|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
15.10.2008 20:11:05   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Pupe, ravno zdle pijem pivo... in me začne špikat v levem jajčniku...
a mislite, da tko hitro tole pivo pomaga? user posted image

Mišek jaz sem full tolka po Hajnijih pa je pomagalo!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Jajčk pa ne jem....fuj fuj. Milsim pivo ali jajčke...izbira je jasna..user posted image

Sem ene tri dni zapored jajca jedla... in so se mi že smučila.
Zdaj pa sem prešaltala na pivo, ki ga sicer ne maram.
Pa mi kr gre... HIK...
A ja, če bojo moji posti postajali bolj čudni, veste zakaj...user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
15.10.2008 20:14:35   
mismis

Mismis, si pridna z urejanjem seznama - tudi med dnevom.
Dej dodaj še zup2 na seznam.

evo tečka, je že dodana user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
15.10.2008 20:18:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

hvala ABRA in MIŠEK... Ja, sej, najlažje je biti žrtev. Vrjamem, da je za njega hudo, ker ima on težavo. Ampak halo? jst sm ga sprejela takšnega. In naj že začne cenit kaj počnem zanj in za naju.

Nč, dans vam ne morm več pisat, ker je zdajle prišel domov. Se bova probala mal pogovorit.

Zaenkrat hvala, ne bom se pa branila še kakšnega nasvetka.. čavči

Preden letim na šiht ... draga moja policajčica cortkana :

Danes sem  brala en članek od Robija Friškavca, ki pravi, da imamo preveč naspidirana hotenja in vse nekako MORAMO  postorit in imet, pa da naj skušamo vsak ta MORAM nadosmestit že v glavi z ŽELIM SI ... ker baje če si nekaj močno želiš, prej uspe kot pa nekaj kar HOČEŠ in MORAŠ ...

SREČNO DEKLCA ... JAZ SEM S TABO !!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
15.10.2008 20:20:02   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mismis, si pridna z urejanjem seznama - tudi med dnevom.
Dej dodaj še zup2 na seznam.

evo tečka, je že dodana user posted image user posted image user posted image

user posted image ... no, pa ti ne bom več pomagala, če nečeš...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
15.10.2008 20:23:33   
sapi
WP veš tisti, ki "ima večjo odgovornost" za takšno situacijo mu je gotovo bolj hudo, če je to moški je vse skupaj še hujše ... saj veš, da so eni veliki otroci ... gotovo mu je hudo, ker moraš vse skupaj ti prestajati on pa lahko samo gleda, potem pa pride kriza ... najbolje, da ga malo pustiš pri miru, da se ohladi ... pa se poskusi še enkrat pogovoriti z njim in mu razloži, da s takim obnašanjem, ko se sam sebi smili ne bo prišel daleč pa tudi tebi nič ne pomaga ...  upam, da ti bo uspelo, da mu dopoveš vso situacijo user posted image ....
Lara jutri boš videla svoja dva srčka user posted image user posted image  ...

Uspešno punce:

Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ
Dakec - morfologija

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
15.10.2008 20:34:18   
mismis
eko zdaj smo enega počikali, zdaj pa še k ostalim...

Reni70, žal mi je, da vama ni uspelo. Zdaj imata nekaj mesecev časa, da nekaj spremenita, morda lahko probata z dieto, nikoli se ne ve. Danes lepo pocartajta drug drugega, jutri pa je nov dan, sonce bo zopet vzšlo in svet bo drugačen. Saj veš kako pravijo:"Kar nas ne ubije, nas krepi."  In mislim, da to drži, vsak neuspeh v postopku, mene in mojega še bolj poveže, ker vedno bolj teživa k istem cilju, vedno bolj sva oba pripravljena narediti več, da ga doseževa.  user posted image user posted image user posted image

Gretka, lepo delaj, nikar se nam ne pretegni, saj veš da te potrebujemo tudi tukaj user posted image

Lučka in Shuka, fino da sta se spoznali, kaj pa je s temi vdovci, ki vaju preganjajo po lokalih??

