|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
15.10.2008 19:50:27   
Jančika_
Se vidi, da ne hodimo več k Franclu, ker nisem na tekočem s cenami. Nazadnje je bilo še ugodno. Klinc, potem nam pa samo še Verdi ostane, če hočemo vsaj pet minut sedeti pri mizi... HuAnita, pet sončkov v Nedelu so dobili pred več kot dvema letoma, tako da podražitev verjetno ni direktna posledica tega.

Zadnjič enkrat je bila pri Verdiju nora gužva in smo šli kar v žalsko kitajsko, ker smo bili že ful lačni (kadar smo za vikend  cel dan v Petrovčah, gremo vedno ven jest). Ker smo sprva nameravali k Verdiju, seveda nismo imeli s sabo nič igrač, pobarvank in teh reči. Jezusmarijainjožef, kakšna štalauser posted image . Sem mislila, da se mi bo glava odprla po šivuuser posted image .

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.10.2008 20:29:07   
teta beta
Hmmm, cena pa res ni nepomemben faktor. Koliko konkretno pa je cena kosila?

Zdaj se samo okrog Francla vrtimo, a se katera še kaj drugega spomni? Žonta je varianta, če potem prinesemo svoje igrače. Kaj pa Cizej, ima kakšna igrala noter? Ali mogoče kaj v Konjicah? Na Dobrni? Laško? KAj pa kakšni hoteli?

Janeja, ne vem, kdaj bomo začeli, najverjetneje na pomlad, moramo še dobiti GD. Huanita, skoz sva imela v mislih drugo hišo, ampak tudi pri tej bo fasada verjetno bela, mogoče malo off white.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.10.2008 20:32:30   
Jančika_
Teta beta, jaz ne poznam nič drugega, žal. Kaj pa če bi naredila tako kot jerebica, ki je najela catering in so bili kar doma? Če imate prostor seveda.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.10.2008 20:40:42   
Janeja
Jančika, a v Boniti ste že bili? Pizze imajo dobre, ostalih jedi tudi kar nekaj na izbiro. Pa vsaj za pobarvanke sem sigurna da jih imajo za otroke. Po mojem mnenju vseen boljš kot kitajska.

Teta beta, hotel na Dobrni vem da ima ob restavraciji igralni kotiček za otroke. Pa na Veniše smo šli že parkrat - imajo tud en manjši prostor urejen kot igralnico. Več se pa že ne spomnim user posted image Se vidi, da ne hodimo veliko po gostilnah.

Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.10.2008 21:24:10   
Meggi
Pozdrav!

Men je pa miš crknala (računalniška za druge nisn ziheruser posted image ), tako da nisn čist na tekočem.

O vele opevanem Franclu pa tole. Vedno ko smo hotl it je bil zaprt. Tak da pojma nimam kok je. Od sodelavca ki vozi tja službene obiske pa res vem, da je baje full drag. A me ima da probam taaako dobro baje domačo hrano.

Zakaj se nobena ne spomne na Hochkrauta. http://www.hochkraut.com/
Na sliki še ni igral, za otroke fajn, hrana in cene ok. Mi smo imeli oba krsta tam v svojem prostoru tud celo 4 vozeke malih otrok not. Poskusite.

A ja še to, a hodi katera na orientalske plese? Zadnjič prvič doživela!!!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.10.2008 21:49:51   
snorlax
Teta beta, lepa hiška. Moj tip hiše. user posted image Edino fasada mi ni všečna modra. So mi bolj tople barve všeč.

Bolančki, pozdravite se! user posted image user posted image user posted image

Janči, menda mi nisi zamerila tistega user posted image ? Saj si prijazna, da misliš name in da me vsake toliko brcneš v rit. Sem pa že tri dni spet ultra pridna. user posted image Edino migat se še vedno ne morem spravit.

O denarju in draginji pa ne bi..user posted image Sem pravkar vnesla na klik meni in dedcu za 800 EUR položnic. Ne me vprašat, od kod...user posted image user posted image user posted image Pa je šla cela moja plača in še malo dedcove.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.10.2008 21:51:09   
snorlax
Jančika, nalimaj mi link od tvojega tekaškega foruma, kjer je tudi ona gospa, da si malo preberem. Plizzzz!

