Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 22:18:41
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Šibam v , potem pa ja pa jade...potem pa svizec zavije...tukej vmes po mojem nekaj manjka...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 22:21:45
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma zdaj pa je čas da grem pod tuš in se malo spedenam ,dokler tamičken še spi danes se nadejam upam da nom prej zaspala al pa bojo otroc prekrižal načrte Hej, ti si se pa nekam hitro pozdravla, da ti že takele stvari po glavi hodijo.... no, vsekakor želim prijeten večer...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 22:23:54
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Šibam v , potem pa ja pa jade...potem pa svizec zavije...tukej vmes po mojem nekaj manjka... Resnično srečna, kaj ne vidiš, kako se ta smajli nekam čudno miga v bani? Kaj neki le počne?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 22:26:13
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Šibam v , potem pa ja pa jade...potem pa svizec zavije...tukej vmes po mojem nekaj manjka... Resnično srečna, kaj ne vidiš, kako se ta smajli nekam čudno miga v bani? Kaj neki le počne? ufff ti pa imaš oko za detajle...mater...nisem vedela da ima tako "tuš(iranje)" v mislih he he
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 22:30:14
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Pri teh detajlih sem vedno najboljša. Tak da pazite in me ne za besedo vlečt. Nič, jaz grem tudi spat. Ampak brez miganja v bani ali kjerkoli drugje. Moja dva bolnika sta me preveč izmozgala danes, da bi lahko še MM "počastla". Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 22:31:14
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Šibam v , potem pa ja pa jade...potem pa svizec zavije...tukej vmes po mojem nekaj manjka... Srečka, a misliš tole , ha ha (grenivke nisem našla)... saj valda ni pri vseh sobota dan za ???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 22:32:19
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma zdaj pa je čas da grem pod tuš in se malo spedenam ,dokler tamičken še spi danes se nadejam upam da nom prej zaspala al pa bojo otroc prekrižal načrte Joj, kolkokrat se to nama zgodi... Ampak se tolažim, čez milijon let jima bom vse vrnila. Se bom jaz pojavla na vratih, ko bo ravno sredi "dela".
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 22:59:17
|
|
|
|
Roberta69
|
Lončki za tekočino: jaz sem Liamu danes prvič probala dati za piti vodo, in sicer iz tiste Jana Junior flaške, ki je bila v darilni škatli iz porodnišnice. Ne vem, če je kaj popil, najbrž sva se le zelooo polila in sedaj sem v dilemi: prijateljica mi je priporočala, kar magic lonček s kljunčkom, ker pač nikoli ni imel dude in bi bilo škoda, da ga sedaj navadimo na cucelj, ampak potemtakem bo skos čisto polit ali kaj A nekateri pa pijejo prav iz navadnega lončka? Drugače je pa baje najbolj fajn lonček od Tomme Tipeeja (tako so meni svetovale prijateljice iz preverjenih virov ). Kolikokrat jim pa daste za piti? Meni je patronažna samo omenila, da ko bo začel z GH, bo rabil več tekočine... Danes pri kosilu je spet tako poželjivo gledal na krožnik, da morda že ju3 dobi prvo konkretno žličko in najbrž bo to kuhan brokoli. Naše akrobacije
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 23:09:09
|
|
|
|
Roberta69
|
Avatar: ne vem, kaj spet dogaja z mojimi slikicami. A mi katera pove, kako v Visti najhitreje pomanjša slikico, da je primerne velikosti za Avatar. Shrani.si je super zadevica za ekspresno dodajanje slik med besedilo, ampak ne vem, kako vam nuca za avatar
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 23:10:56
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Šibam v , potem pa ja pa jade...potem pa svizec zavije...tukej vmes po mojem nekaj manjka... Srečka, a misliš tole , ha ha (grenivke nisem našla)... saj valda ni pri vseh sobota dan za ??? Ha, ha ... Jabček tole si pa dobr najdla! Zgleda, da je sobota dan za cartanje in stiskanje v dvoje ... pri nas so tud jutra bolj aktualna, ko otroci še spijo Roberta; tvoj Liam izvaja pa prave akrobacije . Glede lončka: ja, tale tommi tippy je res fin, tako da ga bom tudi jaz nabavila. Majček; a bereš? Zgleda, da si bolje, ker si tako pozno gor ... al si čez dan preveč spala, pa sedaj še nisi pančana. Jaz sem pa kar utrujena in se bom počasi poslovila. Nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 23:13:14
|
|
|
|
Majček28
|