Sapi, dobro sta tole zrihtala, samo nekaj me pa mori, a ni tako da na GK LJ delajo UZ-je kljub praznikom. Ne vem, zakaj so ti podaljšali suprefact??

Zarja, pa kaj je sedaj to, valda ne bo Hello Kitty pordečila, to se pa ja ne spodobi.

Kajšica, kje si ti meni, kako si mi?

Hedi, da ti niti na misel ne pride, da mi lepiš na forum spet take čupavce kot včeraj, to je forbiden!!!
Drugače mačke, kako si ti meni, pa Micka in Francelček???

Sonček85, bajta tete Pehte je res velika, ne vem pa, če se res ukvarja tudi z napovedovanjem in prerokovanjem. Ker če se, potem bomo mi v roku treh mesecev noseči, ker nama je rekla, da morava toliko časa počakati, preden greva v nov postopek.

Zvezdica, potem je medo mahal, je že ta prav šarmer, da že sedaj namiguje ženskam user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, jutri je tudi tvoj trenutek resnice, pokaži jim kar znaš

torej za jutri navijamo:

Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ

Ve štiri češplje pokažite jutri kaj imate user posted image user posted image user posted image

Dakec - morfologija, Sponži naj bo pupa živa in zdrava, držim pestke da bo jutri vse OKuser posted image user posted image user posted image

LaraLight - UZ, Larči ti pa jutri pokaži svoji pikici, naj se lepo razvijata, naj jima srčka močno bijeta, da bo le vse v redu z njimauser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
15.10.2008 20:35:42   
Zvezdica
Zvezdica, super za medota jaz sem bila v pon. na testu z glukozo. Ni se ti poterbno nič naročat, z napotnico greš na polikliniko, tam ti dajo pit un cuker in čez eno uro ti vzamejo kri. Pol ti čez kake 20 min še povedo rezultat. Ni pa ti potrebno bit tešča, to je na naslednjem 100g testu, če bi bil prvi pozitiven.

A na polikliniko? Njegoševa a ne?

Ne vem zakaj sem mislila na porodnišnicouser posted image
Torej če grem juti zjutraj ob pol devetih bo ok?

Hvala Abrauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.10.2008 20:37:04   
mlinčka

Maš ZS s podrobnim opisom.
Kje se pa tvoj mlinček potika... ga že kak dan ni blo nč tle gor.

Maš ZS nazaj. Mlinček pa ne vem, če ni trenutno na sekretu user posted image . Nekam je odmaglio, je čista tišina, tko da sklepam v to smer. Al je pa že napredoval do kopalnice user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.10.2008 20:38:26   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Preden letim na šiht ... draga moja policajčica cortkana :

Danes sem  brala en članek od Robija Friškavca, ki pravi, da imamo preveč naspidirana hotenja in vse nekako MORAMO  postorit in imet, pa da naj skušamo vsak ta MORAM nadosmestit že v glavi z ŽELIM SI ... ker baje če si nekaj močno želiš, prej uspe kot pa nekaj kar HOČEŠ in MORAŠ ...

SREČNO DEKLCA ... JAZ SEM S TABO !!!!!!!!!!!

Tole je lepo napisanouser posted image .

WP, jaz vama samo svetujem, da se takoj nehata kregat in o tem pogovarjat. Zdaj sta v postopku tik pred koncem stimulacije in kar je, pač je, več ne moreta nič drastičnega naredit oz spremenit. Zdaj se raje crklajta in čakajta na plusek. Konec pritiska, konec krega, konec slabih misli, konec pesimizma. Prepustita se in tudi pogovarjajta se zdaj ne več o tem. Zakaj ne? Ker je zdaj bolj pomembno, da si ti vesela, optimistična in da se imata rada. Stres ti lahko škodi, tako na jajčka, tako na vgnezditev. Torej pusti molitvice, jezo, besede za drugič. Nič ga več ne prepričuj zdaj, pusti ga, in mu daj čas. Do testa bo vseeno on v glavi razmišljal.

