|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
12.10.2008 21:11:19   
Anonimen
ja mojči ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..bi lahko imela kr rešilni avto prpravljen za tetke...
eni bi res lahko obdržali komentarje zase..paše cel teden je pred mano..to bodo še letela mnenja...pa ko bi jih hotla bi prosla za njih....ja žlehtnoba..mojči bom dala kako slikico na forum ko bo ohcet,.danes sem se slikarila sicer ampak čist neurejena,skuštrana..ker sem hotla vidit dolžino obleke na čevljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
12.10.2008 21:11:49   
Anonimen
kako že?? aha..user posted image oooooouuuuuuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeeeeeaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
12.10.2008 21:13:36   
*Mojca*
taanikaa in še pol bodo letela mnenja, ampak...skoz eno uho not skoz drugo ven

Kaj pa če bi vseeno dala eno slikco...samo eno? Plizzzzz user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
12.10.2008 21:16:18   
Kaja08
Čeeer babe! Sem tako na hit preletela, da sploh ne vem, kaj moram komentirat user posted image
AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jerneja

Mojca, jst pa nimam albuma Luka user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
12.10.2008 21:18:53   
Anonimen
mojca in alea imata maileuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
12.10.2008 21:25:02   
Anonimen
OOOO beyba, samo da ste dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo, da si se končno javila.user posted image

evo, naša čmrla spi že od 19:40, mi je zaspala na joški.user posted image Imam občutek, da bo to dolg spanec danes prvič. Upam, da 12 ur.user posted image
Sem pa že 2 stroja cunj zlikala, pa enega obesila, zdej pa glumim. Je bil dan tako lep, smo bli skoz zunaj, mala je bla pa itak pridkana, kot ponavadi.user posted image

tanikaa, vsaka nevesta je lepa, glede barve se pa res ne sekiraj. Kar je tebi všeč, še ne pomeni, da mora bit tudi drugim, to velja tudi obratno. Sam sekirat se ne.Še en teden,ne?user posted image Joj kolk živcev boš še zgubila do takrat. Ko bo vsega konec, se boš samo še smejala tem limonadam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
12.10.2008 21:27:21   
Anonimen
ja didlinaa a veš da komi čakam da bo to že za nami...sej pravim še cel teden..kolk komentarjev šele sledi?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
12.10.2008 21:28:15   
Anonimen
Uf, več ljudi ko boš vpletala, več bo pripomb.user posted image Sam to je res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
12.10.2008 21:31:32   
*Mojca*
Kaja a zdej maš? No, sem poslala kr vsem vabila user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
12.10.2008 21:32:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem že skor pozabila, kakšna si.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3310
12.10.2008 21:34:24   
Kaja08
Mojca, imam ja...kolk ste luštni user posted image user posted image

Taanikaa, ne sekiraj se na pripombe ostalih. Če je tebi obleka všeč, kar ti zagotovo je, te prou boli đoko, kaj si ostali mislijo!! To bo tvoj dan in ne daj, da bi ti ga babe pokvarile user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
12.10.2008 22:07:08   
Anonimen
evo,vas zapuščam,grem spančkat,sem malo utrujena...hm pa pol hladilnika grem še prej spraznit..nočko..papa

