|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
9.10.2008 13:18:35   
kekec in mojca
Danes je moj Tine upihnil pol svečke. Joj, saj si ne morem niti predstavljat, da je že toliko časa minilo od poroda. V tem času sva bila še 2 v 1, ampak v porodni sobi je že bila panika in priprave na CR.

Zdaj pa tako mirno pančka v sobi... spet z vročino, revček. Upam, da so samo zobki. Res pa je, da je nenavadno miren že cela dva dni. Samo spi.

Trnuljčica, upam, da bodo težave z gosto hrano kmalu minile.

O kompliciranju glede GH... pri ta prvem sem naredila cel doktorat, je bil približno podoben kot je mali od Trnuljčice. Ust ni in ni odprl, pa če sem se na trepalnice postavila. Rabla sem ene tri leta, da sem se nehala sekirat okoli njegove prehrane. Še vzgojiteljice v vrtcu so povedale, da tako neješčega otroka že dolgo niso imele.

Imamo pa v drugo več sreče, ta model bi pa pojedel vse, kar leze. user posted image Tak da, punce, katerih otroci ne jedo, ne se sekirat. Do 9. mesca je dovolj, da ob polnem dojenju na dan naredi tudi samo eno žličko goste hrane.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
9.10.2008 13:52:39   
resnično srečna
Čestitke za Tineta he he...user posted image ...

pa bravo jedec...veš moj je bil pa prvi pravi jedo...tale naša prda zmrda bo pa bolj ziza miza zgleda...samo je pa danes prav navita...soba je premajhna zanjo...zdaj je ugotovila kako zadeva laufa in če ne gre po kolenih gre pa kot kak valjar za ceste...se kar kotali...in hmmm zdajle spi že 3tjo rundo...bo prinesla noter za dva dni nazaj, ko je bila preveč radovedna, da bi lahko spala...

jaz pa letim malo pripravit za kosilo...pa malo skupaj zmetat sobo..sem danes izvlekla stare Matevževe igračke, ker se Iza očitno dolgočasi...pa ne vem kdo je bil tega bolj vesel..iza ali nero...se je končno malo zamotila in mu ne nagaja več...

saj po eni strani je pa kar prav...vsaj ne bo več težil in hotel bit non stop zraven naju he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
9.10.2008 14:53:19   
resnično srečna
http://www.vest.si/2008/10/09/ata-jonas-drugic-ata/

eto...dojenčkom ni konca ne kraja...tud slavnim ne he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2028
9.10.2008 14:56:38   
Ketrin
Dober dan vsem skupaj...

Res ste pridne s temle čvekanjem.... No, za nazaj nisem nič brala, ker se mi po pravici povedano ne dauser posted image Ampak, ker imam dobre veze, sem bolj kot ne na tekočem...tko da...hvala vsem za lepe želje in ker ste me pogrešale... Moram povedat, da ta teden ni bil ravno za prehvalit in upam, da se nikoli več ne ponovi... Skratka da ne dolgovezim... sem imela mal žute minute, oz. ure, oz. dneve... pa mal smo zboleli, pa teta s krvavca je na obisku, pa skratka... kr neki.... ampak je danes že ok.... Sem pa ugotovila, da ima Kaja bolezen.... "mama" To je ene vrste psihična bolezen, kjer otrok hoče mamo zdej, takoj.... in to 24 ur na dan.... Zdravila pa ni....no, je... in imenuje pa se "mama"user posted image user posted image user posted image

Tolk zaenkrat, pa se počasi spet vklopim....

Lep dan....

Neposredna povezava do sporočila: 2029
9.10.2008 15:05:14   
trnuljčica
user posted image user posted image user posted image Tine za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.10.2008 15:06:07   
tasyo

Prva runda sončkanja je mimo - je tko lep dan, da bi ga bilo škoda preživet noter. Lana je že imela kosilo, vmes sem si premislila in opogumila ter je prvič dala piščančka - mmm, kako je bilo dobro. Sicer res čist majhen košček, pa vseeno. Zmešano v rižeku z brokolijem. Še meni je blo dobro, samo kaj, ko je tamala vse pojedla in ni ostalo nič... No, še dobro. Zdej je pa omagala. Neverjetna je danes. Ko bi le tako ostalo...

