Shuka
|
Nikita*** - upam, da je šoping pomagal, čeprav si rekla, da nisi tipična nakupovalka, ampak samo, da je kaj pomagalo. Naj se ti naslednje leto uspešno že začne, do takrat pa uživaj. pika.po - super za prvo špikico in tako lepo naprej. Nekako napovedovati kako dolgo se boš špikala pa je odvisno kakšen postopek imaš, s čim se filaš, predvidevam pa da nekje od 8-10 dni, nato sledi 12 ali 14 dan punkcija, 16-18 dan pa ET, bolniško ponavadi dobiš po punkciji 3 ali 5 dni, med tem časom je tudi ET, za katerega se načeloma ne daje bolniške, lahko pa vseeno (odvisno od tvojega počutja) zaprosiš osebno zdravnico za bolniški stalež kolikor pač smatraš, da ga potrebuješ. bbpikica - a pošljem tvoji hudičevki , da nau spet v dvomih? zup2 - dobrodošla in navijam za 23.10. cati - lepo da si se tudi tu oglasila stijan - za Goldy - za hormonček. Buscopan je proti krčem, če te bo kaj zvijalo ga lahko vzameš, verjetno pa so mislili da se zdaj naročiš k svojemu ginekologu, kje ga imaš pa samo ti veš. Larči - ne tolk delat, da ne boš pregorela, za jutrišnjem pa držim pestke , da bosta , pa ne svojga tolk živcirat, čeprov se mi zdi, da je v kotu falil eno packo Četrtek, 16.10. Gigi1 - UZ Mlinčka - UZ Anci Banci - UZ Miška73 - UZ Četrtek, 16.10. Dakec - morfologija LaraLight - UZ mismis - kako si ti in tvoj kužon? Napredujeta v šoli? Kako kaj čajčki in toniki? Ponavadi kar je koristno ni dobro, ne? Kar se pa vdovcev tiče pa no comment, ker sva na mojo pobudo izbrali lokal kjer se bolj taki zbirajo, sem mislila, da bova imeli mir, tko pa je blo lih obratno. In ko ga majo ateji mal pod kapo so pa korajžni bambi75 - kako si kaj ti? Reni70 - kar ne morem verjet , mi je pa všeč, ko si napisala: " Vsem nam,ki nam zopet ni uspelo,moramo bit močne in it v nov postopek s optimizmom." Kalina - super za 11 celic in navijamo , da v petek izveš lepe novičke . Želvica - sapi - super, da se je začelo in za pohajanje po gmajni Narava dela čudeže, ne? Lučka25 - naslednjič bova šli kam drugam, kjer bojo kaki mlajši pohotniki Kar se pa za jutri tiče mi pa kar javi, če se ne boš mogla oglasiti in navijam , da gresta takoj naprej. Zvezdica - super za slabo kilco vašga medija , pobožaj trebušček v mojem imenu in mukaj lepega zapoj. WP - Tko kot so ti pupe že rekle, vsakemu se kdaj zgodi, da mu vse dol pade sploh po parih neuspehih, ampak na tebi je, da ga pomiriš in zagotoviš, da se čudeži še dogajajo kot Goldy, da če ne proba ne vo vedel kaj vse je telo zmožno. Me pa vse upamo, da vama bo uspelo to prebroditi in začeti kot zmagovalci. miska73 - tudi vas s ponedeljkovega srečanja je Lučka zelo pohvalila, da ste se imele res krasno in zabavno. mlinčka in mlinček - Kruce Fiks - tebi so dekleta že odgovorila na tvoje vprašanje, žal ti jaz bolj kot ne ne morem reči, ker se je od januarja verjetno že kaj podražilo, glede na inflacijo Kje je kajsica? pa GIGI da ji povem, da so naši igrali za en **** pa gospodarica, netka, daisy, paddy, lana, jazzz27, Tina1, Serendipity, anna1, anci banci, BEBII, Oktavija, blanči, M.L.B.K., arnejči, Sisy, Ozone, OBI, gita14, javite se kaj. Pa moja Zarja - kje se skriva? No zdej grem pa res gledat dober nogomet Anglija vs Belorusija. ( ne pa uno sranje prej)