ooooooo a dons so pa smajliji na tapeti....luštno ni kaj....jih ob priliki poiščem potem se pa lahko s slikcam pogovarjamo sem dobila zdele nagradnih 30 minut (ups..so mi sicer že potekle...sem tolk časa brala ), da se vam na hitrco javim potem pa smuk v posteljco se muckat... pa brez ker sem baje še kužna Pa da ne govorim kolk me jezik bili ....sej če bi mi kdo govoru, da se mu je vnetje na jezik preneslo bi rekla da laže kolkr je dolg pa širok....no, pa se gre to men zgodit ....vsaka stvar je za neki dobra:zdej sem bolj tih (...in potem svizec pride v akcijo ) ....sumim, da bo dons čudna noč....imam našga Brinčka na sumu, da mi neki pripravlja ...vam sporočim jutri nočko od 'debelega jezika' (to je zdaj moje novo indijansko ime )
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 23:18:45
|
|
|
|
Majček28
|
tole sem pozabla: Jabček, jaz te tko z veseljem berem...joj, jaz bi se kmal polulala ko sem brala o tvojem 'prebujanju'....sem že fullll navijala, da ti je ratal zaspat, no na tvojga m pa sploh pomislila nisem....pa ti zgleda tud ne zdej pa res grem....se moj že oglaša, da sem bolnik in on zdravnik (opa!! ) in da ga moram ubogat....naj mu bo vsaj tokrat, a ne nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 23:22:39
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 nočko od 'debelega jezika' (to je zdaj moje novo indijansko ime ) potem pa še nekaj zate , ha ha, sem zdaj čisto 'noter' padla s temi smailiji
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 23:30:10
|
|
|
|
JABOLKO3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 tole sem pozabla: Jabček, jaz te tko z veseljem berem...joj, jaz bi se kmal polulala ko sem brala o tvojem 'prebujanju'....sem že fullll navijala, da ti je ratal zaspat, no na tvojga m pa sploh pomislila nisem....pa ti zgleda tud ne ja, res, sem ga nekaj dni bolj malo po hiši srečevala, ker je imel veliko za delat doma za službo, pa sem že skoraj pozabila, da ga imam, ha ha
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 23:54:53
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Sem sedaj en težek sudoku rešila, pa ste vmes vse pobegnile spat - grem pa še jaz, lahko in mirno noč...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 18.10.2008 23:56:51
|
|
|
|
Krista28
|
Čeer, Jaz vas samo pozdravim, ker sem fuč.....ni mi ratal nč posebnega nardit, mala dva sta me čist okupirala, Kristjan ni hotu zaspat opoldan in temu primerno je bilo tudi popoldne . Sicer imam pa tud jaz za jutri nove hlače, pa spodaj tud hihi.....Kristjan nove superge, pa sprizirana sem .....bila....sta me vmes scukala.... Sicer bom pa tole dons kar mal pozabla... S smile-ji ste pa prav face....poživi forum Mirno noč vsem...papa
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 18.10.2008 23:57:34 >
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 7:13:39
|
|
|
|
zolika
|
Dobro jutro..ker smo zgodnji vam danes mi2 pripraviva zajtrk! Upam, da vam tekne? Včeraj je prav pasalo se odklopit....sem jih podirala kot za šalo,....keglje mislim! Je bila pa noč temu primerno krajša - kaj hočemo! Ati še spi....naj mu bo. Mi2 sva pa že meso nasolila za nedeljsko kosilo, solato namočila,...še pecivo bova spekla...pa bo! Nedelja je - in vikend je pri krajo... ampak izkoristimo tole nedeljo... naj bo lepa!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 9:01:58
|
|
|
|
Tanja555
|
Ojla, dobro jutro . Včeraj smo bili pridni.... vse naredili . Zvečer smo si spekli še kostanj, mmmmm...Zdajle pa uživam ob kosmičih in beli kavi in si berem skripto . Kosilo bo danes kr blejska juha iz vrečke in ričet od včeraj (kaj čmo, je treba ostanke pojest ), Neli pa dobi mix krompir, špinačka, košček cvetače! Včeraj je pokazala, da je čist po mamici, ki ji vse leti iz rok in pridno razbija kozarce . Najprej ji je uspelo razbiti steklenico piva, nato pa je prevrnila še kašico bučka-krompir, tako da sva na koncu pojedle kr malo banane in kašico jabolko-suha sliva, ki nama je ostala pri zajtrku... Nosek je OK . Glede na to, da smo bili včeraj cel dan zunaj, je to super!!! Lep dan želim vsem
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 10:33:48
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Dobro jutro (ali je že dan?)! Mi smo tudi že nekaj časa v polnem zagonu, dopoldanska kitica je že mimo - je tako vedno bolj kratka, zajtrk pospravljen, sedaj počakamo, da se še megle malo razkadijo, potem pa šibamo na izlet - sicer še ne vem, kam - mi se tako velikokrat odločimo šele, ko smo že v avtu. Lepo nedeljo vsem!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 10:34:26
|
|
|
|
scorpiogirl
|
