|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
15.10.2008 9:30:26   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Želva zakaj si tako jezna? To so moški in vsi so isti user posted image . Punce ali katera pozna katerega moškega ki vse dela in še pri otroku kaj pomaga brez da bi prej kaj tarnal in bla,bla,bla...?
Brez njih pa ne gre user posted image

lahko noč

Ja, jaz imam takega moža. Je pa res glede na vse slišano in videno prej izjema - aja, pa deloholik! user posted image

Ti si pa super izbralauser posted image user posted image user posted image , jaz sem mal falila ampak je vseeno ok. More it v službo, se ustane ob 3.30 zjutri, pride domov ob 14.30, se nakosila, gre mal za računalnik al pa se z Janom mal poigra, če ni drugega dela, potem pa ven kaj nardit, pa živali nafujtrat, potem pride okol 19.00 notri, mal za računalnik, Mi pomaga Jana umit in spat spravit in je že koma.
Sej je bogiuser posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte na kavici!!!

Novoletnih daril še ne kupujemo, imava z user posted image vsako leto tradicionalni izlet v LJ po nakup daril, edino lani nisva šla, ker jaz nebi mogla tistga buša dolgo tam okol prenašat, letos bo pa tok lepše ker gre mala biba zraven najuuser posted image user posted image user posted image

Grem čao

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 501
15.10.2008 11:47:54   
Skaana
user posted image

punce, jaz vas več ne dohajam user posted image .

In spet me Aleksej kliče user posted image . Grem po njega, potem bom pa videla, kako bo... No evo, z eno roko. Zaspan tako, da komaj gleda... Pa to ne moreš verjet, že dober mesec se ne dojima ta čas, on bi še pa kar. Sploh ne zna drugače zaspat. Vedno joče user posted image .

No, skratka, mi imamo nov zobek, spodaj desno dvojkica. Predvčerajšnejem sva bila spet pri P, ga je pohvalila, a bomo dali vseeno vlogo za podaljšanje porodniške (se še ne postavlja, ima še gležnje čisto hm nekak mehke, tako da še rabi terapije). Namerili so ga 74cm in 9660g.

Hrane mu že dolgo ne pasiram, kruh si sicer natlači v usta, a ga kar pustim, dokler res ni preveč user posted image . Koščke pa lepo pobira in daje v usta. Flaško zna sam držati, a je bolj kamot, da jo mami user posted image . Je pa spet neki flekast in kaka mi tudi po štirikrat na dan. Sicer normalno blato, a vendarle. Tako da sem spet začela pazit, kaj mu dajem (sumim grozdje in zadnjič mu je ena teta dala proti moji vednosti med user posted image ). Jaz res ne vem, kako bo v vrtcu user posted image . Zdaj malo upam na podaljšanje, čeprav imama bolj malo možnosti. Bi bilo pa res lepo. Aja, pa neki je spet prehlajen in se ne zna izkašljat, potem pa mu hrope notri. Jaz močno upam, da se ne bo nadaljevalo spet s kakšnim bronhiolitisom...

Darila za novo leto? Ja, vsako leto smo že prej kupovali, zdaj pa je še toliko treba za hiško kupit, da sva čisto broke. Malenkosti, verjetno bom kar kaj iz fimo mase nardila za vsakega. Za moške obeske za ključe, za ženske pa ogrlice, uhane... Otrokoma pa tako skoz nekaj kupujem, tako da to pa mora bit.

Možje??? Eh, jaz tudi spadam med večinsko skupino (vsaj tolažim se s tem user posted image ). Bo pa naslednji boljša izbira user posted image .

Lepo mi bodite.

Aleksej se še kar joče, zdaj pa ga grem nosit user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 502
15.10.2008 12:10:57   
pikica*
Ojoj, ste spet naklofale...... ne grem vsega a nazaj brat. malo sem preletela, da sem približno na tekočem.

