|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
10.10.2008 0:15:02   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Smo pa tut pri nas že zalaufali trip-trap in je čist zadovoljna, ker je skupaj z nama za mizo in naenkrat jemo. To mi je pri teh stolčkih najbolj všeč. ker je kot "ta veliki". In ravno zato tudi nisem fen teh plastičnih prima-papa zadev, ki imajo svoje mizice. Pa brez zamere, pač moje mnenje.

Tukaj bi dodala samo to, da ko pa otroček kakšno šalco mleka... prevrne je pa prav fino, da se tekočina ne razlije po mizi, ampak ostane na pladnju. To je ena večjih stvari, ki je mene motila ko je šel Nejc v Trip-trapa.
Je pa pri prima papi zoprno, ker otrok ne more sam noter ko je večji. No pri nas bosta sedaj v uporabi oba - en bo sedel v enem, drugi pa v drugemuser posted image .

Pri nas imamo 2 trip trap stolčka ki ju starejša dva uporabljata, Jure ima pa sedaj prima pappa stolček, ker se naklon lahko spusti - Jure še ne sedi samostojno - in ker ima 5- točkovno privezovanje, da ti ne more pasti ven - zaenkrat še ni pri mizi, ker še nimamo skupnih obrokov, smo pa mizico sneli in ko bo z nami jedel kosilo, ga bomo dali na ustrezno višino in k mizi. Ko bo čas, bomo najstarejšega prestavili na navaden stol in njegov trip trap dobi Jure. Pri trip trapu mene pri tako majhnih moti predvsem to, da otrok ni privezan in ga tudi za trenutek ne smeš spustiti izpred oči.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.10.2008 0:55:22   
resnično srečna
[color="red" size="4"]Enačba 1[color="#444444" size="4"]

Človek = je + spi + dela + uživa
Osel = je + spi

Torej,
Človek = Osel + dela + uživa

Torej,
Človek - uživa = Osel + dela

Povedano drugače,
Človek, ki ne uživa = Osel, ki dela.
[color="red" size="4"]

Enačba 2
[color="#444444" size="4"]

Moški = je + spi + služi denar
Osel = je + spi

Torej,
Moški = Osel + služi denar

Torej,
Moški - služi denar = Osel

Povedano drugače,
Moški, ki ne služi denarja = Osel
[color="red" size="4"]

Enačba 3
[color="#444444" size="4"]

Ženska = je + spi + zapravlja
Osel = je + spi

Torej,
Ženska = Osel + zapravlja

Torej,
Ženska - zapravlja = Osel

Povedano drugače,
Ženska, ki ne zapravlja = Osel

Sklep:

Iz enačbe 2 in enačbe 3,
Moški, ki ne služi denarja = Ženska, ki ne zapravlja.

Torej, moški služijo denar, da ženske ne postanejo oslice! (Postulat 1)

In, ženske zapravljajo, da moški ne postanejo osli! (Postulat 2)

Kaj dobimo?

Moški + Ženska = Osel + služi denar + Osel + zapravlja

Iz postulata 1 in 2 tako sklepamo:

Moški + Ženska = 2 osla, ki živita srečno skupaj !!!!

[color="red" size="4"]

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.10.2008 0:57:25   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

moški prijatelji...mislite, da je možno pravo prijateljstvo med moškim in žensko...ker tale moj mož he he me non stop heca...namreč imam dolgoletnega frenda in sva si kot rit in hlače včasih bila...no sedaj sva malo manj...jaz sem še vedno rit, vlogo hlač je prevzel moj mož (je vsak večer doma in se zutraj zbudi..ampak potem pa zgine za 2/3 dneva)...in sedaj se mi zdi, da mu kar nekako ne odgovarja, da imam prijatelje tudi moškega spola...čeprav jaz na njegove prijateljice ženskega spola nisem ljubosumna...

mi je zadnjič očital da sem bila včasih v pretežno moški družbi...res je..kdo od žensk je bil pa tako nor, da bi se podil po hribih, pa vstajal ob 3eh zjutraj, da je na vrhu Rogle čakal ruševca, pa bil cele dneve prešvican, umazan in ožuljen samo da vidi oz. najde eno travniško orhidejo...bore malo žensk he he...ne boste verjele ampak večinoma so bili tipi tisti, ki so bili moja družba in postali čisto mehki v kolenih, ko so uspeli priti na vrh ali dobro odsmučati del plazu ali najti orhidejco...no na koncu sem našla clo dve frendici, ki sta bili tudi zelo vztajni...ups tri...