Malamalinca, super, da si se spet mal oglasila, pa vidim, da kljub vsemu kar pridno pridobivata na teži... A sta zdaj za neki časa opravili z zdravniki? PA kaj je bilo s tistim znamenjem pri Galu???

Srečka, si kar prestavljam Izo in Nerota med igračami... Mi pa imamo turbo rikverc, komaj se obrneš, pa je že spet pod kakšnim pohištvom. Se pa poskuša postavit na kolena, sam jo še vedno potegne naprej, pol pa gosenico oponaša...

Včeraj me je pa nečak tako neprijetno presenetil... Sicer ima Lano čist rad in je ves vesel, ko jo vidi, ampak do zdaj je bila mala madam na miru in smo se vsi ukvarjali pretežno z njim. Pa pripravljali smo ga, da zdaj ni več edini otrok v družini in bodo stvari malce drugačne. Pa je zgleda še premajhen, da bi to razumel - njegova mami ne sme prijet Lane, ker tuli kot zmaj, dedek se ne sme igrat z njo, ker spet tuli kot zmaj, noče ji pokazat nobene igračke, kaj šele, da bi ji kakšno dal v roke... No, ampak pri igračah je že ves čas takšen, ne pusti nobenemu otroku, da bi se jih dotaknili, tudi se noče igrat z drugimi, če je npr. žoga njegova. Jo odnese noter. Kar me najbolj jezi je to, da se njegovim staršem vse skupaj zdi smešno in mu ne razložijo, da to ni v redu. Mah, sem se že tolikokrat vtaknila, da sem tokrat rekla, da bom pa tiho. Sicer pa se bomo selili in se bosta bolj malo videla. Žal. Mogoče pa bo v kratkem dojel... Mi je tut rekel, da on že ne bo imel bratca al pa sestrice, ker je mami samo njegova. Verjetno grejo čist vsi čez to fazo, kaj?

Spet mal bluzim, ampak me zanima, kaj mislite o tem.

Evo, zdej grem pa naprej likat...

Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.10.2008 15:06:58   
Ketrin
Aja, pa da se še malo v drugih vodah pohvalim... z možekom sva končno dokončala njegovo spleto stran... čist tko...če katero zanima...

www.pravnazascita.si

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.10.2008 15:20:59   
tasyo
Oj ,Ketrin! Welcome back...

Ja, žute minute- lepo, da so za tabo. Se mi pa zdi, da je res Kaja ena izmed tistih, ki so bila najmanjkrat ločene od mamice. Hja, jaz jo zdaj podtaknem vsakemu, pa četudi le za minutko, da vidi, da se svet vrti tudi brez mene. No, sem pa kje blizu, da nima občutka, da sem jo zapustila. A pol je nočni nemir samo pogrešanje mamice??? Kakorkoli, samo da ste mal boljš.user posted image user posted image user posted image

Sem ravnokar dobila vabilo na dve tridesetletnici, pa bosta Lana in očka naslednjo soboto zvečer sama... Hja, bosta morala ta teden mal vadit kopanje. Drugo pa jima brez problema laufa...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.10.2008 15:48:46   
Majček28
Drage moje, se javim, da ne boste mislile, da sem kaj skregana al pa da kaj ni OK, ampak men se tolk dogaja čez dan...zvečer pa; al me dragi okupira (hm, ne vem kaj mu je zadnje čase...sem ga preveč šimfala prej user posted image  ) al pa kot za nalašč mi crkne net...prav 'ken not fajnd server'...za signala pa piše: izvrstno...no pol pa bod pameten.

