|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
21.10.2008 9:10:57   
ninca22
dobro jutro punce!Sem opazila da ste me pozable dat na seznam 14.10. (vendar zdj smo že 21., user posted image  pa še od nikoder)Sem nardila že dva testa in oba sta bla minus,tk da sploh nevem kaj nej nardim.Kaj je imela katera že podobni primer?Sem se pa odločila da bom šla v petek na krvni test če je še slučajn kr ne bo,ker tk dolg mi pa še ni nikol zamujala!user posted image No držim pesti da nas bo ta mesec čim več zagledal user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
21.10.2008 9:13:04   
tane
I hear you Monty, tudi jaz se večkrat vprašam kdaj bom to jaz?, ta mesec sem še malo bolj sfuzlana, ker sploh ne vem kdaj bo O, na kolk dni naj NE prideuser posted image , ker me je ta zadnji cikel zafrkaval tko, da skoz nekaj mislim na to, ali me že kaj špika v jajčnikih, ali je že kaj sluzi, ali je že O, bla, bla...tko, da druge ni kot samouser posted image ampak saj veste pod prisilo je malo težje. no, pridno papcam tudi vitamin E, pri sončku85 je naredil čudež in je srečka nosečka tko, da upam, da bo tudi pri meni...čim prej!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
21.10.2008 9:21:08   
kalypso
Morgen user posted image

Men je dans BT šla za 0,1 gor, taka da mislim, da pa le ni bla O, pa saj niti še ni bil časuser posted image
Sem se pa odločla, da ta mesec še merim, pa če še nič ne bo, naslednji mesec skrijem termometer sama pred sabo in pozabim na vse te temperature, pa sluzi pa štetje dnevov. Brez veze je, sam še bolj sem napeta in pod stresom. Za orientacijo bom vzela le tisti teden ko naj bi bla O, vse ostalo me pa ne bo brigalo.

Sicer sem že podpisana pod november, ampak vseeno, oktobra še ni konec in še vedno držim pesti za vse tisate, ki še čakate user posted image

Good Luck user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
21.10.2008 9:37:44   
monty
tane, držim pesti, da je ravno ta sfuzlani cikel dovolj sfuuzlan, da bo ta pravi.
sej glih ta OBVEZA user posted image gre tut men na K.... sam če hočmo kaj pridelat ne bo šlo brez tega.
Ful bi blo lažje, če bi si bejbija zmislile še takrat ko smo ble na sveže zaljubljene, se še spomni katera kako na izi je blo pa takrat kr naprej maratoneuser posted image ?

Evo una moja kolegica, ki je skoz govrila, da njej sploh ni važno kdaj bo je že nosečka user posted image . Očitno je res psiha.
no jaz mam za ta mesec več upanja, ker sva bla tiste dni ravno prav razpoložena in še men je blo noro fajn, in med S res nisem mislila na user posted image . Sam sem pa že takoj naslednjo minuto ko sem ležala z nogami u luft.
Ne vem kako ne bi, ker sicer tega ne bi delala.

na kozlanje že grem sama sebi. pa uni moji žalostni izpadi, zakaj ne rata tut niso nedolžni. Madonca mogla bi it na ene ful hude dolge, žurerske počitnice in bi ziher ratal. Tko je eni moji kolegici, ko sta se trudla leto in pol in potem šla na Kubo in glej ga plusek...

ne bom več morila. grem delat, k itak sem čist nepridna ko skoz kr neki mlejem v glavi. Pa mi druga kot čakanje ne ostane.

čau čau

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
21.10.2008 9:58:28   
natasa28
Se nisem nič javla, ker dejansko še nič kaj več kot v petek ne vem. Kri so mi vzeli, pičla me je 3x da je dobila za 1 epruveto skupaj-sem cela plava, potem pa čakanje na izvi, ki je pokaza 500, nato h ginekologinji, znova celotni pregled skozi, rekla je sicer da beta Hcg kaže nosečnost a zaenkrat je še vedno samo zadebeljena sluznica, baje normalno za 5 tednov, jutri moram ponovno dat kri da vidi če beta Hcg faktor normalno raste pol pa je treba počakat da se bo v maternici končno kaj vidlo. Do nadaljnega imam mirovanje in bolnišško, rekla pa mi je tudi da glede na to da sem prejšnjo nosečnost imela splav da lahko pričakujem da bom do 3 mesecev doma. Odsvetovao je tudiuser posted image do nadaljnega in kopanje v vroči vodi.
Držite pesti da bo jutri faktor beta Hcg podvojen in da se bo tam konec tedna ali drugi teden že končno videl srček.

