![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 12:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
petra s suzo boma šla verjetno na kavico. če jo kaj vprašam?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 15:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa ste? spet? kaj res smo jaz visim za računalnikom? mama je šla po kostanje, pa se mi ni dalo iti ven, moram pucat- pa se mi tudi to ne da, zato pa sem spet tukaj.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 15:47:39
|
|
|
|
trezika
|
Pride katera na torto? Je super uspela jagode, bela čokolada, smetana...mmmmmmm
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 15:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
joj trezika oprosti. Vse naj za roj.dan!!! bi ti lahko danes osebno čestitala, kajne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2008 17:40:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 19:31:30
|
|
|
|
trezika
|
Eh, deja, to pa res ni nič takega... Ja, je prišel dragi dopoldan domov tako da je bil rojstni dan popoln Aja, pa hvala obema . Zdaj pa je že začel filme dol z neta vlečt in dela rač. tako poooooooooočasiiiiiii
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 21:10:48
|
|
|
|
ada2
|
evo, končno en dobro izkoriščen dan dopusta (ne pa samo za pucanje ). najprej sva bila z v avstriji v ikei in sem sva se zaljubila v eno kuhinjo...., potem smo pa še imeli z vrtecom pohod in kostanjev piknik s tetko jesen Trezika vse najboljše
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 22:04:50
|
|
|
|
petra *k
|
najprej TREZIKA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJ.DAN!!! mi pa tu v ormožu do pol osmih nesmo meli ne kabelske pa ne interneta, nevem, kaj jim je opet blo. tak da nisem mogla danes sploh na rač priti. za znoret. zaj pa sta naša dva šla delat, jaz pa sem še malo mela obisk, pa sem glih sama ostala in sem mogla iti gledat, kaj ste čvekale. deja, zaj sem komaj vidla. ja če kaj veš mi lahko poveš. ada, sem vidla da vas je bla polna skupina otrok in odraslih pri gradu, sem se spraševala, kaj mate.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 15.10.2008 22:26:48
|
|
|
|
petra *k
|
aja jutri pa nekak držte pesti- sama ne vem, kaj vam naj svetujem, al da ostanem notri pa se že počasi cartam, al pa da še malo počakama, pa da sploh napakiram potovalke, pa še kupim ostalo??? no, jutri ob pol 8letim za ptuj, mam ctg pa pregled. danes mi po dobrem mesecu opet pošteno otrdeva trebuh- dober mesec mi zaj niti enkrat ni. kaj če bi to bil kaki znak?? tak na slabo uro mi vtrdne, pa drži okoli 10min, al pa še malo več. bomo jutri vidli. strah me je malo vseeno. po eni strani upam, da še nebo sploh namigoval na to, da bi že šla ven, po drugi pa...jjjjooooooooooooooojj
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2008 23:07:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 7:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! najprej vam postrežem z ! jaz pa včeraj spet nisem mogla na računalnik, ko je moj doma nekak ne pridem zraven petra saj to se bo pa tia odločila če danes ostaneta tam ali ne. bi pa blo fajn, da bi se me lahko, pa bi rekle tak zdaj pa je dovolj, pa vse je pripravljeno, zdaj pa lahko grem nič pelam aneja v vtrec papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 8:22:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 8:29:29
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! danes pa spet pucanje na sporedu - moram si kuhinjo v red spravit (sem včeraj opazila enega kuhinjskega molja in grem zdaj v lov za njim ) popoldne pa gremo na en obisk...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 8:59:56
|
|
|
|
TinaV*
|
Dober dan vsem ! Najprej TREZIKA vse najboljse za rojstni dan Nisem pozabila samo casa ni blo.... Zaj pa mala spancka pa sem lahko malo z vami ....kako ste mi kaj?ce bo cas bom vse prebrala ce ne mi ne zamerite
