lunca14
|
Naya in mojca......hvala ,vama za slikice,bom komentirala isto,kot tanika,naya ti si zelo lepa nosečnica,ti zelo paše buši,kaj ,kmalu si ga spet naštimaj ,Lukec sej veš sama ,da je cuker ............mojca,tebi,se pa res ne pozna ,da bi rojevala,jaz sem bla čist matasta,ne pa tko kot ti,s takim nasmeškom,tvoj Luka je pa tud cukerček,pa kako frizuro že ma ............luštne fotke. taanikaa.....hvala za skrb,glede mojega počutja,pa saj bo,nočem,pa vam sedaj težit,ko maš ti sedaj svoj čas-poroko,pa glede obleke se ne sekiraj,boš najlepša nevesta,kar jih bo tvoj videl,ti pa imej samo nasmešek na obrazu in tvojga malega princa v objemu.... aleksandra.....lepo,da ste končno doma,saj veš vsak začetek je težak,potem pa stavari lepo stečejo,tud Jernej se bi tega navadil,vem,pa,da živčki trpijo,saj bo,ti samo misli,na to,da mu le pomagaš,mislim na vas in ti pošiljam en kup Mi smo pa :enej prehlajen,ful kašlja,nekaj,ga pri luliju boli,pa ne vemo kaj,je bil pri dr.pa ni nič ugotovila,Maj je na antibiotiku,in ima priprave jutri,če bo kri v redu-levkociti,na operacijo žrelnice,mandljev in korektura nosu-zato pa mam krizo,sem ful živčna,tako mali,pa bo na operacijski mizi.Upam,da bo vse ok.Lun je tud nekaj prehlajen,sedaj že malo kašlja,je pa tak dobrovoljček,da bi ga kar pojedla,pa še vedno pridno papca. alea..... odlično za papanje Tako grem spat ,jutri bo spet en pester dan ,uživajte in polubčkajte vse svoje sončke,jim rečte,da je od lunce