Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Gruska ce te fejst zanima ti grem loh pogledat (ce seveda ne bo dajica podatka iz rokava stresla), loh ti pol tud nabavim pa do lj dostavim pac ko bom sla k mojim sej grem kr pogosto... O, hvala, kok si prijazna , saj bom šla sama v Lj., če mi ne bo že Dajica prej povedala... (a ceno misls??sm ti ze povedala-vsaj okvirno ceno po spominu ) najbrž jih majo tud v ljubljanskem Merkurju ... pa moram tko na Rudnik, k moram še neki za Debeluško it iskat Zdej grem pa spat... Tajo zobki dajejo, pa se je zdele v eni uri že 3x zbudila.... upam, da bo ponoč mir.... Nočko!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Sem vidla v Merkurju v Ce tiste polzke-gugalnike. Kolk € pa? Ves, sm prav ceno pogledala, pa a verjames, da sem pozabila . Po porodu sem cist pozabljiva ratala. Ni drago, zdej a je blo 11 al 21 € hmmm....neki tazga, al 13 za savno... V kakšni sta pa bla? Turški, finski ...? Midva bova naslednje leto kupila finsko ... Finsko in tursko, pol so pa razlicne, take z aromo po vaniliji, z zelisci (ta mi je bla najboljsa), ...nekje je cist temno, cist medle lucke, pa zunaj jih imajo v kocicah ob bazenu, pa ob dolocenih urah se razlicno dogaja-sva sla na vrtincenje zraka z medom in soljo, pa sem kar prej ven usla, je blo vroce za znoret. Po tem se pa namazes s soljo-kot piling, se stusiras in potem namazes z medom in spet stusiras. Koza po tem je kot dojenckova ritka. Zastonj je blatna obloga (al kopel ), sam se moras mal prej prijavit, ker jih gre lahko samo 7 naenkrat, dobis cajcke in narezana jabolka in pomarance. Lusno. Je pa karte dobil moj v sluzbi kot nagrado, tko da zdej to koristiva. Aja, pa medtem ko sem cakala na mojga, ko je bil v savni in sem se jaz sproscala, mi je en od teh, ki delajo v savni rekel, ce grem na masazni stol-drugace je za placat, meni je pa kar zastonj prinesel zeton za tisti stol Gruska-super za savno za drugo leto Uf, ze ene pol ure tole pisem, se je Kaja ze 4x zbudila inse posedla v posteljici, ji dam dudo, mal poguncam in zaspi naprej.
|