|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
13.10.2008 21:16:50   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

..kr jst grem ravno zarad tega k je mal prebajsek na uvajanje GH

men so pa tko luštkani bol zaliti user posted image . Moja dva tavelka sta bla namreč oba bolj suhcana, tamauček ma pa take "bodlčke", čeprav nima nevem kolk kg, ampak mišelinčke pa ma, je tolk fletkanuser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.10.2008 21:17:14   
Anonimen
sej to..jst je nikol nisem kuhala,jst sem kr zmzjeno na olje dalauser posted image ..a kr kuhat jo dam?joj al sem blonduser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.10.2008 21:18:51   
Anonimen
ja men pa to več ni normalno,kak se hitro redi,resno..če bi še 2 meseca čakal na AM bi bil čisto napihnjenuser posted image ..itak bo trajalo en mesec preden cel obrok AM nadomesti...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
13.10.2008 21:19:08   
RMRM
ooooooooooojeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

že drugič danesuser posted image

ne,ne taanikaa, skuhat daš svežo špinačo, ta zmrznjeno pa samo v posodico.
Drugač pa na škatli sigurno piše, ali je fertik pripravljena al ne. Vsaj jaz vem da sem mela že fertik al pa čist brez vsega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
13.10.2008 21:22:06   
Anonimen
nimam špinače doma pa ne morem pogledat kaj mi piše...ja jst ko bom kupovala špinačo bom pogledala da ni s česnom in kakšnimi dodatki pol bom pa kr zmzjeno skuhala in pretlačla,pa z vodo dodala pa mogoče malenkost solila...a je prav tko?..joj to bo grozen okus po mojemuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.10.2008 21:22:44   
Anonimen
aja pa ouuuuuuuuuuujjjeeaaaaaaaaa RMRMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.10.2008 21:23:17   
RMRM
taanikaa, če se ti zdi, da se tvoj Žanček preveč redi, pol ti pa sploh odsvetujem fertik kupljeno otroško hrano, ker jaz sem vidla kar nekaj otrok, ki so bili hranjeni s Hipovimi kašicami(predvsem zelenjava in meso), ki so bli res močni. Ne vem no, lahko je blo sam naklučje. Jaz jih nisem nikol otrokom dajala, edino kakšen sadni frutek.

Ja, enkrat sem pa res kupla Hippovo kašico piščanec, pa mislim da je bil riž, pa še nekaj, in ko sem to odprla, sem mislila da bom user posted image , tolk mi je smrdelo. Je pa to kar leta nazaj, tko da mogoče zdej ne smrdijo večuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.10.2008 21:23:46   
Anonimen
eh jst...sej zmrzjena je v bistvu skuhana al ni?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.10.2008 21:24:53   
RMRM
taanikaa, sej nimaš kej falit, boš vidla. Sem pa jaz vedno pikico solila, ker drugač ni za jest, nič čudno da se eni otročki ful branijo, jaz tud ne bi jedlauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
13.10.2008 21:26:05   
Anonimen
ja jst mam enga fruteka doma...sam bi tud jst raje kej druzga prej probala...mogoče bom pa kr sama jutri korenček in kak krhelj jabolka skuhala pa mu dala..pa pol čez par dni kako kolerabco pa še nekaj..pa grah sem prebrala da tud lahko jedo že 4 mesčniki..lačen nebouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3410
13.10.2008 21:26:16   
RMRM

ja, v bistvu jo sam v ponvici pregreješ, jaz vedno dam mal masla, pol pa prevrem, pa začinim po potrebi,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
13.10.2008 21:27:51   
Anonimen
pa tud jutri bom probala tko da mu nebom več devala jest striktno na tri ure.,kr se že po večini na 4 ure hranjo...ko bo lačen bom vedla ko bo "povedu"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3412
13.10.2008 21:28:38   
RMRM
a pa ti na 3 ure joka da mu daš za jest

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
13.10.2008 21:29:38   
RMRM
Naš je sedaj, ko je bil 10 dni na flaški kar na 4-5 ur jedel, je pa cca 150 pojedel zadnji teden.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
13.10.2008 21:30:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ja, v bistvu jo sam v ponvici pregreješ, jaz vedno dam mal masla, pol pa prevrem, pa začinim po potrebi,

ja ja to...no jst sem pa na olje devala,pa vegetala pa mleko al vodo in moko že prej sem dala malo moke...a misliš da mu lahko pol tako špinačko dam,al more bit maslo?..bolje je verjetno...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.10.2008 21:32:01   
RMRM

ja ja to...no jst sem pa na olje devala,pa vegetala pa mleko al vodo in moko že prej sem dala malo moke...a misliš da mu lahko pol tako špinačko dam,al more bit maslo?..bolje je verjetno...

