|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
12.10.2008 22:16:51   
oro
mat3ja22 joj joj, tole ni pa nič fajn! Upam, da boste čim prej ustavili vročino.. pa sej mislim, da če imaš svečke, ne more več narast. Upam, držim pesti user posted image user posted image user posted image  !

Jest sm svečke sfehtala od zdravnice in jih imam kar za preventivo vedno s seboj!

Glede tamalih - res so lusni, ko je vsak dan nekaj novega in te lahko kar pošteno nasmejejo! Edin problem je, ko so res pogruntali, da je ful fajn mamico jezit! Vedno skoči, ko CDje potegnem, rožo prevrnem ipd. Pa moja, takoj ko kaksno neumnost nardi me že gleda in se smeje! Lumpa!user posted image

Edin ne vem, kako bom vse zaščitla pred njo - tiste blokade za predale in vratca ne pridejo upoštev, ker lahklo kar obubožam, če jih kupim toliko, kot imamo tega! Tko da bom verjetno kar skakala!user posted image

Fige - jaz jih dajem moji miški že od 7. meseca. Kaki ji bom pa zdej.

Mi smo bili danes v živalskem vrtu in naj vam povem, da nikoli več na sončn o nedeljo! Noro! Kakšna gužva! user posted image  Tamala je pa ful uživala, je lajala na noje, pa cvilila pripricah...

Pozdravček user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
12.10.2008 23:06:31   
Anonimen
Ciao čveke!

Res ste ful natipkale! Nisem vsega prebrala,mi ne znese. user posted image

Vsem bolančkom pošiljam 1000 user posted image in user posted image , da čim prej okrevajo.

Men se pa večeri ful vlečejo. Čez dan še gre, ker sva večinoma zunaj. Lina hodi lepo spat ob 20.30, jst pa sama brez možeka in mi je kar hudo.user posted image Kr mal sovražim te njegove službene obveznosti in tut on je bil danes ful zamorjen ker naju pogreša. Kje je še četrtek!user posted image

Lini sem kupila knjigico "moje prve besede" in zna frajerka večino stvari pokazat, celo aja aja reče, ko vidi punčko, ki spi. Pa am am je začela govort, ko bi jedla. Pa samo še z eno rokico se me drži, ko hodi in ji ne manjka več dosti da bo shodila. Ji pa morm it ta teden obvezno čeveljčke kupit, ker ji je naenkrat zrasla nogica. Pa copatke za po stanovanju, ker bosa noče bit, ker jo je strah da bo padla. Pa ABS nogavičke tudi ne pomagajo (jih imamo 10 parov doma!). Samo v čeveljčkih rada hodi, ker je stabilna in sigurna. Zato bom mogla tut copatke za notri kupit, kakšne superfitke iz Mass-a. A ma katera izkušnje s superfit-kami?
Kej takšnega:

COPATKI

user posted image

SUPERGE/ČEVLJI:

user posted image

Pridne bodite, lep začetek tedna vam želim!

LP
Nana22

< Sporočilo je popravil Nana22 -- 12.10.2008 23:07:57 >

(odgovor članu oro)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
13.10.2008 8:19:37   
Ayo
Jutro!

Nana22 ja ti si pa res dolgo sama…veš kaj, zvečer se priklopi na RR, ti ne bo toliko dolgčas. user posted image
Moj mi je tudi včeraj povedal, da gre (spet) za 5 dni na službeno pot konec oktobra. user posted image  In mi je že ponujal taščo v zamenjavo. user posted image
Mah, sej sem res vesela, da imam tako fajn taščo in tud tasta, mene moti, ker mora z mano živet v stanovanju (ker pride od daleč), če bi bil to samo dnevni obisk in pomoč, bi bilo vse veliko bolj sproščeno. Pa še tako bolj majhno stanovanje imamo…za nakup pa itak da še zmeraj nismo našli nič pametnega s primernimi cenami. user posted image   No, zdej malo računamo, da mogoče cene padejo glede na finančno krizo…

Mat3ja, upam da je Nick boljše! user posted image

Ja, na rože in zemljo je pa tudi Gabriel mahnjen.