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
12.10.2008 22:09:10   
lunca14
Naya in mojca......hvala ,vama za slikice,bom komentirala isto,kot tanika,naya ti si zelo lepa nosečnica,ti zelo paše buši,kaj ,kmalu si ga spet naštimajuser posted image ,Lukec sej veš sama ,da je cukeruser posted image ............mojca,tebi,se pa res ne pozna ,da bi rojevala,jaz sem bla čist matasta,ne pa tko kot ti,s takim nasmeškom,tvoj Luka je pa tud cukerček,pa kako frizuro že mauser posted image ............luštne fotke.
taanikaa.....hvala za skrb,glede mojega počutja,pa saj bo,nočem,pa vam sedaj težit,ko maš ti sedaj svoj čas-poroko,pa glede obleke se ne sekiraj,boš najlepša nevesta,kar jih bo tvoj videl,ti pa imej samo nasmešek na obrazu in tvojga malega princa v objemu....
aleksandra.....lepo,da ste končno doma,saj veš vsak začetek je težak,potem pa stavari lepo stečejo,tud Jernej se bi tega navadil,vem,pa,da živčki trpijo,saj bo,ti samo misli,na to,da mu le pomagaš,mislim na vas in ti pošiljam en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo pa :enej prehlajen,ful kašlja,nekaj,ga pri luliju boli,pa ne vemo kaj,je bil pri dr.pa ni nič ugotovila,Maj je na antibiotiku,in ima priprave jutri,če bo kri v redu-levkociti,na operacijo žrelnice,mandljev in korektura nosu-zato pa mam krizo,sem ful živčna,tako mali,pa bo na operacijski mizi.Upam,da bo vse ok.Lun je tud nekaj prehlajen,sedaj že malo kašlja,je pa tak dobrovoljček,da bi ga kar pojedla,pa še vedno pridno papca.
alea.....user posted image user posted image user posted image user posted image odlično za papanje
Tako grem spatuser posted image user posted image user posted image ,jutri bo spet en pester danuser posted image ,uživajte in polubčkajte vse svoje sončke,jim rečte,da je od lunceuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.10.2008 22:10:24   
Tina 28
Alea hvala...mislim enako...pa še žal mi je, da si bla tolk dolg lačna. Če bi jaz malo manj govorila, bi mogoč prej do pice prišli in ne bi blo panikeuser posted image

Tanika....kaj sploh govoriš kakšne barve obleko boš mela...ko te bodo vidl, bodo vsi rekli kolk si lepa. Jaz že vnaprej vem, da bo moja obleka barve španskega bezga (bledo vijolična)....mi je ful lepa barva za poroko...sploh, če maš za sabo dva otroka, ki se ne pišeta tko k ti...se meni tudi bela ne bi preveč podalauser posted image .
Kar se pa harmonike tiče...mi smo bli zadnjič na enem pikniku za RD, kjer so mal zašpilal na harmoniko. V glavnem naša je začela najprej velike oči delat...usta do tal in v paničen jok. Sva mogli stran. To je res eno tako nasilno glasbilo za bejbije. Čeprav sem folkloristka in mi je harmonika domača...mali še ne dopade.

V ozadju mejte radio s kako klasiko, pa bo lepo!

Drugače smo bli danes tud pri lubijevih na vikendu na pikniku. Vmes sva mogla po Nejca in ker je Anja spala, jo je pazila babica. Čez 10 min, ko sva se že vračala je bil klic, da je mala čist hitrerična, ker se je zbudila in se ful ustrašla, ko me ni bilo. Jokala je tolk, da je še pol ihtela, ko sem jo končno pomirila. V smehu je še poihtevalauser posted image .

Kake solze in celo svečko je mela na čst prehoden nosek...boga mala...očitno mora zagledat moj obraz ko se zbudi...alpa vsaj bit v domačem okolju. Saj vedno godrnja preden zaspi...ampak zbudila se je pa še vedno nasmejana.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.10.2008 22:12:31   
aleksandra silvija
Taanikaa-user posted image user posted image user posted image kako so res eni neuvidevni. Kaj pa koga briga barva in kaj vem še tvoje obleke.
Pa veš, saj nikoli ni prav.  Predolga, prekratka, preveč ali premalo odprta, pa če bi bila bela spet komu ne bi bilo prav, če bi imela kostim spet-----user posted image .
Glasba in vse ostalo? To je vajin dan in samo to je pomembno. Verjemi.
Ne dovoli, da te pripombe spravijo v slabo voljo!!!!
Ti raje uživaj v vlogi bodoče neveste. Joj kako me zanima kakšno obleko imašuser posted image .

Beyba-user posted image user posted image slikce.

