|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
15.10.2008 21:47:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Mismis, Bambi zakaj pa je pol meni najbolj dan ali pa dva pred rdečko?!user posted image  Nisem po JUS-u....

po tej logiki, ki jo teta Pehta predava, še nisi pripravljena. Pustimo želje za trenutek na strani, ampak po tej logiki tvoje telo še ni pripravljeno na nosečnost. Pa ne me tepsti, samo razlagam

o je je...... user posted image

Zarja srce, nikar me ne zapeljuj, namreč jaz sem sama doma, ti pa ne smeš, iz tega se ne more izcimiti nič dobrega. Pojdi v sosednjo sobo in zapeljuj svojega, preden se vsedem v avto in se pripeljem v MB in jaz napadem tvojegauser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
15.10.2008 21:48:15   
želvica99
Mismis men tud kasnej za ovulacijo bolj pašeuser posted image . Da nimamo ene mal razmontirane biološke ureuser posted image . Drugač me pa zanima, al ta Pehta tud kaj za prihodnost pove, al je bolj v smeri izboljšanja zdravja?

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
15.10.2008 21:50:23   
zarja1

Zarja srce, nikar me ne zapeljuj  A S TO SLIKCO????, namreč jaz sem sama doma, ti pa ne smeš, iz tega se ne more izcimiti nič dobrega. Pojdi v sosednjo sobo in zapeljuj svojega, preden se vsedem v avto in se pripeljem v MB in jaz napadem tvojegauser posted image user posted image user posted image

zDAJ VAMA NITI NE BI MOGLA ZAMERIT......imama sušo že 3 tedne....za popenit......

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.10.2008 21:51:00 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
15.10.2008 21:52:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Mismis men tud kasnej za ovulacijo bolj pašeuser posted image . Da nimamo ene mal razmontirane biološke ureuser posted image . Drugač me pa zanima, al ta Pehta tud kaj za prihodnost pove, al je bolj v smeri izboljšanja zdravja?

bolj v smeri izboljšanja zdravje, vsaj pri nama je bilo tako...(kok mam jest rad te tri...)user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.10.2008 21:52:42   
zarja1
Želvica midve sma čist ok, ko bi naju Petha vidla bi rekla...ja dekline, vidve bi prevečkrat rade.....user posted image user posted image user posted image . Jaz če prav pomislim bi kr skoz.....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.10.2008 21:53:01   
želvica99
Saj res Gospodarica? Kje si ti?

Mogoče rabi mal odklopa, v smislu, da ne razmišlja preveč, pa v tem času noče kukati na RR.

Drug teden začnem z akupunkturo pa me zanima kolk to kaj boli? Mjčkeno me skrbi, kako te iglice zgledajo. Aja pa še to, je kateri pomagalo do +. Sj direkt se to ne da dokazat, ampak vseen.

Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.10.2008 21:53:38   
mismis

Zarja srce, nikar me ne zapeljuj  A S TO SLIKCO????, namreč jaz sem sama doma, ti pa ne smeš, iz tega se ne more izcimiti nič dobrega. Pojdi v sosednjo sobo in zapeljuj svojega, preden se vsedem v avto in se pripeljem v MB in jaz napadem tvojegauser posted image user posted image user posted image

zDAJ VAMA NITI NE BI MOGLA ZAMERIT......imama sušo že 3 tedne....za popenit......

mi pa od 11.10. groza, groza, groza v petek, ko naš pride domov, me sploh blizu RR ne bo, bo samo AKCIJA

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
15.10.2008 21:57:30   
zarja1
mi pa od 11.10. TO ŠE GLIH NI TOLK, NO???? groza, groza, groza v petek, ko naš pride domov, me sploh blizu RR ne bo, bo samo AKCIJA

Pol pa jiha...............................user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.10.2008 21:57:35   
želvica99
Ja Zarja zgleda da sva pri bolj naspidiranihuser posted image . Ampak, ko sva pa ovulacijo lovila, se pa men včasih kar ni dalo na komando, kao zdj mormouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3334
15.10.2008 21:58:46   
zarja1
Ja Zarja zgleda da sva pri bolj naspidiranihuser posted image . Ampak, ko sva pa ovulacijo lovila, se pa men včasih kar ni dalo na komando, kao zdj mormouser posted image