Kar se tiče čeveljcev, sem pa opazila, da je malo bolj štorast v primerjavi kadar je v mehkih copatkih. Verjetno ga malo moti trdota…

No, lep ponedeljek vam želim!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.10.2008 8:51:51   
lana38
Mat3ja!user posted image user posted image user posted image  Za Nicka pa user posted image user posted image user posted image , da mu vročina čimprej pade. Mislim, da je tudi on dobil to zoprno 6. bolezen. Za to je značilan ta visoka TT, ki je ni možno kar tako znižati. Svečke so pa vsekakor boljše kot sirup, ker začnejo delovati že po 10 minutah, sirup šele po 30 minutah.
Mi2 pa šibava v Rogaško čez pol ure.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.10.2008 8:58:23   
mižek
dobro jutro,

malce se vam oglašam, vidim da ste pridno klepetale, tudi čez vikenduser posted image .

Vsem bolančkom želiva čimprejšnjo okrevanje in vam pošiljavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.10.2008 8:59:41   
Mat3ja22
noč je minila prez krčev. ponoči sem mu še 2x dala calpol. zjutraj je imel 38. upam da kmalu mine.
se oglasim ko bom mela spet čas.
punce hvala vam, da ste držale pesti za našega Nicka

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Moj mi je tudi včeraj povedal, da gre (spet) za 5 dni na službeno pot konec oktobra.  In mi je že ponujal taščo v zamenjavo.

se me prav nasmejala s to izjavo o tašči in menjavi.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.10.2008 8:59:46   
trdozimc

mat3ja22  user posted image user posted image user posted image   

IZVIRNO SPOROČILO: oro
Edin ne vem, kako bom vse zaščitla pred njo - tiste blokade za predale in vratca ne pridejo upoštev, ker lahklo kar obubožam, če jih kupim toliko, kot imamo tega! Tko da bom verjetno kar skakala!user posted image

Jaz sem dala zaščito samo na eno omarico, v kateri so zdaj vsa čistila in nevarna sredstva - saj načeloma si vedno z user posted image , ampak šele kasneje vidiš, kako kratek čas je potreben (recimo greš lulat), da si namislijo in izvedejo kako lumparijo.

Se mi kar smilite tiste, ki ste brez user posted image  tudi ponoči. Mojega sicer res cele dneve ni, ampak zvečer vedno zagotovo pride user posted image . Zdrži se pa vse. Sploh na krajši rok in če je za to še kak tehten motiv: ala denar.

Uživajte! 

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.10.2008 9:05:39   
želva
dober dan še zaspan,

vsaj tako zgleda pri nas : megla, megla, megla, čakam da posije sonce, potem pa potepanje.

Mat3ja22, upam, da noč ni bila prehuda, vrjemem, da mora tole izgledati strašno. user posted image

Midve sva se včeraj z biciklom okol prevažale, danes  vrjetno isto, ko bo tak lep dan.user posted image

Za kavo, katerikoli dan le v sredo ne morem, grem na golosek nog.

Ayo, si me spomnila, grem pod tuš in nohtke mazat.

Vedno več nas je!

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.10.2008 9:07:32   
loncica
Čav!

U, ste napisale. Ne morem zdajle vse prebrat, zato smao na hitro.

Mateja: user posted image , da vam pade vročina.

Hokejistka: mene kar na seznam. Mi je vseeno kdaj, se prilagajam.

Midva z možem sva šla včeraj kolesarit, mami je pa Timoteja pazila. Bi šli vsi raje v hribe, pa si je moj nekaj koleno poškodoval, zato je padla odločitev za kolo.

Zdajle mali spi, zato šibam mace pospravljat, kar je ostalo od vikenda.

Lp

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.10.2008 9:14:33   
dream3
mat3ja22 user posted image user posted image , Nicku pa user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi, če  ima res 6.bolezen, bo visoka vročina trajala tri dni. Pri nas imamo svečke paracetamol na zalogi za vsak slučaj. Sirup sem starejšima dajala od približno drugega leta naprej, prej pa vedno svečko, ker prej prime. 
Naše male ni več za pustit same niti 2 sek., mi je zadnjič splezala na trip trap stol, tako, da je brez nadzora ali pa vsaj tisti trenutek ko grem na wc raje ali vzamem sabo ali pa pustim v stajici.
lp in uživajte v sončku

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 460
13.10.2008 9:14:56   
oro
Dobro jutro! Joj tale megla... ampak pravijo da bo sonce - vsaj do četrtka!

