|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
16.10.2008 21:11:42   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Punce moje, na vrtu imam drevo polno kakija, pa ne vem kaj na j s tem naredimuser posted image A to kar z drevesa pobereš in ješ? Or whatuser posted image  

Pokrov pri peclju mal stran odrežeš, pol pa kar z žlico not in mljaskuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
16.10.2008 21:18:21   
teta beta
Oh, mbd, najbolj smotana stvar pri tem, da si čez rok niti ni čakanje na porod, ampak čakanje na ctg user posted image . Popi......iš! Jaz sem na koncu pač hodila kasneje tja.

Jančika, jaz take "napadalce" preprosto odpravim, da rečem, da nimam denarja. Kaj pa jih briga! Pa tiste, ki prodajajo po telefonu tudi. Karkoli drugega rečeš, niso zadovoljni in vrtajo naprej.
Finance nasploh - kaj pa vem. Jaz imam denar na banki, kolikor ga je. Ne vem, če bi ga ven jemala, doma ga samo še kam založim in izgubim, kolikor sem smotana.

Simi, upam, da krčki kmalu minejo. Mi nimso imeli teh težav in ti ne morem pomagat. Poskusi, da bo pila več čaja.

Sonček85, kako daleč si pa zdaj ti?

Skabi, ja res je od Ingre. Dela nama Constructa iz Žalca in oni imajo njihove načrte in res nočem več komplicirat in iskat. Cena? A veš, da sploh ne vem, koliko stane. Za en drug načrt vem, da je bil 1.500  plus davek . AR projekt ima cenejše, nama je bil tudi en zelo všeč, ampak zdaj imava pač tu.

Moram it, se je mali zbudil.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 1402
16.10.2008 21:27:07   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Kaj pa kaj kreditojemalke mislite o gospodarski krizi in vplivu na hipoteko? Mene ful skrbi.

Če bi me lahko nehala strašiti, jaz že ppred krizno nisme mogla spati zaradi tega...user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.10.2008 21:28:21   
HuAnita
Sejem erotike - lani je bilo katastrofa od organizacije - ampak baje ful poučno, mularija si po mojem še dans vrti filmčke od tamuser posted image user posted image .
Janči - tega te pa ni treba biti strah, ko bi vedela, koga vse sem tam videla na posnetkih, bi te kap, resno!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.10.2008 21:29:55   
HuAnita

Naša Liza je postala pa tako zeloooo pooooredna, da je joj..Same bedarije ji grejo po glavi, pol pa še Arsena zraven vleče..In mali jo seveda v vsem posnema.Kaj šele bo user posted image Strah me je pomislit...No, zdej ob2 spita, kot angelčka stauser posted image Pridna..

Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Ker nam se to dogaja, odkar je zločko začel plaziti, zdaj pa sta itak tak tendem za napad na oje živce, da je joj. Pri nas pomaga samo to, da jo fizično prekurim - sprehodi, tekanje, norenje po stavnovanju, tako jima preusmerim to 'zločesto' žilico....

Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.10.2008 21:30:44   
HuAnita
Simi, hvala za pohvaleuser posted image

Drugače sem pa na trnih, čez 12 ur mi gre zadnji modrostni zobuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.10.2008 21:35:47   
skuštrana

Punce moje, na vrtu imam drevo polno kakija, pa ne vem kaj na j s tem naredim A to kar z drevesa pobereš in ješ? Or what

Pokrov pri peclju mal stran odrežeš, pol pa kar z žlico not in mljask

A res???A olupek pa ni za jest..Jaz bi kar celega dala v ustauser posted image Dobr da si mi povedal..Bom jutri probala.

Kredit - jaz upam isto kot Simiuser posted image Mogoče ga pa inflacija pojeuser posted image Ma, saj brez kredita pa danes nič več ne moreš, če nisi dobil nič v nasledstvouser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.10.2008 21:36:39   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Janeja, naj se ti še tu zahvalim za svetovanje o barvi za radiatorjeuser posted image . Joe je navdušen in komaj čaka, da bo lahko šel kupit kompresoruser posted image user posted image . Aja, v Boniti še nismo bili; kje pa je to?

Malenkost. Se še slišimo...
Bonita je pa pizzerija v Žalcu v Mercator centru, pod Watsons drogerijo.

