|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
2.10.2008 20:44:21   
mucka25
Tako na hitro vam sporočim eno šokantno novico. Drugo leto bo res pestro pri naši hiši in polhno tud. Se tud jaz lahko vpišem v kljub mamic s tremi otrokiuser posted image user posted image user posted image user posted image . No zaenkrat sva oba še tolk šokirana, ker veva kaj naju čaka. Ma bova že, nisva ne prva ne zadnja. Zdaj morva pa to še malo prespat.

Lahko noč

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
2.10.2008 22:40:22   
raglja1
Kako lepo je brati tele novice o letu 2009!!
ČEstitke za odločitev, tudi bodočim.

Je bilo tudi pri nas pri tretjem kar malo bolj šokantno. A veste kaj sem najprej preverila? Če gredo trije avtosedeži v naš avto, hehe.  Ampak se nismo dali, smo po treh letih najprej zamenjali avto (ima 7 sedežev-Espace) nato pa čez 4 mesece naročili še četrtega dojenčka.

Navdušenje nad dvema črticama je bilo kar primerljivo pri vseh (no pri prven sem kar kričala od sreče), pričakovanje novorojenčka pa se mi zdi, da je bilo pri vsakem težje in bolj nestrpno. Ja saj nas je tudi vsakič več preštevalo dneve, pa brce pa filme smo gledali, pa zlagali oblekce... Joj moram nehat...user posted image sej lahko tale virus še mene prime... Ne, ni boljazni, mam zdaj kar počasi dovolj dela, pa čeprav sem ostala doma.

Dovolj tega za nocoj, spet se mi ni dalo pobarvat lase, pa v soboto gremo na poroko. Še kaj bomo oblekli nisem preverila, torej bo jutri naporen dan. Še dobro, da imam v planu za kosilo le špagete. In dobro, da jih vsi obožujemo!

LAhko noč

raglja

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
3.10.2008 5:01:42   
mucka25
No sem rekla, da moram vse skupaj prespat, da bom res lažje dojela kaj me čaka. Zdaj pa spat ne moremuser posted image . Sem res smotana, Jutri bom pa vsa čudna in kot kak mesečnik okol hodila. Ma važno da moška lahko spita. Me je tamali tud spostle zrinu zato sem vstala. Najbrž kar čuti kaj se dogaja in karnaprej vame rine. Komaj čakam, da bo začel spet spat sam v svoji postliuser posted image . Joj kar dvojčki bojo, mi ni še jasno a sem ful srečna, da je z obema vse ok.

Grem probat še kakšno kitico odspat.

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
3.10.2008 5:30:33   
kasso
mucka, kmalu boste spadali med velike družineuser posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
3.10.2008 6:59:44   
aprilčica07
Jutro bejbe,

mucka: ma kako lepe novičke! čestitkeeeeeeee še enkrat! zdej se pa morap res čuvat, da bo z obemi sončki vse  ok.. Ma kako lepo, sem res vesela za vas!
raglja: vse, ki imate več otrok občudujem... mi2 imava za zdej samo enga, je pa želja, da ta naš jakob ne bi bil edinček.. če nam bo dano še enkrat pestvat, pa bomo videli..

sicer sem pa danes fejst skrokana, ker smo včeraj bandaleuser posted image ,  babe, en kup bandidosov, pa da ne omenjam cigaretov, imam danes tak glas kot vlado kalemberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma imele smo se pa res fenomenalno... mi taki dogodki dajo energijo za en kup cajta za naprej.... pa te moje damice so vse super deklice, in se ful štekamo.. sej da gremo ven vse v kompeltu, nam rata parkrat na leto, ma takrat nadomestimo za vse nazajuser posted image

Popoldan grem v lov za novimi čevlji, enostavno nimam kej pametnega za obut za na ohcet drugo soboto in moram it kej kupit... sem vsa važna, ker sem dobila dividende pa lahko grem zdej kej malga zapravlajt... a pa še smučanje smo rezervirali, gremo do 11 do 18 januarja, v Folgario, v Italijo... gremo že petič tja, vedno ista družba in edina slaba stvar je, da je to smučišče relativno nizko (1200 m) in včasih ni lih dosti snega.. drgač je pa supercauser posted image

Jakob je spet spal z nami, ma to noč sem bla itak utrujena od vsega in sem spala ko ubita, kaj je delal mali nimam pojma, mojuser posted image ni komentiral, se je samo sumljivo hihljal zjutraj..

lepo se mejte.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
3.10.2008 10:10:53   
ona
MUCKA,čestitke za dvojčka,ma kako lepo,res!!!!
Verjamem,da si presenečena,ma bo vse ok in lepo,boš videla!Ti se samo počuvaj,kolikor lahko!
Kdaj imaš točno rok,če smem vprašat,sem prav pozabila!
APRILČICA,samo,da si se imela lepo včeraj in sem ti prav fouš!Nič,bom mogla tud jaz aktivirat moje kolegice,da se dobimo,ma ne verjamem,da bojo za,ker so vse take kot je rekla Anakarin,zapečkarice...jaz sem pa drugače ful dobrovoljček in takoj za družbo!

