|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
14.10.2008 12:37:40   
ronja
Ja, če ti delajo pravi test z glukozo, potem moraš bit seveda tešča - jaz tudi zdaj moram bit tešča (to ne bo težko ob 7h zjutrajuser posted image ).

petra, hehe, ja tudi jaz sem končno dočakala kostanje, jih je zadnjič tast prineseluser posted image . Me je pa želodec pekel po njih - moram probat, če je kaj boljše, če so kuhani, ne pečeni.

sonček, tamala je mela včeraj za 1. kosilo jagenčjo enolončnico, za skupno kosilo pa smo jedli pire krompir in kolerabo v smetanovi omakci pa en hud čokolandni fondi za čez - z 2 vrstama piškotov in par vrstami sadja (črno in belo grozdje, slive, jabolka, hruška, banana, pomaranča,...) Njamsi, priporočam! Mi je zadnjič lubi kupil tak mali setek za čokoladni fondi v Lesnini na Brdu, sem si to že ful dolgo želela, no, pa sem dobilauser posted image . Ni drago (13E), zgleda pa ful nobel in je v bistvu še kar zdravo, ker poješ veliko sadja...

Danes bo dobila mala najprej pesino juho in en dober ržen kruhek, potem pa bom mogoče naredila pico, da malo pocartam lubija. Je zadnje čase ful priden, se skoz trudi, da bi malo bolj pucaluser posted image . Pa ga moram mal razvajat...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
14.10.2008 12:55:00   
VRTNICA84
Dober dan!

Malo se vam javim iz sončnega Maribora. Kako ste kaj?
Jaz sem polno zaposlena in komaj še najdem čas za računalnik.

Hvala za nasvete glede slabokrvnosti. Pridno jem tabletke za slabokrvnost in upam, da bo pol kri ok.

Imam eno vprašanje; Zadnjič mi je ginekologinja napisala recept za vitaminske tablete (vitamin C) in mi jih v lekarni ni hotela dati na recept. Zdaj pa me zanima če se res te tablete ne dobijo na recept , glede na to da mi ga je napisala ginekologinja?

Tudi mene včasih boli v spodnjem delu trebuha. Vendar samo takrat, ko pretiravam z aktivnostmi.

Snikolina tudi midva greva v materinsko šolo 4 novembra v Mb porodnišnico. Kaj ti si se že prijavila oz. koliko prej moreš poklicat za prijavo?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
14.10.2008 13:43:43   
ronja
Zdravnik ti lahko predpiše tudi tablete, ki jih moraš sam do/plačat- so na različnih listah. Tudi nekatere železove so za doplačat. 

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
14.10.2008 14:07:48   
Anonimen
ronja kako pa narediš jagnječjo enolončnico? jaz jo delam s porom, krompirjem, rumenim in rdečim korenjem. pa z improvizacijouser posted image je pa jagnjetina pri nama na top listi od mesa, pretežno se to je. je pa težko najdit kak pameten recept, se mi zdi da en tak predsodek vlada, pa kr vse je po enem kopituuser posted image jst pa tko rada čaram v kuhnjiuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
14.10.2008 14:24:22   
ronja
pa z improvizacijo

največkrat takole, hehe. Koleraba tudi lepo paše not, probaj kdaj. Tamala jo obožuje, peso pa malo manj (je očitno žal po meniuser posted image , jaz je ne maram, lubi jo ma pa rad, sem upala, da bo po njem)...

Poglej v kakšno severno afriško kuhinjo, maroška recimo, tam imajo veliko z jagnjetino. Sicer sem pa jaz ena dva ali 3 recepte za jagenčje enolončnice našla v eni knjigi z recepti za otroško hrano. Ronji je bilo všeč parktično vse od tamuser posted image . No, saj ni izbirčna, hehe, tak da to ne pomeni dosti, da je bilo njej všečuser posted image . če rabiš kak recept, kar povej, niso kaj komplicirani. Je pa res, da je veličina te drobnice v raznih enolončnicah, ker pač ne moreš enega konkretnega kosa odrezat od jagenčka... Ampak saj imaš dosti

Midva se sicer trudiva, da bi jedli čimbolj raznoliko - tudi pri mesu, kar je zadnje čase prav fino, ker ima lubi v službi dva sodelavca, kjer pri enem gojijo jagnjeta, pri sodelavki pa zajčke, ki jim celo hodijo kosit travo nekam na ene neonesnažene travnike gor v planine, tak da so res bio. Tako da zajčka tudi jemo, pa seveda ribe, hehe, to je pa že profesionalna deformacijauser posted image .
je pa fino, če malo kombiniraš, enkrat eno, enkrat drugo, da se ne ponavlja preveč. Pa kaka stvar je recimo zelo dobra, pa je sploh ne poznamo (vsaj jaz v otroštvu nikoli nisem jedla ržene kaše, recimo)...

