|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
10.10.2008 20:57:13   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Me je pa danes popoldne tako svinjsko bolela glava, da sem prav lekadol vzela in poklicala mami, da pride malo M. popazit, ker mi je bilo kar slabouser posted image Menda da me je prvič v življenju tako glava bolela, no razen po kakšnih prekrokanih nočehuser posted image . In to se mi zdaj dogaja že kak mesec, da se že zjutraj zbudim s takim glavobolom, kot da bi prejšni dan spila enih 6 boškotov. Moram kaj pri G rečt, da ni slučajno kaj narobe.

ej, zna bit tale glavobol od neprespanih noci. jaz sem ga tudi imela, tako med nosecnostjo (nespecnost) in tudi prvih 6 mesecev, ko mi Gabriel ni dal spati.

ja mi ne gremo nikamor dalec za vikend, jutri malo po trgovinah, potem v nedeljo pa kaksen daljsi sprehod in kolesarjenje. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 426
11.10.2008 19:19:46   
hokejistka
Dober večer!

Mi smo preživeli pester konec tedna. V četrtek je morala J. ponovno dati urin, ker je P rekla, da so v vzrocu našli veliko bakterij. je rekla, da sem verjetno narobe vrečko pritrdila user posted image . In sva potem v četrtek ponovno oddali- je sestra namontirala  in v petek pokličem za rezultat in ima fulllll bakterij v urinu. Sem morala v ZD po recept za antibiotik. Pa mi napiše Primotren, grem do lekarne, čakam kot nora med samimi bolanimi ljudmi (mimogrede, danes me že boli grlo user posted image ) in mi farmacevtka pove, da tega sirupa pa že nekaj časa nimajo. v redu- spet nazaj v ZD in tam čakam kot nora, da P pokliče v različne lekarne, če ga res ni za dobiti in potem prizna poraz in napiše drug antibiotik user posted image . Tako da je sedaj 1 teden na antibiotiku, potem pa spet kontrola. Aja, vročine nima pa nobene user posted image

Zadnje časa se samo od zdravnika do zdravnika sprehajam. Najprej sistematika, potem RA, pa vodo dvakrat oddat, naslednji teden fizioetapija in spet P. Jojmene, kaj mi je lušno user posted image

Najhuje od vsega pa je, da je J. neztnansko prilepljena name. Nikamor ne morem. Še najraje vidi, če jo nonstop držim v naročju, ker drugače je pa dretje, dretje, dretje- še oči je samo pogojno dober. Pa bog obvaruj, da ji kaj prepovem ali vzamem, kriči na ves glas.

Jutri gremo pa nahrbtik sprobat v hribe. bomo videli, če bo naši princesi pasal kakšen daljši sprehod na očkovih ramenih user posted image

želva kar se službe tiče grem tudi jaz po tvojih stopinjah. Imam naslednji teden razgovor.

ayo pri nas je tudi sonček user posted image

kava prihodnji teden v Koloseju javite se, da naredim seznamček. Pa napišite, ali vam bolj ustreza teden ki prihaja ali naslednji teden.

Joj, jaz grem čepke za ušesa user posted image . Spet se dere.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 427
11.10.2008 19:51:51   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Dober večer!

Mi smo preživeli pester konec tedna. V četrtek je morala J. ponovno dati urin, ker je P rekla, da so v vzrocu našli veliko bakterij. je rekla, da sem verjetno narobe vrečko pritrdila user posted image . In sva potem v četrtek ponovno oddali- je sestra namontirala  in v petek pokličem za rezultat in ima fulllll bakterij v urinu. Sem morala v ZD po recept za antibiotik. Pa mi napiše Primotren, grem do lekarne, čakam kot nora med samimi bolanimi ljudmi (mimogrede, danes me že boli grlo user posted image ) in mi farmacevtka pove, da tega sirupa pa že nekaj časa nimajo. v redu- spet nazaj v ZD in tam čakam kot nora, da P pokliče v različne lekarne, če ga res ni za dobiti in potem prizna poraz in napiše drug antibiotik user posted image . Tako da je sedaj 1 teden na antibiotiku, potem pa spet kontrola. Aja, vročine nima pa nobene user posted image

Zadnje časa se samo od zdravnika do zdravnika sprehajam. Najprej sistematika, potem RA, pa vodo dvakrat oddat, naslednji teden fizioetapija in spet P. Jojmene, kaj mi je lušno user posted image

Najhuje od vsega pa je, da je J. neztnansko prilepljena name. Nikamor ne morem. Še najraje vidi, če jo nonstop držim v naročju, ker drugače je pa dretje, dretje, dretje- še oči je samo pogojno dober. Pa bog obvaruj, da ji kaj prepovem ali vzamem, kriči na ves glas.