Bom pa šla ta vikend z mojim dragim kam,saj pride danes lady od tasta,ker sta že cel teden v Ljubljani in danes prideta dol,ker mora tast peljat s kamionom v Iskro in upam,da bosta čez vikend tle,da imam varstvo kar v hiši!Saj,če povem po pravici,je lepše,če jih ni,ma bom preživelauser posted image
Joj,sem se zdaj spomnila na eno kolegico,ki prej,ko je bila sama(ni imela tipa),me je vedno fehtala za it ven,samo kar je prav,vsak vikend se mi pa res ne da in včasih je bila prav jezna,ker sem se kaj zgovarjala...ma,tale kolegica je tudi tak tip,da raje ne grem z njo,ker je vedno zamorjena in ne em,če sploh lahko rečem,da je kolegica....no,in potem si ona dobi tipa,s katerim sta ene 2 leti zdaj in jo zadnjič vprašam,da če ger malo ven in mi reče:Ma ne morem,veš,da odkar sem z mojim,nisem še šla sama ven in tudi ne bom šla.....no coment...jaz sem pa mogla z njo hodit okoli,čeprav sem bila tudi jaz z mojim!
Ma kakšne so res za luno,kaj čem!

ANAKARIN,si me razumela včeraj,a?Pol sem še eno dobila gor,da nas prebirauser posted image
Kar ne morem verjet,kako se jim da tele naše poste bratuser posted image user posted image

Danes greva pa z sinom v kino,ker je neka risanka,potem pa upam,da še z mojim malo ven,bomo videli!
Drugo je vse po starem!Grem še kaj naredit v delavnico,saj imamo čez 2 tedno tisto k.... presojo iz SIQ!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
3.10.2008 13:31:32   
Anonimen
Ojla,
najprej MUCKIuser posted image user posted image user posted image za dva mala bitjeca, ki ji bosta oziroma ji že rasteta pod srcem. ma ti povem, da me je spravilo k joku. Zakaj? ker sm si vedno tud jz želela dvojča, ne me vprašat zakaj. ma tako čudno željo sm mela. Hvala bogu imam 3 zdrave indijance, k mi iz dneva dan rastejo k pleveluser posted image .
Zdej se pa res čuvaj. Upam, da nama boš razkrila spol. Pa še velika družna bo in še večje veselje.
ma kraševke, nevem kako je po bistrškem ali sežanskem ali goriškem, pri nas je poplava dvojčkov po postojnskem.

medtem ko je ena user posted image , druge pa v user posted image za user posted image , sm si danes šla dat mireno. Sm bla dolgo časa zbegana al ja al ne. ma to dojenje se bo zavleklo, moj zaenkrat "pazi", ma ni mu za verjet, ker si želi še enega. Po pravici povem, da men je zadosti. Lahko je njemu govoriti. Tako, čez en mesec imam pregled če je še na mestu. Upam, da ne bom imela preveč neprijetnosti kot jih nekatere imajo.

Drugače pa smo vsi ok. Edino z mano se nekaj dogaja, sm že 2 dni utrujena, roke in noge me bolijo, ponoči sm se non stop sprehajala po stanovanju in iskala za jest. Čokolina, čokolino, piškoti, mleko,...same takeuser posted image . Vrtelo se mi je. Še zdej sm švoh. Zjutraj mi je slabilo povrh. Kaj zdej mene kaka viroza šlata al kaj bo zdej?

