|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 11:11:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: Januarčice 2009
15.10.2008 11:17:05   
sonček33
ulla 80 - pa daj pripopaj kakšno sliko od teh racamnov, mene zanima kaj to je :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.10.2008 11:18:13   
Detece
http://www.pleniceracman.com/si/

Tukaj imete link teh plenik, če katero zanima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.10.2008 11:28:29   
sonček33
A otroka potem že od rojstva previjaš v te Racmanke? 

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.10.2008 11:33:32   
Detece
Ja, plenice so narejene tako da jih lahko uporabljaš od 3kg do 16 (se mi zdi). Vanj previjaš že novorojenčka, edino v bonišnici ne, ker ni praktično ( jih nimaš kje oprati). Pa naj bi se full prišparalo, ker drugač ti gre full denarja za te Pamperske.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
15.10.2008 11:36:08   
Anonimen
ja, jst tud poleti sušim plenice v sušilcu, zunaj je vse posrano od raznih žužkovuser posted image k je gozd čist zraven, tko da...
sem jih pa uporabljala od čistega začetka, pa še zdej jihuser posted image res lepo rastejo z otrokomuser posted image

no, link je pa že tko detece prlimalauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
15.10.2008 11:38:02   
snikolina
UUUAUUUU punce, ful ste dobre, kar občudujem vas. Jaz pa nikakor ne bom uporabljala pralnih plenic ampak izrecno pamperske ali kakšne druge. To sem vam zdej mogla povedat!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
15.10.2008 11:48:13   
Anonimen
evo, tkole pa še v praksi zgledauser posted image

user posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
15.10.2008 12:23:31   
sonček33
ulla   -ulla je prava lepotička
detece  - hvala za link

ronja - kako kaže cukr?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 13:35:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
15.10.2008 13:45:50   
Anonimen
ja u novičkah od BC so zdej ene nove. sam ne vem....k piše da kao ne premočijo, pol so verjetno z nečim prevlečene od zunajuser posted image k pri teh, k jih mam jaz, dam čez še prekrivne hlačke iz mikroporja, te nova pa zgleda že majo to plast na sami plenici. sam ne vem kak to pol pereš in sušiš. ker mikroporja ne smeš na visokih temp. prat pa sušit v sušilcu.jst sem ene uničla tko, je kr scedilo vlakna, pol je pa vse prepustilo čezuser posted image

jst mam tud pralno-sušilni stroj, pa sem pol še sušilca kupla. ker on res ne posuši tak fajn, pa zmečkane so cunje, pa čakat morš da posuši, preden lohk novo daš prat itd. je pa fajn, k ob 10ih zvečer naštimam prat plenice, al pa brisače in posteljnino ( tako k ni tolk aklih) pa mi do zjutri vse sam zrihtauser posted image ostale cunje pa v sušilcu sušimuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 15.10.2008 13:47:51 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 14:06:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 14:13:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2888
15.10.2008 15:08:08   
petra88
Ojla, da se še jaz javim.. user posted image
Sem ravno s pregleda, tisto sladko je res tako fuj za pit... user posted image Sem bila pa hitro na vrsti in smo hitro opravili. Danes sem bila še ceplena zaradi rh-, sedaj upam da bo za en čas mir, ker sem cela pošpikana.
Ja tele plenice pa tud mene zanimajo kaj in kako so. Sem jih mislila par nabaviti, da vidim kako se bodo obnesle. Če se mi bodo obnesle jih bom pa sproti dokupila, tako da bom na koncu verjetno kar na teh plenicah pristala. Se mi zdijo še najboljše, bomo videli kaj bo pa user posted image rekel user posted image
Ja, trebuh pa kar rase in rase.. prav lepo ga je gledat. Tamali pa brca kot zmešan, upam da potem po rojstvu ne bo takega džumbusa user posted image . Vas tud toliko brcajo? Ali imajo kakšne urnike? Ker pri meni sploh ne, to tako razgraja notri, da včasih verjet ne morem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2889
15.10.2008 15:14:18   
sonček33
Petra - a tebe pa špikajo za rh-? Ja, ni kaj, boš morala potrpeti.
Tudi jaz bom kupila nekaj teh pleničk in potem dokupila...pa če punce pravijo, da so fajn... Tudi naše dete zadnje tri dni brca non stop. Kamor pade padeuser posted image In seveda brez urnika...