JABOLKO in ostale z receptki kako vzgojiti moža...kaj naj naredim pa v tem primeru...da ne bo vsakič, ko se meni  ali dobim s starimi frendi moj fasal noric, ošpic in rdečk v paketu?...ker jaz mojemu nič ne skrivam..še povabim jih najraje k nam, da smo vsi kupaj he he..

ekola tkole...zdej pa da vidim, kdaj bo naslednja vstala in svojo odvisnost prinesla na RR...

pip

G.

Tako prijateljstvo je gotovo možno, ti je pač z nekom prijetno se pogovarjat, se sprehajat... počet marsikaj, ni ti pa seksualno privlačen in si ga pač nikakor ne zamišljaš kot svojega partnerja in če je enako z druge strani, je to to - problem pa je, če je na drugi strani drugače. Z možem nisva ljubosumna in nimava problemov s tem - nasprotno, če se jaz kdaj pošalim, da bom prišla kaj v kontrolo v službo, ker ima sedaj že preveč mladih raziskovalk v laboratoriju, se mu tako fajn zdi...  pa včasih ga dražim, da si bom poleg njega omislila ljubimca, ki me bo vsake toliko kam peljal, on bo pa medtem otroke čuval se le smeje... Tako da ti ne znam svetovat.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.10.2008 7:38:59   
Jo@n
Jutro!

Včeraj sem vas pa kar špricala, sem skliznila gledat forenzike, pa me je že vmes nekaj zmanjkovalo. K sreči je bila dolga in mirna noč, tako da sem se kar spočila. Me pa nekaj križ matra, ko ves dan s seboj poleg vseh mojih maščobnih blazinic nosim še 8kg utežuser posted image

Korenček z rižkom se že kuha, da bodo mali princ lahko še pomalicali pred današnjim naporom. Včerajšnji brokoli je že zapustil prebavni trakt, tako da zelenega odtenka verjetno ne bo v bazenu user posted image .

Pozdravček Emini 22.

Big mamma, smo ugotavljale da si tile MM egoistki... upam da si se spihala in da bo kaj bolje, drugače pa uporabi srečkin nasvet. Saj otroci so od obehuser posted image .

Clericv, a te ven meče sedaj, ko čvekaš, a? Prej ko si bila voajerka se ti aj takega ni moglo pripeti, user posted image  pa dobiš v kompletu s čvekanjem... Velkom tudklab.

Nile, tisti tvoj nasvet pa ZAKOPLJI. Nekam globoko, globoko, da ga slučajno ne najde kak pripadnik drugega spola.

Sedaj grem še jaz pozajtrkovat, da ga bom potem lahko krotila. Se vidimo na Kodeljevem, pa potem še kakšno kavo s čvekom usekamo.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.10.2008 7:46:46   
Isabellabina
Dobro jutro in ena user posted image za vse

Noč----user posted image zaspal je ob 21,15 in se zbudil ob 03,00,malo pojedel in spal dalje do 05,00,sedaj pa je že malce tečen in bo treba it spet mal u mižule.

Joj punce a veste kaj jem zraven kavice---kremšnitouser posted image user posted image sem bla prejle u pekariji --šla po kruh in je ravno vn prinesla kremšnite.No zdej bo rit rasla zarad kremšnite,včeri pa zarad jezeuser posted image user posted image

Naše drage boljše polovice--ja ste prav ugotovile moški so eni hudi egoistiuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.10.2008 7:53:51   
Tanja555
Dobro jutrouser posted image .

Najprej poročam, da sva bili včeraj v posvetovalnici, dobili 3. pikico, Neli ni skoraj nič jokala, pridna moja puncauser posted image !

Vijolica, prosim, če vneseš v seznam: Neli - 6. mesecev in 1 teden: 65 cm, 6.800g + na pohodu 1. zobekuser posted image . Hvala!!!

Tasyo, mi tudi obnavljamo staro hišo in posledično poleg službe in user posted image  tudi ni več časa za ogled filmov in preživljanje prostega časa v dvoje kot nekoč! Tiste redke proste trenutke pa poskusimo izkoristiti na najboljši možen način!