Edino stročnice morava še malo bolj vključit - lubi ni preveč navdušen nad sojo - sploh ne nad tofujem - lečo in grah pa dostikrat naredim in imamo vsi radi. Samo še kak fižol in soja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
14.10.2008 14:51:48   
Ploha
ulla: jst bi se vključla v pogovor o savni in dojenju, pa žal premalo vem, pa tud savna mi ni všeč, bila sem enkrat pa verjetno ne bom šla več,...tko da s tem ne bom imela problemov.

Glede materinske jo imam 3.12, upam, da nism prepozna, ko pravte, da je že težko sedet,...ma bom že.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 15:08:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2857
14.10.2008 16:35:57   
uršika***
Sonček: a si že šla na masažo???? Kam ? Jaz sem tudi gledala nekaj po spletu in bi si jo rada privoščilauser posted image
Če že nič drugega ne smem, si bi pa vsaj to privoščilauser posted image - pa kopat me tudi neznansko vleče, pa se zadržujem, da ne grem pobrat vse tiste bakterije, ki me obožujejo in se lepijo na mene kot noreuser posted image
Petra: hvala lepa, mislim, da sem se ga za letos že prenajedla- pa prevelikrat mi je že bilo letos slabo zaradi kostanja. Si ga bom še privoščila, ampak v manjših količinahuser posted image .
Ulla: najbrž je potenje in vročina v savni za kar precej stopinj višja, kot pa pri športu, povišani telesni temperaturi, v tropskih krajih, na njivi med delom in podobnim, kot ti navajaš. Bom se jutri pozanimala še pri svojem ginekologu. Ampak najbrž bo rekel, da odsvetuje, ker je pač takšen previden tip in lepo skrbi za svoje pacientke. Saj to ni kreganje- je pač drugačno razmišljanje. Nekatere smo pač bolj previdne kot druge in rajši vprašamo tudi takšna vprašanja, ki se nekaterim zdijo neumna.
Super za malo Ullouser posted image user posted image user posted image user posted image . Važno, da že teka naokoli.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.10.2008 17:00:07   
sonček33
Urška , ne , nisem še bila na masaži, grem v nedeljo. Sva dobila za poročno darilo bon v Wellness Živa Bled. Moj gre v savno, jaz pa na masažo :)

Ej pupe, a ve veste, kje se da kupit tist sej sploh ne vem, kako se jim reče, iz blaag pripomoček, ki ga daš na okensko polico, da ne piha pri oknu, ki slabo tesni????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.10.2008 17:51:00   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: niia
Aja, glede sladkarij sem pa brala, da si otrok že v maternici razvije preferenco do določenih okusov. Zato, če mama je samo sladko in nič drugega ni dobro. Bisstveno je, da mama zaužije čim več raznovrstne hrane, tako bo otrok tudi kasneje bolj odprt za različno hrano. Napaka pa je, da potem še ko starši uvajajo gosto hrano pri 6. mesecih ponudijo samo določeno vrsto (npr. sadje). Je treba čim bolj raznovrstno hrano uvajati, ker še prezgodaj otroci sami zoožajo izbor s svojimi željami.

Tole pa moram mal pokomentirat user posted image user posted image user posted image

Če bi tole bilo vse res kot piše v knjigah, potem moja Eva nebi jedla nobenega sadja, nobene zelenjave, ne mlečnih izdelkov,ne mesa, ne rib, nobenih sladkarij.......Ker jaz vsega tega nisem smela jest oz. sem lahko pa sem potem zbruhala user posted image user posted image user posted image  Moja princesa pa obožuje čisto vse razen paradižnika in rdeče pese.......Je pa res, da se ne baše z drugimi stvarmi-npr. sladkimi sokovi, čokolado, smokiji, monteji.......... v primerjavi z njenim bratrancem ki ne je skoraj nič-pa je njegova mama v nosečnosti jedla zelo raznoliko hrano.