Jutri gremo pa nahrbtik sprobat v hribe. bomo videli, če bo naši princesi pasal kakšen daljši sprehod na očkovih ramenih user posted image

želva kar se službe tiče grem tudi jaz po tvojih stopinjah. Imam naslednji teden razgovor.

ayo pri nas je tudi sonček user posted image

kava prihodnji teden v Koloseju javite se, da naredim seznamček. Pa napišite, ali vam bolj ustreza teden ki prihaja ali naslednji teden.

Joj, jaz grem čepke za ušesa user posted image . Spet se dere.

user posted image user posted image

Iamte pa smolo, kaj pa je J.? upam, da ne kaj resnega.

Služba, upam da ti bo šlo bolje kot meni. Držim pesti.

In uživajte jutri na športnem dnevu, se boš malo spočila, ko jo bo oči nosil.

Vedno več nas je!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 428
11.10.2008 20:05:04   
botrca
Oj tudi od mene.

Hokejistka imaš pa res pestro. Moj Jan tudi pije PRIMOTREN od 4 mesca ko je bil pregledan za ledvičke. Je imel bakterije v urinu ampak on ima od rojstva prirojeno napako na sečilih-refluks 3-4 stopnje.

Lepo porihtaj svojo pikico jaz pa ji pošiljam user posted image  za čim hitrejše okrevanje.

Zdaj pa grem gledat Zmageca. papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 429
11.10.2008 20:37:44   
t*e*j*k*a
Hoj!!

Mi smo pa danes meli kostanjev piknikuser posted image

Hokejistka upam da bo J čimprej bolje. pa držim pesti tudi zate na razgovoru.

loncica user posted image user posted image user posted image za spanje. ja mi tud spimo samo dvakrat na dan po 3/4 ure ali pa manj (so redke izjeme ko dlje), ampak ponoči nam nekako ne znese prespat cele noči do jutra. Ah bo že.

Lepo nedeljo čao

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 430
11.10.2008 21:02:12   
oro
Punce živjo,

Tudi jaz pošiljam user posted image  user posted image  user posted image  za vaše male bolne pikce...Hudo je, k si čist nemočen in gledaš pikca kako slabo se počuti. Pa da ne govorim kakko te res izčrpa, ko takole na tebi visi pol! 

Upam da uživate tale lep vikend - sama sem šla pa na seminar v službo (šolo:-) in mi je ful pasal. Pa mi je še moj reku - halo prostovoljno hodiš tja, pa to danes, k je tako lepo vreme... Ampak mi ni žal - sm mal odklopla tole vsakodnevno rutino, pa seminar je bil res odličen! user posted image  - glasba v prvem triletju - smo plesale, pele,
igrale... predvsem pa veliko novega na zalogo dobile za tamale!

Pa še za tamalo je blo fajn - je bla cel dan z očijem - da se mal navaja, da mene ni zraven. Oči pa pravi, da je čist fertik! Bo vsaj vidu, kako izgleda moj delavnik dan za dnem!user posted image

Želva, a že veš glede službe, ko si rekla Hokejistki, da upaš, da ji bo  šlo bolje kot tebi? Res je zelo zoprno takole po porodniški... jaz sem zadnji trenutek (izsilila) nedoločen čas. Obema (vsem) velik sreče! user posted image  user posted image  user posted image  

Glede kave pa - bi vas z veseljem spoznala in bi se vam pridružila na kavici, mi je pa vseeno kdaj.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 431
11.10.2008 22:09:48   
Ayo
Cer!

hokejistka, najprej vama z Julijo en kos user posted image in user posted image
Meni je tudi najbolj hudo videt svojega otrocka, kadar ni zdrav. Po moje me mamice trpimo bolj kot oni sami. user posted image

Glede dnevnega spanja oz. pocitka - Gabriel obicajno oddrema zjutraj 1 urco, potem pa se popoldne ene 2, ampak to samo ce je doma, ce sva zunja, v vozicku vec kot 1 uro ne spi. Takrat se potem zvecer takoj pozna, ker si zacne ze ob 7 mencati ucke. No, obicajno gremo spat med 8 in 8.30.

