Mandek
|
Živjo,princeske! Kako smo kaj danes? Iraira, dobrodošla še z moje strani-vedno več nas je, pravijo:) Danes je petek in sem zelo dobre volje, ker pride moj dragi ob 2 domov in potem bova ves čas skupaj. Vsak dan bolj sva zaljubljena, sploh ne vem,kam vse to pelje Včeraj sem pripravila vse zame in za bebico, ko bova racali domov. Ko bi vsaj že prišel ta dan:) Malo sem zmedena glede cotk, ker se mi zdi, da jih imam full malo, ampak dokler ne vemo spola, je tko še najboljše. Ne vem zakaj, ampak tisto malo kar mam, je vse 56 številka (nekaj malega 62). Očitno sem verjela, da bo naša beba inimini:) Aha, še to glede obiskov: Moje kolegice so vse želele priti v porodnišnico in sem jim rekla, da absolutno ne. Malo prekmalu se mi zdi,no. Že tako ali tako vem, da bom mela nonstop obiske, ko bomo doma. Je pa zadeva nerodna, sploh zame, ko bom prvič in si še čisto zgubljen in se še ne znajdeš popolnoma. Se mi zdi, da si kar malo na ocenjevanju,no...Po moje bom bolj vesela prijateljic, ki nimajo bebic kot pa tistih, ki jih imajo. Sem namreč človek, ki ne trpi, da mu kdo kaj korigira ali "svetuje" in je po vrhu vsega še pameten... Poleg vsega me je pa tudi strah, kako bo s hranjenjem med obiski. Dojiti v družbi ne morem, nisem tak tip človeka. Kako pa nameravate ve to izpeljati? Ste vse za dojenje? jaz imam vse karte odprte, kar bo, pa bo, a ne? Kakšni so kaj vaši plani za ta vikend? Lepo vreme bo, upam,da se bo takšno nadaljevalo tudi,ko bomo čakajoči doma. Midva sva danes vabljena na otvoritev novega wellness centra, ampak ne vem, če bova lahko šla. Zadnjič sem poskusila obleči stare kavbojke in so mi prav!!! Sicer je nizek pas, ampak jih sedaj ne morem nositi, ker bi me tiščalo. Sem raje na komot. Komaj pa že čakam, da malo menjam garderobo, no, vsaj hlače. Dejte kej rodit danes,no Bi že brala vesele novičke:) V kolikor pa ne, pa čimbolj izkoristite dan in se imejte neskočno radi.