giotti
|
O, končno mal življenja tule gor Sem že mislila, da ste vse dale glavo v povšter in cmera jera postale za prazen nič In skrajni čas, da se je elca marelca oglasila s fantastičnim nasvetom za desetko, to je da se nehamo živcirat . Na koncu je vprašala, če je to zdaj deal, in ja, elči, jaz ti rečem, da je to zdaj deal . Evo, sem se takoj nehala živcirat (čeprav se niti ne spomnim, da bi se kadarkoli živcirala zaradi bejbika, jaz se živciram bolj zaradi ljudi, ki vržejo vsak dan kilogram plastike, ker ne znajo pit vodo iz pipe, in tistih, ki vozijo 150 na uro , pa tudi to me ne bi smelo takole zmajat), šla pretečt 7 km, naredila 108 trebušnjakov, pojedla folno kislino v obliki polnozrnatega kruha in kosmičev, pojedla B12 v obliki jogurta, pojedla želeozo v obliki rozin in suhih marelic ter mentalno poslala vsem nam veliko pozitivne energije ter moči za to, da NEHAMO ČAKAT. Ker čakanje nima nobenega smisla... no, pa ne bi spet o tem, se moram kar po prstih Nataša, tebi pa še posebej dvatisoč petsto ton sreče in želja, da se bo tole odvilo v najlepšo možno smer, točno takšno, kot si želiš in upaš Skratka, meni je lepo in prisežem, da se ne živciram, sekiram, obremenjujem, kakorkoli to kdo poimenuje, in ful si želim, da bi bilo vam vsaj polovico tako fajn, kot je meni. Vsem PS Me pa malo živcira (samo še ena stvar poleg unih dveh ), da ne morem brat tvojih postov elči, ker ne dovoliš, da pogledamo, kaj si vse napisala in tako jaz nisem vedla, da je bila NS uspešna In mora to Tane takole med vrsticami objavit. No, vseeno en cmok in objem za tole novico ! Ne morem pa sledit vsem, ki pišejo na majčicah in prežat, če se bo tebi mademoiselle zazdelo tud kaj tam objavit
|