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 9:06:32
|
|
|
|
TinaV*
|
Petra ja vem da je sodelavka od moje mame tudi z nami...mi je mama povedala,nisem pa vedla kera je...ker ji je baje v sluzbi pravila da je ena rodila... ves kaj se,zadnjic si sprasevala v porodnisnici za mene cujem,jaz sem bla sama v sosednji sobi ampak sma glih jedle pa se nisem mogla pokazati...OPROSTI Ja naj vam povem se mojo porodno zgodbo....nebom vas strasila Ob 2.15 zjutraj sem se zbudila ker mi je odtekla voda...odhitela sma v porodnisnico tam pa takoj CTG,popadkov se nisem mela,in tako smo cakali od 3-5 na poadke pa da se odprem,ker sem bila se cisto zaprta....in koncno popadki so bli vse mocnejsi in pogosti ko je prisla babica pa rekla gospa prite v porodno sobo... jaz pa samo u j... te pa gremo....in do 6.45 sem se se tam malo mantrala ko je larisa zacela pristiskat pa so rekli poklicte atija...vse je tak hitro potekalo da bi skoraj zamudil...ker 6.45 sem zacela ob 7.21 pa rodila... Malo sem zasita ker me je vrezala od zunaj od znotraj pa mala raztrgala vam povem,ceprav jih se dosti pravi da kaj ce ati pri porodu.....FFUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLL lahko pomaga,vsaj meni je pasalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 9:12:21
|
|
|
|
TinaV*
|
petra dobro resi....a tudi meni se zdi da nam bo petra pred rokom rodila... ko je meni zacel otrdevati trebuh so to bli lazni popadki.... eno vecer predno smo sli rodit me je pa huuuuuudo kriz bolel,pa sem mislila eh kaj te zaj ce sem bla cel dan na nogah... danes pa mam jaz samogovore
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 9:38:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 9:44:06
|
|
|
|
TinaV*
|
auu cuj same larise,pa ko komu povem sem ze tudi cula iii nasa soseda je tudi larisa,a do zaj pa nisem se tega imena cula razen na radio center je ena larisa...
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 9:48:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 9:50:10
|
|
|
|
TinaV*
|
Nevem,ko sma se za ime odlocala sma takoj oba rekla larisa bo,ni pogosto blo no,zaj je pa ocitno moderno gratalo ...vauu zvedla sem da je tudi soseda rodila danes...oz malicko prej,fanta majo bravooo
|
|
[Brisano sporočilo] 16.10.2008 9:51:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 9:52:46
|
|
|
|
TinaV*
|
eh moja mama je cisto nora na pogace....nisem vedla,ker ona samo pobegne pove pa nic kam gre ... sicer pa saj vec drugo niti ne sprasuje kak samo kak je larisa... cisto nora je na njo....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 9:54:51
|
|
|
|
TinaV*
|
res bi blo dobro nick menjati...saj bi ga ce bi vedla kak ce sem pa tak buksl pa se cik se mi tak lusta
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 10:05:15
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak A veš, da je tvoja mama že bila pri nas doma. Očitno ima rada dobre pogače hmm, redki so taki, ki ne bi marali pogače od tvoje mame morrak drugače pa: bodoča mami, tvoja mama je moja sodelavka in to sem jaz ugotovila šele potem, ko si ti že rodila najpre v službi izvem, da je tvoja mami babica, pa da imajo Lariso, težko 3200g in dolgo 49cm, potem pa zvečer pridem na net in vidim, da e bodoča mami rodila Lariso z enakimi merami in tako..... no, drugi dan sem pa že na štengah v službi tvojo mamo zahaklala..... sicer pa, sva se midve videli na Ptuju na ezikovnem testu za Primus (jaz sem tista skuštrana maserka )
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 16.10.2008 10:07:02
|
|
|
|
TinaV*
|
Ja enako kot mi ti zdaj pravis,mi je tudi mama povedala..pa sem takoj vedla kdo si .... ampak ne sprasuj kak je ona to meni povedala....dobro na koncu sem jo razumela,to je glavno... joj primus ja ki je ze to ...HB sem se ga resla
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.