grem še kej pojest, potem me mali ne bo pustu na miru.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 3.10.2008 13:32:12 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
3.10.2008 22:23:18   
MID
Hej,hej!
...spet jaz po daljšem premoru...user posted image
Pa da vas kar napademuser posted image
MUCKA 25 iiiiiiii,kako sem vesela zate.Si me pa presenetelila,kolikor me lahko.ANAKARIN te sprašuje,če nam boš zaupala spola.Boš sploh vprašala?
No,ker smo glih pri debati(ok,saj ste mogoče že pisale o tem,pa vseeno)ste vedele v nosečnosti,kaj ste nosile pod srčkom?Jaz sem bila tako neučakana,da mi je mogla G.povedat kakšen spol je takoj ko se je dalo videt.Pa dolgo časa ni dala roke v ogenj da je to punčka.Kar nekaj se je skrivalo.
Sem pa 99,9(ker za 100% nisem rojenauser posted image ),da se bom v drugi nosečnosti skušala zadržat s svojim firbcem in si pričarat na dan poroda še eno presenečenje.user posted image Čeprav imava z mojim večkrat debato,da bo 100% še ena pupa.user posted image Mi kar ena tretja sila pravi,da bo resuser posted image user posted image
RAGLJA Si pofarbala lase,pa pripravla obleko?Poročaj,kako je šlo!
APRILČICAuser posted image za ponovljen žur!Ma ti si mi ena faca,ej!user posted image Pa kje najdete dan med tednomuser posted image user posted image Sej ne za drugo,ma za vikend bi vsaj lahko malo pospala!
Kar se pa tiče nočnih obiskov...ne mi govorit.Začelo se je zaradi najine komoditete,sva bejbo navadla na najin krevet v njeni rani mladostiuser posted image ,zdaj pa imavauser posted image user posted image .Ne morem pa verjet,da imamo iste ureuser posted image A kakšna luna posebno vpliva na eno ponoči?
Hej,si našla čevlje?
ONA ti imaš pa ravno obraten problem s kolegicami za žur kot jaz.Res da sta obeve še brez otrok,sta pa obe v vezi.Ful se jim žura in bi šle ven,pa sem jaz tista ki vedno štrajka.Pa ne zato,ker sem"kao"zasedena,ampak imam tako poln kufer šundra",da si za vikend želim samo miru.Vem,da si bom enkrat to mogoče celo očitala.Mogoče bi si pa morala omislit žur med tednom,tako kot APRILČICA,pa bi mi za vikend preostal duševni mir?!user posted image Je za probat,uni dve sta pa itak vedno za.user posted image user posted image
ANAKARIN praviš,da si si ustavila mireno.Dej mi povej,a je res postopek boleč?Ne,da me je strah,se pa spomnem še danes v živo,ko mi je Jordanova 40. dan po porodu na pregledu po pogovoru o nadaljni zaščiti(mirena)omenila,da je postopek neprijeten in rahlo boleč.Sej,takrat sem se sama pri sebi nasmehnila in si rekla"dej ženska,kako lahko rečeš,da je še kaj bolj bolečega kot 12-urni porod.,me pa zanima kakšna izkušnja.Verjamem ali še bolje rečeno vem,da se ne more primerjat s porodno izkušnjo,pa vseeno.Dej opiši mi prosim postopek.
Nič,tle vse bolj bliska in grmi,je bolje,da grem jaz dol iz neta.
Lahko noč vsem!
MID

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
4.10.2008 18:02:26   
Anonimen
Oj
MID si se pocajtala? Pa da ti takoj odgovorimuser posted image Men je tud dr. Jordanova odgovorila kot tebi. Ma lej vse skup traja cca 5 min, da se uležeš, te zabetonirauser posted image user posted image in greš. Ko vstavi nč ne boli, sama ti pove, kdaj te bo malo zašpikalo, ko mireno "podpunta"user posted image user posted image in nč več.  Potem vstaneš, te vpraša, če se ti kej vrti ali če kej čutiš  trebuhu. jz jo nč ne čutim. Bomo vidli potli k se bova z user posted image "igrala"user posted image .

Samo kaj se mi je dogajalo včeraj, nikdar nism bla tako uničena. Že včeraj ponoči sm se počutila napihnjeno in me je napenjalo. Leva dojka me je nenormalno bolela in bla polna mlka. malega sm cel dan dojila samo na levi dojki in nikakor se ni izpraznila, ni pomagal niti topel obkladek, da si mleko iztisnem. Cel dan se mi je vrtelo in mi slabo delalo. Okrog 3 popoldan dobila vročino 39, do polnoči konstantno ista vročina, kljub 2 lekadoloma. Po eni uri zjutraj se je vse umirilo in trebušni krči tudi oziroma napenjanje. Dobro da je mož odpeljal punce k mojim, da sm mela malo miru, on se je pa z malim ukvarjal. Samo ležat sm mogla in počivat.
Danes sm dosti boljša in zdej gledam, da se prijavim delat izoit iz ZUP-a.
KAROLINA mi boš pomagala?user posted image Ja odločila sm se, da ga še letos nardim, da mam mir. Če že mislim službo menjat, rada bi imela še ta izot narjen. Saj ga povsod zahtevajo. Samo razmišljam al bi šla na svoje stroške al da mi firma plača.

Kar se tiče vreme, pri nas je padal dž samo včeraj zvečer, pa še to brez grmenja. Danes pa lep sonček, nč burje, nampram dopodneva in popoldne mi je prav pasal sprehod okoli našega "gradu".

Aja še to kar MID sprašuje. Pri prvi user posted image nism vedla kaj nosim.takrat je blo veselje, da je moj jokal in jokal do jutra (to so mi moji in prijatelji govorili).  pri drugi user posted image   me je dr. Reš-eva prehitela in kričala v ordinaciji "kako se lepo vidi kaj bo, kaj bi rada zvedla in še slikam povrh"user posted image , pa sm ji rekla, naj kr na dan z novico. In ji težila, do konca, da vsakič preveri spol. pri tretji user posted image pa sm sama vprašala kaj je in sm sama držala skrivnost, niti user posted image nism povedala. Samo vam na forumu. In uživala sm o debatah kaj si drugi mislijo, kaj bo tretje. tašča je proti koncu (ko sm prala cunje in štimala torbo za v bolnico) firbcala v našo sobouser posted image . V bolnici mi je še rekla " si vedla a, pa nisi mi hotla povedat". tako.