K nam se je vrnilo poletje. Smo imeli spet 25°, pa tudi napovedi so celo dvig temperatur. user posted image Tako da se bomo sli jutri popoldne kar malo soncit na jezero user posted image
Jaz sem pa danes popoldne ze odkolesarila mojih 30km...tko da se mal pohvalim. user posted image

Danes je pa Gabriel prvic poizkusil kaki user posted image
Smo kupili tudi fige, pa ne vem ce to ze lahko, ste jih ve ze dale?

Nic, grem sedaj se malo strikat, sem zacela delat sal za Gabriela, potem pa spat.

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.10.2008 23:05:17   
hokejistka
Hvala želva, oro, botrca, tejka in ayo  za vse user posted image , ki ste jih poslale user posted image .

tejkaa pri vas pa bolj malo spite. Da bi vsaj čimprej čez noč v enem kosu spali (to si tudi pri nas doma želimo user posted image )

botrca kaj se ta refluks potem sam poštima, al kako?

ayo itak, da sem vam fouš za poletne temperature in bližino vode.

Jaz sem si pa zdajlje lase pobarvala, da bom lepa na razgovoru. Sem pa malo preveč rdeča ven prišla- ampak je kar v redu.

Sem prej pozabila povedat, da se mi močno dozdeva, da Juliji spodnja enkica ven kuka. Koooooončnoooooo.user posted image Zdaj je pa čas, da grem tudi jaz v mižule. Pa še fuzbala je konec- vrtnica79 si navijala?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.10.2008 23:12:46   
botrca
Hokejistka glede refluksa: pri enih se sam poštima če je nizka stopnja. Ker pa ima moj Jan 3-4 stopnjo, je takrat na pregledu zdr. rekla, da je zelo mala možnost da se samo od sebe pozdravi. Imel bo ponovno pregled pri enem letu in bojo videli ali je kakšna sprememba ali pa bo potreben operativni poseg.

Grem spat, ker že komaj gledam.

nočko user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 434
12.10.2008 9:14:44   
Ayo
Juuuuutroooo!!

Jezna sem kot 100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je sel na kolesarsko tekmo in mu je ura zvonila ze ob 6.30. Itak pa da je ni slisal in sem ga jaz rukala, da naj ze ugasne to ropotalo. user posted image
Seveda se je zbudil tudi Gabriel, potem je moj ropotal po stanovanju in tako sem v nedeljo pokonci ze od 6.30!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, ravno sedaj je mali zaspal nazaj...jaz bom verjetno sla pospravljat stanovanje od vse jeze! grrrrrrrrrr!

hokejistka, sem te vceraj pozabila vprasat, ce je P povedal zakaj pa pride do bakterij v urinu?

loncica, hvala za slikici, super lepe so!! user posted image

Lepo nedeljo vam zelim, upam da jo zancenjate bolje od moje! user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 435
12.10.2008 9:43:21   
hokejistka
Dobro jutro!

hokejistka, sem te vceraj pozabila vprasat, ce je P povedal zakaj pa pride do bakterij v urinu?

ayo Ko sva prvič oddali urin in je bil slab, je rekla, da je vrjetno prišlo do okuženosti vzorca. Beri: nisem je dovolj umila, predolgo je imela vrečko gor ipd.

Zato sem šla čez en teden v ZD in mi je sestra namontirala. En dan prej zvečer je nisem namazala s kremo, prav tako ne zjutraj. Umila sem jo z milom, pa z vodo. V ZD pa jo je še sestra umila s fiziološko in ona vrečko gor zmontirala. Takoj ko se je polulala (15 min) sem nesla vrečko v laboratorij. Pa je bil urin vseeno zelo slab.

