JABOLKO3
|
Dober večer, končno mi je uspelo prilezt do računalnika. Za nazaj še nisem prebrala, zaostajam za kakšna 2 - 3 dni, bom potem, najprej 'tekoče' zadeve, ki so tudi že malo mimo, ha ha. No, iz Litije prišla dovolj zgodaj, da sem mulca pobrala iz šole, doma podojila Jureta, pospravila sledi nedeljskega praznovanja, posesala tla v spodnjem štuku, dekorirala torto, naredila tisoč obloženih kruhkov, narezala pecivo, oprala grozdje, napihnila balone in jih privezala po dvorišču in po hiši, pripravila mizo - tukaj nekje je prišel najdražji domov - ne vem, kako mu je uspelo zadeti, da sem bila ravno konec z delom in praznovanje se je začelo. Bilo je prav fajn, jih sploh ni bilo treba kaj posebej zabavat, so se sami zorganizirali in se igrali, ko so mlatili sendvičke, so razpravljali o pomenu dvignjenega sredinca in kako se ga 'pravilno' pokaže , ko je bilo treba domov, je bilo veliko stoka in malo joka... V Rogaški Slatini smo sprobali vse vzorčke žavbic (še enkrat hvala za tako lep odziv) in ugotovili, da Juretu dve zelo pašeta, približno tretjina je nevtralnih, ostale pa zanj niso primerne - ne bom pisala, katera je katera, ker če Juretu ne paše, še ne pomeni, da je s kremico kaj narobe. Tako bomo sedaj uporabljali le ti dve zadevi, pa se gremo spet čez 2 tedna pokazat. Danes sem imela pa jaz kontrolo pri kardiologu in ker sem tam zelo na hitro opravila, sem se šla še k frizerki malo postričt in mimogrede so mi tam še pedikuro napravili, da bom jutri na bazenu imela lepa stopalca. tako, to bi bilo poročilo, sedaj pa še kak komentar za nazaj - grem brat
|