Kava..mogoče prideva tudi midva z Lovrotom, ampak nič ne obljubim, ker se mi je en obisk napovedal.

darila.....mi še nismo tako dalečuser posted image . Bo pa treba počasi razmišljat, ker bo tega kar precej. Naši decembrčki itak takrat še rd praznujejo, zato smo, kar se tega tiče, vse približno na istem, potem imamo pa mi še eno januarsko dete, tako da se zadeva še malo bolj zakomplicirauser posted image . Pa moj brat ima januarja rd., pa svakova punca itd. Bo kar pestro.

Zobki......še eden je tik na tem, da pokuka na plano (se že vidi bela črta, samo žagica še ni ven prilezla), dva pa sta tudi na poti, ker se že čutita, če z roko potipaš. Temu primerna je tudi tečnobauser posted image .

Izbira moža....no, jaz sem kar solidno izbralauser posted image . V rangu trdozimčeve, kar pomeni, da otroke poštima brez ugovarjanja in prigovarjanja. Do tukaj vse lepo in prav....problem je samo v tem, da je veliko v službi.

hokejistka.....držim pesti za službo.

Mi smo pa danes končno dobili odločbo za vrtec (plačilni razred). Nobenih presenečenj.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 503
15.10.2008 12:51:54   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Novoletnih daril še ne kupujemo, imava z user posted image vsako leto tradicionalni izlet v LJ po nakup daril, edino lani nisva šla, ker jaz nebi mogla tistga buša dolgo tam okol prenašat, letos bo pa tok lepše ker gre mala biba zraven najuuser posted image user posted image user posted image

mi2 sva tud vsako leto imela božične nakupe v Lj. lani nisva šla k je bil mali premali. user posted image user posted image . letos pa ga mahneva z Nickom vred v Graz. komej čakam. šli bomo pa enkrat v nov, al pa začetk decembra.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 504
15.10.2008 12:53:13   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Možje??? Eh, jaz tudi spadam med večinsko skupino (vsaj tolažim se s tem ). Bo pa naslednji boljša izbira .

jest tud.

< Sporočilo je popravil Mat3ja22 -- 15.10.2008 12:54:08 >

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.10.2008 13:17:35   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

Možje??? Eh, jaz tudi spadam med večinsko skupino (vsaj tolažim se s tem ). Bo pa naslednji boljša izbira .

jest tud.

user posted image jest tud

Srm rekla, da bom čist znorela in včeraj sem bila ta prave volje, velik za povedat, a kaj ko je imel 6 pirov v rit, takrat je čist BV. Danes pa nisem več tok vročekrvna, ampak slišal jih bo pa vseeno.

V vednost, moj mi tamale nikoli ne skopa -enkrat na 14 dni, pa še to jo moram jaz potem oblačit, ker on "ne zna".user posted image Da bi jo kdaj nahranil, lahko samo sanja, ker on "ne zna" oz. se mu je ne da lovit z žlico in enostavno reče, da ni lačna in gre stran.user posted image Spat jo je dal mogoče  ene 2krat. Če takole na glas mislem, GROZA!

Trdozimc, pridem na Boškota spomladi enkratuser posted image sama al pa če bom v petek še user posted image ga bom pa kar zjutraj namest kofeta zvrnilauser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.10.2008 13:26:09   
hokejistka
Petkova kavica/pirček (odvisno od razpoloženja) v Koloseju ob 10-ih:

oro
trdozimc
želva 
loncica
hokejistka (mogoče pride še moja kolegica s svojo decembrsko punčko)
vetrnica
pikica* (mogoče)

Kje pa je točno ta lokal? Ja nisem bila v K. že celo večnost user posted image

Kaj je pa z EloM?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.10.2008 13:44:09   
oro
Super za kavico! Komaj čakam! user posted image

Kje pa je točno ta lokal? Ja nisem bila v K. že celo večnost

Kolosej verjetno veš kje je, lokal je pa skozi glavni vhod na desno.

