|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
9.10.2008 21:54:21   
emina22
ziv!

Sem mamica Aline roj 22.4.2008.

midve sv aimeli tezave s spanjem vendar nam aje knjiga spi dete spipomagala..5 dni in sedaj spi v svoji posteljici zraven najine pa tud podnevi zadremucka,kar nam do sedaj ni uspelo..ni in ni nm hotela zaspati,borila se je do zadnjega..

sedaj sva veseli obe..

lahko pa glasujete za mojo dobrovoljko na:

http://bibaleze.si/multimedia/z_igraco_do_nove_sobe/alina-je-zmagala.html

sicer ne razmisljam o zmagi ker baje eni znajo dobr goljufat in dobijo na dan po 500 glasov.....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
9.10.2008 21:59:55   
clericv6
Pozdravljena Emina! No, pa se je kar sama javila, brez Šerloka user posted image . Bom glasovala.

No, pa vas je koooončno malo več tukaj, ampak zdaj sem pa jaz bolj user posted image . Danes je bil tudi zame težek dan, pa tudi pri Kiari se je poznalo. Ne vem, če je kakšna luna, ampak če ni tulila (jokala), se je naglas smejala user posted image  Vmesne faze pa skorajda ni bilo. Je pa zato spala 4 ure v 3 kosih, nisem mogla verjeti!

(odgovor članu emina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
9.10.2008 22:03:38   
trnuljčica
Jaz sem se odločila, da jutri našega izpišem iz plavanja. Prejšnji teden nisva šla, ker sem upala, da bo nova krema kaj pomagala...  Pa da bo to, da ga 5 dni nisem kopala kaj pomagalo...Sedaj pa si ga niti ne upam namakati v klorirano vodo, ob tem, da ni kaj dosti boljše. Mogoče za malenkost manj pordelo... Še vedno pa luščeče... Edino pikice po ritki so izginile po treh dneh- sumim korenček ali jabolko...
Sem zvedela, da je moja mami imela alergijo na mleko in da ga še danes ne prenaša... Sploh nisem bila nikoli pozorna na to da ga ne pije... Tak čuden filing imam, da je mleko... Vedno manj ga pije... Okoli 130 na obrok... Na tri ure. Čim mu hočeš po sili dati več ga toliko časa muči dokler ne polije...
V ponedeljek bom res zatežila... Pa sploh nisem takšen tip... Ampak vidim, da sicer ne bo nič...Komaj čakam, da naša P pride iz bolniške (nasl. leto)... Res je fajn če imaš zdravnika, ki mu zaupaš in obvlada...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
9.10.2008 22:06:14   
Isabellabina
Čer

Emina22--le pridruži se nam čvekamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem jezna k 100user posted image evo spet sva z možem dobila povabilo na 40 -letnico pa jz spet nmorem ,ker nimam kam otrok dat.Gospod potem mahne kar sam na žurko ma ti se pa j**i sam z otroki 24 ur na dan.Ma če on nebi mogu it na roj.dan pol jaz tud nebi šla ,njemu je pa vseen če jz ustanm doma.grrrrr ma moram kr nehat se grem hladit u postlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
9.10.2008 22:07:22   
trnuljčica
Emina Alina je dobila tudi moj glas...user posted image user posted image
Pa javi se še kaj... Moj tudi protestira pred spancem... Mi pa knjiga o spanju ni pomagala... Noče ne ninice, ne dude, ne igračke, ne plenice, ne dekice, ne muzike, ne uspavanke... Le mir, pa kljub temu se brani... Da kaj ne zamudi... Sem se že navadila... So pa lumpi tile naši...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
9.10.2008 22:11:29   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Simvir, a ti imaš pa težave z oklepaji??? Hm, pri nas je joška še vedno vsakokrat na sporedu, ampak se mi zdi, da niso več nabite tako kot so bile pred GH in da včasih kar na fovš vleče. Kadar se user posted image  po dolgem času ne utrudi in ubupa, ga občasno osrečim še z AM v flaši in spije presenetljivo veliko (100-150) in to po obeh podojih??? Saj vem, treba se bo nalivat s tekočino, kar pozabim kakšen dan...