Dejte ve men povedat, a ste kaj lačne? jaz bi skoz jedla. Pa še zdaj, ko ne smem it kam ven, sem doma in skoz šetnja do kuhinje. Groza.
Zdej sem si dala kostanj kuhat. za prvo silo so bile pa kar zalte kroglice za v juho. Kam to pelje...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
15.10.2008 15:35:02   
petra88
Ja, saj sva se s sestro vse pomenile, glede špikanja, kako se bomo učili špikat na praxi, ko bomo pišli na gineko oddelek (na faxu). Potem se mi je pa še smejala, ker sem odskočila, ko mi je zabodla iglo v tazadnjo, češ kaj skačem, če je pa že vsega konec user posted image user posted image
Joj, glede hrane pa rajši ne bi.. Saj samo to razmišljam, ka jbi jedla.. Včeraj zvečer sem si naredila toliko zaloge v trebuhu, v upanju da bo zdržalo do danes dopodne, ker sem morala biti tešč na pregledu. Sem bila optimist, ker prvo kar sem se zbudila zjutraj sem zaslišala kruljenje po želodcu. user posted image user posted image mmm, mislim, da bom jaz tudi dala še eno rundo kostanjev kuhat, so tako dobri.... njami

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
15.10.2008 19:25:13   
Zvezdica
Poročilo s pregleda.

Naslednji pregled je 12.11.
Vse ok. Tamal je tak korenjak, tehta skoraj kilo, natančneje 964g - to je sicer po kosteh (tako je imel tudi liam). Ima zelo dolge nogice..po mami- Ni hotel pokazati vliko razen ritke, pa hrbet je kazal, pa vmes se je jezil, ker sva ga z G zbudili, za hip sem videla obrazek, pa nekako takole je zgledal . Mal heca ampak res ni bil videti srečen, ker ga matrava in budiva. Spet je pokazal lulčka, in stopalca. Sicer je moja G nardila manjšo morfologijo, ker je prej ni bilo (sem imela na morfologiji eno drugo) in je zelo zadovoljna. Medo je mal pomahal in enostavno zadremčkal dalje. In sem čiist pomirjena, ker tista G zadnjič me je kar prestrašila, pa sama ni čist dobr vedla kako in kaj.
Kar se nosečniškega diabetesa tiče me preventivno pošilja na pregled z glukozo - ve katera kam moram in če se je treba prej naročit?
Tako je bilo.

Sem bila tok zadovoljna, da sem se morala še kar nagradit in sem šla v šoping

Zdaj grem pa brat za nazaj, da vidim kaj ste načvekale. In hvala, ker ste mislile name.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
15.10.2008 19:31:07   
Zvezdica
Aja, pa saša me je klicala.

Ni dobro, je imela težave beri popadke, MV je dolg slaba 2 cm in ima zapovedano striktno ležanje!!!!
Upam, da se bo držala tega. Ker to ni good. Jo je pa seveda zvil stres zarad moža in službe. Kokrkoli, bo ob priliki več povedala, samo toliko da veste.

Zdaj je doma in pravi, da se počuti ok.

Saša, mislimo nateuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
15.10.2008 20:16:58   
Balonchy
saša - tudi jaz sem v mislih s teboj!!!

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
15.10.2008 20:29:37   
nina166
Večer user posted image !

Se morem malo javit, da me ne pozabite. Imam zadnje dni tako gužvo, da zvečer samo še padem v posteljo. Služba, študij, pospravljanje, igranje s sinom...tako da mi ne ostane nič časa.

Imela sem pregled pri Cerarju. Tudi tokrat je bilo vse vredu. Je pa skoz govoril v ženskem spolu, potem pa je vprašal, če že vema, da bo punčka. Sem jaz rekla, da baje bo res, pa je on rekel "nič baje, sigurno bo" user posted image . Pa še ravno tisti dan jim je v sprejemni pisarni "crknil" računalnik in tiskalnik tudi in je vse delala na roke. Je bila taka gužva, da me je sestra prej poklicala k g, kot pa sem prišla na vrsto v sprejemni user posted image .

Včeraj sem imela še pregled pri svoji g. Mi je na hitro naredila uz, imam malo nizek pritisk, samo nič zaskrbljujočega, drugače pa je vse ok. Čez 4 tedne imam spet pregled pri njej, in pa v 32 tednu še enkrat pregled pri Cerarju. Očitno bom imela rekord v številu uz pregledov...samo da bo na koncu vse ok.

Za nazaj vas nisem nič kaj brala. Bom enkrat prebrala, če bo kaj časa.

saša drži se. Pošiljam ti user posted image  user posted image  user posted image  za srečo.