Srečka, moških prijateljev nikoli nisem imela, moj pa je imel v času študija tudi kako kolegico/prijateljico. Na začetku sem bila mal ljubosumna (priznamuser posted image ), potem pa sem vse te prijateljice spoznala in zdaj so to večinoma skupni (družinski) prijatelji, tako da se mi zdi to čist ok in s tem nimam problemov oz. so zame prijatelji - prijatelji, ne glede na spol. Se mi pa zdi lepo, da ohranjate stike in da pridejo k tebi domov, ker bo tako tvoj mož spoznal, da se res nima kaj za bat, ker nič ne skrivaš. Mogoče tudi on rabi svoj čas, da vse malo premleje.

Glede srečanja v CE, oz. kostanjev piknik: celjanke dajte predlagat kako lokacijo, jaz bežno poznam le te nakupovalne centre. Mi pa ustreza tako srečanje aprilčic kot tudi "družinski" piknik, ker vem, da bo moj fant tako ali drugače v dobri družbi (misa79 - ce se ne motim, se najina dva poznatauser posted image ).

Lep petek vam želimuser posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.10.2008 8:14:38   
Ketrin
Dobro jutro, dober dan.....

Bigmamma, hvala za kavico...

Tanja, super za Neli

Drugače pa smo tudi mi že bolje...noska ni blo treba ponoči nič čistiti in mislim, da bo kmalu ok.... Tudi naša noč je bila danes super... Zaspala je okol pol devetih, potem pa tankanje okrog 1, dudica ob 3, tankanje ob 4 in vstajanje 6.15user posted image user posted image user posted image Tko da gre (upam) na bolje... Zdaj pa Kaja spet spi user posted image user posted image

Jaz pa grem na balkon opazovati tele lepe jesenske barve "mojega" drevesa.... tolk je lepo rumen, da prov odseva rumena barva v dnevnouser posted image

Danes bova na plavanje prišli brez kopalk in obroča....bom počakala, da se orng pozdravi.... tko da...se vseeno vidimo...sicer na shuem....

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.10.2008 8:17:18   
Ait
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

moški prijatelji...mislite, da je možno pravo prijateljstvo med moškim in žensko...ker tale moj mož he he me non stop heca...namreč imam dolgoletnega frenda in sva si kot rit in hlače včasih bila...no sedaj sva malo manj...jaz sem še vedno rit, vlogo hlač je prevzel moj mož (je vsak večer doma in se zutraj zbudi..ampak potem pa zgine za 2/3 dneva)...in sedaj se mi zdi, da mu kar nekako ne odgovarja, da imam prijatelje tudi moškega spola...čeprav jaz na njegove prijateljice ženskega spola nisem ljubosumna...

mi je zadnjič očital da sem bila včasih v pretežno moški družbi...res je..kdo od žensk je bil pa tako nor, da bi se podil po hribih, pa vstajal ob 3eh zjutraj, da je na vrhu Rogle čakal ruševca, pa bil cele dneve prešvican, umazan in ožuljen samo da vidi oz. najde eno travniško orhidejo...bore malo žensk he he...ne boste verjele ampak večinoma so bili tipi tisti, ki so bili moja družba in postali čisto mehki v kolenih, ko so uspeli priti na vrh ali dobro odsmučati del plazu ali najti orhidejco...no na koncu sem našla clo dve frendici, ki sta bili tudi zelo vztajni...ups tri...

JABOLKO in ostale z receptki kako vzgojiti moža...kaj naj naredim pa v tem primeru...da ne bo vsakič, ko se meni  ali dobim s starimi frendi moj fasal noric, ošpic in rdečk v paketu?...ker jaz mojemu nič ne skrivam..še povabim jih najraje k nam, da smo vsi kupaj he he..

ekola tkole...zdej pa da vidim, kdaj bo naslednja vstala in svojo odvisnost prinesla na RR...

pip

G.