Glede raznih ponudnikov zavarovanj in takih ter drugačnih paketov ugodnosti: v soboto zjutraj mi na vratih pozvoni ena gospa, ki ponuja strašno super članstvo v klubu za starše, ki nudi ogromno ugodnosti pri raznih nakupih za otroke, bla, bla, bla,... Vsi starši so se včlanili. Bolj ko sem ji razlagala, da me en zanima, bolj je bila sitna. Nisem se je mogla znebit. user posted image Pol se pa le udam v usodo - NIKOLI VEČ ME NE BO KDO PREPRIČAL V POSLUŠANJE! - in privleče ven prospekt in ponudbo od SVET KNJIGE. user posted image Sem mislila, da me bo kap zadela. Ni ji bilo jasno, kako lahko zavrnem zastonj darilo ob včlanitvi (knjigo v vrednosti prek 100 EUR). Pol sem ji pa povedala, kako drage stvari not prodajajo in da imajo tako opevane ugodne igrače za otroke v trgovini več kot 1x ceneje! Pa je še kar gonla svoje. Baje sem prva mamica, ki je zavrnila tako priložnost. user posted image

Ampak izjava tistga agenta pa presega vse meje dobrega okusa. user posted image   Verjamem, da si bila šokirana.

mbd0411 - naj bo čim prej za tabo. Tole čakanje je res mučno.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.10.2008 21:55:31   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Jaz imam denar na banki, kolikor ga je. Ne vem, če bi ga ven jemala, doma ga samo še kam založim in izgubim, kolikor sem smotana.

No, itak da denarja nisva iz skladov domov v štumf privleklauser posted image . Je na banki na varčevalnem računu. Se mi zdi, da se zaradi bank ni za sekirat, da je to kar varno. No, upam vsajuser posted image . Doma še pa 20 € nekje usejemuser posted image .

HuAnita, mene ni strah ali sram, da bi naju videl na sejmu, niti me ne bi kap, kdo je bil tam. Ker mi je to čisto normalno in sprejemljivo. A ker marsikomu drugemu ni, sva se že lani dogovorila, da se ne bova dajala v zobe po nepotrebnem. Še vedno pa ostane Gradec, če bi bila velika željauser posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.10.2008 21:59:39   
HuAnita
Krčki - katera je spraševala? Ja, mi smo bili 'mojstri' - pri obeh. Meni se je že počasi 'pipalo' od tega. Nekje pri 16, 17m je pri obema minilo. Vem, kako je, ko dete jamra, joče, se zbuja, potem pa sprdne, pa v tistem nazaj spiuser posted image user posted image user posted image  Če ne bi doživela (2x), ne bi verjela. Tako da 2-ič že tudi zdravnikom nisem več verjela, češ saj to pa ne bi smelo več trajati, krčki minejo pri 3 mesecih? Sem se praševala, če je s Capinko vse ok, ker krči pri njej.... jao. Tamali isto. Eh. Kaj čem, včasih imam pač srečouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.10.2008 22:00:44   
mbd0411
Skuštrana a kaki maš??? To je tako fajn za prebavo in je zdravo.Samo zrelo mora bit.
Po navadi se kupi bolj nezrelo in damo doma medit.To traja nekaj dni ali manj in zelo zrelo pojemo.Ima svoj okus,a dobro.Olupi se ne jedo.
Nisem vedela,da pri nas kaki uspeva.No,sicer pa mi imamo sadiko fige.user posted image Upam,da kmalu rodi,ker so te ful dobre.
Sicer pa nič novega-čakamo...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.10.2008 22:02:27   
HuAnita
Glede raznih ponudnikov zavarovanj in takih ter drugačnih paketov ugodnosti: v soboto zjutraj mi na vratih pozvoni ena gospa, ki ponuja strašno super članstvo v klubu za starše, ki nudi ogromno ugodnosti pri raznih nakupih za otroke, bla, bla, bla,... Vsi starši so se včlanili. Bolj ko sem ji razlagala, da me en zanima, bolj je bila sitna. Nisem se je mogla znebit. Pol se pa le udam v usodo - NIKOLI VEČ ME NE BO KDO PREPRIČAL V POSLUŠANJE! - in privleče ven prospekt in ponudbo od SVET KNJIGE. Sem mislila, da me bo kap zadela. Ni ji bilo jasno, kako lahko zavrnem zastonj darilo ob včlanitvi (knjigo v vrednosti prek 100 EUR). Pol sem ji pa povedala, kako drage stvari not prodajajo in da imajo tako opevane ugodne igrače za otroke v trgovini več kot 1x ceneje! Pa je še kar gonla svoje. Baje sem prva mamica, ki je zavrnila tako priložnost.

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

user posted image user posted image user posted image  Umiram od smeha!!! A je bila taka mala, s teminimi, nakodranimi lasmi, pa gorenjski naglas?user posted image user posted image
Mislim, tile so opaleni na Sv. Knjige, ampak moj M. me vsake 3 m z 20 evri pošlje tja, nja kaj kupim.... Pol pa, saj veste, Kamasutra, knjiga o masaši, pa hujšanju --- evo, pa nobene - itak očitno!!! - ne beremuser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.10.2008 22:03:58   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Nisem vedela,da pri nas kaki uspeva.