Potem pa, ko narediš test in če bo minus (molimo, da bo plusek in držimo pesti), se lahko vsedeta in začneta pogovor. Pa nič komplicirat, nič pritiskat, lepo se skupaj probajta odločit, da bosta v naslednjem postopku dala oba vse od sebe, ne glede na to ali se da ali se ne da kaj naredit ali izboljšat. Probajata dokazat, če se res ne da izboljšat stanje pri njemu. Tega pa ne bosta zmogla, če ne bo probal.  Ampak tu morata vedet, da se stanje pri njemu ne bo izboljšalo v parih dneh ali tednih. Najmanj 3 mesece mora jest vse naštete tablete kar smo ti napisale. Skupaj pejta na google in poiščita kaj o teh tabletah drugi centri za neplodnost pišejo.  Še enkrat, ne tega zdaj počet, ampak ob morebitnem minusu!!!!!!!

Punca zdaj pa nasmeh na obraz in pejta se pocartat, objet in izkazat ljubezen, ker je obema hudo in oba rabita eden drugegauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.10.2008 20:42:28 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.10.2008 20:39:41   
Zvezdica

Po drugi strani pa poglej nas, ki imamo diagnozo nepojasnjena neplodnost. Doktorji pravijo, da je vse v redu z nami, vse je v redu z mano, z mojim, v obeh postopkih zadosti celic in pa še zamrznjenčki, vendar jaz nisem N od nosečnosti. In ko takole prebiram tale naš forum, se mi nekako zdi, da veliko prej zanosijo pari, pri katerih se točno ve, kje je problem, kot takšni, kjer ni problemov. Očiten primer midve z Pikovit. In kaj midve delava, obiskujeva razne zeliščariče, jaz imam namen do bioenergetika iti, Pikovit gre na akupunkturo, ker nekaj je potrebno spremeniti, da nam morda lahko uspe. In ne moreš verjeti, moj dragi ravno tako pije čaje, še sedaj ko je na poslovni poti, si je kupil lonček kuhaj (tisti, ki hitro segreje vodo), da si lahko v hotelu kuha čaje, ker midva morava probati, kar nama mora uspetii in nama tudi bo

Miška, tako lepo si to napisala, sem kar solzice dobila, ker si tako odločno napisala, mora nama uspeti. IN JAST VERJAMEM; DA VAMA BO!!!! Navijam za vajuuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.10.2008 20:42:09   
Zvezdica
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ

Ve štiri češplje pokažite jutri kaj imate

Dakec - morfologija, Sponži naj bo pupa živa in zdrava, držim pestke da bo jutri vse OK

LaraLight - UZ, Larči ti pa jutri pokaži svoji pikici, naj se lepo razvijata, naj jima srčka močno bijeta, da bo le vse v redu z njima

Tole sem kar od naše miške ukradlauser posted image Itak, da se podpišem pod tole.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.10.2008 20:42:56   
bambi75
WP tvojga je pa res zagrabilo ob nepravem času. Pa nič ne moremo. Take situacije niso vnaprej načrtovane. Je pa res , da v postopku živčki najbolj trpijo. Moški so res eni veliki otroci in ker se on čuti "kriv" za vajino situacijo ga je verjetno panika zagrabila.
Veš tudi jaz sem mojmu v enem postopku rekla, da najbolj, da greva narazen,ker pač očitno imam slabe celice in ne bo nikoli nič. Takrat me je tolažil, da če bo imel otroka ga hoče z mano, če ga pa  ne bo, se bova pa morala sprijazniti s tem. Probajta se pogovoriti in ga skušaj prepričati, da še malo z alternativo ali čim drugim poskusita, kar bi mogoče lahko pomagalo.
Ni pa rečeno, da vama že sedaj ne bo uspelo.
Upam, da bo čimprej vse spet v redu in bosta polna optimizma šla naprej v postopek.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.10.2008 20:44:37   
Goldy
Drage moje lubice!
reni70, nikita in bbpikica - za vsako enuser posted image user posted image user posted image  in še ena user posted image user posted image user posted image