Glede naših možekov - je pa pri nas takole - načeloma če se loti česa, mu kar rata, ampak predesn se loti, jest že vse zrihtam! Tipična ženska napaka!
Spat je ni dal še nobenkrat. Skopal jo je ene 5x. Nahranil ene 5x - kadar sem čist znorela in mu dala krožnik v roke. Sam z njo je bil 3x po 2 uri in zadnjič od jutra do 4h!

Predvsem ima res veliko dela - za kar ga skušam razumet, ampak vsake toliko mi pa uide in čist znorim! user posted image  Pol je pa ene dva dni boljš, potem pa spet stara pesem...

Sm ga pa uspešno naučila eno stvar - sam si lika srajce!!! Drugega pa itak ne likamo! Juhu! Mi je, ko sva se spoznala reku, da to ne zna, pa sm mu odgovorila, da jest tut ne! Ker res nikol prej nisem likala! Pomen sem mu še ene prarktar rekla, da likala pa res ne bom (v smehu tudi ko me je zaročuuser posted image )... in zdej res lika sam!
Sicer jamra zraven, pa vsem pove, kakšno ženo ima, ampak nič za to!user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.10.2008 13:45:08   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: želva

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

jest tud.

user posted image jest tud

Srm rekla, da bom čist znorela in včeraj sem bila ta prave volje, velik za povedat, a kaj ko je imel 6 pirov v rit, takrat je čist BV. Danes pa nisem več tok vročekrvna, ampak slišal jih bo pa vseeno.

V vednost, moj mi tamale nikoli ne skopa -enkrat na 14 dni, pa še to jo moram jaz potem oblačit, ker on "ne zna".user posted image Da bi jo kdaj nahranil, lahko samo sanja, ker on "ne zna" oz. se mu je ne da lovit z žlico in enostavno reče, da ni lačna in gre stran.user posted image Spat jo je dal mogoče  ene 2krat. Če takole na glas mislem, GROZA!

Trdozimc, pridem na Boškota spomladi enkratuser posted image sama al pa če bom v petek še user posted image ga bom pa kar zjutraj namest kofeta zvrnilauser posted image

Punce, bo treba mal zaropotatuser posted image .

Jaz moram mojega možeka glede otrok res pohvalit. Skopa jih v večini primerov on (recimo v 95%), hranjenje noben problem, spat daje oba že od malega v večini primerov on, popoldne se z njima igra in zganja neumnosti, kadar gre na pijačo s kolegi pa vedno poskrbi, da se dogovori za takšno uro, da gresta tamaladva že spat. Problem je samo v tem, da je bolj malo doma, tako da je tistega časa za igranje zelo malo. Res pa je, da  je ravno zaradi tega večerni ritual njegov, ker bi bil drugače res zelo malo z otroci. Ima pa zato druge napakeuser posted image .

hokejistka......tistega lokala v Koloseju ne moreš zgrešit.....v zgornjem nadstropju (kjer so dvorane in blagajne), od glavnega vhoda desno in do konca. Sicer pa ne moreš zgrešit, ker je tam en tak ornk založen igralni kotiček.  

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.10.2008 14:12:28   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Jaz moram mojega možeka glede otrok res pohvalit. Skopa jih v večini primerov on (recimo v 95%), hranjenje noben problem, spat daje oba že od malega v večini primerov on, popoldne se z njima igra in zganja neumnosti, kadar gre na pijačo s kolegi pa vedno poskrbi, da se dogovori za takšno uro, da gresta tamaladva že spat. Problem je samo v tem, da je bolj malo doma, tako da je tistega časa za igranje zelo malo. Res pa je, da  je ravno zaradi tega večerni ritual njegov, ker bi bil drugače res zelo malo z otroci. Ima pa zato druge napakeuser posted image .

user posted image user posted image  Bi mislila, da imaš mojega, če ne bi bil tudi moj ob večerih doma (v 90%)! user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 510
15.10.2008 14:50:48   
vetrnica
In spet me Aleksej kliče user posted image . Grem po njega, potem bom pa videla, kako bo... No evo, z eno roko. Zaspan tako, da komaj gleda... Pa to ne moreš verjet, že dober mesec se ne dojima ta čas, on bi še pa kar. Sploh ne zna drugače zaspat. Vedno joče user posted image .

