|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 12:15:45   
matejchi
Anita vem kateri je župnik, čist športni tip, zato ti je pa všeč a ne? Včasih je bil v Kresnicah... pa saj spodaj je še vedno dec.

_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 12:17:09   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Anita vem kateri je župnik, čist športni tip, zato ti je pa všeč a ne? Včasih je bil v Kresnicah... pa saj spodaj je še vedno dec.


a res al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 12:17:35   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Anita vem kateri je župnik, čist športni tip, zato ti je pa všeč a ne? Včasih je bil v Kresnicah... pa saj spodaj je še vedno dec.



HIHIHI,...a smo pričakovale neki taki komentar,...samo,da je mlado meso.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 12:19:35   
matejchi
Pa ni tok mlad no... pa mal plešast ko so ga babnce skoz k sebi vlekle...
Anita čaki da dež neha pa sonce posije... pol pa pride kava... če ne bo treba čaj z rumom.


_____________________________

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 12:22:03   
Zoja Miša
Včeraj malo po tem, ko sem se bunila, da se ne zbudi, se je prebudila in takoj je bil jok - lakota! Potem se je začelo naše maratonsko hranjenje. Najprej 110 ml, pa še 30 in še 35. Ja, in potem kopanje. Sem rekla, da imamo nočno kopanjeuser posted image  in potem je bila zopet lačna...no, zaspala je potem končno ob  23.30. Pa sem mislila, da bo spala do jutra, ampak se je zbudila vseeno ob 3.30h in potem ob 7h. Kot vsak dan. Se mi zdi, da je to kar nekako njen ritem. No, meni kar odgovarja. Čeprav sem danes zaspana ko user posted image . Ja, in sedaj, ko palčica spi (Bella spet sem jo dala v spalnico in odprla okno, pa kapo ima na glavi, se mi zdi kar smiselno, ker čez glavo izgubijo ful toplote) namesto, da bi šla tudi jaz sem raje tuuser posted image . Sicer me pa še likanje čaka, tako da tako nimam kaj študirati. Spala bom, ko bom starauser posted image .

Anaya, res se ne sekiraj zaradi melka. Če ga ni, pač ni. To ne pomeni, da si slaba mami. Vse prej kot to!user posted image

Gajka, ja Piran je res lep, a sem poslušala vreme, da bo za vikend največ oblačnosti ob morjuuser posted image .

Ryssa, če imaš pa toliko mleka, potem pa kar tako naprej. Moja punca toliko je, da bom kmalu morala začeti kaj dodajati. Upam, da zdrživa vsaj še 2 tedna, potem bo stara skoraj 3 mesece, pa sva zmagali)

Sayuri, ja hudo, vi ste pa res kompletni sedaj.user posted image  pa le lepo cartaj, ker se mi zdi, da bo z noricami ravno on imel največ problemov. Bošček! Ti pa le pazi nase! Itak imaš sedaj ''noro'' hišouser posted image .

Tejkaz in Gajka, hvala, upam, da mi tile okvirčki drugič usejo. seveda sem jih jaz izbrisalauser posted image . Blond pač

Neža, ti se kar zbuni, mogoče pa naredijo pri tebi izjemo!

Tejkaz, madonca boste lepi na krstu! kakšna pa bo mami?!user posted image  Firbec pač.

Naty, user posted image  za super mami, ki vse ve! Pridna si, ni kaj! Torej si pravi naslov za odkrivanje bolezni, no toliko da vem. Veš mogoče potem, zakaj imam moja palčica velikokrat potne rokice? Seveda ima tudi velikokrat mrzle, da o nogah ne govorim - mrzlih mislim, pa lahko ima gor 3 nogavice in volnene copatke?!user posted image
Pa še to, velikokrat žveči svoj jezik?!user posted image user posted image user posted image  A to kaj pomeni???

Tamy, tudi jaz sem ji že lase s fenom sušila. ja, kaj pa naj, če jih ima toliko! Pa se tudi ni bunila. Me pa potem skrbi, da ji ne bi ušeska prehladila, če bi preveč po njem popihala?! Je to možno???

Košuta user posted image  za redkobesednostuser posted image

Metejchi user posted image  za vse odbite komentarje!

Vsem seveda hvala za kavico, ki ste jo kuhale sredi noči.

