|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
17.10.2008 20:44:18   
miny
Lep pozdrav!
Pri nas se je veliko dogajalo, da ni bilo časa za RR. Sem postala teta in smo šli tamalo gledat, pa tolk enga dela doma, pa lepo vreme...
Vrtec-bomo probali organizirat, da bi naša šla septembra, če bo seveda šlo. Čeprav smo se mi tudi samo evidenčno vpisali so nam zagotovili, da ne bo problema s prostorom. Da bodo odprli še en oddelek. <hvala bogu.
Hana-iiiiiiiiii kak so lepi tvoji zobeki.
Posoda- mi smo že leta na Tefalu. Res pa je ,da ga vsakih nekaj let menjamo.
Krompirjeve počitnnice-bomo kar doma, kjer je najlepše, ker bomo končno malo skupaj vsi trije.
Kašice-tudi jaz jih večinoma sama naredim, sem pa zadnjič kupila v Mullerju od Nestle.ja sadne kašice in jih naša madam obožuje. Ponavadi pa skuham po četrtino treh vrst sadja in nato pretlačim. Ostanek pa poje mami.
Avtosedež-tudi mi smo si ga omislili, ker naša težkokategornica Lana se še komaj stlači v lupinico, glava je pa čisto do konca imamo pa Janejevo, tako, da jo uporabljamo še do konca meseca potem pa v avtosedež.
Tega imamo http://soncek.si/si/maxi-cosi-avtosedez-priori-xp-trail-i7306.shtml

Sem falila za srečanje, naj mi katera še enkrat prišepne, pliiiis.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
17.10.2008 20:45:56   
zolika
hej hej punce!!!

Kooooooooooooooooooooooooooooooooooooončno sem spet med živimi! Nisem imela neta od srede user posted image user posted image user posted image user posted image norišnica, če je človek navajen na sodobno tehnologijo!

V hiši je vdarila atomska bomba!!! user posted image Da ne govorim kaj smo se pravli počet! Groza...nabavli smo nove garderobne omare - ker smo sedaj imeli v eni sobi nekaj pa v drugi spet nekaj...in ker je postalo NEZNOSNO - kot ropotarnica - sem vdarla po mizi in nabavla omare! Ja, ko bi samo pri tem ostalo...sedaj je bilo treba še to uredit - pospravit! In kaj nardim .... vse kar nismo uporabljali leto ali več - adijo, odhajaš,...na deponijo!user posted image Ne potrabujem...in se je nabralo uffffff ogromno šare! Vse omare sem si sedaj uredila - deroracije, postelnina, brisače, igrače, premajhne cunje od Vid-a,...skratka - urejeno! Pridna mami... user posted image

No hiša še ni OK - ker nismo odpeljali še vse nesnage...ampak bova jutri! Danes je moja mami prišla, daje malega mela - jaz pa hitela čistit...še kosilo je skuhala in palačinke z skuto! user posted image njami....še bi babi!

Tako,da...sem sedaj pogledala slike iz CE! Fajn je bilo! Prehitro je minilo...pa drugič! A ne? Morda pas edaj res MB pade! Kaj pravite? Trnjulčica - se skupi zmeniva pa organizirava!? Si za?

Da sem vse za nazaj prebrala...sem si kr čas vzela - ampak podrobno nisem brala...sem pa zasledila, da teče deabta o hišnih pomočnicah? Jaz jo imam...pride, ko mi zaškripa - drugače je to naša čistilka na moževi firmi - pa jo ponucam še jaz! Sploh ko je potrebno okna umit!user posted image Tega pa res ne maram počet!!! Pa ko sem bila v bolnica (dva meseca) je čistla in likala možu! Pa priznam, da čas raje namenim vid-u kot pa da se bavim s pospravljanjem...čeprav včasih je to dober izgovor, da Vid-a atiju uturim!user posted image user posted image user posted image user posted image

Likanje?!??!?! Nočna mora - sploh srajce z dolgimi rokavi, kaj ne posadka?
Tako, da taščo ponucam...ko se mi nabere srajc...kličem, da rabim varstvo - da pride na vrh...in tako nastavim, da ja vidi...joj - kako sem zlobna! user posted image

Jo@n - super, hvala za linke - upam, dami rata dol povlečt - ker sem bolj ne računalniške sorte! user posted image

Tako...grem še mal slikce pogledat! Potem pa na skodelico kosmičev, tuš, tv in  SPAT!