Tudi Zoja zaspi samo med dojenjem. Sem se že kar sekirala kako bo v varstvu, pol sem se pa pogovarjala z eno mamico. Je rekla, da tud njen nikoli ni zaspal brez dojenja doma, v vrtcu pa so ga prvi dan samo malo božale, drugi dan je pa že sam zaspal. No, doma je hotel še vedno dojenje pred spanjem. Baje je neki v tem, da če čutijo mamico v bližini, pol hočejo dojenje. Pa tud na medovernet-u si lahko prebereš na forumu dojenje je kar nekaj tem o uspavanju z dojenjem. Tako da jaz se zdaj ne sekiram več. Uspavava se vedno med dojenjem, edino v avtu zaspi sama pa mogoče bova še kdaj poskusile, da bi v vozičku zaspala. Zaenkrat pač upam na najboljše, da bo znala sama zaspat, ko mene ne bo zraven. Verjetn pa bom preden bo šla v varstvo, še poskusila, da jo bo oči sam uspaval, sama bom pa takrat kam šla, ker baje ni dosti , če si samo v drugi sobi. 

hokejistka......tistega lokala v Koloseju ne moreš zgrešit.....v zgornjem nadstropju (kjer so dvorane in blagajne), od glavnega vhoda desno in do konca. Sicer pa ne moreš zgrešit, ker je tam en tak ornk založen igralni kotiček.  

No, pol ga bom pa tud jaz verjetno našla, ker že ne vem kok časa nisem bla v koloseju user posted image .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.10.2008 16:45:05   
Anonimen
NA HITRO DA POVEM........

S ponosom sporočam, user posted image da je Lina danes SHODILAAAA!  user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem ji kupila prve čeveljčke, danes pa je že sama šla dobre 3 metre!

Jupi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vetrnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
15.10.2008 17:19:29   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Nana22

NA HITRO DA POVEM........

S ponosom sporočam, user posted image da je Lina danes SHODILAAAA!  user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem ji kupila prve čeveljčke, danes pa je že sama šla dobre 3 metre!

Jupi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
15.10.2008 17:22:47   
Vrtnica79
 user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Lina!!!!!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.10.2008 18:40:11   
vetrnica
Bravo Lina !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 515
15.10.2008 18:42:46   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

user posted image user posted image  Bi mislila, da imaš mojega, če ne bi bil tudi moj ob večerih doma (v 90%)! user posted image user posted image user posted image

ja moj tudi user posted image lika, kuha, pomiva...padena Gabriela user posted image edino ga moram se nauciti vse te stvari poceti hkrati user posted image me mame imamo to v mezincku, kajne user posted image

nana22, wow user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa klubsko mizico na kolesckih in je zdaj Gabriel pogruntal, da jo lahko potiska, tako da sedaj po dnevnem prostoru krozi naokoli in tako recimo hodi user posted image

skaana, lepo zrihtaj z Aleksejem...je pa ornk decko user posted image

pikica* ja kaj a pri vam bodo pa kar naenkrat zdaj vsi zobi? user posted image

Nam tudi po moje kukajo zgoraj enkice, ker se nenormalno drgne v vsako zadevo. Pa se sitko je zadnje case ponoci.

