Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 8:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa še to..jst sem danes spet važna...smo spali spet do 5:15.. ..sam se nič ne veselim kej ekstra,ker po moje je to bolj sreča bla...že dva dni...lahko da bomo danes spet po starem ob 1,4,6...vstajali...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:21:01
|
|
|
|
Tina 28
|
Jutro Če kera želi tiste pesmice....mi povejte, da pošljem na e-mail...sam taprav, ker je wordova datoteka s 20 stranmi...pa ne znam sem prlepit Tko, da najboljš, da mi kar na moj e-mail pozvonite, da bom mela naslov koj pr rok zicnicar@gmail.com
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 13.10.2008 9:24:48 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:31:15
|
|
|
|
Anonimen
|
evo tinči poslala na mail.. ..hm kje pa je kej ninny danes..zamuja na
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa evo tinči poslala na mail.. ..hm kje pa je kej ninny danes..zamuja na tukaj sem sva imele zjutraj z Emo cepljenje, pa še kri ji je vzela in grem čez kakšne pol urce nazaj vprašat za izvid.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
a tu se skrivaš ninny..sem vedla da si nekje v ozadju...a je že bolje kej z emo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:37:31
|
|
|
|
Tina 28
|
evo....Tanika...lahko greš prepevat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:42:20
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala tina...kolk bomo zdej peli ..sej neki jih znam pa ne cele al pa ko začnemo pet mi pol kr zmanjka pa si kr sprot kej zmislim
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:42:58
|
|
|
|
Kaja08
|
Dooooober dan bejbe!! Kaj smo pa mi važni - smo spal do 7 AS in lunca upam, da se vama čimprej vse poštima 3 aja, včeri sem pozabila komentirat Izabelino hranjenje, tko da JUPIIIIIIII!!! go girl, le tako naprej!!!!!!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:43:20
|
|
|
|
Kaja08
|
Dooooober dan bejbe!! Kaj smo pa mi važni - smo spal do 7 AS in lunca upam, da se vama čimprej vse poštima 3 aja, včeri sem pozabila komentirat Izabelino hranjenje, tko da JUPIIIIIIII!!! go girl, le tako naprej!!!!!! Tina, jst sm ti tudi mail poslala
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:43:53
|
|
|
|
Kaja08
|
ups, dva ista posta
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 9:57:22
|
|
|
|
Tina 28
|
Kaja...že imaš
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 10:05:07
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke Kaja08 in taanikaa- za pančanje....... le tako naprej fantiča Če bi bilo po Izabelino, bi mi tudi celo noč prespali, tako pa ko jo slišim po 4 uri, ji kar flaško poturim in pol kar v snu pocuza. ko bomo prišli na pravi tir hranjenja, jo bom pa kar pustila. Lunca14 in aleksandra silvija . Vedve sta tako super mamici. Morata biti ponosni. Tina28- moja malenkost ti je tudi poslala mail Pri nam je pa crknila peč za kurjavo . Imamo dve. Eno na drva in eno na olje. drv ni , na olje pa spušča in je moj včeraj cel dan se matral in ko je eno luknjo zatesnil, je pa drugje in pol je obupal in zdaj kliče mojstre in noben ne more ta teden prit. Kaj to pomeni? Ni tople vode in ne gretja in jaz sem dobila popi.z.d.i.t.i.s.. Vodo moram gret na štedilniku kot v srednjem veku. Pa bolj ko tem majstrom rečeš, da imaš doma dojenčka in da res rabiš peč, bolj se jim ne mudi. Pa bi jim dvojno človek plačal, da bi prišli po šihtu, neke ventile zamenjat. Ampak ne. Šiht se ob 15.00 konča in to je to. Će ne bibilo otroka bi mi res dol viselo, tak opa sem . evo, zdaj sem se pa jaz izkašljala.