Aja - kupujte avtosedeže - mi smo nabavli od Romerja - od 9-18 kg! Nismo ga še namontirali...ko smo bili v Nemčiji sva ga kupila - v BC stane 285e - mi2 sva pa dala 195e! Ugodno, kaj? Da vam o cenah planic, krem, robčkov, cot,...ne govorim! Je ceneje kot pri nas - vse ne...velika večina pa! Za 104komade Pampers pleničk sem dala 17e!

Kaj hočemo...pač skrbijo pri nas za nataliteto! A ne?

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.10.2008 21:14:17   
Majček28
vidim, da je dons bolj zatišje tuki gor...men je čist prov, lažje sledim user posted image

Hvala vsem za 'ozdravljive' besede...upam, da se kmalu uresničjo user posted image

Čestitke vsem obmesečnikom v tem tednu (se opravičujem za zamudo, pritožbo naslovite na angino user posted image  )

Vijolica, upam da čimprej pozdravite boleče ušeska paa da se ne ponovi več

Sinska,iiiiiii kako simpatično zgledajo teli biserčki

Srečka, dobr ti futraš tole vašo Iziko, pridna pridna.....glede mleka, bom še par dni počakala pa se napajala in več jedla,pa da vidmo, drugač te pa pokličem pa se zmeniva...hvala že za v naprej

Posadka, kako simpatična fotkica,...komi čakam na 'sej veš kaj' user posted image

Bigmamma, že en teden v avtu čaka vrečka zate, pa me je tale angina čist onesposobla, upam da ti bol mahko čimprej dostavla, da vas ne bo zeblo v nogice

Clerevic, ti si Eva?...no, hvala za razlago posadke v Celju,zdaj bom lažje spala

Avtosedež, midva ga že imava in sicer od Rommerja, joj ne vm točno kater model....sva ga odkupila od bratranca, ki je imel dva identična (enga je kupil, drugega je pa dobil za darilo ) in mu BC niso hotl dat darilnih bonov v tej vrednosti (330€ ), da bi lahko večkrat opravil nakup, ampak bi mogu takoj nabrat robo v tej vrednosti...za brez veze neki kupovat je pa tud nesmisel, midva sva pa itak takega gledala, tko da user posted image user posted image

Vrtec, dala sva vlogo za september 2009, do takrat pa moja mami v akciji, pa mal dopusti pa bo.a spomlad 2009 so mi že takoj povedal, da so jih od 120 prijav že 80 odbil user posted image user posted image  A potem moram naslednjega otroka planirat za september al kako user posted image

Taščica, moja je ful fajn in komot bi lahko bila pod isto streho....ni pa rečen da bi takrat tud tko razmišljala user posted image ...pa vseeno mislim da bi user posted image

tko, upam da sem nadoknadla za nazaj.....zdej pa F5

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.10.2008 21:37:59   
resnično srečna
joj čist ste neresne...vse pospale al kaj???

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.10.2008 21:40:43   
zolika
zgleda! user posted image spijo...saj prav! Noč se hitro obrne v nov dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.10.2008 21:47:59   
Ketrin
Čer...

Vidim, da ste vse ok in pridno čvekate.... Jaz sploh več ne najdem časa za RR... še dobro da imam veze tam gor, da se kolkor tolk na tekočem, saj dobivam dnevna poročila kaj se s puncami in dojenčki dogajauser posted image

Majček, upam, da si že bolš....

Bigmamma, upam da hitro mine in ne bo prehudo...

Violica pozdravite se...

Čestitke vsem polletnikom

Avtosedež... še ne razmišljam, bomo že ko bo čas...tale zdaj je do 13 kg, tko da to še ne bomo kmalu presegli

Kašice: tudi jaz jih sama delam...sicer včasih zmanjka idej, ampak je pač 2 dni istouser posted image

Srečanje: sem za, čeprav pojma nimam za kdaj in kam ste se menile user posted image

Vrtec: mi smo dali prošnjo 1 teden po rojstvu pa še nimamo odgovora...kaj bomo od marca do septembra nimam pojma... septembra pa mora definitivno v vrtec...