Pa hvala punce za lepe želje. Saj bo, samo res je težko lovit cukre. Je pa pri diabetesu 1 tako, da se doze insuline iz dneva v dan spreminjajo-sam moraš to urejat in imeti kar veliko znanja, izkušenj. Vsak organizem se drugače odziva, pa še ostali vplivi.
Npr.zvečer misliva, da je zaspan, pa ima cuker enkrat 2,9, drugič 13!
Pred kosilom pa danes ob rednem merjenju se je lepo igral, cuker pa 2,4!
Ko sem mu dajala sladko vodo so se mi roke takoooo tresleuser posted image .
Najbolj me mori, ker so hipe tako neizrazite, skoraj brez znakov. Nič potenja, tresenja, lakote,....

Komaj čakam na črpalko in podkožno stalno merjenje Ks-čeprav moraš tudi potem  ene 3-krat zbadati v prst.
Ampak vsak trenutek lahko vidiš vrednost-sicer z malo zamika, a vseeno približno veš kje si. Tako pa....

Lunca-user posted image user posted image

Sedaj pa grem gledat albumeuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.10.2008 22:16:39   
aleksandra silvija
Mi smo pa :enej prehlajen,ful kašlja,nekaj,ga pri luliju boli,pa ne vemo kaj,je bil pri dr.pa ni nič ugotovila,Maj je na antibiotiku,in ima priprave jutri,če bo kri v redu-levkociti,na operacijo žrelnice,mandljev in korektura nosu-zato pa mam krizo,sem ful živčna,tako mali,pa bo na operacijski mizi.Upam,da bo vse ok.Lun je tud nekaj prehlajen,sedaj že malo kašlja,je pa tak dobrovoljček,da bi ga kar pojedla,pa še vedno pridno papca.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -za vas vse.

Maj ima jutri priprave na operacijo?
Kdaj pa ima portem predviden poseg?
Držim pestke, da se pozdravite in da je operacija čim hitreje za vami in Maj vesel in zadovoljen spet lepo doma!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.10.2008 22:19:22   
Tina 28
drgač sem pa našla med svojimi dokumetnti zbirko otroških pesmic, ki so mi prav prišle v šoli za razvedrilo...take, ki jih gotov znate vse pet. Če kera želi, ji lahko pošljem...da boste lahko pele svojim malčkom.

Zakaj sem jih šla iskat...ker mojo malo petje ful pomirja in danes ko spet ni hotla zaspat...sem mojmu rekla naj ji še mal poje, da se umiri. V glavnem...po 15 minutah petja je zaspala brez dude.
Kolk je bil vesel, sam je priznal, da je vse bolj tko pel in si je napol zmišljeval, ker on pa ne zna velik otroških pesmic...in sem mu jih sprintala, pa ste mi tud vi na misel prišle.

Lunca, AS
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ....čimbolj porihtejte svoje srčke, pa da bi vam dnevi čimmanj stresno mineval. To je najhujš, če te za otroka skrbi...jaz sem si zmeraj želela, da bi bla kar jaz namesto Nejca bolna...ampak ni šlo

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 12.10.2008 22:21:24 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
12.10.2008 22:28:20   
aleksandra silvija
To je najhujš, če te za otroka skrbi...jaz sem si zmeraj želela, da bi bla kar jaz namesto Nejca bolna...ampak ni šlo

Ja, ko bi se dalouser posted image .

Sem pa sedaj 2 dni samo jokala. V bolnici nisem utegnila. Sem pa shujšala 4 kg, mož pa tudiuser posted image .
Ampak to sem morala dat ven, sedaj pa moramo živeti kar se da lepo. Otročki potrebujejo vse kaj drugega kot objokane, žalostne starše.

Zakaj sem jih šla iskat...ker mojo malo petje ful pomirja in danes ko spet ni hotla zaspat...sem mojmu rekla naj ji še mal poje, da se umiri. V glavnem...po 15 minutah petja je zaspala brez dude.
Kolk je bil vesel, sam je priznal, da je vse bolj tko pel in si je napol zmišljeval, ker on pa ne zna velik otroških pesmic-

Tina-kako prijetni so takšni trenutki  našimi sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.10.2008 22:33:23   
lunca14
Maj ima jutri priprave na operacijo?
Kdaj pa ima portem predviden poseg?
Držim pestke, da se pozdravite in da je operacija čim hitreje za vami in Maj vesel in zadovoljen spet lepo doma!