Glede uvajanja goste hrane- so pa knjige in realnost spet nekaj drugega user posted image user posted image user posted image  Sama zase vem, kako sem uvajala pri Evi in bom enako tudi sedaj. Je pa seveda odvisno tudi od otroka-eni sprejmejo vso hrano, drugi pa spet ne..eni sam pasirano-drugi noramlno koščke........Jaz osebno se nisem nikoli držala nobenih strogih navodil- ne iz knjig, ne iz raznih receptov, ne od pediatra.......-sem naredila po svojem občutku in je bilo vse OK. Kako bo pa tokrat bomo pa videli user posted image  Je pa res, da sem uvajal par dni samo eno vrsto goste hrane, pa potem spet novo- tako tudi lažje ugotoviš za kake alergije, če bi se slučajno pojavile. Sem pa začela z zelenjavo......pa nikamor se mi ni mudilo-lepo počasi.......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.10.2008 17:56:40   
Sončni žarek
Sam da se vam malo javim user posted image user posted image user posted image

Ni časa za RR-preberem še, sam za pisanje sem prelena.......pa lepo vreme in sva ful zunaj.....pa pleskarja smo imeli prejšnji teden in generalno čiščenje.........pa zvečer sem itak ful utrujena in sam padem v posteljo. Berem da nekatere imate že vse za dojenčka user posted image user posted image user posted image  Mi še čisto nič-bomo kupovali tam v drugi polovici novembra- mi je pa uspelo Evine stvari prebrat in je vse ful uporabno, ker je v nevtralnih barvah-ne bo potrebno veliko kupovatuser posted image user posted image user posted image

Glukoza-sem jo pila včeraj tudi jaz in 2x vse izbruhala v roku 10min-tako da test zaenkrat odpade in ne vem, če ga bodo ponavljali........

Savna, bazen- vsak po svoje in vsaka zase ve kakšne ima težave-če jih ima......... Jaz sedaj sicer ne hodim, ampka že komaj čakammmmmmmmm....

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.10.2008 19:18:35   
uršika***
Sonček: potem pa uživaj v nedeljo na Bledu!!!!!!Ti tolk privoščim!!!!
Sončni žarek: te pa že res nekaj časa ni bilo na RR. A je to za pit tako zelo nagravžno, ali imaš vedno težave z bruhanjem?user posted image

Jutri popoldan imam kontrolo in držite pestke za mene, da se je posteljica dvignila, pa da ne bom čist preveč zatečenauser posted image  - mi ne kaže nič kaj obetavno - noge so grozne. Sploh ne vem, kaj naj še naredimuser posted image  več kot ležati pa res ne morem. Pa upam na potrdilo, da je naš dojenček brez lulčka- sem se že kar navadila na to, da je pupika. Upam, da ni zdaj kaj zrastlo v teh 14 dneh. Če pa je, pa se bomo nazaj navadli na fantkauser posted image .
Lepo se imejte, se vam javim jutri popoldan in vam poročam kako je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vas mam ladauser posted image user posted image user posted image  pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.10.2008 19:21:06   
Ploha
ojoj, upam da to ne drži glede prehranjevanja mamice,...da otrok poj ne bi jedel nečesa, če mama ne je.

Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.10.2008 20:59:28   
ronja
niia, mam en recept za mandarinino torto, samo so tam kar iz kompota, bi šlo pa tudi s svežimi, če bi naredila fileje, če se ti to da delat - niti ni tako težko, kot izgleda.
Ja, leča je fajn stročnica, ker je ni treba prej namočit kot večino ostalih... Pa hitro je kuhana.

sonček, včasih so meli tiste črve iz blaga v Veletekstilu, jaz sem lubiju naredila enega takega zajca z gigantsko dolgimi nogami za isti namen, samo sva ga že stran dala, ker je bil že čisto svinjski - ga je mel par let na oknu, potem sva ga dala pa kužiki v košaro in ni več dolgo zdržaluser posted image .