JA NO...JAZ SE DAM KR HITRO MOŽEKU PREPRIČAT.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.10.2008 22:00:11   
želvica99
Zdj grem pa počas sanjat, oziroma imam občutek, da me moj user posted image  nekam sumljivo gleda, no jest sem pa tud razpoložena do konca, ste me aktivirale s temi debatami pa slikcamiuser posted image

Tko, da lubike moje slatke sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3336
15.10.2008 22:01:51   
mismis

Zdj grem pa počas sanjat, oziroma imam občutek, da me moj user posted image  nekam sumljivo gleda, no jest sem pa tud razpoložena do konca, ste me aktivirale s temi debatami pa slikcamiuser posted image

Tko, da lubike moje slatke sanje.

Želvica, lahko noč oz. dober sek.

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3337
15.10.2008 22:02:31   
zarja1

Kje smo pa kake tipe leple'!? Sem znova kaj prešpricala...user posted image user posted image user posted image

Nočko Želvica.....naj se trese bajtauser posted image ....me pa lahko le user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.10.2008 22:03:26 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3338
15.10.2008 22:03:32   
mismis

mi pa od 11.10. TO ŠE GLIH NI TOLK, NO???? groza, groza, groza v petek, ko naš pride domov, me sploh blizu RR ne bo, bo samo AKCIJA

Pol pa jiha...............................user posted image

glede na moj sloves, se bo treslo še kaj drugega kot samo postelja. Moram še prej kužonu razložiti, da to ni potres, da se samo jaz in moj igrava zdravnike user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
15.10.2008 22:05:16   
zarja1
Pol je naša Mismis prava Mišurina...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
15.10.2008 22:06:45   
mismis

ej, kaj pa ima ta dečva med nogami??? A si ti prepričana, da je to ženska, poglej jo malo bolje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
15.10.2008 22:08:20   
zarja1

ej, kaj pa ima ta dečva med nogami??? A si ti prepričana, da je to ženska, poglej jo malo bolje

prajamske tangice......

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
15.10.2008 22:09:46   
sonček85
Navijam za vse ,ki imate jutri preglede,teste ,uzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
15.10.2008 22:10:40   
Goldy
mismis - ja za UZ ima že napotnico in jutri se naročim, samo moram se javiti tudi svojemu G - pa sem mal zmedena, al mojemu doma, ali mogoče mojemu v Lj (sej verjetno ne, sam kaj pa vem!)user posted image

zarja1 - user posted image  za naše pridne, super može!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
15.10.2008 22:11:12   
mismis

prajamske tangice......

ni všeč, me nekako asocira na transseksualce...ipak sam ja za onu pravu stvar user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
15.10.2008 22:12:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mismis - ja za UZ ima že napotnico in jutri se naročim, samo moram se javiti tudi svojemu G - pa sem mal zmedena, al mojemu doma, ali mogoče mojemu v Lj (sej verjetno ne, sam kaj pa vem!)user posted image

če imaš napotnico, se boš javila dr. D-ju na UZ. Poleg tega se moraš javiti tudi svojemu G doma, ker bo itak on naprej vodil tvojo nosečnost, tako da boš imela v kratkem času 2 UZ-ja, ampak to je samo dobro, ker boš 2x videla svoji pikici

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
15.10.2008 22:14:24   
zarja1
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
15.10.2008 22:16:11   
zarja1
Babike kliče moj utrogestan.......
...............lepo nočko vsem skupaj...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
15.10.2008 22:18:50   
mismis

user posted image

uf score...I'm in the mood for love, simply  because you're near me, funny but when you're near me...I'm in the mood for love user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
15.10.2008 22:20:31   
mismis

Babike kliče moj utrogestan.......
...............lepo nočko vsem skupaj...user posted image

Zarja nočko, navijam da bo tudi jutri Persil/Ariel in tako še naprej 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?