|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
16.10.2008 21:00:34   
resnično srečna
tudi jaz sem tu in čakam debato he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
16.10.2008 21:04:28   
clericv6
Hoj, Srečka!

Kam je pa zdaj Šerlok izginil? Pa ravno zdaj... Joaaaaaaaaaaaan!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
16.10.2008 21:05:42   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Hoj, Srečka!

po mojem pod tuš...pa mal pred tv...pol pa forenziki pa postelja...no na kak grejpfrut bo še vmes šla...he he...ma jo že mal poznam recimo he he

She
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
16.10.2008 21:12:50   
JABOLKO3
Tasyo - glede tašče te pa popolnoma razumem, take stvari tudi mene razbesnijo, kar naprej kako nič k njej ne pridemo, pa da malih ne vidi, ko pa pokličem, če bi lahko kakšnega za kakšno urico pripeljala, ker imam opravke, pa ima zmeraj kaj - enkrat je morala 21-letno vnukinjo na faks peljat???. Mi je pa pred par dnevi, ko je bila pri nas, rekla, da je sedaj pa res že čas, da začnem Juretu kakšno drugo hrano dajat, da bo močnejši, da se zato še nič ne obrača in na kolena spravlja, ker je prešvoh, ker ga samo z mlekom hranim...         user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
16.10.2008 21:14:37   
lepa posadka
Hej hou!

Obljubim, da ne bom pisala kako smo se imeli, da se ne boš Jabolko zgrožala :-)))) Poročam samo, da sem si malce obdelala frizuro, pa bogatejša sem za par čevljev, pa z otroki gor in dol... pa domače naloge in dan je v kraju. Sicer jaz še čakam, da me pokliče sodelavec... grem še na eno poslovno večerjo - ker so ravno Švedi in Finci dol - pa sem prej z njimi delala in sem obljubila, da se vidimo. Pa, saj se veselim, ker smo res dobro skoupaj delali.

Simvir... tebi voščim drug teden.
Danes pa svečke za: Nadjo in Izo!user posted image user posted image user posted image

SinskaT... lepo, da si spet z nami. Seveda smo te pogrešale.

Big mamma... punce so ti dobro svetovale. Fizioterapijo si le privošči, če si jo boš le lahko izborila. Pa upam, da si vzameš čas za počitek.

Padci in ostale akrobacije... čim manj bolečih naj bo. Kakšni pa so tudi za šolo, kot je napisala Srečka.

Nile... kako ste - je stanje kaj boljše?

Majček???!!! user posted image  pa Ketriiiin???!!! user posted image

Joan... Jakob je fant in pol. Sem se že bala, ko sem videla mere, da je P spet kaj pripomnil, ker potem bi jih še od mene slišal :-))) Upam, da ne bo nobenih stranskih učinkov cepljenja.

Violica... oh, uboga Nataša... upam, da tole kmalu pozdravita in za dlje časa. user posted image

Krista... sem te pogrešala včeraj na slikah. Sicer pa hvala, hvala, hvala... smo že uporabili. Pošlji mi na mail številko.

Malecka... jaz sem imela že kar nekaj izkušenj s tkšno in drugačno ljubeznijo do hrane... Tu se izide samo, če ne popuščaš. Pač neko obdobje manj jejo. Pri nas je rpavilo, da se vsak dan po kosilu lahko malo posladkajo - to je en bonbon ali kaj podobnega. Če niso vsega pojedli, pomeni, da je trebušček preveč poln, da niti sladkarija ne more več not. Saj mine to obdobje, pa pride še kakšno drugo. Ni pa luštno. Meni je v bistvu pri otrocih hranjenje najbolj zoprno opravilo. V bistvu sem šele sedaj - po slabih osmih letih - dokaj skulirana pri mizi, saj je do sedaj vedno nekdo kompliciral...

Miny... kje se skrivaš...oz. potepaš. A bo res treba čakat na dež, da se še kaj javiš :-))) Se večkrat spomnim nate, ko se kje potepam in pomislim, kaj pa, če je to ona :-))) Če me kje srečaš, me pocukaj za rokav, velja?

