|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
15.10.2008 21:19:06   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

shuka - jaz imam G v Laškem, samo nisem vedela ali se moram pri svojem ljubljanskem G dr. Drobniču tudi naročit. OK, torej samo v Laškem. Hvala! user posted image  Za Buscopan so mi rekle sestre naj ga kar jem, je pa res, da me tdui zvija in ga verjetno res bom.
Pri
Rešu je ponavadi prvi UZ pri njemu v 6 tednu nosečnosti šele v 8 tednu pa pri osebnem ginekologu. Ti pokliči na GK in jih vprašaj kako pa kaj, pa mogoče moraš res k Drobniču še na kontrolo potem pa k svojemu.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.10.2008 21:19:14   
Goldy
zarja1 - ja, jaz tudi, tak je lahko samo srečen, da nima mene. A veš da mi je enkrat ena sestra tam na SIII rekla, da takšen kot je moj je pa malokateri, nekaj smo se pogovarjali pa je rekel, da sva v tem skupaj, saj si oba želiva otročka in da v tem pač ne morem bit sama. Jaz naivnica sem pa prej mislila, da so bolj ali manj vsi mojemu podobni.

zvezdica -čestitke za otročka, mislim, ker tako lepo napreduje

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.10.2008 21:19:42   
Shuka
mbd0411 - smo še v enem kosu?user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.10.2008 21:21:16   
Goldy
shuka - saj tam so nama sestre vse razložile, sam sva bila v oblakih user posted image , jutri bom šla do svoje G doma, če ne bo vedla bom pa res še enkrat v Lj poklicala

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.10.2008 21:22:25   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Shuki malo gledam Stalina.....ti pa pri februarčkih 2009-kak lepo......user posted image

Če so me pa zrajcale s sendviči user posted image

kakimi?
takimi
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.10.2008 21:22:33   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Miska73 a ti pa spet gobice. Pa me nisi povabila, Ti, ti user posted image

Ta druga miš, a mene tudi nočeš na seznam dati, le kaj sem se ti zamerila? user posted image

Ne, ne saj se hecam, jaz pridem na vrsto drug mesec.

Zvezdica user posted image  za tvojega medota. Bo pa res pravi medo ko se rodi.

čaki, čaki ti si rekla, da gresta novembra v akcijo, kaj ni res...
ops sorry bad, bad mismis, grem kar prec zrihtati

Ne saj ni panike mismis. Tako kot ti urejaš seznamček, bi že marsikatera obupala. user posted image  user posted image  user posted image
Saj bi ti javila drug mesec, ko bo nova tema in bom v akciji. Zato pa ti nisem posebej naročala, da me daj gor. Res pa je da v MB že vemo datume v naprej.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.10.2008 21:23:07   
sapi
mismis baje so vsi zdravniki na GK vzeli dopust za krompirjeve počitnice tako, da bo prisoten samo en, ki bo moral opravljati vse UZ, P, ET tako, da tistega, ki ga lahko prestavijo ga prestavijo za pregled po počitnicah ...
shuki, ja narava res dela čudeže, je res pasalo, saj veš za sprostitev ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.10.2008 21:23:52   
Shuka

shuka - saj tam so nama sestre vse razložile, sam sva bila v oblakih user posted image , jutri bom šla do svoje G doma, če ne bo vedla bom pa res še enkrat v Lj poklicala
To ti pa čist verjamem, pol se ob vsej tej novički čist presliši vse stvari. Nekje bosta že prišla na vrsto, ali doma ali pa v LJ.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.10.2008 21:25:53   
želvica99
Men tud skos ven meče, madoncauser posted image Sem že popoldne pisala, vrglo ven jest pa na teren. Pa da vidmo zdaj.

Shukec kako si ti in tvojuser posted image a je kaj živahen?user posted image

Zarja lubica, jest razmišljam da bi ti en mikroskopek dostavla, raziskovalkauser posted image da pikce na Kitty preverišuser posted image No da ne boš užaljena, sj sem sama precej podobna kar se tega tiče. Zdrži še ta dva dniuser posted image .

Lučka a ti pa pičiš v akcijo, lepo to, poročaj jutri, kako si se zmenla. Da smo na tekočen aneuser posted image

WP moški so včasih zauser posted image , ampak sj se počas ponavadi k sebi spravjo. Ima pa moj podobne težave sam s sabo ima non stop na jeziku, da z enim drugim bi pa verjetno takoj imela user posted image . Me prov prizadane, ker tko izpade kot da me k drugemu pošiljauser posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.10.2008 21:30:12   
zarja1
Babe na papirju je bla pikica mikroskopska, verjeten že vnaprej natisnjena, moje gate SO ČISTE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Tolk ste mojo Kitty skregale.....

Želvi kako si mi ti?

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.10.2008 21:30:26   
bambi75
Šukica jaz sem zaenkrat ok. KAk pa kaj vidve z user posted image .