grem malo podkurit, da ne zmrznemouser posted image

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
4.10.2008 22:04:52   
MID
Hej...user posted image ;kje pa ste vseuser posted image A ga žurateuser posted image user posted image ?Še dobro,da imam ANAKARIN in slabo karmouser posted image .Pa glih ko imam cajt,nouser posted image user posted image
Se hecamuser posted image .
ANAKARIN hvala za izčrpno poročilo.Tudi jaz imam Jordanovo.Pa kaj ta ženska toliko straši nas ženske,če že ni tako hudo?No,sej nimam besede čez njo,ma vseeno...Bom šla pa vsekakor na to sceno po drugem porodu.Se mi zdi kar vredu.
Ma si pomislila,da so te tegobe,ki si jih imela zaradi tega tujka v telesu ANAKARIN?Upam,da je že boljše.
No jaz sem pa danes spet zabila dan v službi-kot ponavadi.Domov sem prišla ob 18.30,do pol devetih sem imela čez tamalo in gospodinjska opravila,sledi,pa relaksacija,ki jo itak vidite.
Ma sem ena mona ej!user posted image Namesto,da bi šla na Mambo king-se,ki so v sosednjem kraju,jaz za to škatlo.
Maj a,no,sej mi paše tako,kot je....user posted image
Nič,ala,oglaste se kej!
MID

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.10.2008 15:00:15   
Anonimen
oj
no vrjetno pohajate po nedeljsko, da z MID same debatiraveuser posted image . Glede tegob so se mi začeli pred vstavitvijo mirene. Potem popoldne že mogoče, da sm zarad nje dobila vročino, mogoče pa ne. Sm boljša, samo ko dvigam malega, me že zašpika na levem delu trebuha, tako da se tega izogibam iz daljave. Ne krvavavim več od včeraj, kr naenkratuser posted image .
Pozabla sm omenit, da sm sred tedna šla h dotorci zarad roke, k me boli k user posted image že 14 dni. Boli me zapestje, ko prepogibam nazaj in naprej. Ko me je pretipala, pravi, da je mogoče izraba hrustanca. In da se vsak dan masiram z ledom. Nč izboljšanja v 4 dneh, mogoče rabi še dlje časa. Sm dala tud slikat, šele v petek mi podo povedali, če je kej videt.

Punce so že doma, mičkani spijo, lih kar na veliko pospravila po kosilu. Kasneje letimo še kej na zrak. Ta teden grem malo pohajat v LJ. Samo nevem kateri dan.  En dan pa moram it obiskat v Koper eno našo RR-evko, k smo imele isti rok poroda leta 2006.

Ala, uživajte

RAGLJA kako ste dali skozi poroko? Si najdla zase vse, kar si rabla?
APRILČICA si najdla šulnčke?

< Sporočilo je popravil anakarin -- 5.10.2008 15:01:12 >

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.10.2008 22:29:34   
ona
Dober večer!
No,pa je vikend mimo!ta dva dneva nisem niti pokukakla na računalnik,ker ni zneslo,sta bila tast in lady tle in smo v petek malo debatirali,je še moja mama prišla na obisk,potem sva šla z mojim malo ven,tukaj v vasi imamo poslanca v DZ in je naredil grande fešto za celo vas!So pekli vola,ne me vprašat,če sem ga jedla....meni sploh ni teknilo,ko sem ga videla kako ga vrtijo in pečejo user posted image !Pa itak ni bilo bogve kaj od fešte,tako,da sva kmalu odpeketala domov!Je pa res,da sva bila oba z mojim utrujena in se nama ni nič dalo,tudi to je dosti odvisno,če greš kam,da nisi tako utrujen!
No,včeraj pa nas je naša lady dobesedno odgnala od hiše in to ob 16 popoldne in nam rekla,da naj greva malo uživat,da bo ona itak imela čez otroke,saj ne rečem ala ji vera za vse,se res trudi zadnje čase in je res lepo za vse poskrbela!No,midva sva šla do Nove Gorice z namenom,da is grem kakšno majčko kupit.sva šla spet v uni center,a nisem našla nič pametnega,še moj je obupal,kako,da mi nič ni všeč in potem sva šla še do mercator centra in sem tam našla 2 majči od tom tailorja,ker edino ta znamka ima še normalna oblačila in barveuser posted image   in je bila takoj 9 ura.Imela sva se prav lepo in v miru,ki ga nisva več navajenauser posted image
In ker je bilo še zgodaj za it domov,sva se odpravla,da greva v Perlo malo provat igratuser posted image user posted image  saj ne vem ali bi se smejala ali jokala,saj ne jaz ne moj nimava pojma o teh avtomatih in sva za začetek šla past firbec kaj sploh folk dela in ko sva zagledala eno nono staro cirka 80 let,kako nažiga z avtomati,sva se pa opogumila in se lotilauser posted image user posted image  joj,kako sva se midva včeraj nasmejala najini nevednosti,še zdaj mi gre na smehuser posted image user posted image
porabla sva tud eno premoženje in na srečo tudi dobila nazaj,tako,da nama je šlo le nekaj 20 €,vsaj to!
samo ko opazuješ folk,kakšne vsote meče noter in kako to nabija,ne moreš verjet,pa edina slovenca sva bila tam notri,še zaposleni so kar avtomatsko govorili z nami italijansko in ko sva šla na pivo,so nas po italijansko posrtregli,natakarca je kar pogledala,da sva slovenca,je rekla,da smo prava redkostuser posted image
Tako je bila ura takoj 2 in sva šla počasi proti domu,doma pa vse v najlepšem redu,oba z tastom sta bila tukaj gor in gledala tv z zobotrebciuser posted image
In danes smo pa res cel dan sedeli za mizo in klepetali ter jedli!
MID,sprašuješ kako je bilo z spolom?Jaz pri prvem nisem hotela vedet,sem pa slutila,da bo fantek,za drugo sem pa vprašala,ker je moj hotel vedet in mi je tisti moment blo žal,ker zame je najlepše,da čakaš do konca in pri porodu izveš spol....vsaj gre porod hitreje,ker razmišljaš kaj bo ven prišlo,vsaj pri meni je bilo tako!
Sem pa imela oba poroda zelo hitra in skoraj neboleča,tako,da če mene vprašate,bi šla še 100x rodituser posted image
ANAKARIN,joj,upam,da si boljše z zdravjem,ker te prav vidim,kako pri vseh otrocih me mame sploh ne smemo zbolet!Upam,da si boljše!user posted image
Nič,grem počasi v ležeče,moj je šel že pred eno uro,tako,da sem prav sama tle v dnevniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.10.2008 13:06:17   
ona
Živjo,ma kje pa ste?user posted image
Saj tud jaz sem tle,ker nekaj rabim...torej stvar je taka!
Rabimo nekoga,da bi nam ščistil "štirno"?je treba it noter v njo in jo dobro zdrstat po zidovih in fajn očistit,ker je dosti mastnega se na zide prijelo...ne me vprašat zakaj je mastno user posted image
Smo jo eno leto rabli nekaj za delavnico,da teče voda mimo enega stroja,kjer je dosti mastno in je voda se vračala nazaj v štirno,tako,da je zdaj voda v njej uporabna samo za zalivat.Zdej bi pa mi počasi spet to usposobili,samo nimam pojma kam se obrnit,oz. na koga,da bi se to lotil delat?A mogoče veste za kakšno firmo,ki se ukvarja s takim delom?mogoče KAROLINA,a ti veš?