Krompirjeve počitnice:
nimam pojma, nič posebnega samo da bomo par dni skupaj

Taščica: tudi moja je fejst in se dobro razumeva, mogoče zato ker se vidiva le 1x na tedenuser posted image Pa vseeno ne bi živela z njo pod isto streho (no, razen če ne bi bilo druge rešitve). Mama je pa itak ena sama, in mama je zakon...pa tudi z njo ne bi živela pod isto streho... pač svoji k svojim pravim jaz... sicer pa: Never say neveruser posted image

Pogled na svet: se popolnoma strinjam s Posadko

Kaj še... mmmmm, nimam pojma... Mi smo imeli danes pester dan...najprej plavanje, pa potem obiski, pa potem frizer in šoping... jutri pa poroka na Štanjelu... v nedelo pa obisk Janč, kjer je zadnja kostanjeva nedelja.... tko da imamo spet bizi vikend....

Vsem bolančkanim želim da se čimprej pozdravite...... vsem ostalim pa.... prespano nočko in lepe sanje....

Papa

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.10.2008 21:52:49   
zolika
Samo nekaj...sklepam, da sem malo hecna....kje so slike iz CE? Vidla sem od Eve slikice pa od Novopečene...Katka - tvojih ne najdem?!?!?! Kako to? user posted image nisem dovolj dobro gledala?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.10.2008 22:20:48   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

joj čist ste neresne...vse pospale al kaj???

ne, ne ... otroke smo dajali spat ... saj veš, ko si splaniraš, da bodo otroci spali ob 21h, ziher kaj pride vmesuser posted image user posted image ... pa glede na to, da je Tia odspala eno dooolgooo opoldansko rundo (3 ure) in je bila pozno pop.  tko tečna, da je padla dol okol 18.30 in seveda potem ni bila zaspana, ko je čas za nočno spanje user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.10.2008 22:21:34   
Isabellabina
Čer mamice

user posted image za vse polletnike

Majček---sej ni panike ,ko boš se pozdravla se pa slišva pa prosim dej mi na Zs napiši kolk eurčkov naj pripravim

Posadka---ej ne ga sračkat,tud jz zdej se sploh ne sekiram ,če so otroc mal "umazan"tko kot ti ne.Ma a veš kaj ,če kateremu kaj ni všeč naj pa stran pogleda pa jeuser posted image user posted image user posted image tud moj dom ni več tak kot je bil pri prvih dveh otrocih.Zdaj imam moto"POSPRAVLJANJE ZA OTROCI JE ISTO KOT KIDANJE SNEGA ,KO SNEŽI!!!!user posted image user posted image user posted image Je pa res ,da se tavelkedva sama zdej štimata in raje ne gresta od doma ,če nista vsaj malo spedenana.user posted image

Moje zdravje---user posted image user posted image malček še boli ,pa se sploh več ne oziram,pa hvala za lepe želje!

Krista--sem ti oblubla cenik za moko ,pa sem ga v naglici pozabla uzet ,ker se mi je Jernej dru u avtu k jesiharuser posted image

Srečka--Jaz sem tud mojo G prosila za Timetil tablete ,ker sem imela eno krizo pri treh tednih ,pa sem dobila odgovor ,da mi  ne bo nič pomagal ,da pomaga samo na začetku ko se mleko začne delat--in mi ni dala recepta,ja je rekla vi sam vbelik pijte pa jejte pa bo mleka dovolj....Pa še nekaj te moram prašat a mi lahko zaupaš kam hodiš po stvari za vašga Nerota.Moram počas nakupit stvari pa bi rada vse vzela v eni trgovini ,da ne bom skakala sem pa tja k ena kura.Hvala!!!!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.10.2008 22:21:47   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Samo nekaj...sklepam, da sem malo hecna....kje so slike iz CE? Vidla sem od Eve slikice pa od Novopečene...Katka - tvojih ne najdem?!?!?! Kako to? user posted image nisem dovolj dobro gledala?

Tukaj so slikice od Katke: http://picasaweb.google.si/macos19/SrecanjeCelje15102008#

Kje pa si videla slikice od Novopečene. Teh pa jaz nisem zasledila.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.10.2008 22:26:50   
Isabellabina
Hm posoda--jaz imam samo eno teflonko in to za pečt palačinke.Vse ostalo imam navadno tako za indukcijsko kuhanje.,pa seveda ekonom lonec je zame Zakon!!

