoldo....

a misliš, da lohk koga okol prinese na tak način? user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
17.10.2008 14:48:03   
ella.
prineseM, sem želela napisat.

itak pa spet monologe žgem...sem prav odganjalec nosečk klele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
17.10.2008 14:51:53   
monty
tanči a ni ful dobr feeling ko ti res zapaše???

Men je menda zadnjič luna to prnesla. Pa ne da sicer ni fajn, seveda je, ampak un teenagerski feeling ko te kr razganja je pa drugo!

no dajmo mal erotičnega naboja za ta vikend priklicat, da še tiste ki jih čaka OV dobijo ta prav zagon.

giotti, jaz mam pa en problem oz. si me dregnila v osje gnezdo. Trenutno nisem najbolj happy, ker me služba mori ker se nakako ne najdem kaj bi rada delala, samo to kar zdaj vem da ne. In sem se hitr okrivila, da mi tisti zograj ne dajo bejbija, ker komaj čakam da zgasnem na porodniško in potem v enem letu upam, da si bom našla kaj boljšega. Daj mi malo odrešitve, k obvladaš tole.

pa ni to razlog za user posted image , bognedaj. Ampak tako prijel me je materinski čut.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
17.10.2008 15:06:28   
tane
monty, se tako strinjam...da je fajn sploh če ne misliš, da to delaš iz razloga...jaz zadnje čase itak najbolj uživam mal preduser posted image , ko vem, da je O že daaaavno mim...
mal erotičnega za ta vikend...hmmmm, jaz priporočam kavč pa dnevno sobo, pa kar takoj ko prideš iz službe akcija, opla če bi moj tole zdaj bral bi me pa še odkril katera sem na RR, ker tega katero je moje psevdo ime pa ne ve...
a ste ve povedale svojemu...

ellica, kaj???????? a še ne počneš tega, čakaj, čakaj tole je pa za na disciplinsko!takoj se prklop na Wagnerja (my favorite, pa se ne hecam), pa vpiši na tečaj kitajščine al pa japonščineuser posted image , pa celo shemo spisat, če bo user posted image , bo šel na tenis, plavanje...če pa bo user posted image , pa seveda na violino, balet...
ma kaj zdaj a nočeš nobel-child-a? kva še čakaš?

giotti, sem vedla, da boš tisto o moji O mogla temeljito premislit, ampak nisem to nalašč, me res zanima, če ma ktera tako izkušnjo tule na RR  

< Sporočilo je popravil tane -- 17.10.2008 15:08:34 >

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
17.10.2008 15:29:39   
ella.
Tanček piromanček, naš otrok že leksikone v trebuščku bere user posted image v bistvu po wikipedii.com brska user posted image
A res, Wagner je zate? Nek velik poznavalec tega področja je mnenja, da je on nekaj največjega, kar je svet dal glasbi... kakšen Verdi, tko da...baby, U got the taste, I guess. Jest znam še malo note brat od glasbene šole, kaj več pa ne, tako da bo dete res moglo bolj mp3je poslušat user posted image Aja, tane, jaz svojemu nisem povedala za svoje prispevke na portalu...sicer ga sumim, da kdaj kaj prebere (ker firbčen pač je), ne sanja pa se mu, da je njegova bejba tok gobčna klele... tko da je tole my little secret :)

Giottka smotka, si se že v vikend mood dala? Noge na mizo in možgančke v posodo s toplo vodo? ;) Lepo se imejte, vse dragice naše, naj vam vikedn mine slastno in mirno, kar čte user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
17.10.2008 15:30:59   
ella.
sori za napako v zgornjem umotvoru: glasba dala svetu...pa kaj je z mano danes...brain error, brain absence ;)

papa, srčkice

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
17.10.2008 15:42:38   
tropical

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L   v nove boje                    
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)   v nove boje          
xx.10. - liam user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - pravoda (2. krog)user posted image
user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam   v nove boje
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (2.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3
21.10. - ziva1 (11. krog)
  v nove boje                            
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
29.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

66 nas je že!!! Od tega pa že 6 nosečk user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

[/quote]

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
17.10.2008 15:54:32   
tane
no, tropical...končno je ena popravla tisto 555nosečk, jaz sem se nekaj ur danes trudila ampak včasih tle na RR nekaj zablokira, super.

kako ti, je že prišlauser posted image ? a veš da si edina tuki ki jo željno pričakuje, ampak saj te razumem, potem pa v nove boje, kajne. držim pesti zate.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.10.2008 16:01:23   
tropical
tane žal jo res pričakujemuser posted image , ampak ko bo tauser posted image prišla, si pa res želim, da za dolgo časa je ne bo.
Verjetno naj bi prišla konec meseca, mogoče tud novembra, kdo ve. Prav nestrpna sem že glede tega, saj je komaj pol meseca od čiščenja. Tako, da verjetno bom morala čakati vsaj še pol meseca.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.10.2008 17:05:59   
giotti
Lej, kok me ta Ella marela zeza, sem vedla, da ni tako nedolžna, kot se dela user posted image  Ti kar daj na mizo noge, saj si nosečka, najboljš pa itak, da se na glavo postaviš, jaz mam pa še skoraj cel šiht za oddelat, ker sem prejle preveč zafilozofirala z vami. Čeprav se bom delala, da sem danes pač malo manj produktivna, kaj mi pa morejo, saj me itak rabijo user posted image