Zdaj pa grem spat, lahko noč

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
15.10.2008 21:30:32   
uršika***
Dober večer.

Da vam sporočim, kako je bilo danes na pregledu

Stanje se je izboljšalouser posted image user posted image user posted image  - posteljica ni več tako zelo nizko, noge pa tudi niso bile tako zelo zatečene, ker sem počivala cel tedenuser posted image .
Še vedno pa nismo sigurni glede spola. Nazadnje je rekel, da nima nič med nogicami, danes pa je najprej rekel, da ima pimpeka!!!! Potem pa se je premislil, in rekel, da se opravičuje in da je bila rokicauser posted image user posted image  in da zopet ne more točno povedat kaj jeuser posted image user posted image . Pa nič. Sem že tako obupala, da bom izvedela pred porodom.Če ne prej, bom izvedela čez tri meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image  takrat se mi pa res ne bo mogel več skrivati- tale naš sramežljivčekuser posted image user posted image user posted image

Saša pazi nase in na bebiko!!!!! pikepoke za srečo in da se bo vse izboljšalouser posted image user posted image user posted image

Nina in Zvezdica user posted image user posted image  za lepo opravljene preglede!!!

Grem pančkat
Lahko noč, pa eno bolho za pomoč, če te pič, pa pokličuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.10.2008 21:37:44   
Ploha
saša: merkaj nase! pa za srečouser posted image

zvezdica: sam tale tvoj medo je pa res medo! Super!user posted image

Nina: user posted image user posted image user posted image za pregled!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
16.10.2008 9:07:19   
sasa78
dobro jutro punce in seveda sonosečke!

No včeri sem se mal zvezdici oglasila glede mojega stanja - nisem mislila da bom danes šla v službo  pa je neki nujnega pa sem rekla da se vam malo javim - Ja ni mi luštno - pravzaprav grozno je!!!!!!!! Za pop......! Ampak bom preživela user posted image user posted image user posted image user posted image .

V torek sem imela popadke na 5 do 15 mninut - sem se kar ustrašla - no glavno je, da je sedaj vse OK. To je minilo me pa ful tam dol boli. Ma k ma hudič mlade jim ma pa velik na enem mestu user posted image user posted image user posted image .

Glavno je da je moj dragi odklonil novo delovno mesto - sem se pošteno presekirala - začasno se bo umaknil ampak mormo se sprijaznit s tem da jo bo začel drugo leto. Ja drugo leto bo mogel it ampak mi bomo šli zdraven . no vse je še v zraku - samo važno mi je da bo sedaj do marca doma!!!! To je najbolj pomembno.

In ve?

AQ- kje si?
Ulla - kaj maš srčkano pupico
Zvezdica - ja naši medoti so pa res medoti

Hvala vam za vspodbudo in dobre želje - ste res dobre HVALA ŠE ENKRAT!!!

Lepo se imejte!!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.10.2008 10:05:35   
ronja
joj, saša, vidiš, kaj delajo živci, madona! Sicer če ti kaj pomaga: jaz sem mela pri ronji tudi take krče in to celo parkrat, lepo na 5-8 minut že več kot mesec dni pred PDP, pa sem potem vseeno rodila še čez rok. Tak da bo vse ok! Bodi pridna, predvsem pa se ne sekiraj, tvoj lubi lahko lepo odkloni službo in tudi dobi novo, če bi bilo ravno treba - če mu tu ponujajo neke visoke pozicije, potem ga bojo gotovo tudi drugje hoteli.

khurde, pri meni se je zgaga malo umirila, ampak vseeno še kar pogosto moram spit kak deci donata - res pomaga.
Juho iz rdeče pese
naredim tako, da na maslu prepražim čebulo, potem še na rezine narezano olupljeno rdečo peso (5 komadov), dodam na kocke narezan ingver (sveži, koreninica, valjda olupljenuser posted image ), vse skup malo prepražim, dodam žlico kisa, medu, pol litra zelenjavne juhe (če nimaš, daš pač kocko in vročo vodo) in to vse skup pustim brbotat, da se pesa lepo zmehča. na koncu juho zmiksam z blenderjem (tista zadeva za razne shake, lahko pa uporabiš tudi navaden multipraktik, samo je manj praktično, ker ma večina tisto luknjo v sredi, pa je hitro vse umazano, ali pa tudi s paličnim bi šlo, samo dlje bi trajalo in bolj je okoli pošpricano), navadno prišparam še par rezin pese za okrasitev juhe na koncu. V to zmiksano juho vlijem še kokosovo mleko in segrejem. Čisto pred serviranjem pa vanju vmešam še nasekljan koriander (če ga imam) ali pa petršilj. Postrežem dekorirano s tistimi prihranjenimi ploščicami pese, ki jih lepo zložim, da se delno prekrivajo in skenejo recimo krog, na sredo pa posujem še kokosov čips -paše in lepo izgleda. Tamali ne dam ravno večjih koščkov kokosovega čipsa, ker jih še ne more zgrist in včasih posujem rajši kar s kokosovo moko. Je pa taka rahlo nenavadna juha to, recept je iz Šri lanke, meni ni preveč všeč, ker pač ne maram pese - ampak za peso še kar geruser posted image .