Joj, kok je grozn tale tvoj možk a ne, ljubosumnež jedan user posted image ..jah mi je pa on enkrat pršepnu, da je šel 1x po enem letu...zlo dobrem letu on z eno prjatlco, katero tud ti poznaš ven.... je pršu nazaj.....reku...Živjo ... **** te pozdravlja... in pol mi je reku..da je bil odgovor.....lepo, hvala....ampak pogled je bil pa "kokeršpanjel tužan", tko, da mi je reku, da te pol prašu, a ti kej ni prou...pa je bil odgovor identičen....pogled pa popolnoma enak. user posted image

Drgač pa....seveda je prou in lepo in čist mogoče, da mate pupe...moške prijatelje....in seveda obratno..moški ...prijateljice nasprotnega spolauser posted image ....in prav je tako.

Tko, da....po moje je poanta...da mi povemo, če nam kaj ni..ok včasih je res nadležno... ve pa ( moška perspektiva...pravzaprav moja osebna)....v stilu " ne, super..lepo ..hvala za pozdrave...a če vas dobro pogledamo v oči....." kokeršpanjel pogled" pove vse.

No, lahko da se motim?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
10.10.2008 8:31:58   
katka28
Jutrooo!

Emina: pozdravljena med cvekicami user posted image .

Drugace pa najprej Kavica za nase punce, ki bodo danes plavale in za ostale tudi seveda...

user posted image

Kakav za tiste, ki ne pijemo kave....

user posted image

In pa okrepčilen zajtrk s sladico se razume user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
10.10.2008 8:32:42   
clericv6
Dobro jutro user posted image . Mene je pa danes tako mora tlačila! user posted image  No, pa je hvalabogu že mimo.

Nile: Hahaha, sem se pa prav nasmejala! Komaj čakam, da MM (btw- moj ima res inicialke MM user posted image ) pride domov, da mu to pokažem. Itak vem, kakšen bo komentar... user posted image .  Drugače pa smo zdaj vsaj dobile navodila. Aja, pa otroke je tudi treba utišati, da se njihova gnada ne razburi, ko pride domov. Predlagam, da jim v mleko damo kar kakšen deci vodke, da bodo spali. No, dolgčas jim pa v 50. ni bilo. Sicer je pa po moje to prevedeno iz kakšnega ameriškega časopisa. Oz. raje revije za ženske, ker časopisa ženski možgani ne razumejo..

Joan: ja, se mi kar pogosto zgodi. Pa saj ponavadi dam copy- paste, ampak ne takrat, ko me vrže ven user posted image . Pa včeraj reeees ni bil moj dan, upam, da bo danes bolje.

Tanja: čestitke za zobek user posted image ! Glede srečanja- punce, povejte, če se vam sploh da vozit v Celje, pa če bi rade bowlale (tudi jaz še nikoli nisem!) ali kaj drugega. Pa bomo že nekaj zorganizirale. Novopečena, si se uspela kaj pozanimati?

Egoizem: punce, priznajmo, da smo pa malo vseeno tudi me krive. Vse skupaj me spominja na vic:

Janez in Jože sta jedla pico. Na koncu sta ostala dva kosa, en velik in en majhen. Janez vzame velik kos, Jože pa ga očitajoče pogleda: "Veš kaj, lahko bi bil vljuden in vzel manjšega!"
Janez: "Ja, kateri kos bi pa ti vzel, če bi izbiral prvi?"
Jože: "Manjšega, seveda!"
Janez: "Pa kaj se potem usajaš, saj si dobil manjšega!"

Nekako v tem stilu...