Imamo pa novo igraco - kljucice za perilo user posted image

Bozicna darila - se se nisem odpravila, bom zacela v novembru. Tudi jaz opravim to predcasno, ker sem alergicna na guzvo po trgovinah. Da ne govorim o bozicnem casu, uf! Ima pa tudi moj RD v tem casu, pa zdaj se Gabriel...se dobro da imamo bozicnico v sluzbi! user posted image

ljubljancanke, lepo kofetkajte...stajerke in ostale pa pridite v tem casu na RR, da ne bom sama smrk smrk

uuu madonca, je Gabriel ravnokar splezal na lezalnik na balkonu...se dobro da sem ga zadnji cas opazila user posted image evo, ze rine nazaj, siiibaaammmm...

< Sporočilo je popravil Ayo -- 15.10.2008 18:44:47 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 516
15.10.2008 18:43:09   
želva
Ko smo ravno pri petku in kam točno pridit.
Kako naj pridem v baumaxa z vozičkomuser posted image Iz city parka(znotraj) so samo električne stopnice ali se motim, je tudi dostop za invalideuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 517
15.10.2008 20:19:45   
trdozimc

Ko smo ravno pri petku in kam točno pridit.
Kako naj pridem v baumaxa z vozičkomuser posted image Iz city parka(znotraj) so samo električne stopnice ali se motim, je tudi dostop za invalideuser posted image

Ne, iz Baumaxa je v zgornje nadstropje City Parka tekoči trak - tak kot stopnice, samo da trak, drugače pa mislim, da je tudi dostop od zunaj - no, vsaj bil je user posted image

Bravo Nana za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image  in Gabrielu za pogruntavščino z mizico user posted image  - tako je hodil naš Jan ob stolu in potem je hodil in hodil 5. mesecev, preden se je spustil user posted image  - je res fuuuul previden, ampak no, potem je pa hodil kot se šika, nič opletal, se spotikal, ... user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 518
15.10.2008 20:49:58   
AndrejaLana
user posted image user posted image user posted image  brao Lina!

Naša Lana pa je ugotovila, da je zaboj za igrače na kolesih prav fino pred seboj potiskat in stopicljat za njim...seveda moram ves čas pazit, da ga ne potiska prehitro in pade za njim...

Mislim, da bo kmalu na dan pokukala dvojka spodaj, je že belo in tudi čusti se, da zobek prodira...

Ljubljančanke, uživajte na kofetku.

Zdaj pa grem urejat album..sem dala en kup slik razvit.

Nočko

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 519
15.10.2008 21:16:27   
ElaM
punce, čau.
Nimam nobenega časa,... imam obe doma in je kar pestro.

kava: mene ne bo, ker bom terenska, začelo se je anketiranje in bom v petek delala. Pravzaprav bom začela, no upam, da me ne bo kdo s kakšno metlo podil.user posted image user posted image user posted image  Pa še en razgovor imam ob 12-ih. Pestro.

Nana, čestitke Lini za prve korake.user posted image user posted image user posted image  

Možje: jaz sem očitno izbrala kar ok. Je en tak kaliber, kot od Trdozimčeve, deloholik, ampak, ko pride zvečer domov tamali umije, se igra z njima. Tinkaro daje on spat, Manco jaz. Je priden kar se tega tiče. Ven pa ne hodi, včasih ga kar priganjam, da se kam zmiga, ampak to je 2x na leto, če je.
Tudi v nedeljo mi včasih pusti, da dlje spim, on pa porihta mali.

Punce, sem zbita, grem pod tuš in spat. Danes sem bila na nekem seminarju in me je zdelalo.user posted image

Vrtnica, lahko dodaš 2 zob naši Manci.user posted image

Lepo bodite.