Ste mi naklofale 7 strani za prebrat...bom obljubim, pa potem pokomentiram...no eto, zdej ko mi pa vse dela se je pa Brina zbudila user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.10.2008 16:57:09   
Majček28
ha ha ha, zdej mi ja pa še za nazaj ratal prebrat user posted image
da probam mal pokomentirat:
1. prvo čestitka vsem novim zobkom
2. čestitke vsem obmesečnikom
3. GH...kaže da bo počas tud pri nas zlaufal....probam pačimmanj komplicirat

user posted image  sej ne vem kaj sem še hotla napisat...EMENTELER

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.10.2008 17:51:56   
malamalinca
Tasyo-Galovo znamenje je še 1x večje in ga bodo še kar spremljali,tko da mamo čez 1 mesec spet kontrolo, ni pa menda nobene panike, bo pa za odrezat. Hvala za skrb.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.10.2008 19:40:28   
zolika
Dekleta pozdrav!

Ker je bil naš dečko bolan - sem se bolj malo javlala! user posted image Brala sem vas malo...za pisanje pa ni bilo časa!

Zanima me nekaj...Vid je imel vročino v sredo 38,3 - in sem mu dala pol svečke in je padla na 36,5 - tam je tudi do danes ostala - hvala bogu! Je pa po telesu dobil drobne rdeče pikice?!?!?!? Je kateri kaj znano?

So  mi  rekli, da verjetno je prebolel 6. bolezen - ampak ni imel takih simptomov kot piše za to bolezen?!?!?!

Mi lahko katera kaj pove - svetuje!

Aja - čestitke vsem obmesečnikom in user posted image za zobeke - mi nanje še čakamo!!!!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.10.2008 20:19:22   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Je pa po telesu dobil drobne rdeče pikice?!?!?!? Je kateri kaj znano?

čisto normalno pri majhnih otrocih, ki so imeli vročino...ko vročina gre se na koži pojavi osip...točno to kar se je Vidu...kar brez strahu...tako kot je prišlo bo tudi izginilo..

drugače smo pa mi s5 doma...smo Dašo peljali na plavalni tečaj...pa Nerotu kupilinovega flexija...sedaj pa Iza že išče pravo pozo za spanje...Daša tudi spi...mi pa čakamo Trenja, ker je danes za nas zelo dobra tema: Otroci s postaje Zoo...tega me je najbolj strah...da kdo ne zapade v mamilarske vode...Matevž je športnik in hvala bogu ni časa za ulico in za to da bi zašel v kako čudno družbo...punce bomo pa še morali vzgojiti...

Tasyo...so nekateri otroci taki...in takih jaz ne mram...pa ne otrok...niso nič krivi...samo v napačnem duhu so vzgajani...posesivni do amena že sedaj..valda se pa mamici fino zdi kaj ne, ko misli, da jo ima otrok rad...ampak to ni ljubezen...to je lasteje...enako z igračami...

jaz že sedaj Izo nekako učim, da deli...Daši je pa včasih kar težko...ampak potem, ko vidi, da brez problema lahko vzame kako Izino igračo tudi ona popusti...mpak po mojem je to res stvar vzgoje...

kar se pa tiče vpletanja...jah vedno pridi tja z dugo lanino igračo...in ko bo hotel vzeti reči: ok pustimo da pogledaš in malo vzameš ampak eno tvojo daj toliko časa Lani...ker veš ni lepo to kar delaš...to povej otroku tako, da bosta slišala tudi starša...v bistvu jima boš dala vedeti, da ne odobravaš...ne boš pa direktno v konfliktu...

ketrin...najs pejđ...če bomo kaj rabili se bomo na vas obrnili he he...pa wb...