Ja jutri morava dat še enkrat kri,da vidimo,če so levkociti v mejah normale,potem,pa ima sprejem v bolnici,kjer ga bodo še enkrat pregedali in se odločili,kaj bodo storili,v torek pa ima poseg.Doma pa mislim,da bo že ali v torek popoldne ali pa v redo dop.,potem pa par dni okrevanja,in normalno življenje naprej.Samo pri maju je problem v tem,ker ga je zelo strah vsega tega in ne prenaša nobene bolečine,tako,da bo jok na kubik,mislim,da bom ta teden ali dobila 10 kg gor ali 5 kg dol.

Neposredna povezava do sporočila: 3319
12.10.2008 22:47:16   
lunca14
tina in a.s.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi aleksandra pa še en velikuser posted image ,če pa nucaš še eno ramo za naslont se,pa veš kje semuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.10.2008 22:59:54   
aleksandra silvija
tebi aleksandra pa še en velik ,če pa nucaš še eno ramo za naslont se,pa veš kje sem

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
A si me predstavljaš, da ne bi imela v Lj Lovra zraven?
No, v tem primeru bi se mi pa res user posted image ,
H V A L A !!!

Se sestaljam nazaj.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.10.2008 23:01:32   
aleksandra silvija
Aja. Pa nočko vsem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz čakam, da ob polnoči merim Ks, za ob 2-eh si pa budilko pripravim,...

Neposredna povezava do sporočila: 3322
13.10.2008 7:06:14   
babysolza
Dobro jutro babe žabe,

da takoj za eno kavico pristavim. Vama, lunca in AS, pa pošiljam en kup pikapok, držim fige in pesti in sploh vama na vse možne načine želim čim več sreče pa da se vse čimprej poštima. user posted image  user posted image user posted image

Taanikaa, ti pa le dej tisto fotko gor. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3323
13.10.2008 7:53:30   
Anonimen
jutro še od mene..lunica mislim na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgače pa ti kr pojamraj,kaj pa pol če imam poroko in krst v soboto...vas imam itak v mislih skoz...sem se itak odpovedala mojim "prijateljicam" in ste ve moje prijateljice...tk da me skrbi za vas..
AS-tebi pa kot vedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..tud nate mislim,k si tak nežna dušica..te bom kaj poklicala....sej prav da si jokala,da si dala to bolečino no vsaj del ven iz sebe..jok je tudi en del samoterapije..ni dobro da držiš v sebi stvari..pa glede kil,probaj jest,ker če boš pretirano shujšala boš še na kakem želodcu zbolela in ti moraš bit zdrava,da lahko malim pomagaš...mam pa sama z želodcem težave že več let,no zdej 1leto več niti ne in vem kako je človk lahko bog...vem pa da so to živčki,tud mene je pobralo s kilami tisti teden ko sem na izvide čakala..ti si tko močna,to ti že skoz pravim...še enkrat če ti je hudo,me pokliči,če rabiš koga za pogovor..itak imam čas,za poroko in to imam že vse poštimano,tko da ne skrbi,jst nočem bit vsiljiva preveč...

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
13.10.2008 7:58:12   
Anonimen
BS bom dala fotko gor,ko bo poroka,ko bom urejena,obljubim...verjetno ne kr drugi dan,ker nas bo nekdo slikal k ma profesionalnega fotiča,pa bom čakal da naj mi cd pošlje par dni vrjetn...firbec a?user posted image user posted image ..aja tinči obleko sem pa sama pokazala tašči,mami in svakinji.ostali je pa niso vidli...pa še to na njihovo željo..men se to ni zdelo nič kaj takega,po eni strani še bolje,da so jo vidli,kr bi mi ne blo ravno vseeno,če bi imela komentarje v soboto,tko da fajn da sem imela včeraj,ko je svakinja vidla obleko,da bo lahko v soboto tiho..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?