|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
15.10.2008 18:12:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
shuka, sem vesela da sem te spoznala še v živo. Si fejst punca in komaj čakam, da ta najin doooolg user posted image  kmalu ponoviva. Bova pa vedno imeli spomin na prvo srečanje, ko naju je spolno nagovarjav en vdovec.user posted image  user posted image  user posted image  

mislim ha?!? Ne moreš nekaj začet pol pa ne vsega povedat.........user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.10.2008 18:15:40   
zarja1
Lučka in Bambi jaz upam da vas ne bom razočarala. Če se uresniči, pa itak vsaki od vas moram kaj naredit, skuhat, pospravit, kupit, pelat kam.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.10.2008 19:04:40   
sonček85
a to je una teta pehta ,ki je doma čist tam gor v enem hribu v ljubljani,ko sama živi v tako veliki hiši ,ki drugače tudi preko astroloških reči prerokuje-napoveduje.Una je res zakon

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.10.2008 19:12:32   
Zvezdica
Najprej Reni user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj naj rečem. Želim ti veliko sreče in naj bo naslednji postopek zelo uspešen.

Ena  user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.10.2008 19:21:10   
Zvezdica
Poročilo s pregleda.

Naslednji pregled je 12.11. user posted image
Vse ok. Tamal je tak korenjak, tehta skoraj kilo, natančneje 964g - to je sicer po kosteh (tako je imel tudi liam). Ima zelo dolge nogice..po mamiuser posted image - Ni hotel pokazati vliko razen ritke, pa hrbet je kazal, pa vmes se je jezil, ker sva ga z G zbudili, za hip sem videla obrazek, pa nekako takole je zgledal user posted image . Mal heca ampak res ni bil videti srečen, ker ga matrava in budiva. Spet je pokazal lulčka, in stopalca. Sicer je moja G nardila manjšo morfologijo, ker je prej ni bilo (sem imela na morfologiji eno drugo) in je zelo zadovoljna. Medo je mal pomahal in enostavno zadremčkal dalje. In sem čiist pomirjena, ker tista G zadnjič me je kar prestrašila, pa sama ni čist dobr vedla kako in kaj.
Kar se nosečniškega diabetesa tiče me preventivno pošilja na pregled z glukozo - ve katera kam moram in če se je treba prej naročit?
Tako je bilo.

Sem bila tok zadovoljna, da sem se morala še kar nagradit in sem šla v šopinguser posted image

Zdaj grem pa brat za nazaj, da vidim kaj ste načvekale. In hvala, ker ste mislile name.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.10.2008 19:25:07   
mlinčka
Mlinčka, a jutri boš mela cajt za kofe?

Žižek, žal enako kot zadnjič. user posted image  Razen, če bi bli obe hitro fertik. Tam nekje do 8:30 bi blo še sprejemljivo pa mam pol recimo do pol urce časa. Mogoče nama pa uspe. Bom poskusla še prej prit kot ponavadi, ti si pa običajno itak med prvimi, ne? No, razen zadnjič user posted image .

Aja, dej mi nekaj povej. A si še zainteresirana za tisti dve knjigi? Ker zadnjič lučke ni blo na srečanje, bi jih zdaj lahko prinesla tebi pa bi jih potem lučka naprej dobi. Lučka, a se strinjaš? user posted image  Sej Žiži bo to hitro preštudirala, po diagonali, ne? user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.10.2008 19:34:21   
womanpolice
zup2.držimo pesti da bo  kot za vse ostale ,ki grejejo  ta mesec.

bbpikica ZELO MI JE ŽALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DRŽIM PESTI ZA NASLEDNJIČ!!!

PUNCE... Tolk ste mi napisale, da sem komaj sfolgala prebrat. Zdaj, da ne grem poimensko nazaj gledat, ker bom spet porabila kakšno uro, se ISKRENO PRAV VSAKI IZ SRCA ZAHVALJUJEM.
Danes, ko sm vas najbolj potrebovala, nism uspela prej priti do računalnika. Z mojim sva se tko skregala, da sem že mislila, da je vsega konec. Kregala sva se pa zaradi postopkov. On se namreč boji, da če postopki ne bodo uspeli (občutek imam, da se je on prepričal v to, da ne bo uspelo), da ga bom zapustila. Včasih bi ga pa res najrajši na g.... Kak se lahk že kr v naprej sprijazni? Vedno mi govori: "Daj si dopovedat, da imam takšno okvaro, ki se je ne da popravit! "  In jst mu sedaj dam dokaz GOLDY in NJENEGA, KI IMA ENAKO TEŽAVO KOT MOJ - DA JIMA JE USPELO user posted image . In kaj mi reče? "Ona dva nista isti organizem kot midva...!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa halooooooooooooooooooooooooooooo?!! V teh trenutkuh ko ga najbolj potrebujem, ko potrebujem njegov optimizem in njegovo voljo, mi on tkole. Pa upam, da ne boste narobe razumele. On SI ZELO ŽELI SVOJEGA OTROKA, ampak on je tko prepričan v to svojo okvaro, da dvomi, da bo kdaj imel svoje otroke. Pa halo? Če bi blo tko slabo, iz nobene celice ne bi ratala blastocista. Pa čeprav je v prvem postopku ratala samo ena.