She
Within the measur

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.10.2008 20:22:02   
sky77
čer

Jaz sem čisto brez energije, mi Rok vso pobere. Danes sploh ni nič spal popoldne, pa še ne bo šel spat ker ni zaspan. Vsaj Brinčika mi glede tega ne dela problemov. Aja, imam ga pa doma ker ima vneta ušesa. Spet. Lansko jesen in zimo je bil 1x mesečno sigurno doma z vnetimi ušesi in na antibiotiki. Tako da, sezona odprta

No mi počasi, ampak res počasi napredujemo z GH. Danes mi je celo uspelo naslednje:
- zjutraj dve žlički frutka
- za kosilo par grahkov
- večerja pa krhelj mandarine
- vmes pa je pojedla celo pol piškota.
Jeeee, super nam gre  user posted image   Sem pa ugotovila, da je ful nora na mandarine. Če vidi koga jest mandarino, bo toliko časa cvilila in godrnjala da dobi svoj krhelj v roke. Potem pa cuzaj in grizi, ... Pa ji sploh ni nič kislo. Bolj se pači pri banani kot pri mandarini.  user posted image

zolika pri nas je imel tudi Rok vročino, čez par dni pa pikice po telesu. Sva šla k P, pa ni znala točno postavit diagnoze. je rekla verjetno šesta bolezen. Važno da jo je prebolel in da jo ne bo več imel

čestitke za zobke, za polovičke in še vse ostale velike dogodke naših mladičkov user posted image user posted image user posted image

Grem, moram še iz sušilca pobrat potem pa spat. Ja ko bi vsaj  user posted image , moram počakat do polnoči da dam Roku antibiotik

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.10.2008 20:29:31   
kekec in mojca
Resnično srečna, a ne, kako različni so otroci? Ne se sekirat, če tvoja mala ne je... razumem, kaj to pomeni za mamico. Tako se trudiš okoli hrane, mu jo z ljubeznijo pripravljaš, mali pa se obrne vstran in trdno, ampak res drži skupaj usta, da slučajno žlica ne bi našla poti noter. Prej ko spoznaš, da sekiranje ne prinese nič izboljšave, da otrok pač je tak kot je, prej so vsi skupaj zadovoljni.

Tasyo, glede tvojega nečaka - predvidevam, da ima okoli 2 leti, a ne? Ker otroci do 3 let imajo takšna obdobja. Sprejmi to kot nekaj vsakdanjega, razumi, da je tvoj otrok zanj podobno, kot da bi dobil bratca ali sestrico. Ljubosumje je huda reč. Do zdaj je bil sam, eden in edini, zdaj pa je tukaj kar naenkrat nekdo drug... ki je enako, ali pa celo bolj pomemben kot on.

V vrtcu se otroci enako obnašajo, tako da je to za takšno razvojno stopnjo nekaj povsem vsakdanjega. Njegove igrače so njegove in nikar ne pričakuj, da jih bo zdaj naenkrat delil, sploh pa s svojo konkurenco ne. To ga je treba naučit, tukaj pa imajo veliko vlogo starši. Pri nas se je zelo dobro odnesla metoda zamenjanja - če želiš eno igračo, jo zamenjaj za drugo. Seveda je za vse skupaj potrebno veliko, ampak res veliko razumevanja. 

Zolika, naš je tudi prebolel 6. bolezen. Najprej je imel vročino (največ 38,2), potem pa, čez dva dni, ko je vročina naenkrat minila, pa je dobil pikice - fleke po telesu. Najprej po glavi, potem pa se je širilo na prsni koš. Zraven je bil nenormalno siten, neprestano je imel poln nosek in to tako, da ga je sluz kar dušila...  še dobro, da sem imela baby vac, to je ena super truper zadeva!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.10.2008 20:31:27   
kekec in mojca
kar se pa tiče vpletanja...jah vedno pridi tja z dugo lanino igračo...in ko bo hotel vzeti reči: ok pustimo da pogledaš in malo vzameš ampak eno tvojo daj toliko časa Lani...ker veš ni lepo to kar delaš...to povej otroku tako, da bosta slišala tudi starša...v bistvu jima boš dala vedeti, da ne odobravaš...ne boš pa direktno v konfliktu...