Pomoč pri čiščenju... Ko si jo je svakinja omislila pred parimi leti, sem bila polna besed, kako je to neumno, pa kako jaz ne bi, pa kako si morajo otroci ustvarjat delovne navade... No, ko smo se preselili v hišo, pa ko je bilo s šolo in službami toliko dela, sem pa tudi sama nanjo pomislila in jo tudi dobila. Dobila sem gospo, ki ji zaupam... pa mi tudi nima kaj vzet, hehehe, je pa dostikrat kdo doma, ko ej pri nas... oz. sedaj, ko sem na porodniški, še jaz zaviham rokave in delava obe skupaj. Verjetno ste že iz postov opazile... pa saj sem rped časom že omenjala... petek je pri nas za pospravljanje. V četrtek zvečer otroci pospravijo kocke itd stvari, ki so nastlane po tleh in mizah..., tako da v petek delo hitro gre. Pride povprečno 2x na mesec... včasih vsak teden, včasih nobenkrat, ker ima majhnega sinka in, ko je bolan, pač ne pride. Plačam 6EUR na uro in dela po 4 ure. Sčisti kopalnice, pobriše prah, pomije po tleh in sčisti ta velika tri okna v bivalnem delu. Jaz vmes čistim še druga okna, kuhinjo, perem, likam... Zakaj sem jo poiskala, zato, ker mi je jasno, da sta pospravljanje in čiščenje dve različni besedi in mi imamo že s pospravljanjem dovolj dela. Ne želim pa, vsaj dokler hiša še ne diši po starem :-))), da se ne nabira umazanija, vodni kamen itd... saj veste.
Likanje... likam 1x na 14 dni... ali pa kakšno reč sproti. Srajce pa načeloma nesem v sosednjo čistilnico - 1x na mesec. Ko ima mož v enem tednu redne in izredne, porabi tudi več kot 10 srajc... jaz pa sovražim likat srajce z dolgimi rokavi. To je to. Sem se vseh predsodkov že znebila in nimam slabe vesti.

24ur... Jabček tudi zaradi zgornje točke imam več časa. Je pa res, da nisem perfekcionist in veliko spregledam. Tudi pri otrocih. Morda bi lahko kdo rekel,d a sem zanikrna, saj gremo včasih direkt iz šole v mesto, pa še kam k prijateljem na obisk, pa v istih cunjah in umazani... pa se ne sekiram preveč. Se imamo pa fajn :-)))

Tako - spet veliko gradiva, potem pa se čudim, da imate že vse veliko zvezdic, jaz pa še vedno kar pri dveh... :-((( Moram spremenit taktiko, hihi.

Merne noči vsem :-)

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
16.10.2008 21:16:47   
clericv6
Ah, kaj bi se tuširale, pa gledale tv!  user posted image

Jabolko: le poslušaj nasvete, starejši so modrejši... user posted image  Zdqaj me bo ziher usekala skozi ekran...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
16.10.2008 21:18:48   
lepa posadka
Tasyo... tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo noč mirnejša, pa jutrišnji dan spet vesel in razigran. Ko sem prebrala današnji program, me je kar zmrazilo...
Drži se.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
16.10.2008 21:23:55   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Hoj, Srečka!

po mojem pod tuš...pa mal pred tv...pol pa forenziki pa postelja...no na kak grejpfrut bo še vmes šla...he he...ma jo že mal poznam recimo he he

Blizu...

Mali princ se je zbudil po dveh urcah popoldansko večernega spanja, pa je bilo treba previt rit, oblečt pižamo in ga pripraviti v nadaljevanje... Je bil revež že čisto zakomiran, upam da bo mirna noč... Hm, le kakšna kemija je v cepivu, da tako deluje na naše škrate. No, vseen upam, da se bo resetiral na spalni model.

Majcibajci, a se medve poznava?

Taščic ne bom komentirala... je k sreči 35 km stran user posted image . Ima pa na žalost MM manj srečeuser posted image user posted image .