Ok,to je tudi vse zaenkrat,lepo se imejte!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.10.2008 13:39:44   
mucka25
Tako po dolgem času še malo z moje strani. Vsem hvala za čestitke. Sva se z mojim zdaj kar lepo navadla, da sta dva in je že začel za vozički gledat.user posted image Moški in avtomobili. Jaz mam pa ogromno črno lukno v želodcu, kar ne morem nasitit teh dveh mulcevuser posted image . Glede spola vam bom, ko kaj zvem povedala, najbrž bova kar vprašala, da si bova sploh kakšno ime spomnila. Jaz sem skor 80 %, da sta parček, ker gre za dvo jajčna dvojčka. No bomo vidli, sam da sta zdrava.

ANAKARIN  lepo, da si bolje in ti domači mal pomagajo z otroci. Je šlo verjetno za kakšno virozo. S tvojim pa kar glejta kako se bosta igrala, da se ti ne bodo uresničle želje po dvojčkihuser posted image .

ONA čestitke za vikend brez otrok. Sta si z možem zaslužila, predvsem po vsej tej kolobaciji čez poletje.

MID kar veselo na delo z možekom in še eno pupico naštimat.user posted image Sam boš morala kar mal zabrembzat s tole službo, saj te bo čist izčrpal. Mal časa zase si pa res moraš privoščit.

Zdaj pa hitro delat, dokler tamali še spi.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.10.2008 18:54:36   
Anonimen
Joj ONA jz nimam pojma koga poklicat. Malo še po netu poglej. Ali pa pokliči na komunalno služno pa tam vpraši, tisti tam bodo ja več vedli.
Danes nč posebnega dogajalu. Z Amisa so mi poslali Tv vmesnik, zdej pa moram počakat "lenuhe" s telekoma, da mi prnese drug modem. Če bi ga sama kupla, bi zdej že mela vse poštimano. še s sošolcem iz srednje šole (vbistvu iz Knežaka) sva se dobila na kavici.
Glede izpita iz ZUP-a sm se pa hitr premislila. Mah veste kaj, če ga do zdej nism rabla, ga pa tud kakšen cajt ne bom. Če bo kater rabu, bom šla delat. Tako bom pustila na miru in še uživala.

TRIXI, KASSO???

grem, se mali matra kakat, bogi

(odgovor članu mucka25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.10.2008 20:12:14   
raglja1
Joj ste se razpisale, ne utegnem vse prebrat, ker smo ravno sredi kopanja (eden ima zdajle še ravno 2 minuti za uživanjeuser posted image ), le toliko za poročilo:
se mi je uspelo pofarbat, pa obleke vrž skupaj (ni malenkost za vse), sva se pa še z mojim malo sprla v petek, tako da je bila sobota kljub zelo lepi poroki, eden najslabših dni kar jih pomnimuser posted image . Še danes imava tihe urice. Ma kaj ko se ne znava direkt skregat, pa da je pol mir! Upam, da danes najdeva kakšno uro za umiritev.