Stolček--avtosedež---pri nas se kar prenaša iz otroka na otroka,tako da sploh ne vem kakšne znamke jeuser posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.10.2008 22:29:54   
Isabellabina
Kaj je zdej punce a bomo kašno rekle al neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.10.2008 22:32:50   
Isabellabina
Jah nič jst grem križanko mal reševat ker spi se mi še ne,čvekat pa tud nočte!

Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.10.2008 22:54:12   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

kam hodiš po stvari za vašga Nerota

naš gospod se hrani z briketi...trenutno je kvalitetno in ugodno od Hillsa...jemljemo pa ali v Mr. Petu v BTC naspoti Mullerja oz. čez cesto od A hale...ma tam imaš po mojem za zaćetek čisto vse...posodice, ovratnice, ležišče, kočico, pribor za čiščenje, hrano...

moram priznat, da sem bila kar presenečena ker se lepo posvetijo...pa kar znajo svetovat...tako da jih kar priporočam...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.10.2008 22:54:32   
Krista28
Čeer,

Evo moj izi dan je mem, pa se mi zdi, da nism nč kaj dost bolj zmatrana če delam na ful...haha...se vid da nisem vajena odklopit. Sem imela akcijo in sem oglase objavla, za vozek od ta večga, pa avtočka....ja....ne vem kolk hitr bom prodala, glede na čase...., a ne?

Big mamma, ne sekiraj se za cenik, ni panike...

Jaz grem pa zdele kar lepo pod tuš, pa v horizontalo...

Mirno noč....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.10.2008 23:16:58   
Roberta69
Zadnje čase sploh nimam časa za RR (in se mi zdi, da ga bo vedno manj - dete raste in z njim tudi št. opravkov, animacij user posted image itd.), pa še človek čisto ven pade...

Še od zadnjič sem dolžna, sem imela že vse sorte spisano in pokomentirano, pa me je user posted image kar odklopil... Srečka, hvala za prijazno ponudbo, ampak načeloma mi bodo denar za plavanje minus stroški administracije vrnili (mogoče greva naslednji petek iskat dinarčke, pa vas še malce pozdraviva), Jo@n pa, predvidevam, da Jakob ni nagec user posted image .

Danes smo dobili stanovanje in če se že še ne bomo vselili, bova imela pa s škratkom zaenkrat vsaj super kobacalnico user posted image .

Drugače sem pa malce na trnih, ker imam januarja še ene izpite, pa se sploh še nisem začela učiti oz. si sploh še nisem pridobila vse potrebne literature, pa še mali nekaj protestira in ne hodi več spat lepo ob 19-ih, ampak se mu zna kar do 22-ih dogajat, potem sem pa jaz že tok fuč, da se mi čisto nič ne da, kaj šele, da bi si zapomnila kaj šolskega user posted image .

Ta teden nas je obiskala patronažna, malce razložila glede prehrane in drug teden začnem tudi jaz uvajati GH. Se mi zdi, ko kaj preletim, da vse obvladate že prave pravcate menije. Sem si pa ogledovala že pripravljene kašice, pa so za moje pojme vse čisto preveč zmešane in narobe skombinirane, tako da bom morala izgleda čisto vse sama pripravljat user posted image , no vsaj dokler ne gre v vrtec, tam pa žal ne bom imela ne vem kakšnega vpliva na njegovo prehrano. Sicer mi pa vloge  itak še ni uspelo spisat, tako da bog ve, kaj bo z vrtcem... Sva še nekaj razmišljala, da bi bil kar doma, pa bi ga malo pazil user posted image in malo jaz, ampak potem bi bilo res bore malo narejeno in ker je kriza na pohodu, bo treba pa kar resno zagrabit za delo.

Naša pediatrinja je pa res faca, a ne Srečka? Liam ji je tako všeč, da se je kar ponudila za varuško user posted image . Sem bila pa tako v zadregi: prideva k pediatrinji, zavoham drekec, ga začnem v sprejemnici preoblačit, pokakan do vratu, jaz brez otroških robčkov, brez rezervnega bodyja (v hitenju (kar je zadnje čase kar praksa) sem nevede pol stvari stresla ven iz previjalne torbe user posted image ), skratka vse skupaj je bila ena velika packarija user posted image , ampak smo preživeli (domov sem ga pa odnesla "oblečenega" predvsem v tetra pleničke user posted image ). Za seznam: pri recimo 5,5 mesecih 8000 g in 68 cm.