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.10.2008 8:41:27   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Priručnik za žene iz 1955.     "Davne 1955. godine štampan je priručnik za žene nazvan "Kućna ekonomija". Slijedi nekoliko savjeta za žene iz priručnika "Kućna ekonomija", starih samo 50 godina:   Pripremite večeru na vrijeme. Večeru planirajte ujutro, ili čak prethodnog dana, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Tako ćete mu dati do znanja da ste mislili na njega dok je on radio, ali i da se brinete za njegove potrebe. Većina muškaraca je gladna kad se vrate s posla, a pripremanjem njemu omiljenog jela ispunit ćete mu potrebu za toplom dobrodošlicom. Pripremite se za njega Odmorite se 15 minuta prije njegovog dolaska kući, tako ćete biti osvježeni kada on dođe. Popravite šminku, stavite vrpcu u kosu i izgledajte svježe. Vas suprug je proveo puno vremena s ljudima umornima od posla. Budite zanimljiva i vesela za njega. Njegov dan je bio dosadan i treba mu malo zabave, a dio vaših dužnosti je da se pobrinete za to. Smanjite razinu buke .Kad se vaš suprug vrati s posla, isključite sve kućanske aparate i potaknite djecu da se i ona utišaju. Budite sretni sto ga vidite. Toplo mu se nasmijte i pokažite iskrenu želju da mu udovoljite. Poslušajte ga iako mu možda morate reći puno toga, nemojte to učiniti neposredno nakon njegovog dolaska kući. Neka on prvo govori, on sigurno ima važnije stvari na umu od vas. Ne ometajte ga. Ne žalite se ako vas muž dođe kući kasno navečer ili ako želi otići van na večeru bez vas. Umjesto prigovaranja, pokušajte razumjeti pod kolikim je on pritiskom zbog posla. Kad je kod kuće, sigurno se želi odmoriti i opustiti. I na kraju,ne postavljajte mu nepotrebna pitanja i ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuđivanje ili integritet. Ne zaboravite da je on gospodar u kući i kao takav će uvijek provoditi svoju volju, pošteno i pravedno. I zapamtite, dobra žena zna gdje joj je mjesto.

Ma kera b****a si je pa tole zamislu,bi ga tko čez kolen dala ,da bi zlo visok piskuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.10.2008 8:48:19   
Isabellabina
Evo naš mali je zaspal,je kar dolgo bil pokonci--od petih zjutri.

Plan za danes---sprehajanje g.likalnika,vmes kuhanje,pa verjetno se bo še kaj našlo.

Kosilo----grahova juha,pečena kaša z jabolki in skuto

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.10.2008 8:52:26   
clericv6
Big Mamma: daj, pokaži ta "priručnik" možu, hahaha.user posted image

Mi gremo pa jutri na eno poroko, upam, da se tamala ne bo začela dreti v cerkvi. Po možnosti še s kakšno "besedico", ki je zelo podobna NE! Si predstavljate: "Ali vzameš **** za moža?" "NE!" user posted image  Ali pa kakšen huronski jok....

Neposredna povezava do sporočila: 2088
10.10.2008 8:52:42   
katka28
O ait:....in moski je spregovoril.. user posted image

Mah pridejo kdaj trenutki, ko se mi ne da z mojim razglabljat in ko me kaj vprasa recem samo vredu mislim si pa , da bi ga najraje zatuckala 3 metre pod zamljo....drugace pa se sploh ne sekiram veliko, ce se kdaj namula (mam vsaj 5 min samo zase...pol pa ze tako ali tako prileze iz brloga)

Big mamma: bo treba enkrat narediti nocno srevanje aprilskih mamic, mozje, fantje in prijatelji pa naj takrat cuvajo male skratke in jih uspavajo...to bi znalo biti kar zabavno, me zanima komu bi najvec telefoni zvonili...sicer mi s tem nimamo problemov, ker zdaj ko se jaz v soli mora tako ali tako moj otroka spat spravljat (je pa res, da nasa das samo v podteljo in ze spita). Big mamma pa si tvojemu kdaj omenila, da ti ni prav, ker gre kar brez tebe na zur? Jaz sigurno v tem primeru nebi bila tiho in verjetno bi se na koncu zgodilo, da bi oba ostala doma vsak v svojem kotu user posted image user posted image

Ketrin: user posted image user posted image za Kajo. Upam, da bi sedaj slo vse samo se na boljse.

Jabolko:
super, daJurcku vsaj dve kramici odgovarjata.

Trnjulcica: ali kljub temu, da ga takoj stusiras po telovadbi dobi na kozi izpuscaje?

Srecanje Celje: verjetno bo za novo leto ali pa bodo nasi skratki ze shodili preden se bomo dobile...

