bella02
|
Krysia, zate. Ja, te naše tašče. Včasih so res pravi zmaji. Čeprav me moja tudi kdaj razjezi, sem še kar zadovoljna, bi bla lahko precej slabša, kot je. sayuri, tudi mi imamo krst novembra, ker je septembra odpadel zaradi bolezni Teje, ta mesec pa ne moremo, ker ima moja mami v soboto fešto za 50 let. Tako ne bi bli prav spočiti na krstu. Bomo pa novembra nesli, a ne? Sej po eni strani bo pa fino, da boste dali norice čez. Morda bo lažje kot je bilo pri Filipu, ker se ne praskajo tolk. No, ne vem. cebrca, upam, da se je stanje kaj umirilo. Imam pa eno vprašanje zate, saj dobro poznaš Just, mar ne? Za kaj se uporablja Activna krema? Na nogah imam kot neke glivice al klaj, pa ne vem, al je bolš ta al pa Tea Tree. Sploh ne vem, za kakšne težave je Activna, to me zanima. Zanima me, če v primeru slabega vremena otroka oblečete kot za ven in ga pustite v sobi z odprtim oknom? Seveda brez prepiha. Danes sem to sama naredila, ker je Teja prehlajena, vročine nima in ji svež zrak koristi. Sem ji pa dala kar žakelj, kapo na glavo in v mojo posteljo. Pomojhe ga nisem polomila, ne? Je slabš, da bi bla samo noter zaprta. Prosim, nasveti! A vaši tud telovadijo 100/h, ko se dojite? Naša ima ene občasne izpade in se včasih bojim, da bo kar poletela . Jaz sem včeraj skakala po BTC-ju, danes pa še taščo peljem na Rudnik v nabavo. Bo oči varuška . Lep dan še naprej!
|