Tole glede odsotnosti možekov, mi je kar malo v tolažbo, ker vidim, da nisem edina nesrečnica, ki je večkrat sama. Imam tukaj na sprehodih družbo, ko hodijo domov ob 2h, nikamor za čez noč in tut nikol zvečer s prijatli... O ja, take smo zbrale, nimamo kaj!user posted image

Sm pa kr presenečena, ko vidim, da vaši miški že hodijo, govorijo ipd. Moja je kr velik za vašimi opisi... ampak pravijo, da vsak ob svojem času... user posted image

Zanima pa me, kako velike koščke hrane jim dajete? Kdo že poskuša sam jest? Menda je v vrtcu to kar problem...  

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.10.2008 9:20:33   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Mi smo zdaj v obdobju kazanja s prstom in je prav smešna, na čisto vse kaže, včasih sploh ne veš na kaj. glavnem, rokica je skoz iztegnjena in kazalec tudi.

Pa žoga se ful rada, je tok cort, ko gre po žogo in pol se vsede in si z njo podajaš. Lepo zagrabi in vrže nazaj, če z rokicami ne rata čisto, si pa še z nogami pomaga.

he he user posted image mi tud to delamo. In ko prime kaj kar ne sme rečem ajs in me pogleda ter spusti, seveda pol spet prime ko jaz stran pogledamuser posted image

papa grem kostanje nabirat

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.10.2008 9:57:58   
Ayo
Uu, samo na sestank grem in že ste naklofale user posted image

Ja megla je ponavadi dober znak, da bo sonček…go go go! user posted image

Oro, jaz kar precej hrane še meljem, ker imamo samo 2 zobka, sicer ga poizkušam navaditi na grizenje s čeljustmi, ampak velikokrat kar pogoltne večje kose…
Da bi pa sam z žlicko jedel – sem probala, tako da sva skupaj prijela za žlicko in nesla v usto, ampak se začne jezit, ve da gre hitreje, če mu dajem jaz. user posted image  Smo se komaj naučili lepo držati flašo…tako da predno bomo jedli sami, bo še kar nekaj časa preteklo. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 463
13.10.2008 11:00:41   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mi smo zdaj v obdobju kazanja s prstom in je prav smešna, na čisto vse kaže, včasih sploh ne veš na kaj. glavnem, rokica je skoz iztegnjena in kazalec tudi.

Pa žoga se ful rada, je tok cort, ko gre po žogo in pol se vsede in si z njo podajaš. Lepo zagrabi in vrže nazaj, če z rokicami ne rata čisto, si pa še z nogami pomaga.

he he user posted image mi tud to delamo. In ko prime kaj kar ne sme rečem ajs in me pogleda ter spusti, seveda pol spet prime ko jaz stran pogledamuser posted image

papa grem kostanje nabirat

lumpi majhni..user posted image Naša je ful jezna na predal kadar se uščipne, skor da joka,pa še jezi se zravn in krili z rokami, ker ji ni jasno kaj jo je zdaj to ugriznilouser posted image

Lahko je še tako slaba noč za nami, pa ko me tamala zjutraj iz  svoje postlje "straši": vpije BA in se kao skrije in spet BA. Se vse splačauser posted image

Za hrano, mi je še nismo probali navajat, da bi sama z žlico jedla. KAr ji dam tako namizo, da prime z roko to vse pomalica, drugače jo moram še veliko lovit z žlico, ker ima zravn veliko druzga dela.

Pasiramo ne, krompir  in razne zelenjavnje čorbe z vilico mal zmučkam, sadje je kar tako na krhlje narezano, razen jabolka-ta se ji vedno zaletiuser posted image . Večinoma nima problemov z velikimi kosi, me kar preseneti, če ne gre dol pa ven pljune.

Mat3ja22, sam da ste boljše

Vedno več nas je!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.10.2008 11:47:02   
t*e*j*k*a
Mi pasiramo samo jabolko, ker to pa res ne more pojest drugače.
Draugače pa vse kr mal z vilico potlačimo. Koščke skorjice od kruha pa že sam zmelje (ima tok dolgo v ustah, da se čist zmehča). Je res ful priden pri hrani, tko da ni problema.
Da bi jedel sam še ni govora, tko kot pravi želva - še takrat ko mu jaz dajem je ful zapacan, ker vidi vse okoli kar nebi blo treba takrat.
Mat3ja22user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se vročina ne vrne več. TUdi nam ni pomagal sirup, ko mu je T zrasla skoraj na 40.

Čao

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.10.2008 11:48:08   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Nana22

Zato bom mogla tut copatke za notri kupit, kakšne superfitke iz Mass-a. A ma katera izkušnje s superfit-kami?