sončni žarek, kaj si pa potem sploh jedla? samo kruh pa testenine? no, pri nas sem jedla vse možno, bruhala tudi vse možno in zdaj Ronja je vse možno, tako da pri nas velja;). Jaz sem pri Ronji kar pazila, da ji nisem prezgodaj dajala kakih stvari, s katerimi je dobro počakat, ker mam pač jaz alergije in se lahko nagnjenje podeduje. Saj me nič ne stane, če ne je že takoj glutena, pa jajc, pa ne vem še česa. lepo počasi se daleč pride, zdaj je že nekaj časa čisto vse in je vse ok.
ja, kaj pa boš ti kupovala za dojenčka? saj me v bistvu nič ne rabimo, mamo vse še od svojih princesk... No, midva sva kupila tisti sedež za na voziček, ker je bila ravno taka lepa prilika (30 E je vseeno denaruser posted image ), pa zadnjič, ko smo se dobile, sem kupila par zimskih cotk (zimskega pajacka, en overall in en kompletek) za tamalo, ker nimam nič majhnih številk, sploh pa ne zimskih. Ogledalce za v avto (moja mala kaprica) sva tudi že kupila, ko je bilo na akciji, prsno črpalko si bom pa sposodila... To je pa v bistvu to, ostalo je vse še od Ronje...

glede te pestre prehrane je pa po moje najbolj važno, da potem, ko se otrok rodi oba starša jesta vse, da se navadi, da se vse je in da vidi, da mami in oči tudi jesta - otroci ful posnemajo. Vsaj meni se zdi, da to pomaga...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.10.2008 21:01:04   
Zvezdica
bemti....

sem napisala full...pa mi je vse zbrisaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res sem besna k risuser posted image

Zdaj je že bolje. Sam pozdravim, se mi ne da še enkrat, pa grem počivat...sem danes čist utrujena.

Aja, pa v BC katalogu je v akciji vozek maxi cosi, tega bom jast vzela, pa se kar splača, je dobrih 100€ cenejeuser posted image

Komaj čakam, da ga grem iskatuser posted image

Jutri imam G, poročam popoldne.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.10.2008 21:08:49   
ronja
zvezdica, če maš mozillo, lahko daš back. Če si na IE, pa ni pomoči, razen da presedlaš na mozillouser posted image

Jaz mam pa jutri g. in tisti cuker za delat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.10.2008 22:17:30   
Ploha
zvezdica: a bi ti mogoče vedla, tale katalog abc novičke se mi zdi, piše da do akcijskih cen prideš samo z enim klikom, kaj pa če greš direkt v trgovino a tam pa te cene ne veljajo?? Jaz bom kupla maxi cosi lupinco.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
14.10.2008 23:12:32   
matejchi
Ej pupe, a ve veste, kje se da kupit tist sej sploh ne vem, kako se jim reče, iz blaag pripomoček, ki ga daš na okensko polico, da ne piha pri oknu, ki slabo tesni????
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

http://www.neckermann.si/artikel/3170765/Macke-proti-prepihu
zaenkrat drugega nisem našla...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
15.10.2008 7:29:10   
khurde
Dobro jutro!

Se na hitro oglašam, potem grem nazaj spat ... me glava boli še od včeraj in mi je zoprno, ker to je pri meni redko, razen kadar sem imela kakšnega user posted image . user posted image user posted image user posted image Me je že v ponedeljek nekaj želodec bolel, včeraj pa to. Upam, da bo kmalu boljše, ker moram na faks, imam neka obvezna predavanja, samo če bo tako, no way, sem raje doma, da res kaj ne fašem.

Jaz se moram tudi še za materinsko šolo zmigat.

Par tednov me že zgaga peče in sem ugotovila, da po mlečnih izdelkih, vseh po vrsti, včasih celo po jogurtu - če me ne peče zgaga po njem, me pa v želodcu zvija. Tako da kenslam te stvari z menija, vsaj začasno. Mleko sem dala stran že na začetku nosečnosti, ker me je začel želodec bolet, čeprav prej nisem imela problemov s tem. A vas kaj zgaga peče in ali le po določeni hrani?

Aja, pogovorom o savni se ne morem priključiti, ker se mi sanja ne o teh zadevah, not sem pa tudi bila mogoče trikrat, tako da se ne štejem za ljubiteljico.

Ronja, mene pa zanima, kako narediš juho iz rdeče pese (si že ene dvakrat napisala, da jo je tamala jedla)?

Toliko govorite o BC, da sem se na njihovi strani včlanila v klub. user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
15.10.2008 8:18:43   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Danes vam bom pa jaz skuhala kavico ali čajček. Eno veliko user posted image . Z mlekom pa si same postrežite.user posted image user posted image

Kako smo kaj?