In danes sm bla tko na tleh. Še sreča da sm imela notranje delo (pisanje pisnih izdelkov), saj me je totalno spravil v jok. IN potem me je še vso objokano videl šef, njegova tajnica.. in so me tolažili.... Da sm tko jezna! Že cel dan čutim napetost v sebi... pa ravno zdaj me jezi, ko morava biti sproščena in optimistična.

Kaj naj nardim? jst ne vem več.

MISMIS... Vidm, da me nisi pozabila.... Hvala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.10.2008 19:35:23   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Reni70user posted image user posted image user posted image user posted image
Ravnokar sem vletela na RR in vidim, da je tvoj post zadnji...
Pa potem preberem... in user posted image . Ful mi je hudo zate.
Enostavno ni fer. Zberi vso energijo do januarja.

se podpišem pod tole

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.10.2008 19:35:50   
womanpolice
Jazzz vidim, da imaš v petek ET. Kdaj pa imaš? ob kteri uri?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.10.2008 19:38:42   
Zvezdica
WP...ne bodi žalostna, vsakemu kdaj dol pade. Vzamita si čas, dan ali dva, potem ga pa zopet prepričaj v uspeh.
Itak, da vama bo uspelo, samo če je tvoj na dnu, ga moraš razumet, ker se boji, pa še odgovornega se čuti, ker je kao on kriv. Razumeš? Povej mu da ga maš rada, ga mal polupčkaj pa bo.

Ena user posted image zate.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.10.2008 19:43:47   
miska73
Zvezdica, tole je bilo pa tako lepo napisano poročilo tvojega obiska G.
Superca. Ja, maš za kaj bit vesela.

Goldy, Stijan  čestitke za dobre rezultate.

Kalina, ti si tudi prava kokoška. Zdaj pa le počivaj in se čimprej pocajtaj.

Reni, še enkrat user posted image

Mlinčka in Žiži, tista kafe jutri... upam, da sem v računici tudi jst. user posted image

Netka, tudi meni je žal za tisti ne spiti kafe. Se še kr trkam po glavi, kako da mi ni pravi čas kliknilo.

Lučka in Šuka, no no punce... pa bom še sladkorno dobila kolk se vidve hvalita... me je zdaj zaskrbelo, ker smo se z lučko v ponedeljek spoznale, pa mene ni nč kej tole hvalila...user posted image

Sapi, lepo da si na hitro uredila pri sestri Blanki. Upam, da ne bo zaradi viška superfakta negativnih posledic na počutje.

Zup2, dobrodošla. Zdaj se pa le večkrat javi.

Bambi, pri nas so bile danes polnozrnate testenine z omako iz šijtak.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.10.2008 19:43:59   
womanpolice
ZVEZDICA... Hvala ti. sej sm mu povedala, da ga imam zelo rada in da kaj bi mi otrok z nekom ki ga ne bi ljubila tako kot njega. Res je tko trmast. Ne vem zakaj se vedno obremenjuje z "Kaj če"... npr. a) kaj če bo me zapustila b) kaj če bo me prevarala c) kaj če ne bo tko in tko d) kaj če ... itd. Joj, on je tko trmast... pravi Kozorog

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.10.2008 19:50:06   
Zvezdica

Objave: 828
Status: odsoten Zvezdica, tole je bilo pa tako lepo napisano poročilo tvojega obiska G.
Superca. Ja, maš za kaj bit vesela.

Hvala miškauser posted image Res sem v nekem blaženem stanju.

WP.... moški so včasih enostavno MOŠKI. Jih ne razumem. Ampak ker je moški moški, mu je treba še 100x ponovit, kako zelo bi bile nesrečne brez njihuser posted image Pocrkljaj ga, pa boš vidla jutri. Bo veliko lepše.

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.10.2008 19:50:43   
Abra
Pa ne da so slabe novice danes user posted image
Reni, bpikica in Nikita prav žal mi je. Včeraj je pa tko dobro zgledalo ...