A ste se kaj pogovarjale o teorijah odvajanja nočnega dojenja, pardon baje "razvajenosti"? Sem slišala takšna in drugačna mnenja, predloge; ampak si kar ne predstavljam, da bi pikeca "mučila" in ga pustila jokati (ne kar samega sebi prepuščenega v posteljici, ampak v naročju dragega itd.). Mi je zaenkrat še kar znosno to nočno vstajanje (čeprav je začel malce izsiljevat in v najini postelji skoraj takoj zaspi, ko ga dam pa v njegovo posteljico, se pa večkrat začne jokati...) in utrudi me predvsem to prestavljanje, tako da je od kakšnih 4-ih zjutraj kar pri nama. Po drugi strani bi bil pa tudi zanj tak celonočni spanec veliko bolj koristen...

Za krst smo se pa dokončno odločili, da bo na Bizeljskem in ne v Tunjicah (čeprav je tanmkajšnji župnik ful carski), tudi na zelo lepi lokaciji, na enem hribčku... pa tudi konec je tak lep. Gostilne pa še nismo dorekli, tako da če katera pozna kaj tam doli (Posadka recimo, da je to na "tvojem" rajonu...)...

Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.10.2008 23:47:06   
JABOLKO3
Živijo!

Šele zdaj sem prižgala tole škatlo...  me je odvisnost že pošteno zdelovala, ha ha.
No, danes dopoldne se jim je v ta najvišjih sferah pa nekaj pobrkalo...  res smo imele plavanje, a na difu imajo v ta namen bazen... pa pravijo da tam zgoraj vse vedo - kako so potem to zgrešili??? Kljub temu nam je nekaterim uspelo priplavati do bazena, odplavati svoje na tečaju, se prebiti do gradu, popit topel kakav in malo poklepetat in še odplavat domov. S tečaja sva z Jurčkom šibala v šolo pa starejšega, nato smo šli skupaj v Lidl po sirovke, ker je bil lačen, nato v Pikapolonico po tisti poganjavček za Jureta za polletnico, nato pa nazaj v Lj. na trening plezanja. Z Jurčkom sva šla potem še v Mercator se previt in nahranit, pa mimogrede še starejšemu hlače kupila, pa po špecerijo, potem pa domov, naredila Posadkino torto, da smo malo proslavili, pripravila večerjo za vse, pa darilo smo sestavili in sprobali, pa malo fotografiranja in snemanja, pa kopanje in ostale večerne aktivnosti in od 9h je končno mir - da ne bo pomote, to sem napisala jaz, Jabka, kot bi rekli v moji rodni vasi in ne Posadka, ha ha. Malo heca mora bit, pravijo...

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Tevž in Jure, vse najboljše!!!

Hvala, hvala! Se zahvaljujeva vsem za čestitke in hkrati čestitava Tevžu.

Jabolko, kako luštni smajliji, le od kje jih pobiraš?

Ja frau Šerlok, to boš pa že morala sama ugotoviti, ha ha!

Ponve - jaz sem kakšnih 5 let nazaj kupila 2 Tefalovi s steklenima pokrovoma v Metroju v Grazu, ker sem takrat le tam dobila take za indukcijsko ploščo po zmerni ceni in sta še vedno zelo fajn - sta taki težki, debelo dno, lani pa sem še dve nabavila v Ikei in sta tudi super - s takim višjim obodom, malo ličita na vok.

Počitnice - bomo kar od doma delali izlete po bližnji in daljni okolici, pa malo na Štajersko, pa bo.

Vrtec - imam s starejšima zelo dobre izkušnje, oba sta šla z enim letom, sedaj pa ne vem - ma, me kar v slabo voljo spravi, ko pomislim - je bolj malo šans, da bomo kaj dobili, tako da bom morala najbrž iskat privat varstvo

Svetovna kriza - mi pride Krleža na misel... saj veste - 'nikad nam ni tak bilo, da nam nebi nekak bilo i nikad nam tak ne bo, da nam nekak ne bo' - nekako tako. In čez leta bodo to lepi stari časi...

Bom počasi nehala, je treba moči nabrat za jutri - če bo lepo, bo kakšen izletek, pa malo je treba user posted imageuser posted imageuser posted image , user posted image ....

