dojenč
|
jutroše od mene ŠKILJENJE-takokot so že druge povedale do 3 meseca je to normalno RDEČA ,moja mala je stara 2 meseca pa že zdajimam 2. prvič sem jo dobila po 4t, topa zato ker sva z dragim kar hitro(2t)se nisva mogla vzdrzat, ker se preveč imava rada, sicer jebil full,full nežen POLIVANJE-baje polivanje ni slabo, treba pa biti ZELO previden, da ni otrok sam oz da ga dvignete, ali date na stran, ko poliva, saj lahko otročku, tekočina gre v pljučka, in posledično otrok se zaduši, tako dale pazite. jaz sem ugotovila da poliva ker sem ji dala cucelj, 2, je prehitro jedla, in je potem vse ven zbruhala, zdaj pa ima spet cucelj1 CEPLENJE.mojazdravnica je rekla da lahko po cepljenju(rotavirus)ki ga popije tud ponjem nekaj DNI POLIVA ZOJA MIŠA-verjamem da si bila jezna, saj bi jaz tud bila. jaz hvala bogu nimam s taščo problemov, pač pa z prababico od žane to je taka oseba-nevem ne znam opisat,doma smo na istem dvorišču,pravnukico bi lahko prišla gledat vsak dan če bi želela, ampak ne ona vedno pride takrat ko kdo od mojih pride, ali pa kakaprijateljica. zadnjič sem bila s tamalo na dvorišču, in stara ne da bi rekla daj mi jo malo, tako grdo mi jo je vzela iz rok da mi je skoraj dol padla. potem pa mi je prekipelo. saj ne da se norcujem iz starejšihampak babice so že malo nerodne, sploh ce se ji roke trosijo, in treba biti previden, saj je mala živahna. zdaj pa grem ker se je zbudla
|