hokejistka
|
Dober dan! Razgovor uspel, ampak na žalost to ni ravno to, kar sem si predstavljala.Sem prosila, če lahko počakajo do četrtka. So me pa danes zjutraj klicali še za en razgovor, ki ga imam v četrtek. Na tega pa zelo zelo ciljam, ker je iz mojega področja- pa čeprav je za določen čas- mislim, da nadomeščanje porodniške. Hvala vsem, ki ste mi zaželele srečo kava zaenkrat prijavljeni: oro trdozimc želva (sreda ne ustereza) loncica hokejistka Meni je Bizovik ful fajn izbira, ampak kaj ko se megla skadi šele okoli 11-ih. Drugače bi pa meni tudi pasalo kje zunaj. IZVIRNO SPOROČILO: želva mene pa zanima, če za vaše malčke pripravljate cela kosila? Npr. pri nsa kuhamo normalno za odrasle, in je tudi ona, če imamo kaj iz pečice in tako da ona ne sme, potem gledamo da se ji naredi zelenjavna juha. Ali za njih kuhate npr. juho, potem še krompir in meso ali zelenjavo. Ali imajo en dan samo juho, drug poire in zelenjavo, tretji rižoto? Jaz ji kuham juhice, kamor zmečem vse potrebno . Večinoma kuham posebej oz. prilagodim najino kosilo. Julija je kosilo ob 13-ih, midva pa ob 16-ih, ko ima ona skutke, sadje ipd. IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Oro, jaz kar precej hrane še meljem, ker imamo samo 2 zobka, sicer ga poizkušam navaditi na grizenje s čeljustmi, ampak velikokrat kar pogoltne večje kose… Da bi pa sam z žlicko jedel – sem probala, tako da sva skupaj prijela za žlicko in nesla v usto, ampak se začne jezit, ve da gre hitreje, če mu dajem jaz. Smo se komaj naučili lepo držati flašo…tako da predno bomo jedli sami, bo še kar nekaj časa preteklo. Meni je razvojna pediatrinja rekla, da ji pasirat več ne smem- samo z vilico pretlačit. Ker drugače se navadijo hrano kar goltat, kar ni dobro. Tako ali tako št. zob ne igra vloge-mislim na enkice, dvojke in trojke, ker so ti zobki bolj za odgriznit kot pa za žvečit. Funkcijo žvečenja pa lepo opravljajo tudi dlesni. Na žlico jo bom navajala, ko bo pokazala zanimanj- sedaj ga še ne kaže. IZVIRNO SPOROČILO: oro Zanima pa me, kako velike koščke hrane jim dajete? Kdo že poskuša sam jest? Menda je v vrtcu to kar problem... nana22 moraš večkrat na RR prit, če ti je dolgčas . Mi bomo danes pico jedli. J. je imela pa bučkino juho z ajdovo kašo. IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc Pri nas se kuha 2x na dan, za vse. Dopoldne - kosilo ob 12. in popoldne - hrana ob 17. trdozimc kaj kosilo ni hrana Grem počivat....
|