Se podpišem pod tole. user posted image

Zavedaj se, da se zaradi otrok lahko hudo hudo skregaš. Žal, govorim iz lastnih izkušenj, z mojo poročno pričo še danes ne govoriva zaradi najinih otrok. No, delno zaradi njih, zadaj je še druga zgodba, ki je ne bom javno razlagala.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 9.10.2008 20:46:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.10.2008 21:03:46   
clericv6
A danes pa ne bo debate??? Že včeraj je bilo bolj tako- tako...

Kekec in Mojca: vse najboljše Tinetu!

Neposredna povezava do sporočila: 2042
9.10.2008 21:11:56   
katka28
Cer!

Danes so pa debate bolj tako tako.

V glavnem danes sem dobila user posted image user posted image in skacem od srece (tiste, ki ste bile na prvem bowlingu v Litiji boste vedela zakaj)
Predstavitev je potekala v redu, sicer bi lahko bilo bolje, ce bi se veliko pripravila pa ni bilo casa (RR je kriv user posted image ).
Zobkov se nimamo, ampak cestitamo vsem, ki pridno nabirate bele okraske v ustah).

Srecka: tvoji posti so pa tako ali tako .....kaj naj recem...kapo dol kot bi rekel Katanec
Trnjulcica: tudi jaz sem ze hotla vprasati kaj bi MM pomenilo pa sem vedno pozabila.

čestitke za polovičke in še vse ostale velike dogodke naših mladičkov

Neposredna povezava do sporočila: 2043
9.10.2008 21:12:15   
katka28

Kaj boš naredil/a vsak trenutek ko se zares počutiš srečnega....

Bi moral/a izkusiti 10 trenutkov resnične žalosti? 

Kaj bi naredil/a če bi tvoj najboljši prijatelj jutri preminil....
Ti pa nisi imel/a priložnosti izraziti tistega, kar resnično čutiš?  

Eni ljudje živijo, drugi umirajo.

Rad bi ti povedal več...  

Da Te imam neizmerno rad in da si resničen prijatelj.... 

Da bom vedno tukaj, kadar me potrebuješ..  In če jutri umrem, hočem Da veš, da boš ostal/a v mojem srcu zavedno.   

Torej veš kaj ti želim povedati, isto kot če nikoli v življenju ne bi več mogel govoriti s tabo, Ti si poseben/a za mene, ker si napravil/a veliko spremembo v mojem življenju.

Jaz sem tukaj zaradi tebe, da Te imam rad in te cenim.

Pošlji to sporočilo vsem svojim prijateljem, neglede na to ali se pogovarjate ali ne in torej pošlji to tudi osebi, ki ti je to sporočilo poslala če jo imaš resnično rad. 

Daj vedeti svojim starim prijateljem, da jih nikoli ne boš pozabil/a in vedi da ne smeš pozabljati na svoje nove prijatelje. Zapomni si - vsi rabimo prijatelje, in če boš nekega dne mislil/a da nimaš nobenega prijatelja, se spomni da obstaja tale e-mail.

< Sporočilo je popravil katka28 -- 9.10.2008 21:13:09 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
9.10.2008 21:22:21   
simvir
Čer!

Pri nas je bilo danes tudi pestro, podobno kot pri tebi Sky. Nejc ni nič spaluser posted image  in je bil posledično vsake toliko tečkast, pa tudi Tevž je imel danes krajše runde kot ponavadi.
No zdaj oba že nekaj časa spita.

Jutri greva spet malo v vrtec, mu je bilo zadnjič všeč, tako da ga rade volje peljem še enkrat, sicer v drugega. Mislim, da bomo imeli potem veliko manj problemov, ko bo res treba vsak dan tja.