Jabolko, daj no Jurčku kakšen šnicl al pa kračko za obirat, res kumrn zgleda...user posted image  Sploh na bazenu, ko ga poleg J v kopalke daješ user posted image

Jabolko: le poslušaj nasvete, starejši so modrejši... user posted image  Zdqaj me bo ziher usekala skozi ekran...

Eva, mislim da jih boš res dobila okol kepe, ampak ne od Jabolkauser posted image .

Zdaj grem pa pod tuš, pa z grejpfrutom pred forenzike... Pišuka, se mi zdi da se mi dežavu dogaja...

Neposredna povezava do sporočila: 2583
16.10.2008 21:27:32   
Jo@n
Pa je šla...

Tko fesjt punca, pa tko sramežljiva... Pa drugič user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.10.2008 21:33:42   
bela vrtnica
Večer!

Vidim, da nas je kar nekaj prijavljenih. Kje je pa debata? Dajmo, ko mam glih čas. Čeprav sem danes nekam leva. Se mi čisto nič ne da. Sva se z Zaro cel dan potepali (na sprehodu-za Savinjo, kjer smo se včeraj dobile, potem sva bile pri mami na kosilu...skratka čisto na off).
Zara je danes prvič zaspala na trebuščku. Se mi zdi, da ji edino ta položaj ustreza, ker ima tako zamašen nos. Ej čisto nič ne pomaga (fiziološka, aspirato...).

Eva, če imaš jutri čas se lahko dobiva zjutraj na kavici, če seveda ne bo deževalo.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
16.10.2008 21:41:53   
resnično srečna
hmmm naša pa že skoz spi na trebuščku...

danes sem kupila kar pol litersko fiziološko, kolegica mi je prinesla injekcijske šprice in sedaj kar tako Izi špricnem v nos...pa potem s sesalcem potegnem ven...in mala sploh ne joka več...tudi nosek je bolje...

pred spanjem sem jo pet lepo zmasirala po prsnem košu in hrbtu in samo upam, da bo zdržalo do polnoči...

She
Within the measur

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.10.2008 21:42:43   
bela vrtnica
No, čveke. Bo kaj? Jaz sem pa tačas spremenila avatar. A smo lepi?

Posadka: glede na to, da rada fotkaš, kako to da nimaš slikice?

Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.10.2008 21:47:10   
bela vrtnica
Zara pa prej sploh ni znala zaspati na trebuščku. Se je takoj obrnila na hrbet, oz. na boku najraje spi. Kaj pa ta baby-vac, je učinkovit? Sem videla, da se ga da naročit prek spleta. Kako dolgo pa se čaka nanj?
A mogoče katera uporablja balzamični gel od Fitobalma (rdeči bor, evkalipt, mirta,.. )baje je dober za dojenčke, pri prehladih, kašlju...

Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.10.2008 21:56:30   
katka28
Ja no potem pa pojdimo v akcijo user posted image ...

Tascica: pri nas imamo super tasco in tasta, ko jo rabimo posodi avto, pride cuvat otroke (ali moja mamica ali pa od MM), hrano (Novalac) nam v vecini ona redno nosi in kupuje, tudi kar se raznih zdravil in kremic tice smo dobro zalozeni. Je res, da vcasih pac sprasuje ali dajemo to in ono pa naj dajem cajcke...pa ji samo vljudno povem, da za enkrat se ni potrebe in s tem zakljucimo. Ce bo skos tako se ne bom nic pritozevala user posted image

Spanje na trebuscku: kaj je to??? mi se nikoli nismo spali na trebuscku, ker noceta. Zdaj, ko se kdaj pravalita na trebuscek cek kaksno minuto ze zacneta jokat ''mamim daj naju nazaj na hrbet'' varijanta in potem je mir. Kljub zamasenemu nosku lepo spita. Pred spanjem ju dobro okopamo kopalnica vroca vodo, potem namazem z Materino dusico in HB spimo kot moramo

Tasyo: upam, da bo ta noc minila mirneje kot prejsnje...lunca se je skrila mogoce bo zdaj bolje

Violica: naj se usesek kmalu pozdravi...ali niso ene Just kapljice tudi za te primere???