Aja glede spola MID, jaz sem vedno grizla jezik in se zadržala (čeprav me je firbcalo) in zares je lepo, ko šele ob porodu izveš. No mi imamo tri fante in eno deklico.

Toliko, zdej pa moram enega še spravit v pižamo, še kakšno pravljico.... tako nekako do 20.30 pa morajo vodoravno. Pa pri vas?

Mirno noč

raglja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
7.10.2008 12:19:27   
onur
Pozdravljene! Nisem še mamica, pričakujem pa novembra. Vprašala bi vas, kateri pediatri so v Sežanskem ZD in kakšni so oz. kam k pediatru (da je dober) se splača peljat bebico? user posted image user posted image

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
7.10.2008 14:47:47   
aprilčica07
Evo mene,

na hitro, ker imamo pestro.. sem na dopustu, ga imam še kr neki, pa sem se odločla, da bom tri dni doma.. trenutno Jakob spi, postaja prava umetnost ga uspavat čez dan.. jok in stok in trma in cvilnenje, ma zaenkrat sem odločena, da pr 18 mesecih mora še spat čez dan.. kolko bom vztrajala pa bomo vidli..

MID, anakarin, ona: čevlje sem najdla in to v taki trgovini v kateri si ne bi mislila, ker nikoli ni bla za moj cenovni  razred lih ugodna.. ma sva šle z mamo v akcijo v soboto in ta prve, ki sem jih pomerila sem pol vzela, ful mehke balerinke, od Bate, temno in svetlo rjave.. pa še lepe so za na vrh in drage niso ble.. skratka sem ful vesela.user posted image user posted image

MID: glede pohajanja je pa tako, da se najlažje zmenimo za med tednom, ker med vikendom nam nikoli ni ratalo, pa smo prešaltale na teden in nam rata enih 4 do 5 krat letno.. ma je tako lepo..user posted image user posted image user posted image user posted image
za spol dojenčka pa tudi nismo vprašali, jst sem cel cajt mela filing, da bo fant, moj je pa na vsak način hotel prašat mojo G, pa je bla ženska pametna in mu ni hotla povedat, ker sem ji jst rekla, da ne smeuser posted image user posted image user posted image user posted image In če bomo še enkrat pestvali vem, da bo spet ista zgodba..  jst bom počakala 9 mesecev, da bomo vidli kaj bo, moj bo pa itak tel vedet prej.. če povem po pravici, bi moj hotel met punčko, če bi lahko izbiral, meni pa  je skoraj vseeno, samo, da bi oziroma bo dete zdravo..

Zdej pa grem, moram skuhat kosilo do konca, da ne bo moj prej pršu iz šihta:):):)

a še to, onur: jst ga vozim k dr. Tozonu, sem slišala že marsikšno pikro na njegov račun, ma  mi smo zaenkrat kontenti.. je pa res, da je naš malček HB kr zdrav in v glavnem hodimo tja samo v posvetovalnico (trkam), drugih dohtarjev pa tle ne poznam..

lp.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
7.10.2008 15:09:06   
aprilčica07
Še to, raglja: ma pridejo taki dnevi, ko se spičiš in je pol tišina.. sva  tudi mi2 mela prejšnji teden podobno kregarijo, pa je pol minilo.. kaj vem ali je luna  ali  kaj podobnega.. ma me je melo, da ga utopim v žlici vode pa še ta kreg je bil za brezveze, ko ponavadi pač.. bom kdaj drugi napisala vzrok, tokrat se mi ne da..

zdej pa res laufam za šparget:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1619
8.10.2008 9:28:21   
mucka25
Dobro jutro.

Ma jaz sem dans spet tko brez kakšne energije, jest mi tud ne paše. Mučim se z vsakodnevnim vprašanjem kaj naj skuham za kosilo. Še pisat se mi kaj preveč ne dauser posted image user posted image . Nič moram začet mal migat pol pa morde bo še kaj iz mene danes.

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1620
8.10.2008 10:37:52   
karolina*
Ojla punce

Dns sm pa rekla, da se moram kaj oglasit. Imam prav slabo vest, ker nisem že tolko časa nč napisala. Ma enostavno ne rata. Imamo gužvo v službi, da se nam vsem meša. Zdaj so nas še s temi delavnicami zabasali in moramo predavat, tako da pol ostalo delo stoji in se nabere, pa stranke, pa telefoni...Skratka pestro. POpoldan pa sem rada čimveč zunaj, da dobim mal svežga zraka in se malo pretegnem.

V soboto sem šla h kiropraktiku v ajdovščino. Pride tja enkrat na teden en ful priznan iz Rijeke. Je res ful v redu, te fajn nagliha (meni je kr pokalo vse user posted image ). Je pa reku naj še ene dvakrat pridem, da bo pol ok. Povedal je, da imam vkleščen živec v križu in spredaj v trebuhu, zato me tudi stalno boli.