Jan je imel pri cca 10 m superfitke - čevlje sicer - cele usnjene in so RES SUPER- podplat je tak bolj tanek, mehek in se da upogibat. user posted image

Za hrano, mi je še nismo probali navajat, da bi sama z žlico jedla. KAr ji dam tako namizo, da prime z roko to vse pomalica, drugače jo moram še veliko lovit z žlico, ker ima zravn veliko druzga dela.

Pasiramo ne, krompir  in razne zelenjavnje čorbe z vilico mal zmučkam, sadje je kar tako na krhlje narezano, razen jabolka-ta se ji vedno zaletiuser posted image . Večinoma nima problemov z velikimi kosi, me kar preseneti, če ne gre dol pa ven pljune.

Mi enako. Samo pri jabolki se ji ne zatika. Z žlico pa ni šanse, da bi jedla, ker vse leti okoli, v kašico pa kar roke pomaka in z njimi paca po glavi, hlačah, mizi (prav maže) ....

Je pa veliko od otroka odvisno. Jan je pri 12 m popolnoma samostojno jedel z žličko, ne da bi mu pomagala ali ga še poleg hranila. Iva bo pa očitno malo več časa potrebovala - jo bodo v vrtcu naučili user posted image

Sm pa kr presenečena, ko vidim, da vaši miški že hodijo, govorijo ipd. Moja je kr velik za vašimi opisi... ampak pravijo, da vsak ob svojem času... user posted image

Je ena že enkrat napisala: SKORAJ VSE JE ODVISNO OD MAMINE PREDSTAVITVE user posted image  in ne, naša še tudi ne hodi in ne govori, kadar le uspe ujeti žogo jo pa tako stiska k sebi, da ni šanse, da bi ti jo dala. Knjige ji večinoma ne rata listat in se poleg prav pošteno jezi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.10.2008 13:42:12   
želva
mene pa zanima, če za vaše malčke pripravljate cela kosila?

Npr. pri nsa kuhamo normalno za odrasle, in je tudi ona, če imamo kaj iz pečice in tako da ona ne sme, potem gledamo da se ji naredi zelenjavna juha. Ali za njih kuhate npr. juho, potem še krompir in meso ali zelenjavo. Ali imajo en dan samo juho, drug poire in zelenjavo, tretji rižoto?

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.10.2008 14:12:56   
trdozimc

Za kavo, katerikoli dan le v sredo ne morem, grem na golosek nog.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem se pa dobimo v četrtek, ko bo Želva že porihtana!

Npr. pri nsa kuhamo normalno za odrasle, in je tudi ona, če imamo kaj iz pečice in tako da ona ne sme, potem gledamo da se ji naredi zelenjavna juha. Ali za njih kuhate npr. juho, potem še krompir in meso ali zelenjavo. Ali imajo en dan samo juho, drug poire in zelenjavo, tretji rižoto?

Pri nas se kuha 2x na dan, za vse. Dopoldne - kosilo ob 12. in popoldne - hrana ob 17. Iva dobi od tega vse, kar pač sme (ne dobi še jajca, svinjine, pohanih zadev, še kaj bi se našlo). Če mi kaj ostane in vem, da drugi obrok ne bo preveč po njeni meri, ji kaj od prejšnjega pač prešparam v hladilniku. Če pa vse od tega propade, dobi pač jogurt + sadje user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.10.2008 14:29:24   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc
Pri nas se kuha 2x na dan, za vse. Dopoldne - kosilo ob 12. in popoldne - hrana ob 17. Iva dobi od tega vse, kar pač sme (ne dobi še jajca, svinjine, pohanih zadev, še kaj bi se našlo). Če mi kaj ostane in vem, da drugi obrok ne bo preveč po njeni meri, ji kaj od prejšnjega pač prešparam v hladilniku. Če pa vse od tega propade, dobi pač jogurt + sadje user posted image

Pri nas je enako. V bistvu je ob 17h-18h skupno kosilo prej sva pa sami. Ko bo šla pa v vrtec in jaz v službo, bomo pa tako samo ob 17h-18h jedli skupaj in jo že zdaj navajam. Tiste, ki imate malo starejše otroke, ali jedo zajtrk že doma, pred odhodom v vrtec? Pri nas bomo šli od doma okoli 6.30 in ne vem, če bo imela Zoja že prej zajtrk, saj se bova verjetno okoli 5h dojili user posted image (zdaj se doji okrog pol 6h, pol se pa še ura vmes prestavi).