womanpolice - tako kot so ti punce rekle, res je boljše če se ve kaj ne narobe pri paru in je nepojasnjena neplodnost veliko bolj zoprna, tvoj je pa očitno res padel v krizo, mojega je tudi najprej skrbela, kaj če ne bodo nobenega spermija našli, no potem se je pa pomiril

Sem bila pa danes kar šokirana na kliniki, ko sem samo ujela en del pogovora enega od mož ene pacientke, ki se je razburjal, da je na ET prišel zraven, zamrznjenčkov pa ni bilo, da bi on imel kaj za podpisat in je tako kar brezveze prišel. Sem mojemu povedala, me je pogledal in rekel, pa ka se gre samo za njo. Ejej. Pa želel je, če bi lahko parkirala za stavbo - tam kjer zdravniki parkirajo. Mislim.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.10.2008 20:45:09   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Maš ZS s podrobnim opisom.
Kje se pa tvoj mlinček potika... ga že kak dan ni blo nč tle gor.

Maš ZS nazaj. Mlinček pa ne vem, če ni trenutno na sekretu user posted image . Nekam je odmaglio, je čista tišina, tko da sklepam v to smer. Al je pa že napredoval do kopalnice user posted image .

Sem se nasmejala tisti drugi vrsti in tretjemu sedežu (pisalo na ZS)...
Jst grem pa zdej spat. Mi že ene 3-4 dni manjka spanja. Pa bom mal nadoknadila.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
15.10.2008 20:53:47   
bambi75
Miska73 a ti pa spet gobice. Pa me nisi povabila, Ti, ti user posted image

Ta druga miš, a mene tudi nočeš na seznam dati, le kaj sem se ti zamerila? user posted image

Ne, ne saj se hecam, jaz pridem na vrsto drug mesec.

Zvezdica user posted image  za tvojega medota. Bo pa res pravi medo ko se rodi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.10.2008 20:54:47   
ledenka

Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ

Ve štiri češplje pokažite jutri kaj imate

Dakec - morfologija, Sponži naj bo pupa živa in zdrava, držim pestke da bo jutri vse OK

LaraLight - UZ, Larči ti pa jutri pokaži svoji pikici, naj se lepo razvijata, naj jima srčka močno bijeta, da bo le vse v redu z njima

punce, dobro opravite jutri user posted image user posted image user posted image  

lučka draga, ti pa se fino zmeni z Reškotom in uspešno štartaj! naj bo tokrat rezultat plusek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
15.10.2008 20:56:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Miska73 a ti pa spet gobice. Pa me nisi povabila, Ti, ti user posted image

Ta druga miš, a mene tudi nočeš na seznam dati, le kaj sem se ti zamerila? user posted image

Ne, ne saj se hecam, jaz pridem na vrsto drug mesec.

Zvezdica user posted image  za tvojega medota. Bo pa res pravi medo ko se rodi.

čaki, čaki ti si rekla, da gresta novembra v akcijo, kaj ni res...
ops sorry bad, bad mismis, grem kar prec zrihtati

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
15.10.2008 20:57:52   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

torej za jutri navijamo:

Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ

Ve štiri češplje pokažite jutri kaj imate user posted image user posted image user posted image

Dakec - morfologija, Sponži naj bo pupa živa in zdrava, držim pestke da bo jutri vse OKuser posted image user posted image user posted image

LaraLight - UZ, Larči ti pa jutri pokaži svoji pikici, naj se lepo razvijata, naj jima srčka močno bijeta, da bo le vse v redu z njimauser posted image user posted image

Pod to se pa tudi jaz kar podpišem.

