lepa posadka
|
Hej hou! Obljubim, da ne bom pisala kako smo se imeli, da se ne boš Jabolko zgrožala :-)))) Poročam samo, da sem si malce obdelala frizuro, pa bogatejša sem za par čevljev, pa z otroki gor in dol... pa domače naloge in dan je v kraju. Sicer jaz še čakam, da me pokliče sodelavec... grem še na eno poslovno večerjo - ker so ravno Švedi in Finci dol - pa sem prej z njimi delala in sem obljubila, da se vidimo. Pa, saj se veselim, ker smo res dobro skoupaj delali. Simvir... tebi voščim drug teden. Danes pa svečke za: Nadjo in Izo! SinskaT... lepo, da si spet z nami. Seveda smo te pogrešale. Big mamma... punce so ti dobro svetovale. Fizioterapijo si le privošči, če si jo boš le lahko izborila. Pa upam, da si vzameš čas za počitek. Padci in ostale akrobacije... čim manj bolečih naj bo. Kakšni pa so tudi za šolo, kot je napisala Srečka. Nile... kako ste - je stanje kaj boljše? Majček???!!! pa Ketriiiin???!!! Joan... Jakob je fant in pol. Sem se že bala, ko sem videla mere, da je P spet kaj pripomnil, ker potem bi jih še od mene slišal :-))) Upam, da ne bo nobenih stranskih učinkov cepljenja. Violica... oh, uboga Nataša... upam, da tole kmalu pozdravita in za dlje časa. Krista... sem te pogrešala včeraj na slikah. Sicer pa hvala, hvala, hvala... smo že uporabili. Pošlji mi na mail številko. Malecka... jaz sem imela že kar nekaj izkušenj s tkšno in drugačno ljubeznijo do hrane... Tu se izide samo, če ne popuščaš. Pač neko obdobje manj jejo. Pri nas je rpavilo, da se vsak dan po kosilu lahko malo posladkajo - to je en bonbon ali kaj podobnega. Če niso vsega pojedli, pomeni, da je trebušček preveč poln, da niti sladkarija ne more več not. Saj mine to obdobje, pa pride še kakšno drugo. Ni pa luštno. Meni je v bistvu pri otrocih hranjenje najbolj zoprno opravilo. V bistvu sem šele sedaj - po slabih osmih letih - dokaj skulirana pri mizi, saj je do sedaj vedno nekdo kompliciral... Miny... kje se skrivaš...oz. potepaš. A bo res treba čakat na dež, da se še kaj javiš :-))) Se večkrat spomnim nate, ko se kje potepam in pomislim, kaj pa, če je to ona :-))) Če me kje srečaš, me pocukaj za rokav, velja? Pomoč pri čiščenju... Ko si jo je svakinja omislila pred parimi leti, sem bila polna besed, kako je to neumno, pa kako jaz ne bi, pa kako si morajo otroci ustvarjat delovne navade... No, ko smo se preselili v hišo, pa ko je bilo s šolo in službami toliko dela, sem pa tudi sama nanjo pomislila in jo tudi dobila. Dobila sem gospo, ki ji zaupam... pa mi tudi nima kaj vzet, hehehe, je pa dostikrat kdo doma, ko ej pri nas... oz. sedaj, ko sem na porodniški, še jaz zaviham rokave in delava obe skupaj. Verjetno ste že iz postov opazile... pa saj sem rped časom že omenjala... petek je pri nas za pospravljanje. V četrtek zvečer otroci pospravijo kocke itd stvari, ki so nastlane po tleh in mizah..., tako da v petek delo hitro gre. Pride povprečno 2x na mesec... včasih vsak teden, včasih nobenkrat, ker ima majhnega sinka in, ko je bolan, pač ne pride. Plačam 6EUR na uro in dela po 4 ure. Sčisti kopalnice, pobriše prah, pomije po tleh in sčisti ta velika tri okna v bivalnem delu. Jaz vmes čistim še druga okna, kuhinjo, perem, likam... Zakaj sem jo poiskala, zato, ker mi je jasno, da sta pospravljanje in čiščenje dve različni besedi in mi imamo že s pospravljanjem dovolj dela. Ne želim pa, vsaj dokler hiša še ne diši po starem :-))), da se ne nabira umazanija, vodni kamen itd... saj veste. Likanje... likam 1x na 14 dni... ali pa kakšno reč sproti. Srajce pa načeloma nesem v sosednjo čistilnico - 1x na mesec. Ko ima mož v enem tednu redne in izredne, porabi tudi več kot 10 srajc... jaz pa sovražim likat srajce z dolgimi rokavi. To je to. Sem se vseh predsodkov že znebila in nimam slabe vesti. 24ur... Jabček tudi zaradi zgornje točke imam več časa. Je pa res, da nisem perfekcionist in veliko spregledam. Tudi pri otrocih. Morda bi lahko kdo rekel,d a sem zanikrna, saj gremo včasih direkt iz šole v mesto, pa še kam k prijateljem na obisk, pa v istih cunjah in umazani... pa se ne sekiram preveč. Se imamo pa fajn :-))) Tako - spet veliko gradiva, potem pa se čudim, da imate že vse veliko zvezdic, jaz pa še vedno kar pri dveh... :-((( Moram spremenit taktiko, hihi. Merne noči vsem :-)
|