Včeraj smo se spet lotile z aerobiko v naši vasi. Mi je prou pašalo, čeprou se mi je mal vrtelo, verjetno še zaradi pregleda pri kiropraktiku, saj mi je naročil, naj ene tri dni počivam.

Prejšnji teden sem bila pri nevrologu, vse je ok. Naslednji teden pa imam še 4 preglede, upajmo, da bo tuid tam pokazalo, da je vse v redu z mojim zdravjem.

Ima pa naša pupa malček povečane bezgavke v vratu (2), sem klicala k pediatrinji, pa je rekla, da je to zaradi prehlada in da če se v 14-ih dneh ne zmanjšajo, naj pripeljem pokazat. Ima morda katera s tem kaj izkušenj?

Mucka ČESTITAM ZA user posted image  user posted image ! Dvojčka!!!! Uau, to bo pa pestro. Js mam eno prijateljico, ki ima dvojčke, taku da če boš kdaj rabla kak nasvet, kar sporoči. Pa pazi se kolikor se da, vsekakor!

Aprilčica, bravo za babji večer. Mi ga imamo pa jutri. Ima ravno ena rojstni dan, pa se bomo malček podružile. V soboto pa imamo 10. obletnico mature. Komaj čakam, da spet vidim vse sošolce! Kaj se boš pa oblekla za na poroko?

Anakrin, kar pogumno na ZUP. Sicer ga boš 100x preklela, ko se boš učila, ma se ti splača. Ti je marsikatera pot odprta potem. Js sm ga delala na upravni akademiji, ma sem slišala, da je na pravni fakulteti lažje ga nardit, tako da se dej malo pozanimat. Ti bom pa z veseljem pomagala, če boš kaj rabla.

MID js se tudi nisem mogla premagat in sem vprašala za spol, čeprav sem stalno govorila, da ne bom. Bomo vidli kako bo v drugo. Zdaj si spet mislim, da ne bom vprašala, pol bomo pa vidli, kako bo.

ONUR js sm imela našo pupo en čas pri Tozonu v SEžani, ma mi ni bilo ok. Tudi mi sicer nč ne rabimo, razen posvetovalnic, ma ne maram takega vzvišenega odnosa, ko si zdravniki mislijo, da so bogovi in jih ne smeš nič vprašat, brez da bi dobil nazaj kakšen provokativen odgovor. Enostavno mu nisem zaupala, ker je tudi pri nas nekaj malega "zašuštral", pa ogromno slabih izkušenj od drugih sem slišala, zato sem jo prepisala v Postojno k Primčevi. Zanjo pa imam same pohvale.

ONA tudi js ti ne znam pomagat s štirno. Pr ns ponavadi tu tata dela, da bi kdo se prav s tem ukvarjal, pa ne poznam. Si morda na vodovod alpa h gasilcem kaj vprašala?

Še tu sm pozabla povedt- nš tata se je prejšni teden ful opekel z oljem. Je cvrl krompir in pozabu ugasnit plin. In pol ku je gasil ga je po roki opeklo, kuhna pa je na pol uničena...Taku da pazte še bl kukr ste do zdej user posted image

Še neki bi vprašala. Ko si pritisnem na kosti, ki potekajo od lica proti ušesom (na obeh straneh), me na pritisk malček zaboli. Nimam pojma, zakaj bi kosti bolele. Ima morda katera kakšen nasvet?Najprej sem mislila,, da je zaradi očal, pa poteka okvir od očal višje kot je ta kost...Boo???!!!

Ala, uživejte, grem kej delat

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
8.10.2008 18:50:44   
aprilčica07
karolina: lepo te je prebrat.... ma imate pa res pestro pr vas v službi.. ma a je to vedno, ali je zdej kašno posebno obdobje?
glede bezgavk tudi naš je mel enkrat marca otečene, je blo pa kr hitro po vnetju ušes, je trajalo par dni, no mogoče kašen dober teden in je pol minilo...

ma za na ohcet sem tokrat za spremembo vzela malo drgačno barvo, ponavadi sem v črnem, tokrat sem pa rjava in modra.. krilco, do kolen, tako ki ga bom lahko nosila tudi za delat, pa rjava srajca in jaknca.. v bistvu nič posebnega, ma je lepo.user posted image   bistveno je da je ponosljivo in da ne bo pol v omari stalo in samevalo.