Mateja: user posted image naj vročina čimprej pade

glede srečanja: tokrat bi se vam pa še jst pridružila, za dan mi je vseeno, mi pa bolj paše dopoldan

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.10.2008 14:30:19   
hokejistka
Dober dan!

Razgovor uspel, ampak na žalost to ni ravno to, kar sem si predstavljala.Sem prosila, če lahko počakajo do četrtka. So me pa danes zjutraj klicali še za en razgovor, ki ga imam v četrtek. Na tega pa zelo zelo ciljam, ker je iz mojega področja- pa čeprav je za določen čas- mislim, da nadomeščanje porodniške.
Hvala vsem, ki ste mi zaželele srečo user posted image

kava zaenkrat prijavljeni:
oro
trdozimc
želva  (sreda ne ustereza)
loncica
hokejistka

Meni je Bizovik ful fajn izbira, ampak kaj ko se megla skadi šele okoli 11-ih. Drugače bi pa meni tudi pasalo kje zunaj.

Jaz ji kuham juhice, kamor zmečem vse potrebno user posted image . Večinoma kuham posebej oz. prilagodim najino kosilo. Julija je kosilo ob 13-ih, midva pa ob 16-ih, ko ima ona skutke, sadje ipd.

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Oro, jaz kar precej hrane še meljem, ker imamo samo 2 zobka, sicer ga poizkušam navaditi na grizenje s čeljustmi, ampak velikokrat kar pogoltne večje kose…
Da bi pa sam z žlicko jedel – sem probala, tako da sva skupaj prijela za žlicko in nesla v usto, ampak se začne jezit, ve da gre hitreje, če mu dajem jaz.  Smo se komaj naučili lepo držati flašo…tako da predno bomo jedli sami, bo še kar nekaj časa preteklo.

Meni je razvojna pediatrinja rekla, da ji pasirat več ne smem- samo z vilico pretlačit. Ker drugače se user posted image navadijo hrano kar goltat, kar ni dobro. Tako ali tako št. zob ne igra vloge-mislim na enkice, dvojke in trojke, ker so ti zobki bolj za odgriznit kot pa za žvečit. Funkcijo žvečenja pa lepo opravljajo tudi dlesni.

Na žlico jo bom navajala, ko bo pokazala zanimanj- sedaj ga še ne kaže.

Zanima pa me, kako velike koščke hrane jim dajete? Kdo že poskuša sam jest? Menda je v vrtcu to kar problem...  

nana22 moraš večkrat na RR prit, če ti je dolgčas .

Mi bomo danes pico jedli. J. je imela pa bučkino juho z ajdovo kašo.

Pri nas se kuha 2x na dan, za vse. Dopoldne - kosilo ob 12. in popoldne - hrana ob 17.

trdozimc kaj kosilo ni hrana user posted image user posted image

Grem počivat....

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.10.2008 14:56:50   
želva
hokejistka, sem te hotla citirat, pa si tok napisala, da se mi še brisat ne dauser posted image
To glede kuhanja, naša tudi je večinoma čorbe, notri zmečemo vse portrebnouser posted image Sem mislila, da jim že kuhate t5aka kosila ko v vtrcu, vedno najprej juha, potem naprej krompir in ... ali zelenjavna juha in potem še kakšni cmoki oz. štruklji in kompot.   Našo bi vrjetno razneslo, če bi ji tok ponudila.

Trdozimc, ti si pa pridna kuharicauser posted image , 2krat na danuser posted image . Meni tašča kuha user posted image ali jaz njen. Sva sam doma in imamo kosila skupaj. večinoma ona kuha, ker ji to dela posebno veselje. Meni je tako tudi prav. Moj je kosilo v službi, tako da popoldne spet nič ne kuham.user posted image Manca ima popoldne na meniju jogurt ali skuto.

trdozimc, kaj iva je 2 kosila in potem zvečer še kašo? Pridna. Če dam naši karkoli jest po 18 uri mi ob19.30 noče nič pojest večerje.Tako, da imamo kosilo ob 12, jogurt ob 15, sadje+ kruh ob 17- 18 in potem konec.

< Sporočilo je popravil želva -- 13.10.2008 15:01:47 >

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 471
13.10.2008 15:04:31   
hokejistka

hokejistka, sem te hotla citirat, pa si tok napisala, da se mi še brisat ne dauser posted image
To glede kuhanja, naša tudi je večinoma čorbe, notri zmečemo vse portrebnouser posted image Sem mislila, da jim že kuhate t5aka kosila ko v vtrcu, vedno najprej juha, potem naprej krompir in ... ali zelenjavna juha in potem še kakšni cmoki oz. štruklji in kompot.   Našo bi vrjetno razneslo, če bi ji tok ponudila.