:)

(odgovor članu AndrejaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 520
15.10.2008 21:20:14   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Imamo pa novo igraco - kljucice za perilo user posted image

Ja, to je pri nas tudi aktualno že nekaj časauser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 521
15.10.2008 21:24:47   
Vrtnica79

user posted image

04.11.2007
LINA (1920g-44cm) Nana22 user posted image 7x

28.11.2007
VANA (2860g-45.5cm) Vrtnica79 user posted image 5x

29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana user posted image 7x

30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g-45cm) Soncek.djukelica
  user posted image 2x

01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981 user posted image 6x
FOXINEC Foxina user posted image 2x
AŽBE (3460g-51cm) Copatek user posted image 2x

02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch user posted image 2x
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess user posted image 4x
LEA (3500g-51cm) Puhica26 user posted image 2x

03.12.2007
ELLA (3450g-53cm) Diduska user posted image 4x
GAL (3250g-50cm) Mižek user posted image 5x

04.12.2007
MAJA ( 3640g-55cm) Kajča user posted image 2x

05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari user posted image 6x

LILI (4060g-52cm) Bsasab user posted image 3x

06.12.2007
EVA (4300g-54cm) Andreja2000 user posted image 2x
IVA (3780g-54cm) Trdozimc user posted image 2x

07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva user posted image 4x
ALJA (3420g-50cm) Nian user posted image 8x

08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22 user posted image 4x
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica user posted image 4x
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima user posted image 4x
ZALA (3290g-51cm) Lili8 user posted image 8x
JAN (3170g-52cm) Botrca user posted image 2x

10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Raho user posted image 4x

12.12.2007
TIA (3200g-49cm) Oro user posted image 1x

13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica user posted image 6x

14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM user posted image 2x

LANA (3330g-49cm) AndrejaLana user posted image 6x

17.12.2007
NAJA (3260g-49cm) Tea78 user posted image 2x

18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi* user posted image 6x
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7. user posted image 6x

19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline user posted image 4x
TIM (3940g-51cm) Lana38 user posted image 5x
TEJA (3230g-52cm) Karmy85 user posted image 2x
MIA (3340g-52cm) Baby27
NIK (3660g-47cm) Barby_nik user posted image 7x

20.12.2007
GABRIEL ( 4540g-55cm) Ayo user posted image 2x

23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*  user posted image 1x

25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

26.12.2007
AŽBE (4710g-57cm) Poka1 user posted image 2x

31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a user posted image 4x

NOSEČNIŠKI ČVEK 1

NOSEČNIŠKI ČVEK 2 

DECEMBRČKI 1.DEL

Neposredna povezava do sporočila: 522
15.10.2008 21:28:34   
Vrtnica79
Pa še Želva nekaj zateuser posted image ;

Človek = je + spi + dela + uživa
Osel = je + spi

Torej,
Človek = Osel + dela + uživa

Torej,
Človek - uživa = Osel + dela

Povedano drugače,
Človek, ki ne uživa = Osel, ki dela.

Enačba 2

Moški = je + spi + služi denar
Osel = je + spi

Torej,
Moški = Osel + služi denar

Torej,
Moški - služi denar = Osel

Povedano drugače,
Moški, ki ne služi denarja = Osel

Enačba 3

Ženska = je + spi + zapravlja
Osel = je + spi

Torej,
Ženska = Osel + zapravlja

Torej,
Ženska - zapravlja = Osel

Povedano drugače,
Ženska, ki ne zapravlja = Osel

Sklep:

Iz enačbe 2 in enačbe 3,
Moški, ki ne služi denarja = Ženska, ki ne zapravlja.

Torej, moški služijo denar, da ženske ne postanejo oslice! (Postulat 1)

In, ženske zapravljajo, da moški ne postanejo osli! (Postulat 2)

Kaj dobimo?

Moški + Ženska = Osel + služi denar + Osel + zapravlja

Iz postulata 1 in 2 tako sklepamo:

Moški + Ženska = 2 osla, ki živita srečno skupaj !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 523
15.10.2008 21:54:52   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pa še Želva nekaj zateuser posted image ;

Človek = je + spi + dela + uživa
Osel = je + spi

Torej,
Človek = Osel + dela + uživa

Torej,
Človek - uživa = Osel + dela

Povedano drugače,
Človek, ki ne uživa = Osel, ki dela.