Krysia, super da boste šli na obisk. Jaz pa ne vikam tašče. Sploh je ne šparam, jaz ji kar povem, kar ji gre!user posted image

Hlače, meni so troje že prav! Sem pa že povedala, da če mi katere ne bodo, jih bom stran vrgla, pa nove kupilauser posted image . Ostali so mi še 3 kg. In glede na to koliko jem zadnja dva dni, bo še kakšen več.

Erin, mislim, da se strij res ne rešiš kar tako. Po mojem bo obisk kozmetičare, kar prava odločitevuser posted image .

Neža, super za čevlje!

Andrejaboris user posted image za 2 meseca! MI2 se ne morava dojiti, ker sem že ne vem kolikokrat povedala, da ima moja princeska fizično okvaro - razmak mehkega neba, kar pri cca 2 letih operativno zašijejo. user posted image  Ni pa to kaj hujšega, tako da pridno rastemo. Bi z veseljem dojila, verjemi, če bi šlo.

Anita, da se ne boš čudila, ko bodo 3 lačna usta v Kakmnik pridrvela!user posted image

No, sedaj grem pa malo likat! Kaj pa čem, če palčica lepo spi in zunaj dežuje kot za stavo!user posted image

Pa ne se jezit, ker je cel romanuser posted image


_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 12:24:13   
Ryssa
andrejaboris user posted image user posted image user posted image za 2 meseca. Mi smo tudi danes stari 2 meseca.
Jaz si pumpam mleko zato, ker mali pri meni noče jesti user posted image Od začetka ni vlekel, zdaj ko pa bi lahko vlekel pa ne zna in vleče narobe, kar pomeni da mi v pol ure poje max 30 ml pa še to je veliko, iz bradavice pa naredi masaker, tak da si potem še pumpat ne morem normalno. Sicer pa ima baje manjšo bradico in mu zato pri sesanju spodnja ustnica zbeži pod bradavico in zato vleče samo bradavico. Pristavim ga prav, a že čez pol minute spet narobe vleče. Vsake toliko probama, mogoče nama bo pa kdaj uspelo. Trenutno pa je vsekakor enostavneje pumpat.


Smo imeli posvetovalnico, imamo 59,5 cm in 5500g.


Erin kaj ko bi imeli na seznamu zraven še podatke kako napredujemo?
Za primer:
17.8.2008
52. andrejaboris (PDP 22.8.) ~ ENEJ - 50cm, 3310g ob 10.12 uri
1.mesec:
2.mesec:
6100g, 59 cm
53. LenaG  (PDP 12.8.) ~ TISA - 50cm, 3060g ob 15.56. uri
54. Ryssa (PDP 24.8.)
~ LAN - 49cm, 2980g ob 13.12 uri
1. mesec: 4500g, 55 cm
2. mesec: 5500g, 59,5 cm

Ali pa bi bilo mogoče boljše da bi bilo v isti vrstici, da ne bi bil tak razvlečen seznam, kaj pa vem
user posted image

Saj če nimaš ti časa lahko jaz to delam ali pa katera druga. Javite se.
Lahko je tudi kako drugače.
Bi blo pa fajn če bi blo tudi to na seznamu, povejte če ste za.


Trenutno Lanček še panča, bo pa zdajle vsak trenutek budnica za papico user posted image
Danes zjutraj mi je celo kakal, ampak ne kaj veliko, za vzorec. Po štirih ali petih dneh, saj ne vem. So mi pa rekli pri pediatru, da so zadnjič imeli enega fantka ki 17 dni ni kakal user posted image Pa se je potem baje pri njih pokakal.

Strije - meni pa hvalabogu nekaj bledijo. Sem jih tudi fasala po riti in bedrah user posted image Če bojo ostale tak opazne bom jaz tudi šla na odstranitev.
Ostaja pa mi še en kilogram viška.

