Krysia
|
Dobro jutro. Zunaj ful dežuje, naš Rok pa spi kot angelček ... po moje ga tale dežek mal uspava, ker drugač smo ob 8h že pokonc. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Krysia kako pa to tašča kar pride, a ne moreš vrat zaklenit pa se narediti, da te ni doma, ali pa rečeš pol da si počivala? grhh jaz bi ji že dala vetra Eh, ista hiša, isti vhod, mi zgoraj, ona spodaj ... ja, lahko bi zaklenila vrata, sam pol bi blo vse narobe ... se mi včasih zdi, da še ni dojela, da čeprav je hiša njena, je pa zgornja etaža najino stanovanje ... Ji bo treba kej povedat v tej smeri, sam jst to ful težko naredim - po treh letih v isti bajti jo še vedno vikam, ker mi pač nikol ni rekla, da jo lahko tikam (aja, drugač sva z mojim skupi že 10 let, kar pomen, da mam stike z njo približno tolk časa ). Pa v bistvu je gospa tko ful prijazna, da skor sladkorno dobiš zraven ... mah, škoda mojih živcev ... pa načeloma je čist OK, sam odkar mamo Roka ... Aja, pa hvala vsem za tolažbo in razumevanje, se takoj bolš počutim ... Sayuri, ti boš pa kar medicinska sestra postala - imaš same bolnike okrog sebe ... naty, dobra si, da si ugotovila, kaj je z Joštom - men na kraj pameti ne bi padlo ... Tud zate en No, Rok se je zbudil, pa računalnik bo treba ugasnit, ker grmi zunaj ... Se beremo...
|