Ne, jaz to čisto resno. Sem imela proti večeru že trde kot beton. Danes bi pomoje še enega user posted image  zraven lahko nafutrala, toliko mleka mi ostaja. Sem sedajle preventivno kar malo ven sčrpala, pa v skrinjo pospravila. Pa bo za kakšno mlečno kašico.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
9.10.2008 22:13:13   
Isabellabina
Posadka, Big mamma kako sta uspeli zmanjšati količino svojega mleka, glede na to, da sta zamenjali že precej obrokov.
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Simvir----jaz sem postopoma izpuščala obrok in si ,če me je začelo bolet izbrizgala sam tolk ,da je pritisk popustil.Najprej sem začela s kosilom ,naslednji teden pa s popoldansko malico in potem tako naprej,sedaj imava samo en obrok in to sedaj vedno tam okrog tretje ure zjutraj.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
9.10.2008 22:14:21   
clericv6
Zgleda, da je bilo danes res nekaj v zraku??? Big Mamma, te razumem. Upam, da boš zadevo prespala in se boš zjutraj zbudila dobre volje. user posted image
Tudi tebi, Tasyo, želim enako. In seveda tudi vsem nam user posted image .

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
9.10.2008 22:18:00   
clericv6
user posted image  Vrglo me je ven... user posted image

Zgleda, da je danes res nekaj v zraku????
Big Mamma: te razumem. Želim ti, da zadevo prespiš in se zjutraj zbudiš dobre volje user posted image .
Enako želim tudi tebi, Tasyo. In seveda vsem nam. user posted image  Edino Srečka se pa ne da...user posted image . A si ti sploh kdaj slabe volje? No, to zagotovo si, ampak a streseš kdaj slabo voljo nad kom?!?!?

Neposredna povezava do sporočila: 2059
9.10.2008 22:18:38   
Isabellabina
No paa še zakaj sem tako kmalu nehala s dojenjem--na prvem mestu sigurno zato ,ker me je mulc začel odklanjat in ni hotel vleči,sem ga nekajkrat pretentala tako ,da sem mu ponudla dojko takoj ko je samo zastokal in v spanju je lepo popapcal ,če je pa bil že zbujen pa ni bilo šans ,dabi povlekel in pol je trpela črpalka,drug razlog pa je moja neprestana utrujenost--nespečnost ponoči se prenaša tudi na izgubo mleka ,sicer pa sem sedaj kar zadovoljna s tem ,da tako rad je Gh.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
9.10.2008 22:19:08   
clericv6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!   Eh...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
9.10.2008 22:19:34   
simvir

Tasyo zelo dobro vem kako ti je. MM sicer ne zaspi zvečer, ga pa večkrat cele dneve ni doma, ali pa doma kaj dela, tudi še zvečer. In tudi meni vsake toliko ven udari, sem se že parkrat olajšala tudi na rr.
Sicer ti je pa Srečka zelo lepo napisala, se pridružujem njenemu mnenju. Ko bo hišica gotova, bo vsekakor boljše.

Emina pozdravljena user posted image . Tvoja hčerkica ima zelo lepo ime.

Big mamma te razumem, jaz bi ravnala enako. A res nimaš kam dati otrok, ali pa da bi kdo prišel k vam domov počuvati, pa jih daš ti spat? Midva sva jih prejšnji vikend peljala k mojim, pa se je super izteklo. Sem pa tudi najprej mislila da jaz ne bom šla.

Trnuljčica upam, da čim prej ugotovite vzrok vašim težavamuser posted image user posted image .

Zdaj grem pa tudi jaz spat

lepe sanje in čim manj zbujanj...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
9.10.2008 22:21:55   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Edino Srečka se pa ne da...user posted image . A si ti sploh kdaj slabe volje? No, to zagotovo si, ampak a streseš kdaj slabo voljo nad kom?!?!?

he he nad ploščicami v tuš kabini...kadar pri nas ni vodnega kamna se ve, da me je nekaj ornk razpenilo he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
9.10.2008 22:22:59   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Edino Srečka se pa ne da...user posted image . A si ti sploh kdaj slabe volje? No, to zagotovo si, ampak a streseš kdaj slabo voljo nad kom?!?!?

he he nad ploščicami v tuš kabini...kadar pri nas ni vodnega kamna se ve, da me je nekaj ornk razpenilo he he...