No, zdej pa šibam dalje user posted image


< Sporočilo je popravil Ryssa -- 17.10.2008 12:28:32 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 12:31:02   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Eh, ista hiša, isti vhod, mi zgoraj, ona spodaj ... ja, lahko bi zaklenila vrata, sam pol bi blo vse narobe ... se mi včasih zdi, da še ni dojela, da čeprav je hiša njena, je pa zgornja etaža najino stanovanje ... Ji bo treba kej povedat v tej smeri, sam jst to ful težko naredim - po treh letih v isti bajti jo še vedno vikam, ker mi pač nikol ni rekla, da jo lahko tikam (aja, drugač sva z mojim skupi že 10 let, kar pomen, da mam stike z njo približno tolk časa ). Pa v bistvu je gospa tko ful prijazna, da skor sladkorno dobiš zraven ... mah, škoda mojih živcev ... pa načeloma je čist OK, sam odkar mamo Roka ... Aja, pa hvala vsem za tolažbo in razumevanje, se takoj bolš počutim ...



joj krysia, kot da bi js to napisala. vse isto. mi zgori, njena hiša, nonstop gor neki kukat, vikam jo, ker mi tut ni nikol ponudla... boge sma!
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Eh, ista hiša, isti vhod, mi zgoraj, ona spodaj ... ja, lahko bi zaklenila vrata, sam pol bi blo vse narobe ... se mi včasih zdi, da še ni dojela, da čeprav je hiša njena, je pa zgornja etaža najino stanovanje ... Ji bo treba kej povedat v tej smeri, sam jst to ful težko naredim - po treh letih v isti bajti jo še vedno vikam, ker mi pač nikol ni rekla, da jo lahko tikam (aja, drugač sva z mojim skupi že 10 let, kar pomen, da mam stike z njo približno tolk časa user posted image ). Pa v bistvu je gospa tko ful prijazna, da skor sladkorno dobiš zraven ... mah, škoda mojih živcev ... pa načeloma je čist OK, sam odkar mamo Roka ... Aja, pa hvala vsem za tolažbo in razumevanje, se takoj bolš počutim ...


joj krysia, kot da bi js to napisala. vse isto. mi zgori, njena hiša, nonstop gor neki kukat, vikam jo, ker mi tut ni nikol ponudla... boge sma!user posted image


Se še jest podpišem. Pri nas je isto, le da jo sama želim vikati in da moram reči, da imamo gor kar mir. Mi ne hodi gor pametvat, mi včasih kar spodaj user posted image user posted image user posted image , sam se ne dam več. Pri Tjaši je blo drugač, smo imeli še skupno stanovanje in jaz sem bla mlajša in bolj neizkušena. Zdaj se ne pustim več. Naj pametuje, naredila bom pa po svoje.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 12:44:28   
bambi14
A si želite pridne otroke:- to bo zelo težko-hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


http://www.webtv.si/video/index/id/30696   Kaka sreča, da glih do nas pridejo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:12:43   
betty
Krysia - zdi se mi ,da bi ti morala vedeti kje na Rakovniku je trgovina kjer lahko kupis sveco za sveti krst.
Mogoce ves kako je odprta? imas morda telefon?
Krst imamo po dogovoru z zupnikom v soboto 8.11.08.

A mogoce ve katera kje bi dobila zlatnik/cekin za krst? In koliko priblizno stane?
Bila sem ze v zlatarni Mocnik, zlatarni v Intersparu Vic, v Leclerku. Nikjer nic. Za Roka bi moj brat - boter - kupil zlatnik namesto verizice.

Kaj bodo pa vasi dojencki dobili oz.so dobili za krst od botra? kaj pa mi starsi? a tudi kaj kupimo ali samo financiramo v nasem primeru kosilo?


(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:14:09   
bella02
Joj, to citiranjeuser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:19:16   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Neža7, kakšne so pa to cene izpitov? A so nori al kaj? Poskusi se dogovorit, da te opravičijo plačila! Je pa to odvisno od faksa - na FMF se skoraj vse da dogovorit, a ne tejkaz?




Jaz hodim na DOBA - Višja strokovna šola Maribor..... Sem izredna študenta v program RAČUNOVODJA. Za izpit nimam problemov plačat ampak znezk za vpis je ogromn...
Bomo videli kako bo.


Mala se je najedla in mi spi. Danes prav pogrešam sprehod. Čevlji me čakajo do konec dneva user posted image


ej jaz pa sem ravno prejšnji mesec končala za KOMERCIALISTA na ACADEMIJI šoli in sem ful zadovolna/ sem se vpisala dalje,...ko boš v  mb se javi.