V BC se ti pa itak splača včlanit, ker lahko potem tudi vsi ostali dajejo na tvoje ime - samo povejo ime in priimek, pa bojo dali kar bojo kupili kot da si to ti kupila. In nekaj se na koncu vseeno dobi od vsega nakupljenega, kupit itak moraš, jaz mam kar vse te kartice - od BC, pikapolonice in od Ariela (no, ta mi verjetno ne bo več prav prišla - razen za moje ustvarjanjeuser posted image ).

vrtnica, mislim, da je vseeno, na kak list ti napiše recept, važno je samo, na kateri listi je. Meni niso še nikoli dali recepta na drugačen list kot tisti zelen, pa so ena za doplačat, ena pa zastonj. Glavno, da so tista nujna zastonj. Se pa strinjam, da je vsako leto več za doplačat - ko smo bili mali, smo še vitaminske tablete dobili na recept, če si bil bolan.

ulla, tel. temperatura se res ne poveča bistveno, vendar pa je mleko zelo termolabilno in se mu zelo hitro spremeni sestava in s tem okus. Ni tako mleko zanič ali da bi s tem zastrupila otroka, lahko pa otroku ni všeč okus in zato noče pit. Tolika temperatura, ki jo ti navajaš, bi bila potrebna, da bi mleko čisto koaguliralo - se popolnoma strdilo. Za manjše spremembe je pa preverjeno tudi 1 stopinja dovolj.

sojetudi pri nas ne obožujemo, vendar je vsako hrano dobro imet kdaj na jedilniku. Je pa večji problem s pretiravanjem s sojo pri fantkih kot pri punčkah - lahko namreč dobijo ženske spolne znake - povečane prsi, recimo. Vendar je to bolj pogosto, če se otrok hrani s hrano živali (tudi mleko), kjer so uporabljali veliko estrogenov v krmi. Tu ti komot postrežem s članki, če te zanima, hehe, sem delala seminar na to temouser posted image . Nama tofu ni všeč, vendar mi je izziv naredit hrano, ki je ne marava tako, da nama je všeč. Pri lubiju sem tako že naredila kup stvari, ki jih kao ne mara, zdaj so pa njegove najljubše, recimo lazanja je ena od njih...

detece, te krojene bombažne pleničke so po moje vse enako dobre, lahko so samo različni kroji in tvojemu otroku ene bolj pašejo kot druge. Meni so se zdele racmanke odločno preširoke za mojo malo suhelo, tak da jih nisem kupila in ji tele po njej krojene veliko boljše pridejo. Malo večja je ritka, ni pa take sile, recimo babica nikoli ne ve, kaj ima mala gor, ko jo pripeljem (babi-tašča hoče met plenico gor, za vsak slučaj, pa da je bolj toplouser posted image ). Nam so za široko povijanje rekli, da je treba dat dve tetra plenici čez pampersko in eno, če uporabljaš spodaj tetra plenice. Če bo treba, se vsekakor pozanimaj za ziher. jaz samo pozimi sušim v sušilcu oz. kadar je pač tako vreme, da se res ne da zunaj. Sicer imamo čisto zraven balkona drevo, ampak me ne moti. meni se zdi najbolj praktično kombinirat, ker včasih je eno bolj praktično, drugič pa drugo.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.10.2008 10:41:03   
ronja
ronja - kako kaže cukr?

