Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina o kaksnih pesmicaj je pa tu govor,ker jaz bi tudi!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pri nas z GH danes spet ne bo nic,je moz klical,pa pravi da se ob pon.ne sme s pricetkom novega,sploh pa ne prvic GH.Saj drugace v to ne verjamem,samo vseen...bomo zacel s petkom,naj bi bil to najboljsi dan. ha???? ..zakaj?..jst sem včeraj probala,pa bom pol še korenčka mu enkrat vrjetn dala...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:38:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pri nas z GH danes spet ne bo nic,je moz klical,pa pravi da se ob pon.ne sme s pricetkom novega,sploh pa ne prvic GH.Saj drugace v to ne verjamem,samo vseen...bomo zacel s petkom,naj bi bil to najboljsi dan. ha???? ..zakaj?..jst sem včeraj probala,pa bom pol še korenčka mu enkrat vrjetn dala... Zakaj?Vrazevernost,ima polno takih na zalogi,in nekaterih se celo drzim ,mi je ze kar v kri stopilo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:40:52
|
|
|
|
Tina 28
|
kleopatra... Gre za besedila otroških pesmic...takih, ki smo jih še mi pele in jih gotovo znasš, le kakšne luknje maš mogoče...in si boš z besedili pomagala. Pošlji mi mail, da ti odgovorim s priponko zicnicar@gmail.com
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pri nas z GH danes spet ne bo nic,je moz klical,pa pravi da se ob pon.ne sme s pricetkom novega,sploh pa ne prvic GH.Saj drugace v to ne verjamem,samo vseen...bomo zacel s petkom,naj bi bil to najboljsi dan. ha???? ..zakaj?..jst sem včeraj probala,pa bom pol še korenčka mu enkrat vrjetn dala... Zakaj?Vrazevernost,ima polno takih na zalogi,in nekaterih se celo drzim ,mi je ze kar v kri stopilo. aha vraževernoat pa taka ..no če je pa že v krvi pol pa ni več pomoči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 kleopatra... Gre za besedila otroških pesmic...takih, ki smo jih še mi pele in jih gotovo znasš, le kakšne luknje maš mogoče...in si boš z besedili pomagala. Pošlji mi mail, da ti odgovorim s priponko zicnicar@gmail.com Poslano.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 13:05:36
|
|
|
|
*Mojca*
|
kaj pa če bi se glede na lepo vreme dobile raje v mostecu al tivoliju, al na PST? Nekje zunaj skratka? Ker meni ni za bit noter v takem sončku...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 15:06:06
|
|
|
|
mtinca1
|
tina28 - hvala za pesmice!!! in še informacija - če katera kupuje to-to krpice za enkratno uporabo so v tušu v akciji 1,25€. sem zdajle še pogledala na račun pa so mi jih zaračunali 1,69 za komad - - če bom šla popoldan še enkrat na sprehod grem preverit, je bilo označeno kot AKCIJA 1,25€!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 15:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
A patronažke so že prišle predavat o gosti hrani?? Naše še ni bilo na spregled...pa sej ne, da si jo želim videt pri nas pride okoli 6 meseca
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 15:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša patronažna pride ta teden. Ona kar misli, da bom malo kar že na žlico, mleka mam pa za 2 futrat. Ni šans, dokler bo mamino mleko, ne bo nobenih frutkov in podobnih zadev. No, po 6 mesecu bo. Mi imamo pa 4 mesece. Tini mini rojstni dan.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 16:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
sarči happy birthday
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 16:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
no v glavnem,mi ne maramo korenčka,tko da jutri probam kaj drugega,,kak predlog?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 16:43:32
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny A patronažke so že prišle predavat o gosti hrani?? Naše še ni bilo na spregled...pa sej ne, da si jo želim videt pri nas pride okoli 6 meseca a to pride sama al je treba kaj klicat? Nam je rekla da pride enkrat okrog 6.mesca, pa ne vem al jo je treba spomnit
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 16:43:52
|
|
|
|
*Mojca*
|
Sarči vse naj naj naj
