ona
|
Dober večer! No,pa je vikend mimo!ta dva dneva nisem niti pokukakla na računalnik,ker ni zneslo,sta bila tast in lady tle in smo v petek malo debatirali,je še moja mama prišla na obisk,potem sva šla z mojim malo ven,tukaj v vasi imamo poslanca v DZ in je naredil grande fešto za celo vas!So pekli vola,ne me vprašat,če sem ga jedla....meni sploh ni teknilo,ko sem ga videla kako ga vrtijo in pečejo !Pa itak ni bilo bogve kaj od fešte,tako,da sva kmalu odpeketala domov!Je pa res,da sva bila oba z mojim utrujena in se nama ni nič dalo,tudi to je dosti odvisno,če greš kam,da nisi tako utrujen! No,včeraj pa nas je naša lady dobesedno odgnala od hiše in to ob 16 popoldne in nam rekla,da naj greva malo uživat,da bo ona itak imela čez otroke,saj ne rečem ala ji vera za vse,se res trudi zadnje čase in je res lepo za vse poskrbela!No,midva sva šla do Nove Gorice z namenom,da is grem kakšno majčko kupit.sva šla spet v uni center,a nisem našla nič pametnega,še moj je obupal,kako,da mi nič ni všeč in potem sva šla še do mercator centra in sem tam našla 2 majči od tom tailorja,ker edino ta znamka ima še normalna oblačila in barve in je bila takoj 9 ura.Imela sva se prav lepo in v miru,ki ga nisva več navajena In ker je bilo še zgodaj za it domov,sva se odpravla,da greva v Perlo malo provat igrat saj ne vem ali bi se smejala ali jokala,saj ne jaz ne moj nimava pojma o teh avtomatih in sva za začetek šla past firbec kaj sploh folk dela in ko sva zagledala eno nono staro cirka 80 let,kako nažiga z avtomati,sva se pa opogumila in se lotila joj,kako sva se midva včeraj nasmejala najini nevednosti,še zdaj mi gre na smeh porabla sva tud eno premoženje in na srečo tudi dobila nazaj,tako,da nama je šlo le nekaj 20 €,vsaj to! samo ko opazuješ folk,kakšne vsote meče noter in kako to nabija,ne moreš verjet,pa edina slovenca sva bila tam notri,še zaposleni so kar avtomatsko govorili z nami italijansko in ko sva šla na pivo,so nas po italijansko posrtregli,natakarca je kar pogledala,da sva slovenca,je rekla,da smo prava redkost Tako je bila ura takoj 2 in sva šla počasi proti domu,doma pa vse v najlepšem redu,oba z tastom sta bila tukaj gor in gledala tv z zobotrebci In danes smo pa res cel dan sedeli za mizo in klepetali ter jedli! MID,sprašuješ kako je bilo z spolom?Jaz pri prvem nisem hotela vedet,sem pa slutila,da bo fantek,za drugo sem pa vprašala,ker je moj hotel vedet in mi je tisti moment blo žal,ker zame je najlepše,da čakaš do konca in pri porodu izveš spol....vsaj gre porod hitreje,ker razmišljaš kaj bo ven prišlo,vsaj pri meni je bilo tako! Sem pa imela oba poroda zelo hitra in skoraj neboleča,tako,da če mene vprašate,bi šla še 100x rodit ANAKARIN,joj,upam,da si boljše z zdravjem,ker te prav vidim,kako pri vseh otrocih me mame sploh ne smemo zbolet!Upam,da si boljše! Nič,grem počasi v ležeče,moj je šel že pred eno uro,tako,da sem prav sama tle v dnevni
|