nic ostalo pa komentiram kasneje zdaj pa user posted image peljem lulat bom prec nazaj, da ne bo katera kam pobegnila saj danes moramo narediti 110-ko ''ce verjamete'' user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.10.2008 21:59:44   
Krista28
Čeer čveke,

Jaz pa šele zdele k seb prihajam....ne vem no, naš poba ima take fore...celo popoldne je bilo v stilu jelenjega ruljenja, pa on ne bi to jedu, pa nee 100xuser posted image user posted image user posted image . Sem kar mirne živce ohranila, razen enkrat sem pol kozarca vode zlila, ko je cepetal, pa rulu, pa tulu....pa nobene solzice...:-)). No proti večeru sva se vse lepo pomenla, pa stuširala, MM je pa malo porihtal...tud zaspal je ko angelček, vmes pojedli kosilo, pa tašča je bila na čaju, pa ven smo se odpravli, sam je rosilo, tako da sem Nadjo kar v štorklji mal nesla - tolk da smo se prezračili, pa plastenke odnesli...

Baby vac sem včeraj kar po tel. naročila in dons že dobilauser posted image , mi je pa ta res najboljši. Imam tudi tistega elektronskega (ena omenjala za 40€), pa mi sploh ni všeč. Mora bit čist nova baterija, pa hitro je fuč....ni vreden denarja...

Čiščenje - če bi imela denar, bi brez pomislekov jo vzela, oz. ko bomo imeli več prostorov, jo verjetno tudi bom.....nimam predsodkov. Po eni strani naj tudi otroci vidijo, da se splača učit in šolo delat...Kolegica dela vsak dan več kot 8h, pa domov si nosi in je bila ravno tako v dilemi za čistilko ravno zaradi hčere...pa se mi zdi neumno da otroci mislijo, da če delaš faks imaš zahtevno službo, delaš dalj in doma, pa še v glancaš ko nor. Saj pospravljanje še vedno ostane...sam uno bolj na orng pa paše ....

Mi gremo spat, sem kar utrujena....upam da me ponoč ne sune kap, ko se mala zadere.....user posted image ..še dobr da nismo v bloku...aja

Tasyo.....glede tašče....te zastopim, tudi pri nas jokajo okol...pa v bistvu še ne veva, kaj jima fali, oz. je podobno kot pri tebi...ko pa ponudim, so pa hitro bussy...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 16.10.2008 22:02:19 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.10.2008 22:01:34   
scorpiogirl
helou user posted image
Posadka, ti si zakon user posted image user posted image user posted image

a se grem še jst mal šerloka user posted image ... k Joan že tko zavzeto čaka forenzike ... pa se še zmer Slak šopiri na TV user posted image
no, Paula in Misimas, dejmo se kej oglasit user posted image vsako lepo sprejmemo, sej se vidi ... več nas je, bolj je veselo user posted image
sicer pa ... kaj se jst oglašam, k se mi zadnje čase sploh ne da udejstvovat tukile user posted image sej preberem vse, da mi kej ne uide user posted image pisat se mi pa ne da ... ne spimo, pol pa nisem za nikamor user posted image zvečer, ko naš piščanc vleče najdaljšo kitico (do polnoči ali 1h), pa ne morem zaspat ... ma, do šole bo že prespal kakšno noč user posted image
včeraj šoping uspel user posted image user posted image je mami bogatejša za čevlje in dvoje kavbojke, tko da mam celo kaj za na rit dat user posted image no, tud atija in malega smo mal obuli, da se ne bo kdo pritoževal user posted image ...
zdej se pa moram it frizerja ... še pridem (pred forenziki) user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.10.2008 22:10:38   
bela vrtnica
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Baby vac sem včeraj kar po tel. naročila in dons že dobilauser posted image , mi je pa ta res najboljši. Imam tudi tistega elektronskega (ena omenjala za 40€), pa mi sploh ni všeč. Mora bit čist nova baterija, pa hitro je fuč....ni vreden denarja...