Lahko noč pa lepe sanje  user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
18.10.2008 6:44:14   
Tanja555
A ste se kaj pogovarjale o teorijah odvajanja nočnega dojenja, pardon baje "razvajenosti"? Sem slišala takšna in drugačna mnenja, predloge; ampak si kar ne predstavljam, da bi pikeca "mučila" in ga pustila jokati (ne kar samega sebi prepuščenega v posteljici, ampak v naročju dragega itd.). Mi je zaenkrat še kar znosno to nočno vstajanje (čeprav je začel malce izsiljevat in v najini postelji skoraj takoj zaspi, ko ga dam pa v njegovo posteljico, se pa večkrat začne jokati...) in utrudi me predvsem to prestavljanje, tako da je od kakšnih 4-ih zjutraj kar pri nama. Po drugi strani bi bil pa tudi zanj tak celonočni spanec veliko bolj koristen...

Kot da bi jaz tole napisalauser posted image

V glavnem dobro jutro vsem skupajuser posted image . Nimam nič časa pokomentirat, danes delamo na hiši, tako da moram skrbet za hrano in pijačo. Včeraj sem že skuhala ričet... HB mi pride ena kolegica pomagatuser posted image , drugače ne vem kako bi šlo...
Zdajle, se grem pa do 8h še mal učit, pol bo pa že Neli vstala... Današnjo noč se mi je premetavala skoraj do 2ehuser posted image , nosek je pa že boljš (včeraj nisva šli ven in sem ji ga cel dan čistila z fiziološko).

Srečanje v ZOO... Ste že dorekle datum?

Lep dan želim vsem

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
18.10.2008 6:50:22   
zolika
user posted image

Dekleta moja...sem vam jo skuhala  - upam, da ste željne kavice? user posted image Mi smo že budni...od 6ih! Smo spali od 20ih do 6ih! (trkam)!

Sedaj pa že na polno...se zbudi tudi mož in reče - kolk pa je ura? Sem rekla pol7ih? Jaz sem lačen - je bil njegov drug stavek! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakam,da je ura 7 - da odprejo trgovino, da grem po sveže žemljice! hehehehehehe - saj se jih tud men lušta!

Drugače pa gremo danes v šoping! Mami rabi nove kavbojke!user posted image to bo misija nemogoče...ampak ok!

Bela vrtnica: te slike sem mislila od Katke - ne vem zakaj sem misla, da so te od Katke?!??! Hmmmmmm - saj sem že čist čorava!user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
18.10.2008 7:38:42   
zolika
eh....sem misla da so te sklike od Novopečene...in ne od Katke! Zakaj? Nimam pojma...Katka se opravičujem, ker sem te skoaj prikrajšala za avtorske pravice!

Se mi feclja počasi...

Dečko spi - ati je šel po žemlje in kombi, da odpeljemo odpadne zadeve iz naše hiše....končno! Se mi meša ko samo pogledam po hiši! Si v mislih ustvarjam popolno sliko - potem pa stopim na hodnik in ... user posted image

Sem gledala slikice še 1x iz Celja! Res je blo luštno - a kajko se ne moreš z vsemi pogovarjat, ker je čas prehiter!user posted image
Kaj je sedaj z ZOO? Morda prideva tud mi2 - odvisno od dneva!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.10.2008 8:30:46   
clericv6
Dobro jutro! user posted image

Ne vem, kaj mi je, ampak danes nisem za nikamor. Danes nimamo slavljencev, tako da ne bom nič čestitala.

Vreme pri nas je user posted image , upam, da se izboljša, ker če ne bom cel dan prespala (jaaaaaaaaaaaaaaa!) user posted image .

Danes bom kiari prvič dala grah, pa da jo vidim. A je katera že dala user posted image  grah ali fižol? No, saj odgovora najbrž ne bom dobila, ker je vikend. Upam, da se imate fajn in da so dojenkči pridni (pa saj so vedno).

Medtem, ko sem pa tole pisala, se je pa Kiara usedla!!!!!!!!!!!!!!! Sicer v posteljici, ki je malo dvignjena, da je imela malo fore, ampak se je pa usedla!!!!!!! Juuuuuuhuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj jo grem pa crkljati....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.10.2008 9:12:42   
zolika
hej hej!

Gram sem jaz Vid-u dala pred mesecem dni - zelenjava iz juhice (korenček, grah, cvetača,...) pa ni bilo neke grozne reakcije! user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
18.10.2008 9:27:37   
katka28
Dobro jutro!