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 17:19:36
|
|
|
|
alea01
|
lonapo- jaz sem te pogrešala, pa skoz pozabila to omenit . Sem pa danes imela namen in si me prehitela beyba- super mišolinka je Ela in zelo fejst punca in tu pa tam nam kaj pomahaj Tina28- jaz pa te pesmice že imam in jih že vse znam na pamet mi smo pa danes jedli korenček in ga je še kar hotla in hotla. Najprej se je nekaj kremžila pol pa krilila z rokami in lepo požirala po žlički. Meni je patronažna rekla, nasvidenje in zaželela lepo življenje in srečo o nobenem prihodu več pa ni bilo govora
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 17:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
alea super da je Izabela jedla korenček ..mojči jst sem klicala P k mi je rekla ko bo mali malo pred 4.mesecem,naj jo pokličem pa sem si že daaavnoo na koledar označla...jst pa nevem...študiram da mu bom jutr fruteka ponudla korenček-jabolko...probala bom,kaj pa naj...sem pa mal žalostna k je tolk tulu zraven,k ni hotel jest...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 17:22:51
|
|
|
|
alea01
|
mi smo pa imeli včeraj 4 mesece, pa nobene čestitke, ker je mami pozabila Sara vse naj, naj, naj Če se zmenite tudi za naslednji torek-srečanje v LJ, bi tudi moja malenkost prišla Ta teden ne morem, ker nam po celi bajti- spodnji del bajte montirajo okna in moram biti doma. Jim je pa uspelo prerezat kabel od elektrike- eno fazo i nzdaj je pol bajte v temi. Je pa možek razrezal stara okna in je zakuril, tak da bo topla voda. Zdaj mora pa še poleg peči se ukvarjat še z električarji in poštimat tok
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 17:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem pa študirala,da se slučajno mali ne spomne da sm mu kapljice po žlički devala,pa zato ni hotel po žlički papat ..jutr bom pa kr tko probala fruteka pa mal AM povrhu..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 17:25:05
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa, jaz bi na tvojem mestu jutri še poskusila s korenčkom in še kak dan. boš videla, se bo navadil. Če pa res ne bo, pa pol začni s frutekom. Ne vem, jaz bi tako poskusila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 17:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
alea skoz mi joka..zdej ap nevem al je kaka reakcija sam jst mislim da se napenja,pa ni še nič danes kakal..sem mu dala donat mal v cucelj....nevem če bi vztrajala s korenčkom,že včeraj ga ni maral...pa danes sploh ne...nevem kaj naj..zato sem kupla frutek s korenčkom in jabolko..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 18:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
no ne joka več..je imel eno 15 min.histerijo ..po donatu je zdej ok..sam kaku pa še ni...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 19:38:20
|
|
|
|
mtinca1
|
patronažna - jaz jo bom poklicala malo pred 6 mesecem, da pove kaj pametnega o uvajanju GH. to-to krpice - zdaj pa sploh ne vem al so v akciji al ne. meni so jih zdaj zaračunali 1,25, ker so imeli tako označeno.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 19:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
čeeerrr..mali že pančka...lunca kaj ste zrihtali danes?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 19:53:22
|
|
|
|
lonapo
|
alea skoz mi joka..zdej ap nevem al je kaka reakcija sam jst mislim da se napenja,pa ni še nič danes kakal..sem mu dala donat mal v cucelj....nevem če bi vztrajala s korenčkom,že včeraj ga ni maral...pa danes sploh ne...nevem kaj naj..zato sem kupla frutek s korenčkom in jabolko taanikaa-jest Nejcu nisem nikoli dajala frutka-je ful umeten-mi smrdi sto na uro. Kupi en korenje pa en jabolček pa naribej zmešaj pa mu dej. Al pa 1/4 banane, 1/4 jabolka naribanega zmešaj pa mogoče en bebi piškot nariban. Al pa mal špinače, pa dva mejhna koščka krompirja. Al pa mal bučne juhche, na olivnem olju potenstane bučke in zmiksane s paličnim mešalnikom. Poskus, sej od začeka se vsi kremžijo ker ne poznajo okusa.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?