17.10. ob 10 sprehod, cez celje pri prodajalcih kupimo pecen kostanj, problem je samo vreme.ker se nikoli ne ve kaksno bo . Pijacka v mestu hotel Evropa in slasticarna Zvezda (povsod imajo tortice in se kaksna sladica bi se nasla) . Napisite kako se vam zdi pa bomo nekaj zorganizirali. V primeru slabega vremena pa se lahko dobimo v kaksnem centru kajti bowling zacne obratovati sele ob 14 uri vsak dan...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.10.2008 8:55:31   
Isabellabina
No moram vam povedat ,da sem se sedaj odločila ,da res vzamam psa ali psičko.Imam ga "naročenega"tam v mesecu januarju oz.februarju,otroci pa že sedaj komaj čakajo .Zdaj moram it u nabavo za novo pasjo uto ,ker stara je že malo preveč tstara in ogrižena ,pa še nevem ,če bi bla vredu ,ker je prejšnji pes imel kožnega raka in se bojim ,da ni še kaj od tega ostalo tam v tej uti.Evo spet bodo šli evrčki.Aja ,pasma pa je Zlati prinašalec--kot sem že enkrat pisala.

Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.10.2008 8:57:29   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

No moram vam povedat ,da sem se sedaj odločila ,da res vzamam psa ali psičko.Imam ga "naročenega"tam v mesecu januarju oz.februarju,otroci pa že sedaj komaj čakajo .Zdaj moram it u nabavo za novo pasjo uto ,ker stara je že malo preveč tstara in ogrižena ,pa še nevem ,če bi bla vredu ,ker je prejšnji pes imel kožnega raka in se bojim ,da ni še kaj od tega ostalo tam v tej uti.Evo spet bodo šli evrčki.Aja ,pasma pa je Zlati prinašalec--kot sem že enkrat pisala.

Super BM za taksno odlocitev. Bos imela druzbo, ko bo moz sel na zabave user posted image ...al pa moz druzbo, ko bo kdaj moral zunaj prespati user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 10.10.2008 9:00:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2091
10.10.2008 9:03:50   
clericv6
Katka: ti si taka faca!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem ZA! Torej, dajmo se pofočkat!

Big Mamma: jaz te samo še občudujem! Poleg vseh otrok še psa... Si pa res super mama! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.10.2008 9:06:07   
Isabellabina
Katka---imaš Zs    ........pa že vnaprej hvala

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.10.2008 9:06:09   
Krista28
Dobro jutro,

Evo jaz srkam kavico, po dooolgem uspavanju Nadje.....Sem vedla da moram bit modro tiho in nič komentirat, ko ste ostale jamrale glede uspavanja in spanja vaših čmrlov......še prehitro mine.....naša pupa je dojela da velik zamudi, če preveč spi,  in zdaj sploh noče več podnevi zaspati, oz. ene 3 dni spi čez dan minimalno - 2x ali 3x po 30 minutkuser posted image , prej je pa zjutraj vstala med 9. in 10. pa kmal nazaj mal zadrnjohala, pa ob 14.30 spet zaspala za kako urco, pa potem med 6. in 7. uro zvečer spet, ob 20.30 je bla pa že v posteljci in ponavadi sama zaspala, z vmesnim popravljanjem dude..........

Včeraj sem bila čisto leteča in šla ob 12h, prišla pa ob 20.30 zvečer.....Uspelo nam je nabavit krstno opravo za Nadjo, puloverček za Kristjana, seveda pa mami ni našla ničesar za sebe.....hja...sej ni čudn, ko majo pa same take čudne cifre.....nč zame....:-)).....madona....še debela nism tko, da bi mi ble za močnejše cujne v vredu....vse se na trebuhu še razširijo, mene je pa že v prsa tolk velik, pa v boke tolk manj....da tiste bluzice prav smešn štrlijo..... Bila sem pa v vseh otroških trgovinah na Rudniku, razen pikapolonici. Vmes sva šla z mojih še na kosilo, pa po kašice v Mullerja......tam srečam eno prikupno rr-jevko......ane Roberta....sem bla prav vesela hitrega čveka.....Nadja je bila Liama tud vesela....tako da je bil dan skoraj popoln.....

Prišibava domov....jaz Nadjo hitro spat spravim, moj Kristjana zrihta.....grem še k njemu....pol pa gasa pečt torto (Posadkino) in dons grem pa še v mojo službo...zvečer imamo pa priprave na sv. Krst....pa še eno torto moram spečt za jutri----sem povabla na tortico za RD - moje in mal njegovih (njegovih je tolk, da vseh pol spet nimam kam dat....:-)) - 4 bratje in sestre pa partnerji, pa mojih 6...kuhinja pa majhna...user posted image Zato sem pa pod Jablano takoj vedla da imajo velko familijo -> velika jedilnica...user posted image

Nč, grem še cujne porihtat, dokler spi....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.10.2008 9:06:21   
misa79
Dobro jutro.