No, te bom pa jaz citirala user posted image . Tudi jaz sem razmišljala, da bi ji ponudila tip kosila "ala vrtec", ampak je to zanjo zaenkrat preveč. Bo treba še malo počakat. Sedaj poje tri zajemalke juhe in nič več. Edino, če bi ji dala eno zajemalko juhe in potem krompir, prilogo in meso. Ampak, kdo bo pa to kuhal user posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.10.2008 15:56:57   
Mat3ja22
Lp

zaenkrat je TT ok. upam da tako tudi ostane. hvala vsem za user posted image user posted image in user posted image . edino apetita nima. no HB mi vsaj pije dosti.

pri nas Nick je vse, no razen jajc, svinjine,...kadar imamo za kosilo tisto kar on ne sme, mu skuham kako juhico. drugače pa gledam, da kuham take stvari ki so za vse tri ok.
pasiram že dolge ne, samo z vilico mu malo pretlačim.

Ati je šel danes po nakupih za Nicka in mu je prinesel Adidasove teniske, pa trenirkico in malo večje kocke. user posted image user posted image user posted image .
ju3 pa peljeva avto v popravilo, najprej bodo popravili tisto kar je še od toče, potem pa ga morava še 1x pripeljati da bodo zamenjali tisto k sem jaz nardil oz. butnla.

< Sporočilo je popravil Mat3ja22 -- 13.10.2008 15:57:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 473
13.10.2008 18:33:32   
t*e*j*k*a
Glede kuhanja- Jan je večinoma vse kar jemo mi (razen jajc, pohanega, svinjine, ocvrtih stvari,...), če pa slučajno ni kosilo zanj pa mu skuham posebej, juhico, pire+špinačo(to obožuje), pa korenčkovo juhico s pšeničnim zdrobom ma tud ful rad.
Drugače pa če je juhica, je samo juhica, ker se že te naje.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.10.2008 20:01:47   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Tiste, ki imate malo starejše otroke, ali jedo zajtrk že doma, pred odhodom v vrtec? Pri nas bomo šli od doma okoli 6.30 in ne vem, če bo imela Zoja že prej zajtrk, saj se bova verjetno okoli 5h dojili user posted image (zdaj se doji okrog pol 6h, pol se pa še ura vmes prestavi).

V našem vrtcu dobijo malico že okrog 7. potem pa še zajtrk malo pred 9.

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Razgovor uspel, ampak na žalost to ni ravno to, kar sem si predstavljala.Sem prosila, če lahko počakajo do četrtka. So me pa danes zjutraj klicali še za en razgovor, ki ga imam v četrtek. Na tega pa zelo zelo ciljam, ker je iz mojega področja- pa čeprav je za določen čas- mislim, da nadomeščanje porodniške.

user posted image user posted image  Bravo, evo, več želez v ognju, tako se dela!

Pri nas se kuha 2x na dan, za vse. Dopoldne - kosilo ob 12. in popoldne - hrana ob 17.

trdozimc kaj kosilo ni hrana user posted image user posted image

Grem počivat....

user posted image   Nisem vedela kako poimenovati pozno kosilo, ne da bi se ponavljala, časa pa itak nikoli ni, ker mi vedno mala visi na hlačnici! user posted image

trdozimc, kaj iva je 2 kosila in potem zvečer še kašo? Pridna. Če dam naši karkoli jest po 18 uri mi ob19.30 noče nič pojest večerje.Tako, da imamo kosilo ob 12, jogurt ob 15, sadje+ kruh ob 17- 18 in potem konec.

Mam kar srečo, da rada kuham, ja! user posted image  

Iva pa ne poje: juho, meso, krompir, solato in sladico 2x na dan, ampak zeeeeloooo malo vsega. Se mi zdi da ima taakooo mičken želodček proti Janu pri tej starosti. user posted image  No, vseeno mi je boljše da je takšna kot pa buda. user posted image user posted image user posted image  Ja pa GH nazadnje ob 17. potem pa samo še mleko ob 19.30 in mir vsaj do 6.30 zjutraj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

zaenkrat je TT ok. upam da tako tudi ostane.

user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?