lepa posadka
|
Dobro jutro, drage moje :-))) Danes je spet en tak petek, ko moje Mane ni. Je sinko zbolel. Kot nalašč danes. Jaz pa sem že ob šestih zjutraj, ko sva s Tomažem malo preganjala vetrove po najini postelji, razmišljala, kako je idealen dan za it nazaj v posteljo. Jupiiii. Ne vem kdaj sem nazadnje :-)))) TEVŽ IN JURE... VSE NAJBOLJŠE OB VAJINI POLOVIČKI. Joan... hvala za kufetka. Pa kovter bo tut suh do večera. Jabolko... imaš res simpatične smajlije :-)))) Meni se pa še teh navadnih ne da limat gor.... hehe... Nile... kot pišeš verjetno Tio res matra trebušček. Kaj pa, če je dobila od ta velikega kakšno trebušno virozo - pa njo res matra, ta velik pa jo je bolj stoje dal čez...? No, upam, da hitro mine. Kak čajček še, pa bo. Sem pa slučajno od ene kolegice, ki dela na pediatriji dobila en nasvet (še nisem sprobala): če je otročkom slabo in ful bruhajo in driskajo - hitro v ritko pol Voltarena... menda pomaga! Vzrokov, posledic, reakcij, ne razumem... bom pa sprobala, če bo potreba. Upam, da ne. Tanja... baby vac je res fajna zadeva. Jaz jo skoraj vsak dan uporabim. Preden gredo otroci v šolo in vrtec gre to kar po tekočem traku - vsi štirje. Ta vleik je imel večkrat zabite sinuse, letos še ne. Trk, trk. Ta velika je imela večkrat hud kašelj... letos še ne. Trk, trk. Ta mala je itak korenina, hehehe. Mali se pa tudi že kar sam nastavi, ko zaropota sesalec. Če nič drugega, sem jaz bolj mirna, ker se mi zdi, da lažje dihajo :-))) Pa še drag ni, proti vsem drugim ultra super močnim napravcam. Tasyo... sem vesela, da kljub ''stari'' noči...se tako veseliš Lanine dobre volje. Pa naj Tiramisu uspe. Moj zajtrk je bil pa danes pol zavojčka Krašinih napolitank Mocca... Če je pa kruha zmanjkalo... Eva... tudi pri nas sušilc veselo ropota. Vseeno pa jaz zlikam še kakšne hlače... pa plenice - to mi je pa edino luštno. Še večkrat pa Hama perlice likam... HB, se je fama malce ustavila. SinskaT... you'll do just fine, you'll see. Is he cute???? Imeniten obisk ni kaj. Jaz bi pa sama šla kaj dol... si mi malo mislit dala z dopusti itd... Sicer pa se lahko kar pod nosem obrišem. Med krompirjevimi bomo sadili drevesa!!! So sadike ceneje, kot dopust :-))) Pa še fizično delo krepi duha, se tolažim. Smo se pa letos zmenili, da bo vsak otrok dobil svoje drevo... seveda, tudi Tomaž, ampak ta veliki se res že veselijo. Saj moram še razmislit kaj naj bi to tudi za naprej pomenilo... IKEA... hihi, mi2 pa greva jutri gor. Je padla odločitev, da brez kabineta več ne gre. Oz. ta teden sem našla apr dokumentov, ki so se slučajno založili, jaz pa mislila, da sploh še niso prišli po pošti.... grrrrr.... No, kabinet bo. Pripeljali ga bodo pa kar oni. Menda, če kupiš na jurja, imaš brezplačen prevoz. Hkrati pa moram še poiskat Tomaževo ovčko, da bomo imeli rezervno ninico. Teflonske ponve... k ste boljš kot vsak leksikon in nasveti za delo in dom, vas moram vprašat kakšne ponve uporabljate. Jaz sem imela teflonske do sedaj, sedaj so se mi pa obe kar nacufale... ne vem, ali je kdo s kakšno žlico po njih šaril (jaz že ne!!??)... samo ej začel tisti teflon kar odstopat. Menda pa je to prav kancerogeno. Torej: kaj uporabljate? Kako pečete palačinke? Pa še kak nasvet, prosim? Sedaj pa hitim v posteljo...
|