|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
13.10.2008 8:03:42   
Anonimen
aja pa še to..jst sem danes spet važna...smo spali spet do 5:15..user posted image ..sam se nič ne veselim kej ekstra,ker po moje je to bolj sreča bla...že dva dni...lahko da bomo danes spet po starem ob 1,4,6...vstajali...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
13.10.2008 9:21:01   
Tina 28
Jutro

Če kera želi tiste pesmice....mi povejte, da pošljem na e-mail...sam taprav, ker je wordova datoteka s 20 stranmi...pa ne znam sem prlepituser posted image

Tko, da najboljš, da mi kar na moj e-mail pozvonite, da bom mela naslov koj pr rokuser posted image

zicnicar@gmail.com

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 13.10.2008 9:24:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
13.10.2008 9:31:15   
Anonimen
evo tinči poslala na mail..user posted image ..hm kje pa je kej ninny danes..zamuja na user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
13.10.2008 9:34:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

evo tinči poslala na mail..user posted image ..hm kje pa je kej ninny danes..zamuja na user posted image user posted image

tukaj semuser posted image

sva imele zjutraj z Emo cepljenje, pa še kri ji je vzela in grem čez kakšne pol urce nazaj vprašat za izvid.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
13.10.2008 9:35:54   
Anonimen
a tu se skrivaš ninny..sem vedla da si nekje v ozadju...a je že bolje kej z emo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
13.10.2008 9:37:31   
Tina 28
evo....Tanika...lahko greš prepevatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
13.10.2008 9:42:20   
Anonimen
hvala tina...kolk bomo zdej peliuser posted image user posted image ..sej neki jih znam pa ne cele al pa ko začnemo pet mi pol kr zmanjkauser posted image pa si kr sprot kej zmislimuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
13.10.2008 9:42:58   
Kaja08
Dooooober dan bejbe!! Kaj smo pa mi važni - smo spal do 7 user posted image

AS in lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se vama čimprej vse poštima 3

aja, včeri sem pozabila komentirat Izabelino hranjenje, tko da JUPIIIIIIII!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go girl, le tako naprej!!!!!!

Žiga je car!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
13.10.2008 9:43:20   
Kaja08
Dooooober dan bejbe!! Kaj smo pa mi važni - smo spal do 7 user posted image

AS in lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se vama čimprej vse poštima 3

aja, včeri sem pozabila komentirat Izabelino hranjenje, tko da JUPIIIIIIII!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  go girl, le tako naprej!!!!!!

Tina, jst sm ti tudi mail poslala user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
13.10.2008 9:43:53   
Kaja08
ups, dva ista posta user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
13.10.2008 9:57:22   
Tina 28
Kaja...že imašuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
13.10.2008 10:05:07   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Kaja08 in taanikaa- user posted image user posted image user posted image user posted image  za pančanje....... le tako naprej fantičauser posted image

Če bi bilo po Izabelino, bi mi tudi celo noč prespali, tako pa ko jo slišim po 4 uri, ji kar flaško poturim in pol kar v snu pocuza. ko bomo prišli na pravi tir hranjenja, jo bom pa kar pustila.

Lunca14 in aleksandra silvijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vedve sta tako super mamici. Morata biti ponosni.

Tina28- moja malenkost ti je tudi poslala mailuser posted image

Pri nam je pa crknila peč za kurjavouser posted image user posted image . Imamo dve. Eno na drva in eno na olje. drv niuser posted image , na olje pa spušča in je moj včeraj cel dan se matral in ko je eno luknjo zatesnil, je pa drugje in pol je obupal in zdaj kliče mojstre in noben ne more ta teden prit. Kaj to pomeni? Ni tople vode in ne gretja in jaz sem dobila popi.z.d.i.t.i.s.. Vodo moram gret na štedilniku kot v srednjem veku. Pa bolj ko tem majstrom rečeš, da imaš doma dojenčka in da res rabiš peč, bolj se jim ne mudi. Pa bi jim dvojno človek plačal, da bi prišli po šihtu, neke ventile zamenjat. Ampak ne. Šiht se ob 15.00 konča in to je to. Će ne bibilo otroka bi mi res dol viselo, tak opa sem user posted image user posted image user posted image . evo, zdaj sem se pa jaz izkašljala.user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 13.10.2008 10:06:14 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
13.10.2008 10:20:34   
Anonimen
alea,sej prav,ti se kr izkašljaj...ja fajn za Izabelo da že 140ml popapca..to je res napredek...zdej pa držimo pesti da tko tudi ostane...pa hvala za mail,sem hotla še nepristransko mnenje...ma sej maš prav,za sekirat se ni,čeprav mal pa me je užalilo,bi se zlagala če bi rekla da me ni...Ja za peč je pa res smola...hvala bogu da vsaj kurit ni treba ko je toplo,sam že brez vroče vode je tak problem bit,sploh ko je bebica pr hiš...držim pesti da mojster kmalu pride poštimat stvari...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.10.2008 10:26:39   
Anonimen
Cauci

Moram napisat,da je danes nasi tamickeni prvi zobek ven pokukaluser posted image .Ga pricakujem ze 2m,ker se tako slini,sem ji ze avgusta kupila kremico za dlesni mazat,pa evo ga sele zdaj.Sem tako vesela,kot da bi ze shodilauser posted image .
Je pa zadnjic se mama rekla...ji je slucajno ratalo,je bilo pa tako fino slisat.
Grem,ker je zacela protestirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.10.2008 10:46:19   
D.anna 76
Hoj,

Kje naj začnem s komentarji?!

