giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: avaya samo 9% nosečk je zaenkrat. dajmo dvignit ta procent! hitro nuge v luft!!!!!!! Avaya, moraš štet samo tiste, ki so sporočile ali ali pa , ker za ostale ne vemo in jih ne moremo kar tako štet med (modre). Sem na hitro preštela, pa pride okrog 30 modrih (sem štela še kalypso in uršolo) in okrog 6 roza. Torej, skupaj 36 pup, za katere vemo, kakšno je njihovo stanje, torej 16.6 % nosečk zaenkrat. Pa za september so pupe tudi narobe računale, ker so štele vse tiste, ki se niso javile, med nenosečke, kar seveda ni prav. Tako, da stvari le niso tako porazne kot na videz izgledajo. Je pa res, da je 16.6 še vedno daleč od teh tako opevanih 25 %. Spet po drugi strani pa je res, da je teh 25 % možnosti v primeru, da je res vse okej z obema, tega pa spet ne vemo vse. No, tako malo statistike za danes, sicer pa Ella, ne bom ti nič razlagala o moji službi, dokler mi ti ne dovoliš, da brskam po tvojih postih . Sicer bi te pa itak razočarala z mojo pripadnostjo kapitalistični organizaciji , kakorkoli se ti zdi to nemogoče Pa *kinnie* moram ful , ker tole, kar se ti je zgodilo, pa ni niti najmanj tok nedolžno kot zgodnji splav, da ne govorim o tem, da pride tečka na obisk. Ful ti želim čim hitrejše okrevanje in da ne izgubiš upanja za naprej! Nič, imejte fenomenalen dan, smejte se ves dan in sploh naredite si dan lep. Vedno sta dve poti, ali se imaš fajn ali pa ne, odločitev je vedno tvoja, tako da ni izgovorov, da so stvari zunaj nas krive za to, da se nimamo fino Grem na
|