Ronja vem, da so nekatera zdravila na listi in da so za doplačat. Ne gre se za to, da jih ne bi doplačala. Ampak kolko vem je vse kar je na zelenem receptu plača zavarovalnica. Posebej če ti piše gor. Samo za koga pa pol zavarovanje plačujemo. Če moreš vsako stvar doplačat.

Sonček33 to sem videla v Rutarju oz. Diponu, ker sem sama tudi iskala.

Mi pa jutri začnemo spalnico prenavljat. Komaj čakam.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
15.10.2008 9:38:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Ulla: najbrž je potenje in vročina v savni za kar precej stopinj višja, kot pa pri športu, povišani telesni temperaturi, v tropskih krajih, na njivi med delom in podobnim, kot ti navajaš. Bom se jutri pozanimala še pri svojem ginekologu. Ampak najbrž bo rekel, da odsvetuje, ker je pač takšen previden tip in lepo skrbi za svoje pacientke. Saj to ni kreganje- je pač drugačno razmišljanje. Nekatere smo pač bolj previdne kot druge in rajši vprašamo tudi takšna vprašanja, ki se nekaterim zdijo neumna.
Super za malo Ullouser posted image user posted image user posted image user posted image . Važno, da že teka naokoli.

seveda, ampak telesna temperatura se vseeno ne poveča bistveno. če prideš iz savne in si zmeriš temp. je povečana mogoče za stopinjo, dve. da pa bi se z mlekom kaj zgodilo, bi se moral organizem segreti na vsaj 46 stopinj, to pa bi pomenilo smrt, v tem primeru je pa tko vseeno če se mleko skisauser posted image in res je da so joški bolj štrleči del, ampak recimo še bolj štrleči in od telesa odaljeni so prsti in pol po vsaki logihi bi se moralo ono mičkeno mesa in kože, k je na prstih, skuhat v savni na recimo onih 80 stopinjuser posted image

ronja sej, improvizacija je zakonuser posted image koleraba pa pri nas ni ravno priljubljena, tko da ne vem....jst tud jagnjeino jemljem od enga k jih redi, ma za vse mam en tak krog ljudi, kje se da dobit teletino, pa fajno govedino, zajce in piščanceuser posted image v trgovini mesa praktično ne kupujem, razen rib, pa občasno seveda kaj, ker ne gre drugače. načeloma pa vse od zasebnikov, ker pač ne podpiram te masovne reje, pa tko vsaj vem kaj jem. meso iz trgovine mi ful smrdi, bohve s čim vse fotrajo boge živaliuser posted image

za sojo pa men ni, kaj vemuser posted image sploh pa za tofu, mi je kr neki...ne vem zakaj bi človek jedel nekaj, kr nima okusa po ničemeruser posted image si narediš recimo sendvič, daš notri tofu, sir, paradajz. sendvič ma okus po siru in paradajzu, zakaj bi pol dajala notri tofuuser posted image men je res brezveze....pa tud niti ni tko fajn, sploh pri punčkah velja bit previden in ne pretiravat, ker soja vsebuje ogromno fitoestrogenov ( hormonov), kar je super za ženske v meni, za punčke v razvijajoči dobi pa nikakor ne.
leča, grah fižol in čičerka so pa redno na jedilniku, če ne drgač, pa v solatiuser posted image

niia ja, plodovnica bi naj mela različne okuse, odvisno pač kaj mamica je. sem na 3D UZju gledla Ulo, je bla ful smešna, k je požirala plodovnico, pa se pačila zraven in kremžila, se je še zdravnica nasmejala in vprašala če sem kaj kislega jedlauser posted image

evo dete že spi, jst grem pa cunje dat prat pa kopalnco spucatuser posted image
včeri sem vse okoli obrnila, sem si otla kaj za oblečt kupit, pa ne vem....a sem jaz tok čudna, al res ni nč pametniga? pa nisem mela kakšnih ekstravagantnih želj, obične črne hlače, ala trenirka, mal širše, univerzalne da pač lohk vse zravn nosišuser posted image pa kakšno tuniko za čez al pač kej daljšega....no, na koncu sem v H&Mu na otroškem(!!) oddelku našla približno to, kar sem iskalauser posted image za crknt

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
15.10.2008 9:53:09   
Detece
Pozdravček ponovno še iz moje strani.