Zvezdica, super za medota user posted image jaz sem bila v pon. na testu z glukozo. Ni se ti poterbno nič naročat, z napotnico greš na polikliniko, tam ti dajo pit un cuker in čez eno uro ti vzamejo kri. Pol ti čez kake 20 min še povedo rezultat. Ni pa ti potrebno bit tešča, to je na naslednjem 100g testu, če bi bil prvi pozitiven.

WP user posted image sej ne vem, kaj naj ti rečem. Tvoj ima očitno hudo krizo. Najlažje je bit žrtev. Če ne bi blo šans, da bi imel svoje otroke, vama komisija ne bi odobrila postopka!! To mu dopovej! Raje, kot da se smili sam sebi naj se v roke vzame in naredi kaj zato. Že en spermij več, bo uspeh. Je že tko, če ne poskusiš, ne veš ali deluje. Moj je imel ok spermiogram, pa je še vitamine jedel ... ker ziher ne škodi .. če se jaz trudim, se on tudi.... si mislim, da rabi malo tolažbe, pa tudi eno brco v rit. Zdaj, sredi postopka res ni čas za obupavanje, zdaj morata bit oba optimistična, ker bo ratalo! user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.10.2008 19:51:24   
miska73
WP, fak, to pa res ne rabiš ravno, ko si v postopku. Saj bo čez par dni bolje. Verjetno so mu živci popustili. Saj smo vsi pod nekim pritiskom v teh dneh. Jst bi mu dala kak dan lufta, da se malo skulira.
Meni so recimo v soboto tudi malo živčki popustili... in sem se nad mojim znesla in se zjokala... pa to zato, ker se je samo uni alkohol za razkuževanje polil, medtem ko sem si jst inekcije mešala...

Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.10.2008 19:55:11   
womanpolice
hvala ABRA in MIŠEK... Ja, sej, najlažje je biti žrtev. Vrjamem, da je za njega hudo, ker ima on težavo. Ampak halo? jst sm ga sprejela takšnega. In naj že začne cenit kaj počnem zanj in za naju.

Nč, dans vam ne morm več pisat, ker je zdajle prišel domov. Se bova probala mal pogovorit.

Zaenkrat hvala, ne bom se pa branila še kakšnega nasvetka.. čavči

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.10.2008 19:59:29   
mismis
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Četrtek, 16.10.
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ

Petek, 17.10.
womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET

Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 

Ponedeljek, 20.10
anna1 - UZ
Kalina - ET

Sreda, 22.10

mateja_goljev - UZ

Četrtek, 23.10
netka34 - UZ

Petek, 24.10.
Tina1 - UZ

Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija
 LaraLight - UZ

Ponedeljek, 20.10.
mojsonček - UZ

Torek, 21.10.
 Bozza - UZ

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled
Stijan - UZ

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija
Mandreja - UZ

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled

OBJEMČKOMETER
  user posted image            Ozone        user posted image              
user posted image          GITA14    user posted image     
user posted image                Obayifo   user posted image    
user posted image         Pika74   user posted image
user posted image   bbpikica user posted image
user posted image   Nikita*** user posted image
user posted image Reni70  user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

Gospodarica greje  user posted image test 19.10.2008
Zarja greje       user posted image user posted image test 20.10.2008
Sabsa greje   user posted image test 21.10.2008
zup2 greje   user posted image user posted image test 23.10.2008
Kajsica greje    user posted image user posted image test 27.10.2008
Paddy greje    user posted image test 27.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB, ET 12.10.)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 15.10. sestra Blanka)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF, PO, dr. Reš, januarja v nove boje)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, predvidena akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2 user posted image user posted image , sayuri 
user posted image user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image , dakec user posted image user posted image , Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image user posted image , Mijavčekuser posted image user posted image , Špelka12 user posted image , Konina user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image   , Pinki36user posted image , Abrauser posted image user posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 ,  Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85user posted image ,  Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiks user posted image , Stijanuser posted image , Dajamaja user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
     user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image               mojsonček (PO)

user posted image              martin6 (LJ)    

user posted image                Mandreja (LJ)  

user posted image           Kicsi  (LJ)  

user posted image            Goldy  (LJ)

< Sporočilo je popravil mismis -- 15.10.2008 20:13:16 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.10.2008 20:02:14   
mlinčka

Mlinčka in Žiži, tista kafe jutri... upam, da sem v računici tudi jst. user posted image

A seveda, kakopak drugače user posted image . Če bomo dovolj zgodnje, bomo šle skupi, če ne, se bosta pa z Žižiko nakofetkali. A se vedve z Žiži kej vsaj na uč poznata, da te bova našli?

Lučka, super za hitro akcijo user posted image . Šment, pol bi blo pa fajn, da se v tiste knjige čim prej poglobiš. Če rabiš, ti sam reci, bova že nekako skup prišli.