Ma ti si carica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
9.10.2008 22:24:20   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Big mamma te razumem, jaz bi ravnala enako. A res nimaš kam dati otrok, ali pa da bi kdo prišel k vam domov počuvati, pa jih daš ti spat? Midva sva jih prejšnji vikend peljala k mojim, pa se je super izteklo. Sem pa tudi najprej mislila da jaz ne bom šla.

Ja hudir je k je pr nas tolk otrok.Tašča je user posted image ,moja mami pa je mesec dni po operaciji rame in je nemorem obremenjevat.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
9.10.2008 22:26:41   
Isabellabina
Nič drage moje dame ,jaz vas zapuščam ,moram it spat ,da si pohladim živčke .....

Lepe user posted image sanje in mirno ,mirno noč

Neposredna povezava do sporočila: 2066
9.10.2008 22:27:12   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Gospod potem mahne kar sam na žurko ma ti se pa j**i sam z otroki 24 ur na dan.Ma če on nebi mogu it na roj.dan pol jaz tud nebi šla ,njemu je pa vseen če jz ustanm doma

he he...predlagam, da enkrat on ostane...pa ti greš sama...da občuti kako je...ja pa jade in potem svizec zavije čokolado...veš po mojem smo si same krive...ker pač ne ponorimo prvič ko kam gredo...pa mislijo, da nam je to čist ok...al pa ker ne sulrilaš pol še cel teden...

hmmm mogoče bi res ga mogla 1x ti pustit...al pa rečt: Lahko greš...samo najdi varstvo za otroke...sedaj sem jaz na vrsti da grem...in bom šla sama, če ne najdeš varstva...če pa najdeš varstvo greva pa seveda skupaj...

joj me prav zanima kakšo faco bi naredil tvoj he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2067
9.10.2008 22:31:21   
clericv6
Srečka, želim ti čim več vodnega kamna v kopalnici!!! (Ok, to se pa grozno sliši user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2068
9.10.2008 22:31:51   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Ma če on nebi mogu it na roj.dan pol jaz tud nebi šla ,njemu je pa vseen če jz ustanm doma.grrrrr ma moram kr nehat se grem hladit u postlouser posted image user posted image user posted image

Ja zelo mi je poznano tole... Ampak očitno veliko moških tako razmišlja... Sem preverila pri kolegicah...

Neposredna povezava do sporočila: 2069
9.10.2008 22:34:58   
clericv6
Tukaj bi se pa strinjala, da smo ženske kar malo same krive! Big Mamma bi bila solidarnostna in ne bi šla, jaz tudi ne, pa še marsikatera bi se našla. In potem smo pa tam. Sicer je pa bolje, da se jaz za danes poslovim, nisem za nikamor... Nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2070
9.10.2008 22:36:48   
trnuljčica
A mislite da je to kak gen v moških, ki ga ženske nimamo, ali je prirojeno? Mislim solidarnost...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
9.10.2008 22:46:08   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

A mislite da je to kak gen v moških, ki ga ženske nimamo, ali je prirojeno? Mislim solidarnost...

Sem smotka... user posted image Mislila sem prirojeno ali privzgojeno...

Neposredna povezava do sporočila: 2072
9.10.2008 22:54:01   
resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

eh to je del njihovega egoizma...ga imamo ženske premalo...definitivno prirojeno..

ampak mlajše generacije so to že sfurale...zdej mlade ne kuhajo, ne perejo...vse delajo tipi...edin rojevajo še...pa še tam so uboge revice he he...tko da svet se spreminja...me mal bolj "zrele" smo pa tepke...