Saj ne pri nas, tam, kjer je skuštrana, bi rekla, da je Mediteran...user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.10.2008 22:04:52   
skuštrana
Nisem vedela,da pri nas kaki uspeva.No,sicer pa mi imamo sadiko fige. Upam,da kmalu rodi,ker so te ful dobre.

hA, HA,pri nas tudi fige uspevajouser posted image Celo poletje smo se sladkali z njimi na vrtuuser posted image user posted image

Ker smo doma ob morju, drgač itak ne biuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.10.2008 22:34:51   
Janeja
Ne Huanita, ni bila mala, s temnimi skodranimi lasmi ampak ena bjonda s črnimi sončnimi špegli. Hm, šele zdaj razmišljam, da jih sploh ni dala dol z glave - mogoče za kamuflažo, če bi jo kdaj kakšen "strašno zadovoljen kupec" hotel izsledit. user posted image
Sem bila pred leti v Svetu Knjige zato poznam sistem. Takrat sem nakupla otroške knjige, pravljice, kuharice, vse o rožcah,... pa še en kup strašno pomembnih zadev, ki se bolj ali manj prašijo po policah. Kuham itak bolj malo, o rožcah ve moj dragi in tast ter tašča več kot vse knjige skupaj,... Torej?

Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.10.2008 22:39:13   
Janeja
Aja, me je hotla prepričat, da bi sigurno za Jana lahko pri njih kupila set za izkopavanje dinozavrov - OK, vem da je to pri današnjih 6-8 letnikih zelo popularno. Jan je že dva skopal pa za kakšen RD sem ga že tudi kupila v Pikapolonici za 8 do 10 Eurov. Pa mi ženska cela ponosna pokaže njihovo izbiro teh dinozavrov po zelo ugodni ceni - samo nekaj čez 20 Eurov user posted image  

Takole si pa potem zelo hitro dobijo noter draga darila ob včlanitvi. user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.10.2008 4:56:13   
snorlax
Dobro juuuuuuuuuuuutroooooooo! user posted image

Petek je. Jupi!!! Samo na žalost je konec lepega vremena. user posted image

Na te prodajalce sem pa tudi jaz alergična. Samo tule imamo res srečo, da smo bogu za hrbtom in nas noben ne najde. Vse je za nekaj dobro. user posted image

Glede te finančne krize, ki je nastala. Ne vem, no. user posted image Jaz sem si ogledala film Zeitgeist. Če imate možnost, si ga oglejte. Ga imam tudi jaz na DVD s podnapisi, samo sem ga posodila kolegici v službi. Ti da malo za razmišljat. Samo glede kredita se pa ne sekiram, ker nimava kaj naredit. To sva že vedela takrat, ko sva ga vzela. Ampak je bil ena in edina možnost.

Lep dan. Jaz moram it novim obveznostim naproti.

Aja, včeraj sem bila pa gasilka za par ur. V službi smo imeli usposabljanje za požarno varnost in na koncu tudi praktični del. Seveda sem morala poskusit, kako je gasit. user posted image Saj ni bilo težko. Samo, če bi pa res gorelo, bi pa verjetno samo user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.10.2008 8:44:04   
marjanaR
Jao, kako bedno vreme.user posted image

Finančna kriza? Pri nas že nekaj mesecevuser posted image .

A gremo danes v kak center na kafe, da vse skupaj malo pozabimo na kredite? Maaaavo? Daaarja33? (kličem pač glavne pij...user posted image )

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.10.2008 8:56:44   
marjanaR
Jančika, sem prebrala, da boste barvali s kompresorjem. Bodite ful previdni. Pri nas sta G. in moj brat barvala deske za ograjo. In to pod nadstreškom. Bilo je totalno brez vetra,  En avto je bil parkiran pred hišo, drugi umaknjen za telovadnico. Na oba se je prijela barva, na pogled se ni sicer nič videlo, nisi pa mogel ščistiti šip, na otip si čutil, da je po vsem avtu nekaj našpricano. Avtomobila sva najprej spolirala s polir-pasto, ni šlo. Na koncu sva morala oba predrgnit, ampak res predrgnit, z razredčilom , še enkrat spolirat in peljat v avtopralnico, pa še danes nista povsem takšna, kot sta bila. Vsa zadeva se je prijela tudi na hišna okna in vrata, le da je s teh šlo malo hitreje dol. Zato bodita ful previdna. Najin primer ni edini. En prijatelj je barval ostrešje in neke kovinske dele na neki stavbi in je za nameček moral spolirat pet avtomobilov, ki so bili parkirani v bližini. Nočem strašit, samo opozarjam. Midva zagotovo ne bova več barvala s kompresorjem.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.10.2008 8:57:35   
marjanaR
O, mavo, dobro jutro.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.10.2008 9:27:02   
jerebica
mal se jaqvim,

mi še vedno nismo zdravi, R še vedno nima glasa in da ne joka ga imam skos na rokah, spim z njim,.... omb kak se bo navadu js sem že zdej čist utrujena od tega.

kofetarce na čvekite se!!!