Ja, še enkrat iskrene čestitke user posted image user posted image  Jaz sem tudi imela plan, da bi po izpit 18.06 začela z diplomo, da bi vsaj diplomo dokončala pred rokom 18.08. 15.06 sem že bila v porodnišnici user posted image
Bom morala iti v Maribor za izpit in diplomski izpit user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:21:47   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa


Erin kaj ko bi imeli na seznamu zraven še podatke kako napredujemo?
Za primer:
17.8.2008
52. andrejaboris (PDP 22.8.) ~ ENEJ - 50cm, 3310g ob 10.12 uri
1.mesec:
2.mesec:
6100g, 59 cm
53. LenaG  (PDP 12.8.) ~ TISA - 50cm, 3060g ob 15.56. uri
54. Ryssa (PDP 24.8.)
~ LAN - 49cm, 2980g ob 13.12 uri
1. mesec: 4500g, 55 cm
2. mesec: 5500g, 59,5 cm

Ali pa bi bilo mogoče boljše da bi bilo v isti vrstici, da ne bi bil tak razvlečen seznam, kaj pa vem
user posted image

Saj če nimaš ti časa lahko jaz to delam ali pa katera druga. Javite se.
Lahko je tudi kako drugače.
Bi blo pa fajn če bi blo tudi to na seznamu, povejte če ste za.





Jaz sem za user posted image  Če boste tukaj so podatke od Neže
rojstvo: 2260g in 45cm
1 mes:  2870g in 48cm
2 mes: 4150g in 50,5 cm

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:26:57   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa


Erin kaj ko bi imeli na seznamu zraven še podatke kako napredujemo?
Za primer:
17.8.2008
52. andrejaboris (PDP 22.8.) ~ ENEJ - 50cm, 3310g ob 10.12 uri
1.mesec:
2.mesec:
6100g, 59 cm
53. LenaG  (PDP 12.8.) ~ TISA - 50cm, 3060g ob 15.56. uri
54. Ryssa (PDP 24.8.)
~ LAN - 49cm, 2980g ob 13.12 uri
1. mesec: 4500g, 55 cm
2. mesec: 5500g, 59,5 cm

Ali pa bi bilo mogoče boljše da bi bilo v isti vrstici, da ne bi bil tak razvlečen seznam, kaj pa vem
user posted image

Saj če nimaš ti časa lahko jaz to delam ali pa katera druga. Javite se.
Lahko je tudi kako drugače.
Bi blo pa fajn če bi blo tudi to na seznamu, povejte če ste za.





Jaz sem za user posted image  Če boste tukaj so podatke od Neže
rojstvo: 2260g in 45cm
1 mes:  2870g in 48cm
2 mes: 4150g in 50,5 cm



Elanina:

rojstvo: 2810g/47 cm(domov šli z 2680g)- katero bomo upoštevali???
1 mes.:3350g/49 cm
2 mes: 3890g/51 cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:35:42   
gajka
Jaz sem tudi za tak seznam, ampak bo postal konkretno dolg. user posted image
Drugače pa - Rok:
rojen: 3430 g (ob odpustu 3180 g), 52 cm
1. mesec: 4790 g, 56 cm
2. mesec: 6245 g, 60 cm
3. mesec: 7160 g, 63 cm


< Sporočilo je popravil gajka -- 17.10.2008 13:46:10 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:36:38   
tejkaz
Se vidi da je dež danes.

Strije - user posted image meni še tudi nič ne bledijo

Ryssa, jaz sem za seznamček. Lahko ga pa kar ti delaš.
Naši podatki: 1.mesec - 4040 g, 55 cm
                     2.mesec - 4900 g, 58 cm

Čestitke vsem za obmesečnice user posted image user posted image

Zoja Miša, ušeskov ne boš kar tako prehladila. Vnetje pride zaradi sluzi v nosu, ki se ne sčisti, ne pa zaradi pihanja. Mami bo imela pa sive hlače, vijolično malo bolj enegantno majčko in črn kratek plašč (razen če si še ne premislim).

Jaša se zaenkrat na dojki še ne krega. Komaj čaka da jo dobi in je potem čisto blažen.

Krysia in Neža, ja, na FMF- ju se vse da dogovorit. Meni so šli že v prvi nosečnosti in po porodu full na roke, zdaj pa tudi. Pa ne samo zaradi tega, ker sem sestra od enega njihovega profesorja, na roko so šli vsem takšnim kot sem jaz.