Se strinjam, res ni vreden denarja. Bomo pa tudi mi naročili ta baby vac, sam da bo Zari bolje.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.10.2008 22:13:20   
NiLe
Čer ... sem se kumi prebila skozi današnje poste user posted image ... zraven pa srkam Bandidosa in poslušam Tošeta (danes mineva leto dni, kar je šel med angelčke user posted image ... danes sem slišala pesem, ki jo je zapel s svojim 11letnim nečakom in je sam napisal besedilo, ki je skor čist preveč scary, saj govori o tem kot da bi vedel, da bo kmalu odšel ...)
Ah, ne bom več morila s tem, grem raje na bolj vesele teme user posted image .

Posadka; stanje pri nas se je umirilo, sicer so me danes klicali iz šole, da tavečjega boli trebuh in ko sem ga šla iskat je še nekaj jamral, doma je bil pa čist na speedu in se je hotel it vozit s kolesom po dežju. Tia je imela spet večerno kitico dretja in je že drugi večer zaspala na roki MM - tako kot v prvih tednih, ko smo jo dali na trebuščka na roko ... zgleda, da ji tako paše, čeprav nikoli ne spi na trebuhu.

Violica; tole z ušeski ni pa nič fajn! To je že drugič v kratkem času, a ne?

Eva; upam, da Kiara ni preveč hudo padla in da ste že pozabili na nezgodo.

Jo@n; no, vidiš, kako napreduje tvoj princ!! Se mi zdi, da tudi naša Tia počasi polni lička in ima zalita bedrčka, čeprav je še daaaleeeč od vseh aprilčkov.

Tole odpošljem in grem čekirat, kaj za user posted image se Lea oglaša iz svoje sobe ... grrrrr

I ll be back user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.10.2008 22:14:37   
scorpiogirl
aja, da ne pozabim ... Nal včerajšnjima slavljenkama pošilja poljubčke user posted image pa seveda današnjim slavljencem (se mi zdi, da so sami fantje user posted image ) tudi user posted image

vsi bolni, prehlajeni in utrujeni ... držim pesti, da se pozdravite user posted image user posted image user posted image

o taščicah ne bom ... mi je danes spet na živček stopila user posted image

sem videla, da ste se na srečanju imele krasno user posted image slikice so super user posted image bravo, Katka ... no, sej pri tako fajnih modelih (tamalih in tavelikih) najbrž ni težko naredit lepih slikic user posted image pa upam, da se drug teden tudi midva pridruživa v ZOO ... je MM že komentiral, če moram bit povsod zraven, pa sem mu hitr povedala, da me fullllllllllllll velikokrat ni zraven user posted image

tko ... menda se bojo teli politiki nehali kregat, pa bojo forenziki na vrsti (tud ena izmed mojih odvisnosti user posted image ) ... vsem (tudi meni user posted image ) želim krasno noč, da se bomo zbudili naspani in veseli user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.10.2008 22:22:12   
JABOLKO3
Posadka, to je bilo občudovanje... res. Priznam, da jaz nimam toliko energije in da mi kdaj paše, da ni nič v planu. No, pa da ne boš mislila, da je to kaj takega - mi gremo prav tako večkrat iz šole in vrtca direkt po opravkih in na obiske - tudi s celim dnevnim menijem na majčki - sem včasih kakšno majčko kar okrog obrnila, ker je bilo bolje, da so šivi ven gledali, kot pa da se je dol luščil golaž, špinača..., pa blatne hlače, čevlji... eh, to se tudi jaz ne sekiram več. Glede pomoči v hiši in likanja pa ti lahko le čestitam, da si tako fajn rešila zadevo - to z likanjem si mi prav dala idejo, ker srajce so tudi pri nas največji problem - ostalega skorajda ne likamo - in pol se nabirajo in delajo slabo voljo. Za vsaj občasno pomoč pri čiščenju pa bom tudi nekoga najela - imam že neke kontakte, moram še poklicat. Ker je tudi pri nas tako kot praviš - že s pospravljanjem je včasih križ, čiščenje pa sploh... pa mi gre na živce, ko se začne nabirat, pol sem pa sitna... Bom raje nehala s to temo.

Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.10.2008 22:38:34   
JABOLKO3
No, pa da še razložim moje pomisleke glede 'redne' čistilke pri hiši - med študijem sem bila enkrat dober mesec dni v Nemčiji pri eni ful bogati družini, tako malo za varuško, pa da sem se malo jezik učila... imeli so pa ves dan čistilko, pa tri punce, 5, 8 in 12 let in te punce so imele živo katastrofo po omarah, predalih, smeti so metale kar po tleh, z blatnimi čevlji tekale po hiši, umazane cunje so ležale vsepovsod... in če sem jih kaj sekirala, so rekle, da imajo za to 'putzfrau' in da one tega ne bodo delale, pa še grdo so se obnašale do nje - mi je tako sedlo v spomin...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
17.10.2008 0:06:49   
JABOLKO3
Pridem pred spanjem preverit debato - pa nič in nikjer nobene??? Kaj je to danes? Ja, pol pa nič, grem pa še  user posted image , potem pa  user posted image .

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
17.10.2008 7:52:27   
Tanja555
Dobro jutrouser posted image .
Neli je mal prehlajena. Ob 4ih zjutraj smo pucali nosek z fiziološkouser posted image , pol sem jo imela pa kar pri nama v postelji, da je lahko zaspala, ker se je kr neki premetavala in govorila in hropla. Razmišljam o baby vacu...

Včerajšnji meni:

Z: jabolko s korenčkom
K: krompir s špinačo
M: bučka s suhimi slivami
V: Hippova kašica za lahko noč

Pa pred, vmes in po pa še čaj in dojenje!

Zadnjič sem po srečanju tako hitela domov, da sem v H&M gledala kapo od 6-9, kupila pa od 12-18user posted image , pa za sebe tud premajhno majčko, zdej moram pa nest zamenjatuser posted image .

Glede čiščenja... Pri nas komaj uspevam čistituser posted image , likam pa zdaj ko sem na porodniški glih tu pa tam npr. 1x na en ali dva meseca.

Pa, pa

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
17.10.2008 8:08:52   
Jo@n
Jutro!

user posted image

Zunaj lije kot iz škafa, jaz uživam v kofetu, mali princ pa se nekaj zabava v prenosni postelji. Se je danes samo 2x zbudil, pa zvečer je bil čist koma, tako da mu je oproščeno.

Ste se pogovarjale o spanju na trebuščku, no naš ni tako prespal še niti minute. Hrbet je zakon, saj ga po navadi na bok polagam, pa se obrne kot bi mignil, pa lečpo glavo na stran in šlafenzi..

Pišuka user posted image  user posted image user posted image  zunaj lije, jaz pa na RR visim in pridno klofam... in zračim spalnico... Hja, pa sem brisala parket po tleh, pa po okenski polici, upam da se bo vogal kovtra od MM posušil do večerauser posted image . A vidite, kam pelje odvisnost?

Čiščenje: midva zaenkrat še speljeva tako brzinsko varjanto, pa kakšen vikend tudi ne znese user posted image . Ampak me manj moti kot me je pred user posted image user posted image . Ko bodo pa generalke v planu spomladi, al pa bo treba začet hodit v službo, bom pa mogoče res kakšno gospo našla, saj je najin čas, ki je koristno porabljen z user posted image  več vreden kot tistih nekaj evrov. Je pa res treba najti nekoga, ki mu zaupaš, da ti potem po stanovanju hodi.

Glede likanja pa jaz rada likam (itak limited edition, ker imamo sušilca), samo s tem našim sitkotom lahko zlikam le pol srajce naenkrat, ker ga je že treba nekak porihtat ali crkljat. Je hribček prej popeglan če se ga lotim zvečer, ko je v mižalah. In tudi jaz imam raje srajce s kratkimi rokavi, tiste z dolgimi od MM mi že manj dišijo...

Nekaj se oglaša, šibam!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
17.10.2008 8:13:08   
Jo@n
Ementaler...

Tevž in Jure, vse najboljše!!!

Jabolko, kako luštni smajliji, le od kje jih pobiraš?

Plavalke, uživajte danes, boste mokre tako in drugače user posted image . Pa ne preveč opravljat, da se mi ne bo kolcalo...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?