< Sporočilo je popravil alea01 -- 13.10.2008 10:06:14 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 10:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
alea,sej prav,ti se kr izkašljaj...ja fajn za Izabelo da že 140ml popapca..to je res napredek...zdej pa držimo pesti da tko tudi ostane...pa hvala za mail,sem hotla še nepristransko mnenje...ma sej maš prav,za sekirat se ni,čeprav mal pa me je užalilo,bi se zlagala če bi rekla da me ni...Ja za peč je pa res smola...hvala bogu da vsaj kurit ni treba ko je toplo,sam že brez vroče vode je tak problem bit,sploh ko je bebica pr hiš...držim pesti da mojster kmalu pride poštimat stvari...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 10:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Cauci Moram napisat,da je danes nasi tamickeni prvi zobek ven pokukal .Ga pricakujem ze 2m,ker se tako slini,sem ji ze avgusta kupila kremico za dlesni mazat,pa evo ga sele zdaj.Sem tako vesela,kot da bi ze shodila . Je pa zadnjic se mama rekla...ji je slucajno ratalo,je bilo pa tako fino slisat. Grem,ker je zacela protestirat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 10:46:19
|
|
|
|
D.anna 76
|
Hoj, Kje naj začnem s komentarji?! Kleopatra - za zobek. Taanikaa - nič se sekirat, tisti ki najbolj kritizirajo ti tudi najbolj zavidajo! Za vse ki imate zdravstvene težave z malimi in večjimi otroki pošiljam par za srečo. Didlinaa - eno za Sarčine 4 mesece. Srečanje v LJ - A ja pa a ste se že kej menile za naslednje srečanje v LJ? Kako ste kej s časom? Glede na to da je čas vedno problem se pa lahko zmenimo en dan in določeno uro v tednu in seveda kraj pol pa katera pride pride. NPR: VSAK TOREK OB 12.00 U SUPERNOVI Kaj pravte a ste za to?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 11:01:15
|
|
|
|
lonapo
|
dobro jutro. Anja ph-iskrene čestitke za novega beybija Mi smo cel teden ležali-bruhanje, driska-v glavnem popadal smo kot domine-vsa naša familja in lubijeva je ležala oz še leži, razen Nejc pa Žiga nista nič dobila. Gosta hrana-jemo banano, jabolčka, korenje mu ni všeč-se kr trese zraven.to ma za malco. Za kosilo pa je špinačo, bučkino juhco, govejo juhco z domačimi nudeljni,potem mu skuham cvetačo,domao kolerabo in korenje-tud ima rad. No danes je na sporedu špinačka pa malce pire krompirja. Ponoči se spet zbujamo dvakrat,zgleda da je mleko premalo zato smo začeli z uvajanjem. Jutri bova pa počasi začela še z rižolinom. Je ful priden,skoz se smeje,vriska na ves glas, se pogovarja-skratka otrok kakršen bi si ga vsak želel. Grem generalno pospravit, pa se še kej beremo. (Vidm pa da me niste ne vem kolk pogrešale) Aja, pa v soboto smo imeli 4 mesece.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 11:06:40
|
|
|
|
lonapo
|
Tina28-luštne fotke As-pogumno naprej
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 11:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Lonapo:vi ste pa zgodaj zaceli z GH,jaz pa se kar kolebam.Vsak dan si recem,zdaj pa res zacnem...pa nic.Ampak danes pa.Grem v Bio trgovino po korenjcek.Ze komaj cakam,kako bo reagirala .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 11:35:35
|
|
|
|
D.anna 76
|
lonapo - želim ti da se vsa družinica čim rej pozdravi. Kar se pa tiče GH, imam svojega mleka čisto dovolj zato bom kar še mal počakala, mamo še skoraj 2 meseca čas da začnemo z uvajanjem. Bomo pa tudi mi najprej začeli z zelenjavo pa šele potem z sadjem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 11:47:57
|
|
|
|
Kaja08
|
ej, bejbe, men ni nč več jasn s temi nakazili - danes sem dobila porodniško, otroškega dodatka pa ne a ni ponavadi 12. otroški dodatek, 15. pa porodniška kleopatra za zobek - mi imamo dve bunkici, zobka pa še ne Tina, hvala za pesmice kofetkanje - midva ta torek (jutri) ne moreva, se pa priporočava za npr. četrtek....drugače bi pa res lahko določile kakšen dan za srečanja. Ampak bi pol prejšen dan vsaj kakšna morala potrdit, da pride, da ne bom npr. jst pol sama tam sedela
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 11:48:58
|
|
|
|
Kaja08
|
aja, o gosti hrani pa mi tudi še ne razmišljamo moram P v ponedeljek vprašat,kako je kaj s tem. A patronažke so že prišle predavat o gosti hrani?? Naše še ni bilo na spregled...pa sej ne, da si jo želim videt
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 11:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja k nam pride P v sredo,sem mu pa včeraj dala korenček za probo 3 žličke,pa nima nevem kolk rad korenčka...tko da bom probala jutri še s čim drugim...reakcije nobene..je bil pa prav smešen,ko ni vedu kaj naj počne s korenčkom v ustih..no pol je pa zgruntal da more žvečit,nekaj malega je pljunil ven...bomo vidli...še študiram kaj mu naj naslednjič ponudim...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:19:01
|
|
|
|
Tina 28
|
Tiste, ko ste mi poslale meile, greste lahko printat. Pol pa kar v akcijo. Kar se tiče goste hrane bomo mi kar še mal počakali....zaradi alergij in vsega....se bo pač mogla zadovoljit z mojmu mlekcam. Verjetno bi pa že razmišljala o dodajanju, če bi imeli AM.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja naš Žan je tega medota dobil preko telegrama ko se je rodil..poglej če ga ni mogoče Žigiju sunil,hehe
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 12:29:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas z GH danes spet ne bo nic,je moz klical,pa pravi da se ob pon.ne sme s pricetkom novega,sploh pa ne prvic GH.Saj drugace v to ne verjamem,samo vseen...bomo zacel s petkom,naj bi bil to najboljsi dan.Joj,joj...kaksne komplikacije .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?