želva
|
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka Dober večer! Mi smo preživeli pester konec tedna. V četrtek je morala J. ponovno dati urin, ker je P rekla, da so v vzrocu našli veliko bakterij. je rekla, da sem verjetno narobe vrečko pritrdila . In sva potem v četrtek ponovno oddali- je sestra namontirala in v petek pokličem za rezultat in ima fulllll bakterij v urinu. Sem morala v ZD po recept za antibiotik. Pa mi napiše Primotren, grem do lekarne, čakam kot nora med samimi bolanimi ljudmi (mimogrede, danes me že boli grlo ) in mi farmacevtka pove, da tega sirupa pa že nekaj časa nimajo. v redu- spet nazaj v ZD in tam čakam kot nora, da P pokliče v različne lekarne, če ga res ni za dobiti in potem prizna poraz in napiše drug antibiotik . Tako da je sedaj 1 teden na antibiotiku, potem pa spet kontrola. Aja, vročine nima pa nobene Zadnje časa se samo od zdravnika do zdravnika sprehajam. Najprej sistematika, potem RA, pa vodo dvakrat oddat, naslednji teden fizioetapija in spet P. Jojmene, kaj mi je lušno Najhuje od vsega pa je, da je J. neztnansko prilepljena name. Nikamor ne morem. Še najraje vidi, če jo nonstop držim v naročju, ker drugače je pa dretje, dretje, dretje- še oči je samo pogojno dober. Pa bog obvaruj, da ji kaj prepovem ali vzamem, kriči na ves glas. Jutri gremo pa nahrbtik sprobat v hribe. bomo videli, če bo naši princesi pasal kakšen daljši sprehod na očkovih ramenih želva kar se službe tiče grem tudi jaz po tvojih stopinjah. Imam naslednji teden razgovor. ayo pri nas je tudi sonček kava prihodnji teden v Koloseju javite se, da naredim seznamček. Pa napišite, ali vam bolj ustreza teden ki prihaja ali naslednji teden. Joj, jaz grem čepke za ušesa . Spet se dere. Iamte pa smolo, kaj pa je J.? upam, da ne kaj resnega. Služba, upam da ti bo šlo bolje kot meni. Držim pesti. In uživajte jutri na športnem dnevu, se boš malo spočila, ko jo bo oči nosil.