Roberta69
|
Zadnje čase sploh nimam časa za RR (in se mi zdi, da ga bo vedno manj - dete raste in z njim tudi št. opravkov, animacij itd.), pa še človek čisto ven pade... Še od zadnjič sem dolžna, sem imela že vse sorte spisano in pokomentirano, pa me je kar odklopil... Srečka, hvala za prijazno ponudbo, ampak načeloma mi bodo denar za plavanje minus stroški administracije vrnili (mogoče greva naslednji petek iskat dinarčke, pa vas še malce pozdraviva), Jo@n pa, predvidevam, da Jakob ni nagec . Danes smo dobili stanovanje in če se že še ne bomo vselili, bova imela pa s škratkom zaenkrat vsaj super kobacalnico . Drugače sem pa malce na trnih, ker imam januarja še ene izpite, pa se sploh še nisem začela učiti oz. si sploh še nisem pridobila vse potrebne literature, pa še mali nekaj protestira in ne hodi več spat lepo ob 19-ih, ampak se mu zna kar do 22-ih dogajat, potem sem pa jaz že tok fuč, da se mi čisto nič ne da, kaj šele, da bi si zapomnila kaj šolskega . Ta teden nas je obiskala patronažna, malce razložila glede prehrane in drug teden začnem tudi jaz uvajati GH. Se mi zdi, ko kaj preletim, da vse obvladate že prave pravcate menije. Sem si pa ogledovala že pripravljene kašice, pa so za moje pojme vse čisto preveč zmešane in narobe skombinirane, tako da bom morala izgleda čisto vse sama pripravljat , no vsaj dokler ne gre v vrtec, tam pa žal ne bom imela ne vem kakšnega vpliva na njegovo prehrano. Sicer mi pa vloge itak še ni uspelo spisat, tako da bog ve, kaj bo z vrtcem... Sva še nekaj razmišljala, da bi bil kar doma, pa bi ga malo pazil in malo jaz, ampak potem bi bilo res bore malo narejeno in ker je kriza na pohodu, bo treba pa kar resno zagrabit za delo. Naša pediatrinja je pa res faca, a ne Srečka? Liam ji je tako všeč, da se je kar ponudila za varuško . Sem bila pa tako v zadregi: prideva k pediatrinji, zavoham drekec, ga začnem v sprejemnici preoblačit, pokakan do vratu, jaz brez otroških robčkov, brez rezervnega bodyja (v hitenju (kar je zadnje čase kar praksa) sem nevede pol stvari stresla ven iz previjalne torbe ), skratka vse skupaj je bila ena velika packarija , ampak smo preživeli (domov sem ga pa odnesla "oblečenega" predvsem v tetra pleničke ). Za seznam: pri recimo 5,5 mesecih 8000 g in 68 cm. A ste se kaj pogovarjale o teorijah odvajanja nočnega dojenja, pardon baje "razvajenosti"? Sem slišala takšna in drugačna mnenja, predloge; ampak si kar ne predstavljam, da bi pikeca "mučila" in ga pustila jokati (ne kar samega sebi prepuščenega v posteljici, ampak v naročju dragega itd.). Mi je zaenkrat še kar znosno to nočno vstajanje (čeprav je začel malce izsiljevat in v najini postelji skoraj takoj zaspi, ko ga dam pa v njegovo posteljico, se pa večkrat začne jokati...) in utrudi me predvsem to prestavljanje, tako da je od kakšnih 4-ih zjutraj kar pri nama. Po drugi strani bi bil pa tudi zanj tak celonočni spanec veliko bolj koristen... Za krst smo se pa dokončno odločili, da bo na Bizeljskem in ne v Tunjicah (čeprav je tanmkajšnji župnik ful carski), tudi na zelo lepi lokaciji, na enem hribčku... pa tudi konec je tak lep. Gostilne pa še nismo dorekli, tako da če katera pozna kaj tam doli (Posadka recimo, da je to na "tvojem" rajonu...)...
|