Tasyo glede nečaka, sicer ne vem koliko je star, a bom rekla da je navezanost na mamo oz da je on edini, privzgojeno. Pri nas s tem nismo imeli problemov. Drugo so igrače, teh nihče rad ne deli. Kot so že druge povedale, najboljši način je zamenjava. Mi tudi vedno ko kam gremo, vzamemo seboj vsaj eno igračo, ki jo potem s kom zamenja.

Srečka a ni fino ko imaš spravljene stare igrače, take so ponavadi najbolj zanimive. Moja mami je tudi vse naše, predvsem bratove igrače (10 let mlajši od mene) shranila in Nejc najbolj uživa ko se igra z njimi. Pa še mene malo nostalgija dajeuser posted image .

Posadka, Big mamma kako sta uspeli zmanjšati količino svojega mleka, glede na to, da sta zamenjali že precej obrokov. Jaz imam kar težave zdaj smo moje prsi bolj [ . ] [ . ]user posted image . Saj po parih dneh se bo umirilo, ampak zdaj me pa včasih že pošteno boli. Pa imava samo dopoldne malico, pa zvečer riževo kašico.

Čestitke Tinetu za polovičkouser posted image .

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
9.10.2008 21:25:33   
tasyo
Vidim da danes ne bo nič s čvekom... Hja, prav.

Ljubosumje - ja, nečak je star 2 leti in pol in razumem, da se počuti oropanega, ker kar naenkrat ni več edini. In poskušam s taktiko, ki ste jo predlagale, ampak mamica tega ne dojame al pa noče sodelovat. Mu popusti in je po njegovem. Pravzaprav je to srž problema, da se mami ne da ukvarjat z lastnim otrokom. Ampak to je že druga zgodba in ne bi o tem.

Tine, čestitke za pol leta!!!

Midva z možem sva se pa danes namenila imet filmski večer - najprej Mama mia, pol pa odvisno od razpoloženja (še enkrat hvala, Ketrin), no pa je MM med filmom zaspal... Mah, sem kar malo žalostna, saj so taki večeri postali za moje pojme čist prepogosti. Eh, boljš da grem stran od mašine, mam danes jaz žute minute, pa če jih zlijem sem gor, pol boljš, da se zemlja odpre...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
9.10.2008 21:32:00   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Midva z možem sva se pa danes namenila imet filmski večer - najprej Mama mia, pol pa odvisno od razpoloženja (še enkrat hvala, Ketrin), no pa je MM med filmom zaspal... Mah, sem kar malo žalostna, saj so taki večeri postali za moje pojme čist prepogosti. Eh, boljš da grem stran od mašine, mam danes jaz žute minute, pa če jih zlijem sem gor, pol boljš, da se zemlja odpre...

ti kar izlivaj svoje tegobe se bos potem bolje pocutila. Saj zato pa smo tu, da ti damo podporo.

Pri nas je ze kar nekaj casa tako, da bolj kot ne delava stvari loceno (moj je zdaj v sluzbi, pa diplomo dokoncuje tako, da za naju zmanjka casa) ampak jaz sem se ze navadila in bi mi bil kar v napotu, ce bi okoli mene skakal. Mi pase tako kot je, da mam svoj mir in otroka, ki me zamotita....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
9.10.2008 21:44:08   
Jo@n
Čer!
Midva sva se skoraj cel dan potepala, si sposodila rajcih neoprenke za user posted image  user posted image , sicer se mi zdi, da je 74tka mal komot za našo kumrno sorto, se bojim da bo pri kraju kaj ven ušlo... Bom za ziher še kopalne plenice s sabo vzela...

Krista, ni mi zneslo za kofetek. Sva preveč čvekala.

Majček in Ketrin, lepo da sta naju našli, naj bodo žute minute, neprespane noči in težave z netom le preteklost. Okupacija VM pa naj ostane user posted image .

Katka, čestitke za user posted image . Lepo, da smo je včasih tudi vesele....

Tine in ostali polletniki, vse najboljše.