Miška vidva bosta pa prav gotovo enkrat nagrajena z lepo user posted image . Kapo dol pred tvojim, ker se tako trud. Saj moj se je tudi začel malo, ampak še zdaleč ne toliko.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.10.2008 21:05:27   
Shuka
Nikita*** - upam, da je šoping pomagal, čeprav si rekla, da nisi tipična nakupovalka, ampak samo, da je kaj pomagalo. Naj se ti naslednje leto uspešno že začne, do takrat pa uživaj.user posted image
pika.po - super za prvo špikicouser posted image in tako lepo naprej. Nekako napovedovati kako dolgo se boš špikala pa je odvisno kakšen postopek imaš, s čim se filaš, predvidevam pa da nekje od 8-10 dni, nato sledi 12 ali 14 dan punkcija, 16-18 dan pa ET, bolniško ponavadi dobiš po punkciji 3 ali 5 dni, med tem časom je tudi ET, za katerega se načeloma ne daje bolniške, lahko pa vseeno (odvisno od tvojega počutja) zaprosiš osebno zdravnico za bolniški stalež kolikor pač smatraš, da ga potrebuješ.

bbpikica - a pošljem tvoji hudičevki  user posted image , da nau spet v dvomih?user posted image

zup2 - dobrodošla in navijam za 23.10.user posted image

cati - lepo da si se tudi tu oglasila user posted image
stijanuser posted image user posted image za user posted image

Goldyuser posted image user posted image za hormonček. Buscopan je proti krčem, če te bo kaj zvijalo ga lahko vzameš, verjetno pa so mislili da se zdaj naročiš k svojemu ginekologu, kje ga imaš pa samo ti veš.user posted image

Larči - ne tolk delat, da ne boš pregorela, za jutrišnjem pa držim pestkeuser posted image , da bosta user posted image user posted image , pa ne svojga tolk živcirat, čeprov se mi zdi, da je v kotu falil eno packo user posted image user posted image

user posted image
Četrtek, 16.10.
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ
Miška73 - UZ
user posted image

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija
LaraLight - UZ
user posted image

mismis - kako si ti in tvoj kužon?user posted image Napredujeta v šoli? Kako kaj čajčki in toniki? Ponavadi kar je koristno ni dobro, ne?user posted image Kar se pa vdovcev tiče pa no comment, ker sva na mojo pobudo izbrali lokal kjer se bolj taki zbirajo, sem mislila, da bova imeli mir, tko pa je blo lih obratno. In ko ga majo ateji mal pod kapo so pa korajžniuser posted image

bambi75 - kako si kaj ti?user posted image

Reni70 - kar ne morem verjet user posted image , mi je pa všeč, ko si napisala:" Vsem nam,ki nam zopet ni uspelo,moramo bit močne in it v nov postopek s optimizmom." user posted image

Kalina - super za 11 celic in navijamouser posted image , da v petek izveš lepe novičke .

Želvica
- user posted image
sapi - super, da se je začelouser posted image in za pohajanje po gmajniuser posted image Narava dela čudeže, ne?user posted image

Lučka25 - user posted image naslednjič bova šli kam drugam, kjer bojo kaki mlajši pohotnikiuser posted image Kar se pa za jutri tiče mi pa kar javi, če se ne boš mogla oglasiti in navijamuser posted image , da gresta takoj naprej.

Zvezdica - super za slabo kilco vašga medija user posted image , pobožaj trebušček v mojem imenu in mukaj lepega zapoj.