Ma, ne praši - previsoko! Nimam sicer še sladkorne, je pa sladkor bil na zgornji meji (7,7, dovoljeno je od 4,0 do 7,8) in mi je zapovedala, da naj pazim pri sladkarijah. Sem jo vprašala, kaj to pomeni, da nimam pojma, ker še nikoli nisem bila na dieti (razen na tisti za železo, kjer maš pa odrejeno, kaj ješ kdaj, samo količino lahko kolikor češ, ker pač ni namenjena hujšanju). Pa mi je potem rekla, da to pomeni, da ne smem jest nič piškotov, bonbonov, čokolad... Lahko recimo 2 koščka jedilne čokolade, ampak rajši ne skupaj... Nobenega čokoladnega fondija torejuser posted image .
Ne vem, če se bom tega čisto držala, se bom pa vsekakor potrudila ornk zmanjšat cuker. Samo je težko, ker tamala mi navadno ne pusti nekaj konkretnega pojest, (začne težit, čim se usedem), jaz sem pa lačna - in takrat pač vtakneš neko sladkarijo v usta, da se ti dvigne cuker... Ker sicer pa skup letim, ko mam nizek pritisk... včeraj sem si še privoščila eno marcipanovo ploščico, tako za tazadnjič, da se pripravim psihično na tole (ker jaz nisem navajena živet brez sladkarij, pa še brez športa, pa še brez seksa... mislim, kaj mi bojo še vzeli?user posted image Živim ko ena nuna! Pa sem samo user posted image , zaboga - posledica nenunskih aktivnostiuser posted image ) Lubijev prvi komentar je bil: "A se hecajo? Pa saj so ti že vse vzeli!" Pravi, da se kar boji met še enega, da kaj vse bo pa šele takrat narobeuser posted image - jaz pa pravim, da sem vse možno sranje že v teh user posted image pokurla in bo naslednjič vse super!user posted image bomo videli, kdo ima prav, hehe.

Nisem bila pa ravno fejst presenečena, sem se že prej malo pripravila, da bi se to znalo zgodit, ker sem pri Ronji tudi imela malo visok cuker po zajtrku, čeprav je bil ta nikakav (samo ananasov komopot, ker bi karkoli drugega takoj zbruhala) in sem šla tja z biciklom (moja takratna g. mi ni nič rekla, da naj ne bi nič migala prej), pa tudi se ni nič sekirala zato. je z rdečo obkrožila in rekla, da je to pa kar visoko, ko pa sem jo vprašala, kaj zdaj, če moram kaj pazit ali kaj podobnega, pa je samo nekaj zamahnila z roko. No, takrat sem preventivno sicer sama začela malo omejevat sladkarije, ampak bolj nežno - pač nisem zmaznila cele čokolade naenkrat, ampak samo 1-2 vrstici...

No, uriška, sadje mi je pa pustila, sem jo izrecno vprašala, kako je pa kaj s sadjem, pa je rekla, da to pa lahko jem, ne ravno cele kile grozdja naenkrat, ampak to itak ni problem, ker mi tamala tega ne bi nikoli pustila, heheuser posted image Lahko pa jem tudi banane, sem izrecno vprašala. Tak da ni še čisto najhujšeuser posted image . upam, da se bo tole ukinjanje sladkarij vsaj tudi na tehtnici poznalouser posted image . Mam pa potem čez 1 ali 2 meseca spet ta test za delat...

niia, midva imava pralni in sušilni stroj, ločena, seveda, enega na drugem (sušilec je seveda zgorajuser posted image ), še v navodilih piše, da lahko tako narediš. Sta pa oba gorenjeva in super delata, ni primerjave s tistimi pralno-sušilnimi sranji, ma oče takega, pa je čisto brezveze!

zvezdica, moja mala junakinja je pa tudi skoraj kilo težka 980 g - se mi je g. smejala, ko sem rekla: "no, fino, ena kila potem ni mojauser posted image , ostalih 9 pa" je rekla, da to niti ni kaj dosti, pa da je nekaj še posteljica, pa plodovnica, da lahko računam kilo in poluser posted image . je faca tale moja g. za štoseuser posted image . Lejla je čez obrazek držala rokico - sramežljiva kot je bila sestrica - ko je pa Ronja ven prišla, se je pa ta sramežljivost hitro končalauser posted image , bomo videli, kako bo pri Lejli.
Pri nas delajo teste z glukozo kar v laboratoriju v ZD, kjer imam g., ne vem, kako je v vašem ZD, vprašaj v lab.

petra, moraš met sabo limono - jaz sem si po priporočilu sestre vzela sabo eno limono in švicarja, da sem jo prerezala in kar celo stisnila not (sem prej še laborantko vprašala, če lahko, pa je rekla, da ja) in potem je tisto čisto dobra limonada. Da veš za drugič. Otrok s pa navadi na katerekoli plenice, (saj niti nima izbire) bolj so starši problem, ki se jim ne da pratuser posted image . ampak če so samo polulane res ni nekega dela z njimi - ali pa skoz dol odnašat smeti...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?