Mi smo imeli standardno nočuser posted image , bedimo od 6-ih, je že oddremuckal prvo kitico --- no ja 10 minutuser posted image

Ketrin - lepo te je brat in user posted image user posted image user posted image za boljšo noč

Tanja - ja najina se menda res poznata. Midve pa se spoznava na srečanju v Celju, saj prideš a ne? Pa user posted image user posted image za zobek

Moški - joj so pa res vsi istiuser posted image . A veste kaj je zadnjič men reku? Cel dan smo bili okoli, pri njegovih, ful lep dan in večer je bil, sem bila že tako vesela, da bomo še malo skupaj, pa da gremo na eno pivičko zvečer...............Ma ja ja svizecuser posted image Še dobro nismo parkirali pred blokom: Ej jaz grem zdej!! Jaz pa : Ja pa jaz bi tut kdaj kam šla! Pa on: Ja kaj te pa ovira?user posted image user posted image user posted image Sem misla, da me bo konc. In kaj mi je preostalo..........Nič. Malega popedenat, mulo kuhat in sama spat. Res mislijo samo na sebe...no večino časa. Sej kdaj pa kdaj se izkažejo.....sam to bi lahko bilo bolj pogostouser posted image Drži pa nekaj: Težko je z njimi, a še težje brez njih.user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.10.2008 9:09:42   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Jaz sem pa takrat mislila,da ste ga že nabavll.....superca...men so ful cute...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2096
10.10.2008 9:11:09   
Isabellabina
Moški----ma pa sem misla ,da je sam pri nas tako,no zdej sem malo pomirjena ,ko vem da ste še druge sotrpinke z menoj,sam hudir bo šele v soboto popoldne ,ko bo naš gospod se začel pripravljat za žuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.10.2008 9:11:44   
Krista28
Ketrin, super da se zboljšujeuser posted image ...no očitno se je Nadja od Kaje nalezla. :-))

Aja, pozabla sem povedat, da sem bila včeraj pri frizerju in sem se ful ostrigla, pa preliv dala....nič drastičnega pa vseeno zadovoljna...

Za Celje se pofočkam....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.10.2008 9:20:34   
tasyo
Dober dan!

No, naša nočka je bila kar solidna - sicer sem baje jaz 2 postanka prespala...Pa je možek poskrbel za dudo in je blo.

Čvekice se po moje že pripravljajo na plavanje - naj vam mine v prijetnem vzdušju, pa ne kofetkite preveč, da ne boste skuhale slabega vremena!!!! Moramo grozdje pobrat!

Srečanje - se mi je zdelo, da bo morala Katka vzet vajeti v roke, da se končno zgodi Celje. Me smo že zdavnaj rekle, da smo za. skratka, midve načeloma prideva, upam samo, da ne bova imeli glih posvetovalnice.

Ketrin - super, da je tole zoprno obdobje končno za vami. In nosek skoraj čist. Ko pišeš, da imaš čist rumeno drevo pred balkonom - na mojem je pa čisto rdeča trtica, jo je tko fajn pogledat. Meni je zaradi tega jesen tako všeč, ker je povsod vse pisano. No, če je seveda vreme ok.

Big mamma, tudi moje dopoldne bo podobno tvojemu... Likanje, malce pospravljanja, kuharija. Današnji meni:
M: pol jabolka+pol manjše banane+malo hruške
K:brstični ohrovt in krompirček, za naju pa štruklji.

No, moja jeza je čez noč izpuhtela. Sem pa tudi jaz bolj Srečkine sorte, pa včasih rečem ja, vse ok, hvala... Pa tega ne mislim čisto čisto resno. Pa v pospravljanje se vržem. Sicer pri nas izgleda to tako, da vse njegove stvari, ki ležijo tam, kjer jim ni mesto, ostanejo tam, pa se malo zlajam, ko pride domov. Razlog je ponavadi čist drug, ampak paše pa vseeno...

Evo, da ne bom preveč časa zabila tule - izkoristite sonček, midve se bova popoldan odpravili po obiskih in pogledat, če je kej kostanja tudi v Sevnici...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
10.10.2008 9:29:11   
katka28
Big mamma: mas odgovor ZS

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?