Anita, sem se prav nasmehnila, ko sem prebrala "kandidat za taščo". A jih imaš več?

Erin, sem kupila penco za temenca od Mustele. Pa še kremo za nečisto kožo in tekoče milo za dojenčke (sem zapravila 40 Evrov user posted image ), dvakrat sem mu umila glavo in jih nima več, koža na obrazu je pa po kremi veliko lepša. Zakon, tale Mustela. Sem dobila še en kup testrčkov zraven, men njimi tudi dva proti strijami. Kje si pa kupila steznik?

tato, user posted image ne biti tako črnogleda. Jaz sem včasih tako utrujena, tako sita vsega, stanovanje imam takšno da joj odkar je Eva doma (po eni strani komaj čakam da gre v ponedeljek v vrtec user posted image , da malo pospravim), od mene ni nič, zaspim preden moj sploh do postelje pride, ampak sem še vedno optimist in dobre volje

Betty, sem mojga vprašala, ker je delal včasih v Zlatarni Sterle, če ve kje se zlatnik dobi. Je rekel da jih ima Zlatarna Celje. ne vem pa koliko stane. Jaša je od botra dobil zimsko kolekcijo oblačil, od babic in dedkov bo dobil zlatnino, od stricov, tet in ostalega sorodstva pa še ne vem. Eva je dobila igrače, oblačila in celo nekaj denarja. Midva sva Evi kupila zlato zapestnico, Jaši pa še vedno nič. Še ne vem kaj bova.

Naty, kako ste?

Šibam kosilo pripravit, nekaj malega še polikat, potem pa k frizerju user posted image user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:39:06   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz


Anita, sem se prav nasmehnila, ko sem prebrala "kandidat za taščo". A jih imaš več?




ja pa kaj šeuser posted image , ja tako se reče, kandidira a ne, ni pa še

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:40:22   
anita goitan
še podatki o Zoji:
rojena 50cm, 3130g
1m: 56cm, 4500g
za 2 m sva jo pa samo merila: 59cm, vagala pa ne, je pa orto težkauser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:47:43   
andrejaboris
zoja miša sem pozabla prej napisat, da vem za tebe zakaj ne dojiš in si pumpaš. si full pridna da si, marsikera ne bi. res te občudujem.

jaz pa mam fulll mleka kar je hvala bogu samo me joški bolijo ko user posted image in sem že 4x mela vročino in si moram mleko še poleg tega da enej full poje, še izstisnit.

se opravičujem ker ni velikih začetnic, vendar se z enejom dojima.

da ne govorim o bolečinah pri dojenju.

ryssa tut lanu vse naj naj ob 2. mesecu. si poskusla z nastavki. moj lan tut ni znal pit brez nastavkov, kr imam male bradavice, enej pa vleče ko...zato pa je mali bajsi.user posted image user posted image user posted image lan je mel 6000g pri 6. mesecih

erin men je vredu tak seznamček
zdaj pa grem še jaz nekaj pojest.






_____________________________

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej


(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:48:35   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz


Anita, sem se prav nasmehnila, ko sem prebrala "kandidat za taščo". A jih imaš več?




ja pa kaj šeuser posted image , ja tako se reče, kandidira a ne, ni pa še



Jaz jih imenujem kar v.d. tast in v.d. tašča. user posted image Sta vršilca dolžnosti, kaj več še pa ne. user posted image Drugače pa nimam pripomb čez njiju. No, saj ima kdo kdaj svoje muhe, ampak saj jih imam jaz tudi. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 17.10.2008 13:50:33 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:51:16   
tatly
ooo jaz sem tudi za ta seznamcek
stella
ob porodu 3140g-50cm (domov smo sli z 3100g)
1mesec 4010g-54cm