Tudi mi smo včeraj začeli z telovadbo v vasi, ma nisem šla. imam napade lenobe.user posted image user posted image user posted image

zdej letim, pridem pozneje nazaj, moram it po jakoba, je še zunaj.. ajajaj, kašna matiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
8.10.2008 21:09:23   
aprilčica07
Še to, dans sva bla z malim v posvetovalnici, ima 86 cm in 12,6 kg.. pravi dečkouser posted image user posted image drgač pa je vse ok,  kako bo z lulekom bomo pa vidli drugič, mogoče se bo stanje le normaliziralo:) pol sva pa šla še v laboratorij, dat kri, jutri moram pa poklicat za rezultate...

no, mojga dopusta je konec, jutri grem delat. je pašalo malo odklopa, čeprav sem zmatrana, je drgači kot če grem delat. jutri imamo pa še ene sestanke zaradi te kakovosti (pač se durs bori za uni iso standard za kakovost) in je pač glede na to izredno stanje pr nas.. ma bo že minilo.

sem pa gledala napoved vremena in v soboto bomo meli lepo vreme.

tako, zdej še malo tv, pol pa tuš in spat. jakob že spi, moj dela, tako, da mi je edina kompanija zdej kompjuter..

lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1623
9.10.2008 8:19:20   
karolina*
OJLA

Aprilčica pr ns je vedno fuuuuul pestro, zdej s temi delavnicami pa k temu fuuuul lahko dodam še giga pestro, taku da ne vemo kje se ns glava drži. Ni normalno če mene vprašaš. In pol so na drugi strani še stranke, ki hočejo včeraj imet vse narejeno. Ma js vsaki povem, da bo narejeno ku pride na vrsto in nč prej (razen kar je po zakonu obvezno v nekem roku nardit). Ena mi je celo včeraj po telefonu grozila, da naj neko stvar čimprej uredim za svoje dobro, ker da ona dobro pozna mojga šefa. In kaj pol- sem ji rekla, zarad mene lahko poznaste magari papeža, stvar je jasna, zakon je tak in jaz mimo tega ne grem in konc. No, ma sej bo bulše, kaj se čmo sekirat user posted image  Je pa pravi korenjak ta vaš Jakob. Naša pupa ima komej 10,6 kg, je res pravi drobižek. Sicer je od vedno bolj drobna, ma glavno da je zdrava, drugo me ne briga. Ej, hvala za izkušnjo glede bezgavk. Mene delajo prav mal nervozno, ji stalno tipam... Ma upam, da se bo poštimalo.
Ful dobro kombinacijo barv si zbrala za poroko. Rjava in plava so v modi letos...In predvsem je važno to, da lahko za pol tudi koristiš, da ne visi tm v omari...

Šibam tudi js...Dns je mal bolj mirno, taku da upam, da bom vsaj odločbe dns nardila, pa še kej si pospravla arhiv, ker če ne res ne bom vč vedla ki je kej.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1624
9.10.2008 10:07:13   
ona
ojla,
da vas res na hitro malo pozdravim,ker se utapljam v delu....sem že mislila kako bomo hitro tamali uštimali sobco,zdej pa se mi najavi še iz iskre tip,ki dela presoje pri dobaviteljih in pride naslednji petek,21.pa imam itak še presojo iz Ljubljane,tako,da se mi bo strgalo...kako se lahko vse na kup spravi
Karolina,ti že veš za kaj se gre,kajne?user posted image
Saj zato bom tudi tle malo manj,ker moram vse te papirje glede iso standarda poštimat v nulo,saj imam vse urejeno,ma zmeraj se kaj najde in tega tipa iz Iskre me je prav strah,ker je ful aroganten in nas pride dobesedno ****t....ne zamerit izrazu,samo,ne vem kako lahko obstajajo taki ljudje in na koncu tip sploh ne ve kaj mi za njih delamo!!!!
Mah,bom že preživela,še dobro,da je 1x na leto,samo kaj ko bi jaz raje tamičkeni sobico naredilauser posted image
Drugače je vse po starem,sin je ok,edino za učenje se težko spravi k zvezkom in se mi zdi,da ga samo cele dneve preganjam,ma zdaj,ko hodimo k Psihologinji v Lucijo je malo boljše,ker se ful ukvarja z njim in upam,da se bo počasi odprl,samo za naloge bom pa mogla vedno težit al pa moram drugo taktiko ubrat.Saj ne da ne zna,samo lenček je in se mu ne da...to je pa malo po očetuuser posted image
Bivši tudi da mir,enkrat na teden me kliče in se ne javim,potem pošlje sms,če mu dam sina na telefon,jaz mu pa vedno eno in isto odgovorim,da sin ne želi z njim se pogovarjat in potem neha!
Samo imamo pa tak mir zdej,da ni za verjet in tudi sin je ful umirjen,vsaj to!
KAROLINA,ma kakpna kost tebe boli?Sem se šla tipat zdaj,ma jaz imam tam sam špeh,ne kostiuser posted image
Se hecam,mogoče si pa spala na tisti strani in te zdaj boli in bo minilo?
APRILČICA,glavno,da si poštimana za ohcet,pa vreme boste tud meli ok!
Ko ste že pri kilih,naša jih ima celo 16,5!Kje so cajti,ko je imela 8-10 kg?
ANAKARIN,kako ste z zdravjem?

Ala tud jaz šibam,me čakajo v pisarniuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

PORODNIŠNICE
nataly33

S katero porodnišnico ste bile najbolj zadovoljne?

Ljubljana (40%)

Postojna (34%)

Novo mesto (11%)

Jesenice (9%)

Trebnje (5%)

Število vseh glasov: 148

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!