Javim ko zvem kaj novega
lp

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
21.10.2008 10:05:36   
misk2
natasa28 drzim pesti da bo ratalo....ti samo pocivaj in miruj da bo tista bunkica zrasla...user posted image ..

jst pa sporocam ta moje user posted image  tecke se ni.... upam da sem ne bom prevec zalozila z upanjem....user posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
21.10.2008 10:09:37   
avaya
Hoj punce!

Res je malo bolj zatišje tukaj pri nas, ampak upam da je  to posledica pomanjkanja časa na račun slončkanja. user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega. Nekaj so me sicer začela prsa bolet, kot ponavadi pred M in pa po trebuhu neki šraufa in zvija, ampak drugače sem pa bp. Če do nedelje ne dobim M, delam test v ponedeljek. A boste z mano? Bo še katera "lulala" takrat.

nataša...drži pesti, da boi bHCG podvojen in da boš čez 2 tedna že zagledala srček. user posted image

kinniee....user posted image user posted image user posted image  Upam, da se kmalu vrneš med borke.

vsem tistim, ki ste slabe volje in pesimistične pa pošiljam en kup pozitivne energije, ki naj vam da moč za nove podvige! user posted image user posted image user posted image

Navijam, navijam......kje ste rozike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
21.10.2008 10:21:53   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: natasa28

Držite pesti da bo jutri faktor beta Hcg podvojen in da se bo tam konec tedna ali drugi teden že končno videl srček.

Javim ko zvem kaj novega
lp

močno držim pesti, da bo faktor podvojen, ti samo verjemi v to in v to, da tokrat bo vse ok, a je prav.
čakamo na dobro novičko,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
21.10.2008 10:34:19   
ella.
bejbike, živjo,

giottka, tanček, montypajtonček, nataška, dulci, možgančke na pašo pa knjige brat pa kamilce pit pa ne samo na * mislit....k g anajmanj pričakuješ, te za WC školjko pošlje ;) Sem bruhtna, k ne da? user posted image Sej veste, da vas samo spodbujam, da se ne sekirate tok in da se vam dnevi do testa ne vlečejo predolgo.

Tane; včeraj sem imela pregled in je moja ginekologinja rekla, da to je pa višek, kaj vse nam (nosečkam) prodajajo te dni, je rekla, da razen folne kisline baje ne potrebujemo čisto nič in zagovarja Giottkino teorijo, da se vse dobi v naravi. Tko da...jest pojem do konca svoje tabletkice, pol pa po solato ;)

bodite pridkane in nehite se samo živcerat, a deal?

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
21.10.2008 10:57:17   
tropical
Ninca sej si na seznamu

Punce dejmo kje so pluski user posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
21.10.2008 11:02:58   
a.jrad
Joj upam, da bo user posted image . Ampak pred nedeljo si več ne upam naredit testa. V četrtek bi komaj mogla dobiti m; včeraj sem delala test pa je bil -.

Tako da upam, da bo v nedeljo drugače

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
21.10.2008 11:12:13   
monty
nataška boš vidla da bo zdej vse okej. Ti kr doma ajaj, pa se cartaj in delaj kar ti paše. Držim pa obsolutno pesti.

Punce med malco sem skočla po matični mleček in je cena skor dol vrgla. Pakiranje za deset dni je 10€???. Je pa v takih flaškah merca samo za en dan, ker baje tista pakiranja ki jih odpiraš in zapiraš niso okej. Je menda zelo salbo obstojen in ne sme kisik zraven prit. Sem pa vprašala za čudežni E vitamin pa je rekla, da če jemljem neovin ali pa karkoli (folna kislina z vitamini...) ni dobro še zraven e vitamina, ker ga že majo tiste tablete. Tko, da če je še katera taka, poglejte škatlice kaj vse že pridno papate.
a se to jemlje cel mesec al kdaj najbolje vpliva na možnost zanositve.

Sonček nate apeliram, ker je menda tebi pomagalo, če je blo to!!

jaz že kr razmišljam da ta mesec ni nič pa ga še konec ni user posted image . Si bom rajši govorila, da je fino da že vse kar moj rastoči jajček rabi pridno jem. Že nekaj mesecev.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
21.10.2008 11:20:02   
tane
monty, jaz jemljem folno kislino Tifol, samo od O naprej, oz. kaj pa vem nekje od sredine ciklusa naprej, ker je Pušenjak že tolkrat napisal o tem, da itak to ne pomaga pri zanositvi, in da je važno takrat ko se naša pikica vgnezdi in začne razvijat.