WP
- Tko kot so ti pupe že rekle, vsakemu se kdaj zgodi, da mu vse dol pade sploh po parih neuspehih, ampak na tebi je, da ga pomiriš in zagotoviš, da se čudeži še dogajajo kot Goldy, da če ne proba ne vo vedel kaj vse je telo zmožno. Me pa vse upamo, da vama bo uspelo to prebroditi in začeti kot zmagovalci.user posted image

miska73 - tudi vas s ponedeljkovega srečanja je Lučka zelo pohvalila, da ste se imele res krasno in zabavno.user posted image

mlinčka in mlinček - user posted image

Kruce Fiks
- tebi so dekleta že odgovorila na tvoje vprašanje, žal ti jaz bolj kot ne ne morem reči, ker se je od januarja verjetno že kaj podražilo, glede na inflacijouser posted image

Kje je kajsica? pa GIGI da ji povem, da so naši igrali za en ****user posted image user posted image user posted image

pa gospodarica, netka, daisy, paddy, lana, jazzz27, Tina1, Serendipity, anna1, anci banci, BEBII, Oktavija, blanči, M.L.B.K., arnejči, Sisy, Ozone, OBI, gita14, javite se kaj.

Pa moja Zarja - kje se skriva?user posted image

No zdej grem pa res gledat dober nogomet Anglija vs Belorusija. ( ne pa uno sranje prej)user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.10.2008 21:08:39   
Tina1
Zdej sem pa tko jezna, da si bom kr en pir odprla. Pa že dva dni me meče ven, dons že ta 5-ič. Jz ne morem več.
Skratka punce videm da ste pridne, jz za vsako posebi navijam.
Vsem, ki jim ni uspelo user posted image user posted image user posted image , vsem ki jim je uspelo user posted image user posted image user posted image , vse ki se pripravljate na postopek, se špikamo in tiste ki čakate na +, pa veliko optimizma.

pika.po kako gre špikanje?

WP: punce so ti že napisale, da večinoma imamo vsi krize, ki pa minejo, tudi tvojega bo, upam da čimprej. Ne pozabi: za vsakim dežjem posije sonce, tudi vama bo, upam da že jutri.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.10.2008 21:12:07   
mismis
Bambi, sorči ven me je vrglo, te bom jutri dodala na seznam, obljubim. Sedaj si samo na seznamu, čakajočih na postopek.

pa še eno informacijo lahko delim z vami, ki nama jo je teta Pehta dala. In sicer rekla je našemu, da ne sme sek:)sati z mano, torej da se ne sme igrati z mano, me dražiti, če bi se meni zahotelo igre, da se mora umikati. Takrat pa, ko bi me orenk zagrabilo, naj se prepusti... sej vem, da se bo tole čudno bralo, ampak to se nanaša na naravni ciklus ženske, podobno kot pri psicah (pa nočem noebega žaliti). Uglavnom teorija je takšna, da živali  načeloma ne  seksajo oz. to delajo samo zaradi reprodukcije, vsi vemo da psice nikogar ne spustijo zraven, razen ko se same gonijo. Po tej razlagi, naj bi bilo takrat telo najbolj pripravljeno in tudi možonost zanositve največja. Saj vem, da se bere malo čudno, ampak vse to ima svoj smisel...probati pa tudi ni greh

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.10.2008 21:15:16   
zarja1
Shuki malo gledam Stalina.....ti pa pri februarčkih 2009-kak lepo......user posted image

Mismis, saj vem Kitty se je sam mal hecala al pa je papir mel kako pico, sem ga celega odmotala in še našla tu pa tam kero vnaprej natisnejno....user posted image user posted image

Goldy takega deda bi jaz kr nagnala...butec od butca.....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.10.2008 21:16:00   
Goldy
shuka - jaz imam G v Laškem, samo nisem vedela ali se moram pri svojem ljubljanskem G dr. Drobniču tudi naročit. OK, torej samo v Laškem. Hvala! user posted image  Za Buscopan so mi rekle sestre naj ga kar jem, je pa res, da me tdui zvija in ga verjetno res bom.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.10.2008 21:16:25   
Shuka

Shuki malo gledam Stalina.....ti pa pri februarčkih 2009-kak lepo......user posted image

Če so me pa zrajcale s sendviči user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.10.2008 21:17:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Če so me pa zrajcale s sendviči user posted image

kakimi?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?