pozdravček še od mene super za tiste, ki ste bolje pa za tiste, ki vas še kej daje Majček, le hitro se pozdravi, da boš lahko več čvekala mi smo pa važni ... mamo tud en zobek sicer je še čist mala pikica ... ampak se ga že začuti, pa malo vidi tudi ... če naš pikolo pokaže dlesni naš mali pa že par dni ne odpre ust za žličko je prej že fajn jedel in sva že dva obroka zamenjala (pri našem pikcu je trajalo tri dni, pa je že pojedel za cel obrok ...), posledično je proizvodnja mleka precej usahnila, tko da je tud ponoči en obrok AM, zdej pa podnevi mlatimo kašice kar po flaši, ker na žlico noče ... sej mogoč je bil zobek, pa bo zdej kej bolje vrtec ... mi smo vlogo oddali že v začetku maja, pa je kar vrsta pred nami moram januarja poklicat, ko odprejo še en oddelek, če bo slučajno ostal kakšen prostorček do marca ... rezervirajo pa ne bomo videli, kaj bo marca, jst sem kar optimist drugega komentirala ne bom, ker je ementaler na delu imejte se krasno
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 11:01:48
|
|
|
|
simvir
|
Čao! Sem ful vesela, pa moram še vam povedat. Moja najboljša kolegica je ponoči rodila , včeraj malo po 19 uri so šli od nas, ob 20h jo je peljal v P. Se vsaj ni matrala cel dan kot v prvo, ko so sprožili porod. No zdaj bova z malim lahko skupaj feštala . Zdaj imam pa eno vprašanje za vas, kje ste naročale baby-vac in koliko ste plačale. Ali je to ta baby-vac slovenija, ali ga imajo še kje? Ker meni ga je leto in pol nazaj ena naročila iz Anglije, ga pri nas še ni bilo mogoče naročiti. Je kolegica ravno včeraj spraševala če sem zadovoljna z njim, pa ji ga bom kar kupila, namesto da bi telegram pošiljala. Scorpio ko rastejo zobki ( Nal za zobka) malčki ponavadi manj jejo, tako da je možno, da zato noče jesti na žlico. Pa tudi sama žlica jih moti takrat (ker se zadeva v dlesen) Pri nas je že celo dopoldne sonček, upam da ga sedaj imate že vsi. Uživajte v lepi nedelji...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 11:36:27
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Zdaj imam pa eno vprašanje za vas, kje ste naročale baby-vac in koliko ste plačale. Ali je to ta baby-vac slovenija, ali ga imajo še kje? Ker meni ga je leto in pol nazaj ena naročila iz Anglije, ga pri nas še ni bilo mogoče naročiti. Je kolegica ravno včeraj spraševala če sem zadovoljna z njim, pa ji ga bom kar kupila, namesto da bi telegram pošiljala. Ojla! Naročiš na tem mailu babyvacslovenija@gmail.com, pač napišeš kaj naročaš koliko in svoj naslov, pošljejo po pošt,i po povzetju plačilo. S poštnino je stalo malo manj kot 16 ojrov.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 15:58:55
|
|
|
|
Ketrin
|
Dober dan... No, mal sem mogla prečekirat kaj počnete tale vikend... Pa vidim, da je povsod pralni, pomivalni, likalni, sesalni.... stroj pel... Pridne mamice, ni kaj... No, pri nas ni bilo časa za kaj takega... Zobki: bravo malčki, pridni so s temili zobki ni kaj...no mi jih bomo tudi dobili... tam do srednje šole že bodo Akrobacije: super so tele vaše ex štruščke... pravi akrobati... no, pri nas se kaj takega še ne dogaja...če ne drugače se bo pa pri telovadbi v 1. razredu naučila prevračat, puzat, kobacat Včeraj smo bli na poroki v Štanjeli in potem na fešti v NG. In ne boste verjele... ko so ob 21 začel muskontarji na polno nažigat rok komade, je Kaja okamenela...sedel smo čist zraven zvočnika... pomežikala je z učki na trke činel in bobnov, zraven pa gledala miskontarje ko da so največji carji na svetu...skratka, ne vem a bo moskontarca al kaj... a mislite da bi jo morala že v glasbeno vpisat No in potem je sama v vozičku zaspala, ropot okrog pa tak da ni za govort...ja, kot se na ohceti spodobi, ne.... Tko da bomo od zdaj naprej kar v diskače začel hodit al pa si bomo doma omislili eno mešalko pa fejst base, da bo otrok spal... če bo pa sosede motilo...hmmmm, mogoče bodo bolj za muziko kot za jok Skratka danes smo že iz sprehoda, možek in Kaja počivat jaz pa sem do zdele na balkončku eno knjigico brala in popila kokakolo, mnjamiiiii.... Evo, to je to... pa je že vikend mimo....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 15:59:37
|
|
|
|
Ketrin
|
Urška, glede GH: mid2 sva počakali do 6 meseca, nisva nič prej začeli....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 19.10.2008 16:22:59
|
|
|
|
sasy20
|
Dan.... Samo na hitro se javim...mi smo malo zboleli...mamo čist zamašen nosek...pa mal vročine...tko da je bol sitkan danes naš škratek. Upam da bo kmalu bolje. Vidim da ste vse pridne in likate...pa vse ostalo jst nimam časa ne energije za to ker smo slabo spali. No če uspem danes preberem za nazaj ker sm bila brez neta pa pol pokomentiram. Lepo se mejte papa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?