Zanimivo je to, da ni imela drugih znakov- vročina, temnejši urin. Če pa sedaj pomislim, se mi zdi, da so pleničke zjutraj malio smrdele.
Sem pa vesela, da so to odkrili- eni P sploh ne dajejo pregledovat urina.

Pa veliko sreče tvojemu user posted image na tekmi! Pa ne se sekirat zaradi zgodnjega vstajanja user posted image .
Fig ji jaz še nisem dala. Pa ne vem zakaj- dobro da si me spomnila. Kakija prav tako ne- meni je namreč ogaben- ampak bomo tudi to poskusili. Meni se ne zdi nič narobe s tema dvema sadežoma.

botrca kako so pa ugotovili ta refluks na ledvičkah. Upam, da se vam poštima, da ne bo treba na operacijo.user posted image

oro se strinjam, da včasih prav paše malo se odklopit od doma, moža, otroka.

Zdajle pa moj možek Julijo nahrani, potem gremo pa v hribuser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 436
12.10.2008 10:05:33   
Ayo

Fig ji jaz še nisem dala. Pa ne vem zakaj- dobro da si me spomnila. Kakija prav tako ne- meni je namreč ogaben- ampak bomo tudi to poskusili. Meni se ne zdi nič narobe s tema dvema sadežoma.

uuu meni je pa kaki njami njami!! Tudi fige.
Za kaki vem, da se lahko da user posted image ze na zacetku uvajanja GH. Gabriel se je vceraj tako oblizoval...je sladek sadez, tako da mislim da ga morajo user posted image imeti kar radi.
No, danes mu bom dala pa fige. user posted image

hokejistka, lep izlet vam zelim. Ti pa pazi na frizuro user posted image user posted image user posted image

joj, meni se pa tako user posted image !! user posted image

Grem se malo pospravljat.

Neposredna povezava do sporočila: 437
12.10.2008 13:02:03   
trdozimc
Samo, da vas hitro pozdravim!

user posted image user posted image user posted image  Vsem bolančkom, da se čimprej pocajtate in Želvi, da bi te čim manj glava bolela.

user posted image  Hokejistka, držim pesti za razgovor!

Fige in kaki so super za malčke! user posted image

Bakterije so v urinu zaradi vnetja mehurja - največkrat. Lahko tudi vnetje sečnice, sečevodov ali ledvic - redkeje.

Lep dan! user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 438
12.10.2008 14:36:29   
želva
Čau!

Ayo, danes je tudi tukaj poletjeuser posted image Kar ne morem vrjet temle temperaturam in sončku.

Sem se danes naspala in buča ne boli več.

Mi smo zdaj v obdobju kazanja s prstom in je prav smešna, na čisto vse kaže, včasih sploh ne veš na kaj. glavnem, rokica je skoz iztegnjena in kazalec tudi.

Pa žoga se ful rada, je tok cort, ko gre po žogo in pol se vsede in si z njo podajaš. Lepo zagrabi in vrže nazaj, če z rokicami ne rata čisto, si pa še z nogami pomaga.

Zelo rada prebira knjige in se zravn skoz pogovarja, brunda... Imam kar ene 15 min mir če ji dam 2 knjige. Zgleda, da ne bo nič po meni, zase pravim da ne znam brat.

Babi jo je navadila eno finto: "Kako dela rita ali kako Manca prdi" in tamala začne zravn prdat z usti. In valda se ji vsi režimo in se ji zdi ful dobr. Taako, da zdaj že ko sama prden, začne še kar z usti zravn prdetuser posted image

Evo, mi je bilo mal dolgčas in skrbim da ne bo vamuser posted image , boste mogle mal čitat

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 439
12.10.2008 17:30:56   
Ayo
No, mi smo po tem ko se je moj vrnil s tekme, preziveli celo popoldne zunja user posted image user posted image

user posted image zelva za Manco in da buca ne boli vec.