Violica - za seznam, pri nas sta dva diamantka v ustih.

Tasyo, super za Laninega piščančka. Se je že prebralo, da bo dobro. Omenjala si kostanjev piknik: jaz sem koj za, pa mislim da velika večina ostalih tudi. Samo še kostanj in lokacijo potrebujemo, pa da dorečemo ali bo piknik aprilčic ali družinski. Saj veš da smo za vsako pasjo procesijo...

Sky, praviš da ti Rok pobere vso energijo. Dobra si, da krotiš oba. Pišuka... jaz sem pri enem, ki še ne leta in ne plazi zvečer čisto hin... Verjetno bom morala malo vitamine papcat namesto čokolade...

Simvir, a ti imaš pa težave z oklepaji??? Hm, pri nas je joška še vedno vsakokrat na sporedu, ampak se mi zdi, da niso več nabite tako kot so bile pred GH in da včasih kar na fovš vleče. Kadar se user posted image  po dolgem času ne utrudi in ubupa, ga občasno osrečim še z AM v flaši in spije presenetljivo veliko (100-150) in to po obeh podojih??? Saj vem, treba se bo nalivat s tekočino, kar pozabim kakšen dan...

Verjetno sem hotela še kaj napisat, pa naj še za jutri ostane...

Nočko!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
9.10.2008 21:47:42   
resnično srečna
he he...sej po mojem smo vse več ali manj na istem...majhen otrok je velika preizkušnja z očke...mamice smo pa itaq zaščitniške do otroka...in potem so ti reveži takooo zapostavljeni...no ja...

tasyo...jaz ti verjamem, da si osamljena...večinoma sama doma...na grbi imaš še njegove starše pa sorodnike...potem te še nečakova ljubosumnost pogreje in netolrantnost njegovih staršev...in takrat je fino, če ima človek prijateljice ki se jim potoži...ker pa žal v našem časz drvenja tega skoraj da ni več...in za nas nima nihče časa...jah zato smo pa i tukaj...kar spihaj se...pa vrži žolč v tipke...bomo razumele veš...ker smo vse v podobni kaši...

ampak veš...tvoj predragi je pa tudi utrujen...služba pa hišica...čim prej bi vas rad preselil in spravil pred zimo na varno...malo tolerance...pa malo crkljanja rabi...saj ko bost končno v hišici bo pa tudi kak mjuzikel zdržal z idprtimi očmi...ti prišepnem nekaj...tud moj je zaspal kot klada ko sva gledala Mammo mio...pa ne gradi nič...pa še nedelja je bila he he...je premalo pokalo (ker ni bilo streljanja) pa se je ob Abbi prav lepo zaspalo he he...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
9.10.2008 21:48:16   
NiLe
Čeeer ... uf, danes je pa kar zatišje tule gor. Saj prav, ker sem prišla samo prebrat, kar ste čez načvekale, potem pa počasi v posteljo, da bomo jutri fit in naspani - jutri je dan za plaaavaaaanjeee user posted image .

Čestitke Tinetu za obmesečnico.

Tasyo; ti se kar izkašljaj ... tudi pri nas je dokaj podobna situacija, s tem, da je moj bolj večerni tip in gre pozno spat, jaz pa kontra. Hja, kar se tiče Mamme mie, jah je tudi moj včeraj zraven zakinkal in sem ga rukala, pa ni nič pomagalo.

Simvir; tole z ( . )( . ) imam tud sama problem ... danes me je recimo točno na tri ure, če je nisem priklopila, kar bolelo. Saj bo čez par dni bolje.

Danes sem bila pa prav vesela, ko je popoldne MM prevzel skrb za vse tri škrate, jaz pa sem šla v mesto in shoping. Joj, kako je pasalo user posted image .

Grem spakirat za jutri, da kaj ne pozabim in se s plavalkami in user posted image vidimo ob 10ih na DIFu.

Nočko

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?