Superkrava, juhej za premike! Če/ko boš za kakršnokoli akcijo, daj pobudo. Sem se odločla, da ti mal pustim dihat in neham težit user posted image .

Reni in bbpikica user posted image .

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.10.2008 20:02:45   
miska73
Pupe, ravno zdle pijem pivo... in me začne špikat v levem jajčniku...
a mislite, da tko hitro tole pivo pomaga? user posted image

Mismis, si pridna z urejanjem seznama - tudi med dnevom.
Dej dodaj še zup2 na seznam.

BBpikica , bravo za nov dogovor o postopku in za polno malho optimizma.

Pikapo, čestitek za začetek postopka.

Zarja, ti si pa že čisto na trnih. Zdrži še do petka. Potem pa upam, da bo to to.

Vsem, ki sem jih nehote spustila, pa user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 15.10.2008 20:09:14 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.10.2008 20:03:36   
mlinčka
Joj, nikita, tebi seveda tudi objemček user posted image !

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.10.2008 20:07:01   
zarja1
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ
Dakec - morfologija
 LaraLight - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.10.2008 20:08:13   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

A seveda, kakopak drugače user posted image . Če bomo dovolj zgodnje, bomo šle skupi, če ne, se bosta pa z Žižiko nakofetkali. A se vedve z Žiži kej vsaj na uč poznata, da te bova našli?

Maš ZS s podrobnim opisom.
Kje se pa tvoj mlinček potika... ga že kak dan ni blo nč tle gor.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.10.2008 20:08:35   
zarja1
Pupe, ravno zdle pijem pivo... in me začne špikat v levem jajčniku...
a mislite, da tko hitro tole pivo pomaga? user posted image

Mišek jaz sem full tolka po Hajnijih pa je pomagalo!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Jajčk pa ne jem....fuj fuj. Milsim pivo ali jajčke...izbira je jasna..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.10.2008 20:10:00   
Abra
Jutri je pa dan uz user posted image
Gigi, Mlinčka, Anci Banci in Miška73, same lepe frnikole naj bodo jutri user posted image
Lara, jutri bosta pa user posted image user posted image utripala user posted image
Dakec, da vidimo al je res pupa al pa ji je kaj zrastlo user posted image
Imejte se lepo! Jaz sem malo crknjena, sem cel dan okrog hodila, kar ni več v moji navadi user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.10.2008 20:10:37   
mismis
Preden grem čikati, moram tole napisati...

WP, ti in tvoj imata prednost, namreč s tem mislim, da doktorji točno vedo kaj je narobe pri vama, načeloma se tudi ve, kako se da to rešiti (ICSI, vitamini, čaji), mislim obstajajo načini, da si tvoj popravi spermo (ravno tako kot Goldy-in mož), torej tvoj naj jemlje vitamine in pije kakšne čaje, ne vem, mogoče bi tudi vidva obiskala teto Pehto, pa vama bo uspelo. Sicer tudi ne vidim razloga zakaj vama ne bi že sedaj.

Po drugi strani pa poglej nas, ki imamo diagnozo nepojasnjena neplodnost. Doktorji pravijo, da je vse v redu z nami, vse je v redu z mano, z mojim, v obeh postopkih zadosti celic in pa še zamrznjenčki, vendar jaz nisem N od nosečnosti. In ko takole prebiram tale naš forum, se mi nekako zdi, da veliko prej zanosijo pari, pri katerih se točno ve, kje je problem, kot takšni, kjer ni problemov. Očiten primer midve z Pikovit. In kaj midve delava, obiskujeva razne zeliščariče, jaz imam namen do bioenergetika iti, Pikovit gre na akupunkturo, ker nekaj je potrebno spremeniti, da nam morda lahko uspe. In ne moreš verjeti, moj dragi ravno tako pije čaje, še sedaj ko je na poslovni poti, si je kupil lonček kuhaj (tisti, ki hitro segreje vodo), da si lahko v hotelu kuha čaje, ker midva morava probati, kar nama mora uspetii in nama tudi bo

Torej ti svojega dragega spravi na vitamine, mogoče ga odvleči teti Pehti in ima da rata, vsakič ko ga bo pa napadel pesimizem (ja dokaj tipično za kozoroge, pa tudi eno lepo lastnost imajo, da so vztrajni), pa zapleši lepo tako, kot si pri meni doma user posted image in ima, da ga mine pesimizem, da se bo samo spraševal, kdo je ta čudovita ženska s katero jaz živim, in kako je lahko srečen, da ga ljubiš in zakaj za boga ne bi naredil zate vse kar ga prosiš.

evo, pa sem se izkašljala user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?