Pa da se jaz malo pohvalim nasega Gabriela:

v svoji sobici ima lucko z rozicami in ko mu recem "kje so rozice?", pogledta tja in stegne rokice. user posted image
potem imamo v kuhinji en portret macke in ko ga vprasam "kje je muca?", spet pogleda tja + rokice. user posted image
pa ko mu recem naj da ven dudico ali naj jo da meni, uboga user posted image
prejle je pod mizo nasel ostanke krekerjev (ja, se nam je mudilo ven in nisem pospravila user posted image ) in seveda vse kar najde na tleh, gre v usta, no in sem ga vidla in rekla, da naj da ven kar je dal not, in je tud ubogal. user posted image

Kar se tice knjigic, ima eno tako zvocno o vlaku z gumbom, ko pritisnes na gumb, se slisi cuha-puha, in to ma ful rad pritiskat.

ok, grem sedaj pripravit, bomo pekli kostanj! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 440
12.10.2008 18:28:01   
lana38
Končno sem ujela malo časa in fraj računalnik. Ponavadi je Blaž gor, ko imam jaz čas. zdaj ko so tile lepi dnevi sem skoraj ves čas zunaj na sončku s Timom. ko sem notri, pa kuham ali kaj drugega pospralvjam. saj veste, da se skoz nekaj najde. Večinoma pa je tako v stanovanju, kot da bi bomba vsekala. 
Vsem bolančkom tudi jaz pošiljam user posted image user posted image user posted image .
Tim je še vedno prehlajen, samo je boljši, tako da upam, da bo kmalu OK.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 441
12.10.2008 18:40:46   
želva
Lana za vas pa res tisoč user posted image user posted image , ker tole se pa res vleče. in vem kako je če cel dan nekaj pospravljaš in kar naprej je bomba. nobene logioke.

Sem še nekaj pozavbila, macna  veselo pošilja lupčke, čez vikend  je pogruntala kako se pije iz slamice in ravnokar mi je splezala na zakonsko posteljo in pol še dol z nje.Se ji zadnji teden dogajajo same nove stvari. Iz lončka tud že kar sama pije, je nismo nič učili. Lepo nagne, nekaj časa lepo, pol začne pa mehurčke delat in seveda z lončkom okol mahat.user posted image

Ayo, naša tudi tudo lepo da dudo., ko ji rečes, uboga pa ne, ko je treba predal zaprt ali rožo pri miru pustit.Imamo vse rože že oguljene.user posted image
Imaš pridnega otroka, da te tako uboga in daje dobre stvari ven iz ust, naša še  smetke ne bi dalauser posted image .

Se mi ravno reži, sedi pri pasji skledi z vodo in kao ne pomaka roke not. Jaz jo pa z računalnika dresiram NEuser posted image , in se mi nagajivo smeji in sam prstek not namaka

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 442
12.10.2008 21:04:51   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Se mi ravno reži, sedi pri pasji skledi z vodo in kao ne pomaka roke not. Jaz jo pa z računalnika dresiram NEuser posted image , in se mi nagajivo smeji in sam prstek not namaka

user posted image

Gabriel je nasel 2 novi igraci: cd-ji; tako da jih bo treba pretavit visje in v kuhinji omaro, kjer imamo kosek s tabletami za pomivalca in to je mu je zdej ful in se igrat in seveda po ustih vlacit. Tko da mi tud skos tulmo NE NE. Bo treba it kupit une zadeve za blokirat vratca...

jz strikam...jutri pa ze v sluzbo user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 443
12.10.2008 21:15:07   
hokejistka
ayo še pet objav pa boš na 1000. user posted image A pade kakšna nova zvezdica? Kdaj bo pa šal končan?
želva prigode tvoje Mance me pa vedno nasmejejo. bravo user posted image Tale s pasjo vodo je pa res svetovna.

trdozimc a se boš prijavila a kavico? Kaj pa želva Dajmo punce!!!!

No, izlet je uspel. Julija je nazaj grede celo zaspala v nahrbtniku. Potem je padlo pa kosilo pri moji mami, po kosilu pa še počitek. Nedelja kot v sanjah. No, še lepše bi bilo, če bi mi palčki stanovanje pospravili.

Zdaj se pa psihično pripravljam na jutrišnji razgovor. Na žalost pa nimam nič pametnega za oblečt user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 444
12.10.2008 21:41:20   
andreja2000
Dober večer!

