Tamy30
|
Dober vecer, hehem, opazam da sem vedno ko hocem napisati kaj, vedno med zadnjimi, vecernimi:) Drugace tako ni casa Pa gremo lepo po vrsti ce se se kaj spomnim, kaj sem precitala Matejchi tale seznam je res lep. Bom kmalu kaj dodala na seznam. Trenutno mi mali spi, pa ne bi spet rada vstopala v sobo da si prepisem podatke (ker na pamet jih res ne znam). K_a_t_j_a hm, stevilko 62 imajo v H&M. anaya to pa je res mucenje prsi. Se vedno obstaja dobro dodatno mleko, tako da nic se ne sekiraj. Tudi v adaptiranem mleku je polno vitaminov in mineralov ki jih otrok potrebuja za razvoj. Cestitke vsem ki boste imele krst. Jaz se se o tem nisem nic pogovarjala z dragim, je pa moja zelja da mojega tudi krstim, ker imam sama tudi vse opravljene zakramente. (razen poroke) Da se malce pohvalim, koncno smo dobili nov avto. Zdaj spravimo cel vozicek v prtljaznik. Smo kupili karavana Volvota rabljenega in zelo ohranjenega. Zdaj je se samo moja poteza da se spravim za volan in malo prakticiram voznjo in parkiranje, ker je res doooolg Pa je danes moj dragi se odlocil in povabil moje in njegove starse na kosilo. Smo bilo pri Anderlicu, tiste ki ste iz Mb boste ze vedele. Lep pogled na tri ribnike.Tako lep dan je bil, soncen, topel (samo na soncu). Sem vzela vse potrebno zraven za tamalega, ves cas pa je tako spal v vozicku. Sem se najprej hitela z hranjenjem, pol pa sem lahko v miru pojedla svoje kosilo. Komaj sem se navadila da moram pocasi jesti, pregisti vsak grizljaj, ker je to ful zdravo, bla, bla, pol pa zdaj ko sem mamica spet hitro zmecem vase. Ja ko pa se moj tamali zbuja ravno ko je cas kosila zame Kak je pa pri vas?? aradej zelim cimprejsnje okrevanje tvojemu, ti pa bos ze zmogla. Aja, skoraj pozabila, sem preklopila na drugo hrano. Sem do tega tedna dajala Bebo od nestle, zdaj pa ze od ponedeljka dajam Hipp, pa moram reci da je ze to boljse, da mi je zacel kakt vsak dan, prej pa sva se mucila na 3-4 dni. Bomo videli ce bo se naprej tako. Pa tudi sraufalo ga ni tak ta teden. Drzmo pesti da je res bila kriva druga hrana.
|