Mismis tole, kaj ti je teta Pehta rekla pa mislim, da ni tako iz trte izvito. Če jaz sebe pogledam, bi tudi takrat najbolj user posted image , ko se približuje ovulacija.

Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.10.2008 21:30:36   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Men tud skos ven meče, madoncauser posted image Sem že popoldne pisala, vrglo ven jest pa na teren. Pa da vidmo zdaj.

Shukec kako si ti in tvojuser posted image a je kaj živahen?user posted image

Danes sploh zdajle ga RR kar nekaj serje.user posted image

Sem pikeca morala malce zbuditi pa je prec npr brcik nama namenil, no zdaj pa spet počiva ko mama tolče po tipkovnici  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.10.2008 21:31:28   
mismis

Goldy, kakor se jaz spomnim, da so naše dečve pisale, so imele prvi UZ na GK LJ. In sicer tisti dan, ko so čakale na krvni test, so šle na drugo stran po napotnico (nekaj tazga) in se naročile na UZ. Počakaj malo, da se Hedi ali Noki javita, one sta tudi na GK LJ pri dr. D-ju

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
15.10.2008 21:31:37   
Shuka

Babe na papirju je bla pikica mikroskopska, verjeten že vnaprej natisnjena, moje gate SO ČISTE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Tolk ste mojo Kitty skregale.....

Želvi kako si mi ti?
A tolk,d a je potegnila nazaj kar je mislila spustiti. No komaj čakam petek user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
15.10.2008 21:33:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Želvi kako si mi ti?
A tolk,d a je potegnila nazaj kar je mislila spustiti. No komaj čakam petek user posted image

razloži ti to meni, jaz sem mal blond...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
15.10.2008 21:34:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Mismis tole, kaj ti je teta Pehta rekla pa mislim, da ni tako iz trte izvito. Če jaz sebe pogledam, bi tudi takrat najbolj user posted image , ko se približuje ovulacija.

se strinjam, saj zato sem pa napisala...tole predvsem velja za nas, ki imamo diagnozo nepojasnjena neplodnost. Še vedno je narava poskrbela za svoje.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
15.10.2008 21:35:19   
zarja1
Goldy jaz mam tud takega the best moža. Brez njega sploh ne bi tega zdržala. Priden, pa mal len, pa ljubeč, pa nikol pijan-on temu pravi navihanost, pa rad kuha.....Kaj čem več!!!!!!
....kaj bo zdaj Shuki rekla, ko ga tolk hvalim..

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
15.10.2008 21:36:01   
mismis

to te bo izučilo, da kupuješ strogo bel papir, brez vonjav in barv, in pikic in flekovuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
15.10.2008 21:36:14   
zarja1
Mismis, Bambi zakaj pa je pol meni najbolj dan ali pa dva pred rdečko?!user posted image  Nisem po JUS-u....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
15.10.2008 21:36:52   
zarja1

to te bo izučilo, da kupuješ strogo bel papir, brez vonjav in barv, in pikic in flekovuser posted image user posted image user posted image

ja hudiča, ta je nek rumen, z oblački in slončki al medvedki.....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
15.10.2008 21:41:42   
mismis

Mismis, Bambi zakaj pa je pol meni najbolj dan ali pa dva pred rdečko?!user posted image  Nisem po JUS-u....

po tej logiki, ki jo teta Pehta predava, še nisi pripravljena. Pustimo želje za trenutek na strani, ampak po tej logiki tvoje telo še ni pripravljeno na nosečnost. Pa ne me tepsti, samo razlagam

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
15.10.2008 21:42:15   
mismis

ja hudiča, ta je nek rumen, z oblački in slončki al medvedki.....

ja začetniška napakauser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
15.10.2008 21:42:57   
zarja1

po tej logiki, ki jo teta Pehta predava, še nisi pripravljena. Pustimo želje za trenutek na strani, ampak po tej logiki tvoje telo še ni pripravljeno na nosečnost. Pa ne me tepsti, samo razlagam

o je je...... user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.10.2008 21:43:55 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
15.10.2008 21:45:23   
želvica99
Zarja nestrpna sem do konca, tale Suprafact se mi prav vleče, pa nobenega UZ ni vmes, mislm, kdaj se bo kaj zares začelouser posted image  Moj pa ne zna kuhat, za pospravljanje je pa pridenuser posted image da ga mal pohvalim.

Sploh si ne predstavljam, kakšen občutek je, ko imaš user posted image  v trebuhu Shuka, jest zdj mislm, da kr nič ne čutiš, da je vse skupaj samo bol okroglouser posted image sem smotana.

A imamo mi ju3 kakšne testke v planu?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
15.10.2008 21:47:31   
zarja1
Želvica saj se že dogaja......UZ pa bodo tudi hitro na vrsti. Pol pa itak gre vse ekspresno.
Testi? Milsim, da bi Gospodarica lahko že delala, sam se zadnje čase ne javlja.....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?