|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.10.2008 20:16:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Simi, glede krčev ti sploh ne morem pomagati, ker jih naša dva nista imela. In kljub temu, da pravijo, da jih imajo fantje pogosteje, poznam več punčk s krči. Mislim, da je HuAnita imela s Pino take težave, mislim dolgotrajne krče. Janeja, naj se ti še tu zahvalim za svetovanje o barvi za radiatorje . Joe je navdušen in komaj čaka, da bo lahko šel kupit kompresor . Aja, v Boniti še nismo bili; kje pa je to? Skabi, uh, več barv lesa, verjetno je res malo pisano. Ampak po moje tega sčasoma ne boste več opazili. Meni les že tako ali tako ni preveč všeč, tako da bomo tudi vrata in podboje prebarvali na belo, okna so pa tudi plastik fantastik - bela. Pri nas bo les samo po tleh, torej parket, tam, kjer je že. Imamo srečo, da je še zelo dobro ohranjen, praktično kot nov. Snorlax, kakšna zamera neki . Zamerila bi ti lahko edino to, da se ti ne ljubi delat trebušnjakov . Draginja in finance. Kaj naj rečem. Midva sva pred nekaj tedni vzela ves denar iz skladov. Še dobro, ker vrednosti noro padajo; v bistvu bi naredila najbolje, če bi denar pobrala ven pred pol leta, mapak če bi človek bil vedež, ne bi bil revež . Zdaj bo pa tako vse šlo v zidove. Oz. v ploščice itd. So pa zdaj ful navalili razni zavarovalničarji. Me je zadnjič zahaklal en kreten iz Merkurja. In najeda in najeda v tri krasne, pa sem mu rekla, da hvala, me ne zanima takšna vrsta "naložbe". Da vlagam v nepremičnine (ajd, sliši se bolj nobel kot je v resnici, pa kaj to njega briga ). In mi tip dejansko reče: upam, da vam bo nepremičnina kaj pomagala, ko se smrtno ponesrečite. Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Ubila bi kretena! V tistem trenutku sem bila ravno v taki situaciji, da se nisem mogla niti pošteno razpištolit , pa šokirana sem bila tudi tako, da sem komaj prišla do sape. Zdaj mi je žal, da se nisem pritožila nad njim pri zavarovalnici, zdaj je pa že toliko časa od tega, da se mi zdi brezveze. Itak se za vsako rit najde palca in ni vrag, da se ne bo tudi zanj .
|
|
|