Koliko pa je bejba stara?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.10.2008 21:52:12   
sonček85
hojla da vas malo pozdravim  in zaželim lahko noč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.10.2008 22:00:06   
skuštrana
O denarju in draginji pa ne bi.. Sem pravkar vnesla na klik meni in dedcu za 800 EUR položnic.

user posted image

To je vse kar lahko rečemuser posted image Ma, mi2 se tudi sprašujeva kako sploh še preživivauser posted image Ampak hb nekako še guramo..Zaenkrat..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.10.2008 22:22:20   
snorlax
Ka si pa ti z avatarjem delala? user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.10.2008 22:26:44   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Ravno razmišljam, da ji je tisto robinzonsko življenje na dopustu malo preveč v kri prišlo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
16.10.2008 9:57:39   
Skabi
Teta Beta, kaj pa hotel pod roglo v zrečah?  PA Hochkraut al kaj že je tud fajn. Midva sva tam mela ohcet.

Hiška je od Ingre, ne? Cela naša zbornica (razen meneuser posted image ) je tam vzela načrte. Baje so zelo natančni pri dokumentaciji in popisu materiala user posted image , ampak precej dragi user posted image

Aja, je že Megi napisala za Hoch...

NAm pa notranja vrata montirajo, juhuhu!  PA še en nasvet za graditeljice: vnaprej premislite sve o barvah in opremi. Nam se je zdaj zgodilo, da imamo v vsaki sobi vsaj 3-4 različne vrste lesa in kao lesa (okna, tla, pohištvo, vrata... )user posted image   Kot da smo sredi mešanega gozda.

Kaj pa kaj kreditojemalke mislite o gospodarski krizi in vplivu na hipoteko? Mene ful skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 1387
16.10.2008 9:59:02   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Ravno razmišljam, da ji je tisto robinzonsko življenje na dopustu malo preveč v kri prišlo. user posted image user posted image user posted image

Al je pa polne luna nardila svoje...user posted image

A ste vidle pri novicah, da bo pred novim letom sejem erotika 69 v Celju? Boste lahko šle svojim dragim kakšno igračko kupituser posted image ...ker je ravno čas obdarovanj, pa to.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.10.2008 18:43:22   
simi73
Da nas malo višje dvignemuser posted image

[/quote]

A ste vidle pri novicah, da bo pred novim letom sejem erotika 69 v Celju? Boste lahko šle svojim dragim kakšno igračko kupituser posted image ...ker je ravno čas obdarovanj, pa to.
[/quote]

Mavo, moj še brez igračk nima časa zame, kaj da bi ga še s čem drugim napadalauser posted image

Skabi, mi2 sicer še nisva vzela kredita, sem pa ves našparan dnar kr ven iz banke dvignala, ker nikol ne veš, kaj se lahko zgodi, itak pa bo treba konec meseca zidarju plačat, tak da ne bo skor nič več ostaluser posted image ... še pa razmišljava, kaj naredit za kredit - al ga vzet al ne v teh časihuser posted image ... kaj pa veš, mogoče se bo pa zgodilo tak kot v stari jugi, ko je bil dinar vedno manj vreden in so potem kredite odplačal v enem obrokuuser posted image

Huanita sem vidla tvojo hiško, pa super izgleda s cesteuser posted image . Fasada mi je pa sploh všeč, ker so meni bolj take udarne barve na hišah lepe.