mislim da je vseeno, jaz edino vegete in moke ne bi dajala, tud drugače vedno zgostim s sladko smetano, nikoli z moko, sol, poper in česen in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.10.2008 21:32:33   
Anonimen
ni vedno jokal na tri ure ne,se mi je zdelo da bi še lahko kdaj zamaknila vsaj za pol ure,...a veš v čem je fora tud pr nas...gledam tko da se mi obnese na tri ure zvečer da je zadnji obrok ob 19-tih,k pol se gre kopat pa mal še poje pa spat ob pol osmih..s tem da zadnji obrok je razpolovljen na 2 kr je pred kopanjem in po kopanju...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
13.10.2008 21:35:09   
Anonimen

mislim da je vseeno, jaz edino vegete in moke ne bi dajala, tud drugače vedno zgostim s sladko smetano, nikoli z moko, sol, poper in česen in to je to.

torej jst bom špinačo nardila tko kot je jst kuham,pa preden bom zase začinila bom njemu vzela malo stran..ne moke pa nebom uporabla,bom s smetancio tud zgostilauser posted image ..kaka komplikacija glede špinačeuser posted image user posted image ..sem misla da jo moreš na kak drgačn način za dojenčka prpravit pa vidim da res ni bistvene razlikeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
13.10.2008 21:37:00   
RMRM
vidiš kako so si otročki različni. Naš tud pod razno noče jest če ni lačen, se dere kouser posted image . Tko da je imel sedaj včasih kar velik razmak med hranjenjem, bom pa sedaj vidla, ko ni več flaše, kako bo. Drugače se je pa tud vidno poredil ko je bil na flašiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
13.10.2008 21:40:30   
Anonimen

vidiš kako so si otročki različni. Naš tud pod razno noče jest če ni lačen, se dere kouser posted image . Tko da je imel sedaj včasih kar velik razmak med hranjenjem, bom pa sedaj vidla, ko ni več flaše, kako bo. Drugače se je pa tud vidno poredil ko je bil na flašiuser posted image

uu moj pa hrano vedno zagrabi..kvečjemu joka ko zmanjka vsebine in mu flaško odmaknem...pa on bi lahko pojedel 150ml zdej pa če bi mu čez pol ure dala on bi še enkrat tolko pojedel..sej ti pravim,pravi požerušček je...on je vedno zauser posted image ..ja veš AM je kr user posted image ...ko smo mi prišli na AM se je takoj ful poredil...s tem se ni za hecat pri odmerkih in da bi goljufal da mu mal čas skrajšaš da mu daš jest npr.pol ure prej...ga raje malo zamotim,ker se mi zdi da se malemu vse pozna

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
13.10.2008 21:44:16   
RMRM
Men je blo najbolj grozno, ko je bil po AM ful zaprt, čaja pa ni hotel pit. Prej tud po 3x pokakan, pol pa kar naenkrat nič. Je blo res noro. Pol je pa edin sladkana voda pomagala. Pa sem mu mleko pripravljala v vodi z janežom in kumino, pa ni ne vem kako pomagal. Sem nujno mogla prekinit z aptamilom. Po Bebi je blo pa boljš. Sploh ne vem kaj bom nardila, če se dojenje slučajno ne bo vzpostavilo nazaj, ker sploh noče čaja, pa sem probala vse živo, razen če mu ga ful sladkam, tega pa nočem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
13.10.2008 21:47:51   
Anonimen
ja sej je sprememba po odvajanju pri AM so radi user posted image  zaprti..men je kakal prej ko je bil dojen po vsakem obroku pol bolj sem dodaajala manj je kakal in zdej smo 3 mesece na AM pa kaka vsak dan 1x na dan,pa se nekje na 14 dni zgodi al pa na 10 dni da kak dan sploh ne..in danes imamo tak dan..cel dan se je napenjal,in punkal,pa tok se je napenjal da je jokal zraven pa nič...kar pomen da ko se bo zdej pokakal ma ni plenice da bi to maso kakca zadržala..sem mu dala prej malo donata..upam da bo pomagal...

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 13.10.2008 21:48:28 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
13.10.2008 21:49:36   
Anonimen
a danes smo pa same vidim??? pa še vikend ni pa tako zatišje...
zatišje pred neurjem vrjetnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
13.10.2008 21:49:40   
RMRM

ja sej je sprememba po odvajanju pri AM so radi user posted image  zaprti..men je kakal prej ko je bil dojen po vsakem obroku pol bolj sem dodaajala manj je kakal in zdej smo 3 mesece na AM pa kaka vsak dan 1x na dan,pa se nekje na 14 dni zgodi al pa na 10 dni da kak dan sploh ne..in danes imamo tak dan..cel dan se je napenjal,in punkal,pa tok se je napenjal da je jokal zraven pa nič...kar pomen da ko se bo zdej pokakal ma ni plenice da bi to maso kakca zadržala..sem mu dala prej malo donata..upam da bo pomagal...

o, boščekuser posted image , men se tolk similjo, pa tko jim težko pomagaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.10.2008 21:51:00   
RMRM
ja, jutri boste ziher par strani načvekale, ko mene ne bo, pol pa komaj sledim.  Se greva z Lukasom mal potepat, pa mal zapravljatuser posted image user posted image

Nisem zasledila, a si ti dobila cunce za Žana

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?