_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:55:25   
bella02
Betty, tista trgovina je v sklopu Rakovniške cerkve. Ko stojiš pred njo, je trgovina na njeni levi strani. Greš pa skozi ena velika lesena vrata, notri pa potem po enih širokih stopnicah. Na hodniku je že označeno, zunaj pa ni nič. Pa ni težko najti. Odprto imajo mislim da kar cel dan, ob sobotih pa do enih, se mi zdi.
Za zlatnik ti ne znam svetovat.
Moji punci sta od botrov dobili verižico in obesek ter eno igračo, stari starši pa si jima kupili uhančke in še en obesek. Tašča je za Tejo na Rakovniku kupila krasno nknjigo 365 povestic za lahko noč. Gre za kratke, eno stran dolge zgodbice. Res je zelo lepa knjiga. Pa tisto lepo sliko sem tudi tam dobila. Midva nisva kupila nič, sva rekla, da bova kasneje, kar bosta rabili. Imam pa spravljen Tjašin body in vse od krsta.
Grem, Teja je lačna. Naprej komentiram kasneje.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:55:26   
anita goitan
sovražim dežuser posted image user posted image user posted image tud jaz hočem sonce!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 13:57:25   
gajka
Mleko je pa itak poglavje zase. Sploh ne vem več, kaj naj delam z viškom mleka. user posted image Sem ga nekaj časa pridno v skrinjo spravljala, pa se mi zdi, da zdaj že samo po nepotrebnem prostor zaseda, meni se pa še vedno vsako jutro vsaj za 150 ml viška nabere. user posted image Ja, če pa mulc zadnje čase večino noči prespi, zjutraj je pa še malo prelen, da bi orng jedel, mene pa vse tišči... user posted image
Pa, da ne boste mislile, da je takale prevelika proizvodnja tako nedolžna. Moji daljni sorodnici (ne more dojit, ker ima ploske bradavice, z nastavki pa tudi ne gre in si mleko pumpa in potem user posted image futra preko flaške) so se prsi tako vnele oz. je fasala take zatrdline, da je morala v bolnico. Tam so ji poleg enega kupa zdravil mogli prsa celo prerezat in spravit te mlečne strdke ven. user posted image Mene je kar zmrazilo, ko sem to izvedela. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 17.10.2008 13:58:46 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 14:02:18   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mleko je pa itak poglavje zase. Sploh ne vem več, kaj naj delam z viškom mleka. user posted image Sem ga nekaj časa pridno v skrinjo spravljala, pa se mi zdi, da zdaj že samo po nepotrebnem prostor zaseda, meni se pa še vedno vsako jutro vsaj za 150 ml viška nabere. user posted image Ja, če pa mulc zadnje čase večino noči prespi, zjutraj je pa še malo prelen, da bi orng jedel, mene pa vse tišči... user posted image
Pa, da ne boste mislile, da je takale prevelika proizvodnja tako nedolžna. Moji daljni sorodnici (ne more dojit, ker ima ploske bradavice, z nastavki pa tudi ne gre in si mleko pumpa in potem user posted image futra preko flaške) so se prsi tako vnele oz. je fasala take zatrdline, da je morala v bolnico. Tam so ji poleg enega kupa zdravil mogli prsa celo prerezat in spravit te mlečne strdke ven. user posted image Mene je kar zmrazilo, ko sem to izvedela. user posted image


kajuser posted image , šit ej, men je ginek.izrecno naročila naj si pumpam samo takrat ko me res fejst tišči pa samo do odrešitve al kako naj napišem, če ne bo še več mleka če bi si pumpala dokler gre

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
17.10.2008 14:02:38   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa, da ne boste mislile, da je takale prevelika proizvodnja tako nedolžna. Moji daljni sorodnici (ne more dojit, ker ima ploske bradavice, z nastavki pa tudi ne gre in si mleko pumpa in potem user posted image futra preko flaške) so se prsi tako vnele oz. je fasala take zatrdline, da je morala v bolnico. Tam so ji poleg enega kupa zdravil mogli prsa celo prerezat in spravit te mlečne strdke ven. user posted image Mene je kar zmrazilo, ko sem to izvedela. user posted image


Isto je bilo pri moji mami. Me je vedno opozarjala naj pazim če bodo kakšne zatrdline. In ko sem jih enkrat zares imela in vročino skoraj 40, je bila bolj paf kot jaz.

Jaz si pa nič ne črpam. Sem prelena, res vas obludujem da si črpate. Če imam prepolne prsi, Jaša malo večkrat pristavim, pa je. Pa samo toliko da poje tist kar tišči.


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.




Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (21%)

ne spremljam(nikoli) (36%)

občasno ( ko se dogaja kaj pametega) (7%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (36%)


Število vseh glasov: 152

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!