sem si pa kupila vitamin - E olje, ker ko sem šla v lekarno imajo itak tolk tega, pa me je vprašala ali hočem bolj naravno zadevo.
no, tole je (spodaj slikca) in je ful dober za pojest, jaz ga dam 3kapljice na žličko in poližem lahko tudi z vodo, ampak ker je dober ni blema...na naših slovenskih navodilih sicer piše 2 kapljici (na netu 1) ampak na original steklenički pa 5 kapljic tko, da sem eno srednjo udarila.

http://www.lekarnar.com/Prehranska-dopolnila/E-vitaminsko-olje-75-ml/

sonček85, je pa rekla, da je kar ta šumeče tablete vitamin E iz tuša pila, da sta jih oba.

ma jaz tudi če že lahko raje čim bolj naravno probam, zelenjave pa itak ful pojem, sadje mi pa ne diši preveč...

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
21.10.2008 11:32:19   
monty
tane mi je nekako ušlo, kako dolgo pa se že vidva trudita.?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
21.10.2008 11:34:49   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

bejbike, živjo,

giottka, tanček, montypajtonček, nataška, dulci, možgančke na pašo pa knjige brat pa kamilce pit pa ne samo na * mislit....k g anajmanj pričakuješ, te za WC školjko pošlje ;) Sem bruhtna, k ne da? user posted image Sej veste, da vas samo spodbujam, da se ne sekirate tok in da se vam dnevi do testa ne vlečejo predolgo.

Tane; včeraj sem imela pregled in je moja ginekologinja rekla, da to je pa višek, kaj vse nam (nosečkam) prodajajo te dni, je rekla, da razen folne kisline baje ne potrebujemo čisto nič in zagovarja Giottkino teorijo, da se vse dobi v naravi. Tko da...jest pojem do konca svoje tabletkice, pol pa po solato ;)

bodite pridkane in nehite se samo živcerat, a deal?

elči, še tlelele...super za dobro opravljen NS, smo zdaj (vsiuser posted image ) lepo pomirjeni, ampak, da tud tebe za ušesa, nehi že mslit samo na slabo, a je prouv...POZITIVA!!!! ti uživaj in lepo boži (rastočega)bušija...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
21.10.2008 11:43:51   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: monty

tane mi je nekako ušlo, kako dolgo pa se že vidva trudita.?

mah, ni dolgo zdaj gremo 5.krog po operacji, ampak je za nama en SS v 14.tednu in pol še operacija (pregrada), pa pol nismo smel zanosit 2meseca tko, da je že 1leto odkar sem prvič zanosila, pa nobenega sončka še nimava.user posted image

da še jaz mal pojamram...prvič sva neobremenjeno, ko bo pa bo, nobenga štetja, kdaj je O se mi skoraj sanjal ni in je ratal po 5 mesecih(ne bom nikol pozabla tistegauser posted image ...neizmerno veselje), ampak zdej sem pa v tem začaranem krogu, da ne morem kar odmislit in si reči ko bo pa bo, pa mal me še biološka ura daje, k nisem več rosno mlada.
tko, da odmislit, pozabit, bit sproščen žal ne gre, tko, da vsak mesec prežanje na O in nestrpno čakanjeuser posted image , ter razočaranje ko se prikažeuser posted image sej ti je znano, kajne.

ampak upanja pa ne izgubim in volje tudi ne bom NIKOL, ker si želim pikico tako ali pa drugače...

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
21.10.2008 11:49:02   
kalypso
nataša28 držim pesti. Sicer pa itq vse Ok kaže ane? Vrednost 500 je visoka, tak da nosečnost sigurno je, pri 5 tednih pa se še nič ne more videt. Tak da, lepo počivat pa se razvajat.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
21.10.2008 12:25:08   
*kinnie*
Natasa28, držimo pesti, da je vse ok...glede na napisano, mislim, da tudi jeuser posted image user posted image ...Nosečnost se mora v maternici videti ko je Bhcg okoli 1000.....
Navijamo, ti pa čimprej sporoči dobro novičkouser posted image user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
21.10.2008 12:28:31   
*kinnie*
Taneuser posted image user posted image

A ne, kako tisto čakanje ubijauser posted image ...jaz sedaj nekaj časa ne smem zanosit....no kot prvo moram počakati histološke izvide, da sploh vidim, kako naprej....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
21.10.2008 13:10:08   
ella.
Tanček, ti si pa tako pozorna bejba...prav toplo narrdiš okoli srčka.
Hvala za lepe željice in res mislim, da je zdaj za vse čas pozitivizma in dobre volje in veselja....
user posted image user posted image
A vam lahko povem, da sva midva plus pridelala na kratkih počitnicah? Brez stresov. AMpak jaz sem vseeno vedela, kdaj je D day in ga takrat še posebej gajstno napadla. In je ratalo. Tako da kombinacija ležernosti in delnega kalkuliranja tudi dela user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
21.10.2008 13:24:56   
bjondi
Tudi mene ni na spisku za ta mesec,ste me spregledali...
Drugače nej bi bila oz.nej nebi prišla 18.10...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.10.2008 13:31:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: lenna

