Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:00:04
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Aleksandra silvija - Lunca14 - Malčkom in malčicam za mini rojstne dni - Tina 28 - jaz bi tud pesmice, mogoče je pa kakšna taka, ki je ne poznam beyba - tvoja pikica je tud ful Ninny, a ste bili danes cepljeni? Če ste bili ena da ne bo neprijetne reakcije. Midva z Lukasom še ne bova začela z gosto hrano, sva se danes spet začela dojit . S pripomočkom za dojenje SNS sva bila danes kar uspešna, upam da nama uspe in da čimhitreje čisto prenehava z dodatkom.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.12.2008 21:30:17 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:00:49
|
|
|
|
lonapo
|
Mi smo pa :enej prehlajen,ful kašlja,nekaj,ga pri luliju boli,pa ne vemo kaj,je bil pri dr.pa ni nič ugotovila,Maj je na antibiotiku,in ima priprave jutri,če bo kri v redu-levkociti,na operacijo žrelnice,mandljev in korektura nosu-zato pa mam krizo,sem ful živčna,tako mali,pa bo na operacijski mizi.Upam,da bo vse ok.Lun je tud nekaj prehlajen,sedaj že malo kašlja,je pa tak dobrovoljček,da bi ga kar pojedla,pa še vedno pridno papca. Lunca držim pesti, da se vse najlepše izteče. Vem kako to zgleda ko je otrok na operacijski mizi in točno vem kako se počutiš. srečno in vse bo v najlepšem redu.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:01:01
|
|
|
|
RMRM
|
uuuuuuuuuuuuuuuu, kaj že moram nardit oooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:02:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny, a ste bili danes cepljeni? Če ste bili ena da ne bo neprijetne reakcije. ja, sva bili.Zaenkrat ni kakšne vročine, edino celo popoldne mi je prespala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:04:15
|
|
|
|
lonapo
|
lonapo- jaz sem te pogrešala, pa skoz pozabila to omenit . Sem pa danes imela namen in si me prehitela Hvala, hvala ,vsaj nekdo ki misli name . Alea, kaj pa še daješ Izabeli za GH?Zanima me iz firbca, ker men počasi idej zmankuje.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:04:40
|
|
|
|
RMRM
|
Super za Emo. Saj meni je P rekla da je zelo redko kakšna reakcija, ker so taka cepiva. Pri nas tud ni bli nič, HB.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:11:22
|
|
|
|
*Mojca*
|
lonapo: a ti to kaj soliš?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ninny, a ste bili danes cepljeni? Če ste bili ena da ne bo neprijetne reakcije. ja, sva bili.Zaenkrat ni kakšne vročine, edino celo popoldne mi je prespala. ja ninny men je tud Žan prespal celo popoldne ko je bil prvič cepljen...pa sam 1x sem mu obkladek menjala,pol pa ni blo več potrebe..no sam da je Ema že pri zdravju...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:21:29
|
|
|
|
lonapo
|
lonapo: a ti to kaj soliš? ne nič, se pa ful kremži zraven. Ko sem mu dala pa mojo špinačo za probat-ki sem jo solila, je pa hotel še jest . Mislm, da lahko mal soliš. Jest mu bom tud zdej naprej. Če veliko pije zraven, ni panike.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:32:21
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz sem pa našima tavelkima hrano vedno mal solila, ker se mi zdi da je drugače zelenjava kot za .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo kako narediš špinačo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:35:52
|
|
|
|
alea01
|
evo, sem tričetrt ure sedela ob sveči in gledala v luft. so majstri prerezali kabel in ni bilo elektrike in je pol moj moral zdaj to polotat in zdaj spet vidimo . Je pa še razžagal stara okna in imamo tudi toplo vodo. aja, pa še lotil se je popravljat peč na olje. ni kaj, vse zna poštimat Jaz sem šele danes začela s korenčkom, ki ga je kar ene par žlic lepo popapcala. Sem pa j idala najprej mlekec, da je potešila lakoto, pol korenček in še poobedek je dobila mlekec. Ene par dni ji bom še dala korenček, pol bom pa tle težila, ker itak nimam idej . Priporočeno je, da se zelenjavi doda kakšno kapljico olja ali masla, ker določene vitamine, ki jih vsebuje zelenjava jih telo vsrka le s pomočjo maščob in tako bejbi dobi tudi dovolj energije
< Sporočilo je popravil alea01 -- 13.10.2008 20:37:01 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz sem pa našima tavelkima hrano vedno mal solila, ker se mi zdi da je drugače zelenjava kot za . jaz tudi, čisto malo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 20:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem al se meni samo zdi al ta forum tko zaaaspaaan postaaajaaa..... tolk prjavljenih pa nobene gor...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:00:45
|
|
|
|
RMRM
|
jaz skoz čekiram , sam se vmes še z pogovarjam.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:01:05
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM jaz skoz čekiram , sam se vmes še z pogovarjam. po MSN
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:03:03
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa, kam si se pa zdej skrila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:05:41
|
|
|
|
Anonimen
|
tuki tuki sem ..kaj bo dobrega? kako lukas in krčeki? a mi lahko mogoče ti poveš kako naj naredim špinačko?al z mlekom al z vodo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:08:04
|
|
|
|
RMRM
|
taanika, jaz bi jo z mlekom, kar z AM.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:10:00
|
|
|
|
RMRM
|
krčkov pa zdej HB ni, drugač pa kapljice sedaj uporabljam pri dojenju na začetku, da zagrabi, pol je pa ok.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jst sem pa ravno študirala kaj pa če bi jo s prekuhano vodo ,ker AM je že sam tko redilen,pa bi ravno zarad tega na vodi...pa bi mu dala pač kolk bi hotel pojest špinačke pa pol še AM namesto 150 ml,kar je cel obrok,samo nevem 90ml...odvisno kolk bi pojedel..ful nevem kaj nardit a veš kr mi tud špinače nebo nevem kolk pojedu..par žličk,pol pa še AM povrhu,kr nevem no da mu z AM nardim špinačo pol pa še sam AM povrhu... ..kr jst grem ravno zarad tega k je mal prebajsek na uvajanje GH
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 13.10.2008 21:13:18 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM krčkov pa zdej HB ni, drugač pa kapljice sedaj uporabljam pri dojenju na začetku, da zagrabi, pol je pa ok. no fajn res ..sam da je ta huje mimo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:12:41
|
|
|
|
RMRM
|
aja, sem pozabla, jaz špinačo iz vrta samo poparim pol pa s paličnim zmiksam, za bom samo pikico posolila, pa mal z mlekom zmešala. Če bom pa kupljeno dajala, bom pa tisto, ki ni že fertik pripravljena, ker v fertik špinači je smetana in česen.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:14:18
|
|
|
|
RMRM
|
aja, pol pa probaj samo skuhat špinačko in zmiksat, sej bo tko al tko bol redka
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 13.10.2008 21:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jst kupujem uno zmznjeno špinačko...a je ta vredu? v kosih ko je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?