Punce, jst pa zadnjih par noči skor nič ne spim, ker se mala skor na vsako uro zbujauser posted image ... res je, da je mogoče kriva gosta hrana, sam jo uvajam že mesec dni, pa ni še blo tak hudo kot zadnjih par noči. Ko jo pošraufa, se zbudi s krikom, potem pa ful joka, tak da se jo sploh ne da potolažit... včasih potem prdne, vedno pa ne. Ko sem pa pediatrinji že prej omenjala njeno napenjanje, je rekla, da je to normalno... danes sem sicer že drugi dan spet nazaj samo na dojenju, pa kaže da ni nič boljše... saj ne vem, kaj naj še naredim. Čaja ponavadi noče pit, kapljice ne pomagajo, sam upam, da nima res kaj hudo narobe s svojim črevesjem. Drugače pa nobene hrane ne zavrača, pa tud drugih reakcij nanjo ni, edino tole napenjanje. Čez dan je pa drugače vse ok, se poprdi brez problemov in jokauser posted image . A bi blo možno, da bi jo zobki kaj matrali, čeprav še ni nič videti, samo drgne se nonstop po dlesnih?

Skuštrana, tvoj avatar mi je pa všečuser posted image user posted image

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.10.2008 20:16:05   
Jančika_
Simi, glede krčev ti sploh ne morem pomagati, ker jih naša dva nista imela. In kljub temu, da pravijo, da jih imajo fantje pogosteje, poznam več punčk s krči. Mislim, da je HuAnita imela s Pino take težave, mislim dolgotrajne krče.

Janeja, naj se ti še tu zahvalim za svetovanje o barvi za radiatorjeuser posted image . Joe je navdušen in komaj čaka, da bo lahko šel kupit kompresoruser posted image user posted image . Aja, v Boniti še nismo bili; kje pa je to?

Skabi, uh, več barv lesa, verjetno je res malo pisano. Ampak po moje tega sčasoma ne boste več opazili. Meni les že tako ali tako ni preveč všeč, tako da bomo tudi vrata in podboje prebarvali na belo, okna so pa tudi plastik fantastik - bela. Pri nas bo les samo po tleh, torej parket, tam, kjer je že. Imamo srečo, da je še zelo dobro ohranjen, praktično kot nov.

Snorlax, kakšna zamera nekiuser posted image . Zamerila bi ti lahko edino to, da se ti ne ljubi delat trebušnjakovuser posted image .

Draginja in finance. Kaj naj rečem. Midva sva pred nekaj tedni vzela ves denar iz skladov. Še dobro, ker vrednosti noro padajo; v bistvu bi naredila najbolje, če bi denar pobrala ven pred pol leta, mapak če bi človek bil vedež, ne bi bil revežuser posted image . Zdaj bo pa tako vse šlo v zidove. Oz. v ploščice itd.

So pa zdaj ful navalili razni zavarovalničarji. Me je zadnjič zahaklal en kreten iz Merkurja. In najeda in najeda v tri krasne, pa sem mu rekla, da hvala, me ne zanima takšna vrsta "naložbe". Da vlagam v nepremičnine (ajd, sliši se bolj nobel kot je v resnici, pa kaj to njega brigauser posted image ). In mi tip dejansko reče: upam, da vam bo nepremičnina kaj pomagala, ko se smrtno ponesrečite. Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Ubila bi kretena! V tistem trenutku sem bila ravno v taki situaciji, da se nisem  mogla niti pošteno razpištolituser posted image user posted image user posted image , pa šokirana sem bila tudi tako, da sem komaj prišla do sape. Zdaj mi je žal, da se nisem pritožila nad njim pri zavarovalnici, zdaj je pa že toliko časa od tega, da se mi zdi brezveze. Itak se za vsako rit najde palca in ni vrag, da se ne bo tudi zanjuser posted image .

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
16.10.2008 20:18:50   
mbd0411
Živjo punce.
Jaz sem še v enem kosu.Tri dni po pdpuser posted image .Na ctg-ju v Celju v P gužva za pop....
Porodne sobe prepolne,da so že hodniki včasih prepolni.user posted image
Za nas je bil danes samo en ctg in smo tako dolgo čakale.Vsaka pa je gor 30 min pribl.Joj,joj....
Jutri spet grem.
Lepo noč vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
16.10.2008 20:21:37   
Jančika_
No, pa naj vam še malo za dobro voljo pokažem, kakšno vabilo sem naredila za rojstni dan. Praznovala zaradi spleta okoliščin sicer ne bova, ampak ni važno, vabilo je tako:
VABILO

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
16.10.2008 20:23:01   
Jančika_
Mbd0411, ojej nouser posted image . Prek roka, pa še gužva...nič ti nisem fauš. Držim pesti, da bo čimprej za tabouser posted image .