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

DRŽIMO PESTI DA JE NE BO.sAMO DANES JE PA TUKAJ RES TAKA TUGA.jAVITE SE KAJ

VSE NA RAPORT-TAKOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Javljam se na raport; (pozitiven) rezultat pa sporočim v petek, razen če me user posted image  prehiti
SEVEDA POZITIVEN BO KAJ PA MISLIŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nataša:tako je meni g rekla ,brez slončkanja ,brez kopanja v vroči kopeli, in striktno počivanje ,brez napora.Pazi nase in seveda bo vse kot mora biti.user posted image user posted image user posted image user posted image
monty:jaz sem jemala kapsule matični mleček od konca m do m 8se mi zdi )vitamin e sem pa šumeče pila ,ki sem jih  kupila kar v tušu.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.10.2008 13:32:31   
sonček85
sej si na seznamu sem videla.Srečno da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninca22)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.10.2008 13:35:19   
giotti
O, končno mal življenja tule gor user posted image Sem že mislila, da ste vse dale glavo v povšter in cmera jera postale za prazen nič user posted image  In skrajni čas, da se je elca marelca oglasila s fantastičnim nasvetom za desetko, to je da se nehamo živcirat user posted image  user posted image . Na koncu je vprašala, če je to zdaj deal, in ja, elči, jaz ti rečem, da je to zdaj deal user posted image . Evo, sem se takoj nehala živcirat (čeprav se niti ne spomnim, da bi se kadarkoli živcirala zaradi bejbika, jaz se živciram bolj zaradi ljudi, ki vržejo vsak dan kilogram plastike, ker ne znajo pit vodo iz pipe, in tistih, ki vozijo 150 na uro user posted image , pa tudi to me ne bi smelo takole zmajat), šla pretečt 7 km, naredila 108  trebušnjakov, pojedla folno kislino v obliki polnozrnatega kruha in kosmičev, pojedla B12 v obliki jogurta, pojedla želeozo v obliki rozin in suhih marelic ter mentalno poslala vsem nam veliko pozitivne energije ter moči za to, da NEHAMO ČAKAT. Ker čakanje nima nobenega smisla... no, pa ne bi spet o tem, se moram kar po prstih user posted image

Nataša, tebi pa še posebej dvatisoč petsto ton sreče in želja, da se bo tole odvilo v najlepšo možno smer, točno takšno, kot si želiš in upaš user posted image

Skratka, meni je lepo in prisežem, da se ne živciram, sekiram, obremenjujem, kakorkoli to kdo poimenuje, in ful si želim, da bi bilo vam vsaj polovico tako fajn, kot je meni. user posted image  user posted image  user posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image

PS Me pa malo živcira (samo še ena stvar poleg unih dveh user posted image ), da ne morem brat tvojih postov elči, ker ne dovoliš, da pogledamo, kaj si vse napisala in tako jaz nisem vedla, da je bila NS uspešna user posted image  In mora to Tane takole med vrsticami objavit. No, vseeno en cmok in objem za tole novicouser posted image user posted image ! Ne morem pa sledit vsem, ki pišejo na majčicah in prežat, če se bo tebi mademoiselle zazdelo tud kaj tam objavit user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.10.2008 13:54:55   
ella.
ooo giottka,

sori sori, ker "ne dovolim" brat svoje poste, bom probala to odklenit :) Saj bi se tudi tukaj mal ven metala z včerajšnjo super zgodbico, pa ne bom, dokler ne bomo mogle primerjati izkušenj, zato bom bolj detaljna na majčicah (čeprav me je malček s svojo hitro rastjo vrgel na zadnji dan aprila, ampak jaz navijam za Praznik dela :)). Je pa res vse super duper in zdravnica se je čist raznežila ob mojem vesoljčku...več pa, ko pridete na forum Nosečk. In to kmalu, pls, ker vas pogrešam tam!!!

Giottka, sem vesela, da si okej in se počutiš fantastično, danes sem v podobnem moodu tudi jaz, tako da ene 8 koščkov dobre volje in pozitivne energije in jaffa pičkotkov dajem naokoli, ampak verjamem, da ste tudi ve ostale deklice čist super user posted image user posted image in ne rabte klele ene tolažbe oz. pomoči. Ker kjer je volja, tam je dojenček!

Go, girls, go!
user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?