Hm, moj dragec bi tud znal kaj vedet o tehle mojih izpadih tukajle gor. Definitvno ve, da sem Giotti, samo Giotti na forumu od Mame, mislim, da za tale forum pa niti ne ve, čeprav who knows. Lahko, da je celo ena od vas prav on user posted image  Pa tudi slikco, ki jo imam na levi, zelo dobro pozna. Zato sem že resno razmišljala o zamenjavi nicka, kaj pravte na to user posted image  Kaj če bi se imenovala na primer Ellinoskritopoželenje user posted image

Aja, nič še nisem danes pisala o nosečniških znakih. Torej, cel dan se prekladam po stolu iz ene ritnice na drugo, hodim po pisarni z rokami v zrak in na prstih točno vasko uro, štirinajst minut čez uro, diši mi bazoka žvečilni gumi, sanjala sem bebico, ki jo dojim, grdo sem pogledala sodelavko... A mislite, da sem noseča? user posted image

Drugače pa Tane in Tropical, jaz resno dvomim o vajinih sposobnostih urejanja seznamčka. Ali pa namenomana ne bereta mojih postov iz ne vem kakšnega razloga. Namreč, natanko včeraj, po RR uri ob 14:28 ter 29 sekund, sem prosila za popravek na seznamu pri mojem imenu. Namreč, imam nov datum, ki je 31.oktober, ki pa vemo, kakšna noč bo. Itak me je Ella že pogruntala user posted image

Drugače pa moja draga Monty, sladki cuker, kot pravi Ellči marelči... Kako naj te jaz odrešim? user posted image  user posted image  Kako naj jaz nosim tvoj "rukzak usode", ki je tako močno prilepljen na tebe, kot so tvoje roke in noge, in je zate očitno včasih pretežek. Ne gre, a ne? No, saj vem, da nisi tako dobesedno mislila, ampak si si samo želela par besedic na to temo... Pa naj ti bo, ker is glih ti user posted image  Popolnoma te razumem, tudi Tane te, a ne Tane, samo vseeno ne moreš živeti v prihodnosti, če me razumeš. Torej biti zdaj ne ravno srečna in čakati, da nekega dne pa boš. Ker mogoče ta dan, ki ga ti čakaš (torej otroček in menjava službe), nikoli ne bo prišel in a ni škoda metati vse te dni, ki pa so dejansko tukaj in jih imaš/živiš zdajle stran na nek način? Vsak izmed nas, bi moral živeti, kot da živi zadnji dan na Zemlji, ker jutri v resnici ne obstaja, včeraj je že mimo, torej ga tudi ni, in vse, kar imamo je ta trenutek. In znani in cenjeni filozofi pravijo, da če zdaj nisi srečen, ne boš nikoli. Ampak tukaj se sreča misli bolj kot stanje, ki traja in ki pride iz notranjega zadovoljstva s samim seboj in hvaležnosti, da pa mogoče le ni tako hudo, ko enkrat sprejmeme stvari točno takšne, kot so, torej zaupam, da je vse prav, kot je. Ne pa na trenutek, ki pride in mine in se spet čaka na novega. Samo dolgotrajna sreča ne pride kar sama od sebe, ne gre samo tako, da si rečeš, srečna sem, ampak je treba resnično dojet, kaj to pomeni in zakaj naj bi tako bilo. Mogoče ne bi bilo napak malo več razmišljanja o vseh ljudeh, ki živijo po svetu, kako živijo, če je kakšna možnost celo obiskat kakšne zelo revne predele na svetu in opazovanje zamkajšnjega življenja, priporočam tudi branje kakšne zelo dobre knjige, na primer Tibetanska knjiga življenja in umiranja (da zelo, zelo mislit, oljubim), ali pa branje izredno bogate knjiga, kjer niti en stavek ni odveč in ki se imenuje Zavedanje (Anthony de Mello). No, to je samo, kako pridobiti malo "teorije" o tem, kako bi bilo prav živeti, da bi bili srečni. Zdaj praksa seveda je pa spet tista izjemno težka stvar, ki jo je pa treba živeti in ki pomeni, da greš zjutraj z veseljem v službo in ne s cmokecom v grlu. Razumem pa, da ni vsako delo za vsakogar in tu se gotovo da kaj narest. ker si zankerat obsojena očitno na to službo in tudi ne veš, koliko časa še, ti predlagam, da si nujno najdeš nek hobi, ki te res veseli, pa naj ne bo nič povezano z otročki! Na primer, če si socialna in te veseli pogovr z ljudmi, se lahko na primer prijaviš kot prostovoljka v klinični center (jih rabijo) in boš na primer obiskovala kakšnega bolnika in se z njim pogovarjala...

Zdaj se opravičujem, ker moram it, te pa vabim v Ellinem imenu, ker medve sva itak istih misli, na naš kostanjev piknik, pa bomo še tam kako rekle ok...

Uživajte, pupe. Cmokec vsem user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......