Zdaj smo pa že kar okrogla a ne? Meni se zdi, da ta nosečnost tako hitro mineva, da joj.
Ulla zasledila sem na enem drugem forumu, da uporabljaš bombažne pleničke. Sem sama že tudi prej vrgla oko na njih. Včeraj nam je pa predavateljica v Šoli za starše le te toplo priporočala. Zdaj sem brala še malo bolj podrobno o njih in so me prepričala. Koliko r sem ugotovila so Racmanke najboljše a ne? Kakšno bi moralo biti razmerje nabavljenih med rumenimi in zelenimi? A je rita veliko večja kot pri Pamperskah? Ker pol je treba cunjice večje kupovat? Kako je na začetku s širokim povijanjem? Hvala ti za odgovore.

Kako imamo lepo vreme te dni, ampak menda gr ek koncuuser posted image . Je pa luštno tako malo na sončeku uživat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
15.10.2008 9:53:46   
snikolina
Dober dan souser posted image , kako smo kaj pa danes?? Jaz sem končno spet odlično spala!
Včeraj sem imela pregled in je s tamalim vse v redu, sestro je lepo zbrcal, ko smo mu poskušale poslušat srčka, user posted image user posted image user posted image . Super je blo. Vprašala sem tudi za to bolečino spredaj desno pod joško in mi je rekla, da ne rabim nič skrbet, da naj obračam položaje, tako da me be bo več motilo, saj mi mali pobalinček veselo pritiska v to smer. Bom pa po 30 tednu imela še en UZ, da vidimo, če se je posteljica kaj dvignila. Sem ful vesela!user posted image

Pa še to-povečan sladkor v urinu imam, pa me je vprašala če sem velik sladkarij jedla, user posted image user posted image
Dva dni prej sem se basala z domačimi kremšnitami, user posted image tako, da moram spet dajat vodo v bližnji prihodnosti.
Sej sem vedla, da bo tako, ampak se nisem mogla upret!

Vrtnica jaz sem se že prijavila na MŠ, in to po mailu (perinat.neo@ukc-mb.si) in sem dobila odgovor v 2 urah.

Zdej pa grem na zajtrk, mi že močno kruli.
PAPA

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
15.10.2008 10:01:24   
Zvezdica
Ronja, glede cen v BC - mislim, da veljajo. Bom pa vprašala, ko bo v BC-
Sicer pa jih lahko pkl na brezplačno tel št. Pa jih kar pobaraj.

Men se mal mudi, ker grem pol k G. Poročam popoldne.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
15.10.2008 10:05:33   
Anonimen
detece jaz imam 9 rumenih racmanov, ostale (20 kom) mam pa štorkljine, točno katere so ne vem, če pa tko od oka pogledam se mi zdijo iste kot rumeni racman. tko da jaz imam samo te, pa mi je čist kul. zraven so itak uni dodatni vložki, samo jaz jih nisem nikoli uporabljala, ker se mi niso zdeli praktični. kaj vem, ko se otrok polula, itak vse čez steče, al je samo plenica, al pa še dva vložka. mokro je pač mokrouser posted image priporočam ti, da si nabaviš še une predloge ( na roli), k so tudi bombažne, pa razgradljive, kot malo debelejši wc papir. tko da drek kar direktno v stranišče vržeš, nimaš tolk pucanja plenic, saj na začetku ko dojenček bolj tekoče kaka, uide kaj na pleničko in je treba sprat, samo vseeno boljše, kot pa če moreš vse dol spiratuser posted image pol k pa otrok bolj kompaktno kaka, se pa te predloge super obnesejo. če je pa samo polulana, jih pa jaz kar zraven plenic operem in jih porabim za brisanje pokakane rite, ravno zato k jih lohk v wc vržem, teh raznih mokrih robčkov namreč ne smeš, ker niso razgradljivi.

kar se tiče širokega povijanjati ne vem točno rečt, ker Ule ni blo treba široko povijat. baje pa da so te plenice zadost, obstaja pa en model, k je prov za to tud namenjen, pa sej to ti bodo tko v porodnišnici povedali, pa še patronažna bo pogledla, če je zadost samo to. pride pa seveda večja rita, pa fajn je ker je bolj kompaktno vse skupaj, saj onega mičkenga otročka v sami pamperski skoraj nimaš za kaj prijetuser posted image tko je pa tudi v križu bolj kompakten, pač meni je bilo super. da bi blo pa večje cotka zaradi tega treba, pa ne vemuser posted image Uli je blo itak vse preveliko, je mela 2970g ob rojstvuuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?