tasyo
|
Dober dan! No, naša nočka je bila kar solidna - sicer sem baje jaz 2 postanka prespala...Pa je možek poskrbel za dudo in je blo. Čvekice se po moje že pripravljajo na plavanje - naj vam mine v prijetnem vzdušju, pa ne kofetkite preveč, da ne boste skuhale slabega vremena!!!! Moramo grozdje pobrat! Srečanje - se mi je zdelo, da bo morala Katka vzet vajeti v roke, da se končno zgodi Celje. Me smo že zdavnaj rekle, da smo za. skratka, midve načeloma prideva, upam samo, da ne bova imeli glih posvetovalnice. Ketrin - super, da je tole zoprno obdobje končno za vami. In nosek skoraj čist. Ko pišeš, da imaš čist rumeno drevo pred balkonom - na mojem je pa čisto rdeča trtica, jo je tko fajn pogledat. Meni je zaradi tega jesen tako všeč, ker je povsod vse pisano. No, če je seveda vreme ok. Big mamma, tudi moje dopoldne bo podobno tvojemu... Likanje, malce pospravljanja, kuharija. Današnji meni: M: pol jabolka+pol manjše banane+malo hruške K:brstični ohrovt in krompirček, za naju pa štruklji. No, moja jeza je čez noč izpuhtela. Sem pa tudi jaz bolj Srečkine sorte, pa včasih rečem ja, vse ok, hvala... Pa tega ne mislim čisto čisto resno. Pa v pospravljanje se vržem. Sicer pri nas izgleda to tako, da vse njegove stvari, ki ležijo tam, kjer jim ni mesto, ostanejo tam, pa se malo zlajam, ko pride domov. Razlog je ponavadi čist drug, ampak paše pa vseeno... Evo, da ne bom preveč časa zabila tule - izkoristite sonček, midve se bova popoldan odpravili po obiskih in pogledat, če je kej kostanja tudi v Sevnici...
|