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 9.10.2008 22:55:01 >

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2073
9.10.2008 22:57:58   
NiLe
Nisem si mogla kaj, da tega ne bi nalimala goruser posted image ... je pa primerno današnji temi oz. kako so moški lahko egoisti, me ženske pa solidarnostne, pripravljene na vse. Zgleda, da bo treba nekaj ukrenit, ker to se očitno vleče predolgo časa user posted image user posted image user posted image

Priručnik za žene iz 1955.     "Davne 1955. godine štampan je priručnik za žene nazvan "Kućna ekonomija". Slijedi nekoliko savjeta za žene iz priručnika "Kućna ekonomija", starih samo 50 godina:   Pripremite večeru na vrijeme. Večeru planirajte ujutro, ili čak prethodnog dana, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Tako ćete mu dati do znanja da ste mislili na njega dok je on radio, ali i da se brinete za njegove potrebe. Većina muškaraca je gladna kad se vrate s posla, a pripremanjem njemu omiljenog jela ispunit ćete mu potrebu za toplom dobrodošlicom. Pripremite se za njega Odmorite se 15 minuta prije njegovog dolaska kući, tako ćete biti osvježeni kada on dođe. Popravite šminku, stavite vrpcu u kosu i izgledajte svježe. Vas suprug je proveo puno vremena s ljudima umornima od posla. Budite zanimljiva i vesela za njega. Njegov dan je bio dosadan i treba mu malo zabave, a dio vaših dužnosti je da se pobrinete za to. Smanjite razinu buke .Kad se vaš suprug vrati s posla, isključite sve kućanske aparate i potaknite djecu da se i ona utišaju. Budite sretni sto ga vidite. Toplo mu se nasmijte i pokažite iskrenu želju da mu udovoljite. Poslušajte ga iako mu možda morate reći puno toga, nemojte to učiniti neposredno nakon njegovog dolaska kući. Neka on prvo govori, on sigurno ima važnije stvari na umu od vas. Ne ometajte ga. Ne žalite se ako vas muž dođe kući kasno navečer ili ako želi otići van na večeru bez vas. Umjesto prigovaranja, pokušajte razumjeti pod kolikim je on pritiskom zbog posla. Kad je kod kuće, sigurno se želi odmoriti i opustiti. I na kraju,ne postavljajte mu nepotrebna pitanja i ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuđivanje ili integritet. Ne zaboravite da je on gospodar u kući i kao takav će uvijek provoditi svoju volju, pošteno i pravedno. I zapamtite, dobra žena zna gdje joj je mjesto.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2074
9.10.2008 23:05:19   
JABOLKO3
Dober večer,

končno mi je uspelo prilezt do računalnika. Za nazaj še nisem prebrala, zaostajam za kakšna 2 - 3 dni, bom potem, najprej 'tekoče' zadeve, ki so tudi že malo mimo, ha ha.

No, iz Litije prišla dovolj zgodaj, da sem mulca pobrala iz šole, doma podojila Jureta, pospravila sledi nedeljskega praznovanja, posesala tla v spodnjem štuku, dekorirala torto, naredila tisoč obloženih kruhkov, narezala pecivo, oprala grozdje, napihnila balone in jih privezala po dvorišču in po hiši, pripravila mizo - tukaj nekje je prišel najdražji domov - ne vem, kako mu je uspelo zadeti, da sem bila ravno konec z delom in praznovanje se je začelo. Bilo je prav fajn, jih sploh ni bilo treba kaj posebej zabavat, so se sami zorganizirali in se igrali, ko so mlatili sendvičke, so razpravljali o pomenu dvignjenega sredinca in kako se ga 'pravilno' pokaže user posted image , ko je bilo treba domov, je bilo veliko stoka in malo joka...

V Rogaški Slatini smo sprobali vse vzorčke žavbic (še enkrat hvala za tako lep odziv) in ugotovili, da Juretu dve zelo pašeta, približno tretjina je nevtralnih, ostale pa zanj niso primerne - ne bom pisala, katera je katera, ker če Juretu ne paše, še ne pomeni, da je s kremico kaj narobe. Tako bomo sedaj uporabljali le ti dve zadevi, pa se gremo spet čez 2 tedna pokazat.

Danes sem imela pa jaz kontrolo pri kardiologu in ker sem tam zelo na hitro opravila, sem se šla še k frizerki malo postričt in mimogrede so mi tam še pedikuro napravili, da bom jutri na bazenu imela lepa stopalca.

tako, to bi bilo poročilo, sedaj pa še kak komentar za nazaj - grem brat

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?