Sonček85, kako si kaj?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
16.10.2008 20:25:19   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Živjo punce.
Jaz sem še v enem kosu.Tri dni po pdpuser posted image .Na ctg-ju v Celju v P gužva za pop....
Porodne sobe prepolne,da so že hodniki včasih prepolni.user posted image
Za nas je bil danes samo en ctg in smo tako dolgo čakale.Vsaka pa je gor 30 min pribl.Joj,joj....
Jutri spet grem.
Lepo noč vsem

Drži se, dekle! Pri čakanju na CTG pa samo ena stvar pomaga: polna torba čokoladic, sendvičev in vodeuser posted image user posted image user posted image

Jančika, če bi mene zavarovalničar tako raz***, bi se  z vsem strinjala, naročila najbolj zakomplicirano zavarovanje, potem se pa tik pred podpisom pogodbe premislila, kar tako, zaradi luneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
16.10.2008 20:29:01   
mavo
Jančika, tudi moj brat je že uporabil ta filmček (tvoje vabilo), sam da njemu je pa tip pel: Vojc je car, Vojc je car...
Ugani, kako je ime mojmu bratu  user posted image user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
16.10.2008 20:32:33   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: simi73

Mavo, moj še brez igračk nima časa zame, kaj da bi ga še s čem drugim napadalauser posted image

Saj zato moraš pa nabavit igračke, da ga mal motiviraš user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  A ni polna luna že bla? Mene očitno malo z zamikom daje...

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
16.10.2008 20:36:13   
Jančika_
Mavo, midva sva bila na sejmu erotike v Gradcu pred dvema letoma in pol. Sem bila edina nosečnica tamuser posted image . Zelo všeč mi je bilo. Saj je že bil en tak sejem v Celju, kako leto nazaj (baje ni bilo fajn organizirano), ampak tu pa ne bi šla. Je Celje čisto premajhno in mož je v taki službi, da ne bi bilo primerno. 

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
16.10.2008 20:40:28   
skuštrana
Moj avatar je čisto cool, naj se ve da na ženskah svet stojiuser posted image Na meni itak, vsaj danes, sem sama, je šel dragi v Lj in pride šele jutri zjutraj..Hja...

Naša Liza je postala pa tako zeloooo pooooredna, da je joj..Same bedarije ji grejo po glavi, pol pa še Arsena zraven vleče..In mali jo seveda v vsem posnema.Kaj šele bo user posted image Strah me je pomislit...No, zdej ob2 spita, kot angelčka stauser posted image Pridna..
dANES STA DELALA TESTO - JE GOSPODIČNA lIZA VZELA SVOJ OTROŠKI MIKSER NA BATERIJE, DALA NOTER VODO IN MOKO ter sta mešala..In mešala..In mešala...In ko je postalo mami sumljivo kaj ona2 tako dolgo mešata je imela kaj videt..Polno kuhinjo testa, porabila sta 2 kilsko moko user posted image user posted image user posted image Ja, samo sol bi še dala zraven pa bi imela slano testo za božične okraskeuser posted image In sem pospravljala..No, hb je potem prišla M nečakinja pa se je ona igrala z njima, tako da je to edina bedarija od danes (no, druga je, da je pri kopanju natrla Arsenu oči z navadnim baby šamponom - jaouser posted image )..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
16.10.2008 21:09:38   
skuštrana
Punce moje, na vrtu imam drevo polno kakija, pa ne vem kaj na j s tem naredimuser posted image A to kar z drevesa pobereš in ješ? Or whatuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1399
16.10.2008 21:10:01   
mavo
Joj, dajte se kaj menit, no. Sem šla zdaj tako malo iz dolgočasja pogledat na druge teme, pa so vse tako dolgočasne al pa depresivne, na tistih malo bolj sočnih so pa tako vsi "Anonimen"user posted image  Ma, nič, grem pa peglat...

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.