Enačba 2

Moški = je + spi + služi denar
Osel = je + spi

Torej,
Moški = Osel + služi denar

Torej,
Moški - služi denar = Osel

Povedano drugače,
Moški, ki ne služi denarja = Osel

Enačba 3

Ženska = je + spi + zapravlja
Osel = je + spi

Torej,
Ženska = Osel + zapravlja

Torej,
Ženska - zapravlja = Osel

Povedano drugače,
Ženska, ki ne zapravlja = Osel

Sklep:

Iz enačbe 2 in enačbe 3,
Moški, ki ne služi denarja = Ženska, ki ne zapravlja.

Torej, moški služijo denar, da ženske ne postanejo oslice! (Postulat 1)

In, ženske zapravljajo, da moški ne postanejo osli! (Postulat 2)

Kaj dobimo?

Moški + Ženska = Osel + služi denar + Osel + zapravlja

Iz postulata 1 in 2 tako sklepamo:

Moški + Ženska = 2 osla, ki živita srečno skupaj !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se mogla, kar mal skoncentriratuser posted image . Babe, lahko noč, jaz grem izprežt konje in pod tuš, pote pa pod kovtre, SAMA. Še namakam palico za mojgauser posted image

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 524
15.10.2008 21:56:44   
Anonimen
Ojla!

Se opravičujem, ker sem se prej tok grdo vrinila med debato. Sem morala nekomu povedat,da je Linika shodila. Kok jo je bilo lepo vidt!

Kr čvekate, jaz pa ne dohajam brat vsega. Vidim da ste pri shopping-u..... tut jst ne maram tiste gužve in bomo verjetno kar pičli v Celovec.

Sem mislila pridt v LJ v petek na čvek, pa sem bla že včeraj v LJ. Pa še ura je takšna (ob 10h), ko se mi kumej zbudimo. Pa še nisem iz LJ in rabim dobro urco do LJ...... pa še..... možek pride jutri domov, kumej čakam!
Drugič pa res pridem, obljubim. Lepo se imejte, pa poročajte kako je bilo.
Prav rada bi vas spoznala, čeprav sem ful malo tu gor na RR.

Mi smo pa danes končno dobili odločbo za vrtec (plačilni razred). Nobenih presenečenj.

Mi smo pa dobili pošto iz vrtca, da smo 5. v čakalni vrsti. Bli smo 19.

............Tako da sem spet začela pazit, kaj mu dajem (sumim grozdje in zadnjič mu je ena teta dala proti moji vednosti med ).

Joj, Lina je imela predvčerajšnjim takšne hude krče ponoči po grozdju! HB da sem imala še nekaj Babynos kapljic, pa je hitro popustilo in je zaspala,revčka. Smo bile pokonci do 5h zjutraj.

Debata o možih..... vsak ima svoje muhe in tudi me jih imamo. Men tut včasih tok film poči.
Moj tut po cele dneve dela in pride domov okol 18h. Zvečer ponavadi pomije flaške, sprazni pomivalni stroj, pospravi kuhinjo po večerji, pripravi brisače in vse in mi jo pomaga skopat in dostikrat jo zvečer uspava samo (zelo nerad, ker pol zaspi zraven in mu je muka potem vstat in se it umit in oblečt v pižamo ). Čez vikend gre dostikrat z Lino z vozičkom na sprehod, da jaz kej postorim ta čas.
Ma kr dost naredi, itak da bi lahko še kej, ampak naj mu bo.

Grem počasi vodoravno. V mižale. Jutri je nov dan, upam da lep. Lepo bodite!

LP
Nana22

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Število otrok
Janjikaaaa

Koliko otrok si želite?

1 (7%)

2 (34%)

3 (46%)

4 (6%)

5 (6%)

0 (0%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!