Ja med vikendi je na forumu malo zatisja. Punce imajo svoje boljse polovice doma in na vrsti je druzina. Tudi pri nas se je zacelo tako dogajati.

Zolika: sploh ni panike za slikice jaz vcasih vse pobrkam in na koncu ne vem vec kaj je katera napisala. Ampak mogoce bo zvenelo hecno. A ves, da ne morem verjeti, da se je Vid rodil en teden za nami pa je ze taksen korenjak. Se mu sploh ne vidi, da je nedonosen.

Majcek: dajmo pozdravi te angine, viroze...bomo morale res priti k tebi in pregnati vse bolezni stran, da jih ne bo nic vec. Kar se pa mlekeca tice pa ne obremenjuj se prevec saj Brina je ze velika punca, ki bo kmalz kravzlala mamici in atiju zivcke, ko bo fante domov vozila.

Ketrin bomo prinesli spalnega skrata, da se bo mamica lahko spocila. Glede srecanja pa je padla ideja Ljubljanski ZOO

Big mammi: pa kaksnega maserja, da ji malo misice zmasira

Kiara: user posted image user posted image za napredke.  Eva pocasi bo cas, da posteljico spustis malenkost nizje, da ti ne bo se iz postelje ven skocila

Pri nas pa se ze pocasi kazejo bele pikice. Tako, da bomo kaj kmalu imeli zobke zunaj. Jakob 2 in Anze 1 (skupaj nam bo pa mogoce uspelo, da bomo dohiteli Mihca user posted image ). Imamo pa tudi nov sport preobracanje na trebuscek in potem nadaljevanje kdo bo bolj pobruhan, ko ga bo mamica prisla obrnit na hrbet.
Avtosedezi so ze montirani, ceprav z mojim razmisljava, da jih bomo ze obrnili proti smeri voznje, mamica je kupila tudi kengerujcka in sedaj, ko bo en spal bo lahko drugega vzela v narocje in se kaj naredila po hisi.

to bo za enkrat vse. Lepo soboto in nedeljo vam zelim....mogoce mi uspe in se zvecer se kaj javim...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.10.2008 9:49:24   
zolika
Katka28: hej hej...ja, res je ta naš dečko vse nadoknadil, če mene vprašaš! Marsikdo ne more verjet, da je rojen 2 meseca prej...ker mu ni videt! Sva kr ponosna na njega! Korenjak je...pravi borec! Po mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak tud vi ne zaostajate kaj dosti, tako,da....moraš vedet da sta bila Jakob in Anže manjša pri porodu kot Vid...ampak kaj hitro bodo vsi na istem - pri dveh letih se noben več ne bo vprašal...koliko prej so bili rojeni?!?
Važno, da so ZDRAVI!!! To je najpomembneje! A ne? user posted image
Sedaj sedi zraven mene v stolčku in opazuje premikanje prstov po tipkovnici in zraven zeha!user posted image Le zakaj...morda se mu forumi zdijo nezanimi...sedaj! Kaj šele bo...heheheheheheuser posted image
Sedaj čakava atija, da pride in da odrinemo v "life"! user posted image
Upam, da se tele megle razkadijo...ker je v ROgaški ena sama sivina!user posted image

user posted image

Pa še slikica našega kopanja! user posted image Kak nekdo sedi...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.10.2008 9:50:05   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Kakšno jutro user posted image , najprej se zbudi Jure... okrog 6h - ga podojim, odložim v posteljico in hitro nazaj spat - ravno začnem nekaj sanjat, me zbudi cukanje za nos - srednji je pokonci in se je prišel pocartat - nekaj časa je pri meni, pa ne da niti sekunde miru, zato se zmeniva, da greva dol naštimat risanko na TV - fino, hitro nazaj v posteljo - me že počasi zmanjkuje, pa prileze starejši, se malo pocarta in gre še on dol gledat risanko - super, potegnem k sebi tisto dolgo blazino za dojenje, jo tesno objamem, se fajn namestim in počasi lezem v komo, ko me zbudi vlečenje blazine iz naročja - pogledam - pred mano nasmejan možev fris - dobro jutro, lubica (on se je šele tu zbudil), ker je ravno mir - a se greva malo cartat?... ma baš je našel trenutek...user posted image

Sedaj smo že po zajtrku, jaz še čist zalimana user posted image , ostali pa že kujejo smele načrte za danes.

Lep dan vsem!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?