Se spet oglašam po nekaj dneh premora.
Mi smo z zdravjem veliko boljši,praktično zdravi,le AB je še treba pojesti do konca.
Eva nam ponoči še vedno lepo spi,sicer se zbudi še 2-3 krat,ji dam dudo ali čaj in punca spi dalje.No,na te noči smo res čakali dolgo,a prišle so in upam,da bo tako še naprej.
Čez dan pa naša punca še vedno nič kaj ne spi,tam nekje do 15 minut.Nekako smo se temu pač privadili,kaj druga nam itak ne preostane.

Imejte se lepo in lahko noč!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 445
12.10.2008 21:45:07   
trdozimc

trdozimc a se boš prijavila a kavico? Kaj pa želva Dajmo punce!!!!

Meni paše kadarkoli od srede do petka dopoldne v Kolosejuuser posted image  (mi je všeč tudi Bizovik, sploh če bo tako toplo, kot je bilo danes).

Nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 446
12.10.2008 21:54:31   
Mat3ja22
danes sva zbijala temperaturo. Kar naenkrat mali začene jokat, joka ,joka...ga primem potipam čelo...vročina 39.3.
dam mu čaj, calpol in zaspi. čez eno uro meri spet. vročina še vedno 39,3 zato se odpeljemo k dežurnemu. tam ne dobiva nobenih zdravil. pove za obhladke, borovničev čaj proti driski in to je to. prideva domov. mali zaspi na rokah, nakar se začne krčit in trest...meni se življenje odvrti pred očmi. zmerim TT 40,1 . hitro pokličem mamo (HB je tu na obisku). začneva z zbijanjem TT s kopeljo. ko končava zmerim če enkrat 40.3.
:shock:  :shock:  pokličem dežurno pove mi da lhko pridem po svečke. HB jih je imela sestrična doma 1 min do nje, 15 min do ptuja.

sedaj je TT zbita, čakam kaj bo prinesla noč.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 447
12.10.2008 22:02:35   
Ayo

Sem si ravnokar nalakirala nohkte, pa da se mi lepo se posusijo, predno gremo spat:

ayo še pet objav pa boš na 1000. user posted image A pade kakšna nova zvezdica? Kdaj bo pa šal končan?

ja s salom se mi niti ne mudi, ce bo vremo tako lepo user posted image

ja, jutri pa zna padt 1000-ka in nova user posted image user posted image

hokejistka, good luck za jutrisnji razgovor! user posted image

lahko noc!

Neposredna povezava do sporočila: 448
12.10.2008 22:04:41   
hokejistka
Meni paše kadarkoli od srede do petka dopoldne v Koloseju (mi je všeč tudi Bizovik, sploh če bo tako toplo, kot je bilo danes).

Meni tudi user posted image . Počakajmo na napoved user posted image

mat3ja22 grozno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo mali čimprej boljši user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 449
12.10.2008 22:08:40   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

danes sva zbijala temperaturo. Kar naenkrat mali začene jokat, joka ,joka...ga primem potipam čelo...vročina 39.3.
dam mu čaj, calpol in zaspi. čez eno uro meri spet. vročina še vedno 39,3 zato se odpeljemo k dežurnemu. tam ne dobiva nobenih zdravil. pove za obhladke, borovničev čaj proti driski in to je to. prideva domov. mali zaspi na rokah, nakar se začne krčit in trest...meni se življenje odvrti pred očmi. zmerim TT 40,1 . hitro pokličem mamo (HB je tu na obisku). začneva z zbijanjem TT s kopeljo. ko končava zmerim če enkrat 40.3.
:shock:  :shock:  pokličem dežurno pove mi da lhko pridem po svečke. HB jih je imela sestrična doma 1 min do nje, 15 min do ptuja.

sedaj je TT zbita, čakam kaj bo prinesla noč.

ojoj Mat3ja22, pikepoke in pujski za tvojga Nicka, tebi pa en user posted image
Zelim vam mirno noc in da se jutri zbudite v nov, lepsi dan!

BTW, zakaj ti pa dezurni ni ze takoj dal svecke?? user posted image user posted image
Mi imamo paracetamol svecke kar lepo doma (se dobijo brez recepta)...

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?