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.10.2008 10:38:23   
teta beta
Tole sem dobila včeraj na mail in posredujem tudi vam:

za vse vas imam eno veliko prošnjo. moj mali nečak, Gal, star tri leta in
pol, se je znašel v hudi življenjski situaciji. njegovi starši in vsi mi pa
zraven njega. nemreč, že od micenega je imel hude trebušne krče. zdravniki
so nam dopovedovali, da je to normalno. v zadnjem letu je zaradi njih bil
trikrat v bolnici, delali so mu razne preiskave, ugotovili nič. to nedeljo
ponoči, so se krči ponovno pojavili, v ponedeljek so obiskali njegovo
zdravnico, ki je takoj poklicala rešilca in nočna mora se je začela. na
kisiku, tik pred tem da pade v komo ali umre, so ga prepeljali v ptujsko
bolnico, naredili preiskave in ugotovili, da mora nujno v MB bolnico. tam je
kirurg takoj odločil, da mora pod nož. po nekajurni operaciji, je prišel ven
in se skupaj z mojo sestro razjokal, ker je moral našemu Galu, odstraniti
celo tanko črevo, ki je odmrlo. danes poteka tretji dan, ko je Gal v umetni
komi, namreč zdravniki želijo da si telo vsaj malo
opomore, preden začne bojevati svojo bitko. jutri torej, ga bodo zbudili,
potem pa mora do torka, tam je kritična meja, izbojevati svoje novo
življenje. če preživi do takrat, bodo potem vse ostale stvari potekale tako,
da se mu bo omogočilo normalno otroško življenje. namreč operacija v tujini,
kjer imajo s tem že prekso in uspešno opravljajo transplatacije, vstavljajo
sonde....vendar do tja je dolga pot, ki nas čaka v naslednjih dnevih. zakaj
vam vse to pišem? kaj želim od vas? ja prosim vas, da z našo družino in
našimi prijatelji prosite za čudež. prosite za energijo. prosite za čudež
tistega ali tisto v kar verjamete. ker mi verjamemo, da če bo toliko
pozitvne energije na kupu, toliko vere in upanja na kupu, bo tudi našemu
Galu lažje izbojevati ta boj. ker sama verjamem v čudeže, sem vam upala
poslati to prošnjo. in prosim vas, da jo vi pošljete naprej, čeprav morda
mojega malega Gala ne poznate in ga ne poznajo tisti, ki
jim boste to poslali. pa vendar, če nas bo toliko pozitivno mislilo na
njega in mu pošiljalo moč za boj, ima zraven današnje medicine veliko
možnosti da izborba to borbo. izborba, je njegov izraz. a ni lušten?
še nekaj! takšno prošnjo mi je pred leti poslala sošolka, ko je šlo za
življenje njene mame. in veste kaj, zgodil se je čudež. zdravniki sami so
rekli, da se je. zato, prosim molite, prosite, pošiljajte energijo, svojo
ali tisto iz vesolja, če jo znate prevajat in pošljite to prošnjo naprej.
karkoli se zgodi, vedite, da boste opravili dobro delo. iskreno hvala!
barbara in družine  Koštomaj, Žaler, Černe.

< Sporočilo je popravil teta beta -- 17.10.2008 10:39:20 >

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.10.2008 10:40:34   
teta beta
Ne morem urediti tako, da bi bilo normalno berljivo, brez tistih motečih presledkov. 

Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.10.2008 11:41:15   
mavo
grozno, toleuser posted image user posted image user posted image  Če pomislim, kaj vse starši preživljajo, pa seveda otroci, ... nimam besed

MarjanaR, sem prepozno vidla tole za kavo, sem samo malo prečekirala, potem pa sem šla mal pospravljat. Zdaj grem pa kuhat, ker M. pride prej, nato pa takoj nadaljuje v MB na faks.

Neposredna povezava do sporočila: 1424
17.10.2008 11:42:34   
mbd0411
To sem pa jaz tudi dobla na majl.
Ja sem iz crg,vse ok in v nedeljo spetuser posted image user posted image user posted image .Ni kaj čakamo....

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.