Kleopatra - user posted image user posted image  za zobek.

Taanikaa - nič se sekirat, tisti ki najbolj kritizirajo ti tudi najbolj zavidajo!

Za vse ki imate zdravstvene težave z malimi in večjimi otroki pošiljam par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Didlinaa - eno user posted image  za Sarčine 4 mesece.

Srečanje v LJ - A ja pa a ste se že kej menile za naslednje srečanje v LJ? Kako ste kej s časom?
Glede na to da je čas vedno problem se pa lahko zmenimo en dan in določeno uro v tednu in seveda kraj pol pa katera pride pride. NPR: VSAK TOREK OB 12.00 U SUPERNOVI

Kaj pravte a ste za to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.10.2008 11:01:15   
lonapo
dobro jutro.
Anja ph-iskrene čestitke za novega beybijauser posted image user posted image user posted image

Mi smo cel teden ležali-bruhanje, driska-v glavnem popadal smo kot domine-vsa naša familja in lubijeva je ležala oz še leži, razen Nejc pa Žiga nista nič dobila.

Gosta hrana-jemo banano, jabolčka, korenje mu ni všeč-se kr trese zraven.to ma za malco. Za kosilo pa je špinačo, bučkino juhco, govejo juhco z domačimi nudeljni,potem mu skuham cvetačo,domao kolerabo in korenje-tud ima rad. No danes je na sporedu špinačka pa malce pire krompirja.

Ponoči se spet zbujamo dvakrat,zgleda da je mleko premalo zato smo začeli z uvajanjem. Jutri bova pa počasi začela še z rižolinom.
Je ful priden,skoz se smeje,vriska na ves glas, se pogovarja-skratka otrok kakršen bi si ga vsak želel.

Grem generalno pospravit, pa se še kej beremo. (Vidm pa da me niste ne vem kolk pogrešale)user posted image

Aja, pa v soboto smo imeli 4 mesece.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.10.2008 11:06:40   
lonapo
Tina28-luštne fotkeuser posted image user posted image

As-pogumno naprejuser posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.10.2008 11:23:45   
Anonimen
Lonapo:vi ste pa zgodaj zaceli z GH,jaz pa se kar kolebam.Vsak dan si recem,zdaj pa res zacnem...pa nic.Ampak danes pa.Grem v Bio trgovino po korenjcek.Ze komaj cakam,kako bo reagiralauser posted image .

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
13.10.2008 11:35:35   
D.anna 76
lonapo - želim ti da se vsa družinica čim rej pozdravi.

Kar se pa tiče GH, imam svojega mleka čisto dovolj zato bom kar še mal počakala, mamo še skoraj 2 meseca čas da začnemo z uvajanjem. Bomo pa tudi mi najprej začeli z zelenjavo pa šele potem z sadjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
13.10.2008 11:47:57   
Kaja08
ej, bejbe, men ni nč več jasn s temi nakazili - danes sem dobila porodniško, otroškega dodatka pa ne user posted image  a ni ponavadi 12. otroški dodatek, 15. pa porodniška user posted image user posted image

kleopatra user posted image user posted image user posted image  za zobek - mi imamo dve bunkici, zobka pa še ne user posted image

Tina, hvala za pesmice user posted image

kofetkanje - midva ta torek (jutri) ne moreva, se pa priporočava za npr. četrtek....drugače bi pa res lahko določile kakšen dan za srečanja. Ampak bi pol prejšen dan vsaj kakšna morala potrdit, da pride, da ne bom npr. jst pol sama tam sedela user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
13.10.2008 11:48:58   
Kaja08
aja, o gosti hrani pa mi tudi še ne razmišljamo user posted image  moram P v ponedeljek vprašat,kako je kaj s tem.
A patronažke so že prišle predavat o gosti hrani?? Naše še ni bilo na spregled...pa sej ne, da si jo želim videt user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
13.10.2008 11:54:20   
Anonimen
ja k nam pride P v sredo,sem mu pa včeraj dala korenček za probo 3 žličke,pa nima nevem kolk rad korenčka...tko da bom probala jutri še s čim drugim...reakcije nobene..je bil pa prav smešen,ko ni vedu kaj naj počne s korenčkom v ustih..no pol je pa zgruntal da more žvečit,nekaj malega je pljunil ven...bomo vidli...še študiram kaj mu naj naslednjič ponudim...

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
13.10.2008 12:19:01   
Tina 28
Tiste, ko ste mi poslale meile, greste lahko printat. Pol pa kar v akcijo.

Kar se tiče goste hrane bomo mi kar še mal počakali....zaradi alergij in vsega....se bo pač mogla zadovoljit z mojmu mlekcam. Verjetno bi pa že razmišljala o dodajanju, če bi imeli AM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.10.2008 12:24:42   
Anonimen
Kaja naš Žan je tega medota dobil preko telegrama ko se je rodil..poglej če ga ni mogoče Žigiju sunil,hehe

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.10.2008 12:29:14   
Anonimen
Pri nas z GH danes spet ne bo nic,je moz klical,pa pravi da se ob pon.ne sme s pricetkom novega,sploh pa ne prvic GH.Saj drugace v to ne verjamem,samo vseen...bomo zacel s petkom,naj bi bil to najboljsi dan.Joj,joj...kaksne komplikacijeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?