Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Jaz moram mojega možeka glede otrok res pohvalit. Skopa jih v večini primerov on (recimo v 95%), hranjenje noben problem, spat daje oba že od malega v večini primerov on, popoldne se z njima igra in zganja neumnosti, kadar gre na pijačo s kolegi pa vedno poskrbi, da se dogovori za takšno uro, da gresta tamaladva že spat. Problem je samo v tem, da je bolj malo doma, tako da je tistega časa za igranje zelo malo. Res pa je, da je ravno zaradi tega večerni ritual njegov, ker bi bil drugače res zelo malo z otroci. Ima pa zato druge napake . Bi mislila, da imaš mojega, če ne bi bil tudi moj ob večerih doma (v 90%)! ja moj tudi lika, kuha, pomiva...padena Gabriela edino ga moram se nauciti vse te stvari poceti hkrati me mame imamo to v mezincku, kajne nana22, wow Mi imamo pa klubsko mizico na kolesckih in je zdaj Gabriel pogruntal, da jo lahko potiska, tako da sedaj po dnevnem prostoru krozi naokoli in tako recimo hodi skaana, lepo zrihtaj z Aleksejem...je pa ornk decko pikica* ja kaj a pri vam bodo pa kar naenkrat zdaj vsi zobi? Nam tudi po moje kukajo zgoraj enkice, ker se nenormalno drgne v vsako zadevo. Pa se sitko je zadnje case ponoci. Imamo pa novo igraco - kljucice za perilo Bozicna darila - se se nisem odpravila, bom zacela v novembru. Tudi jaz opravim to predcasno, ker sem alergicna na guzvo po trgovinah. Da ne govorim o bozicnem casu, uf! Ima pa tudi moj RD v tem casu, pa zdaj se Gabriel...se dobro da imamo bozicnico v sluzbi! ljubljancanke, lepo kofetkajte...stajerke in ostale pa pridite v tem casu na RR, da ne bom sama smrk smrk uuu madonca, je Gabriel ravnokar splezal na lezalnik na balkonu...se dobro da sem ga zadnji cas opazila evo, ze rine nazaj, siiibaaammmm...
< Sporočilo je popravil Ayo -- 15.10.2008 18:44:47 >