|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
7.10.2008 21:20:06   
tasyo
Sem potem prijazno požrla slino in poklicala na Siol ter razložila, da je zdaj vse ok in jim ni treba hodit naokoli. Da nam je mašina ponagajala, ampak smo že uredili.

Ja, Lani jaz tudi podložim en tak mali povšterček zadaj, pa je ok. Jo pa tudi še hranim v ležalniku na mizi, ker ima spremenjliv naklon in je čist ok. Samo to takrat, ko ima samo ona obrok.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
7.10.2008 21:21:13   
clericv6
Stolčki: tudi mi imamo prima pappa, mizica se pa tudi lahko sname in otrok sedi za mizo. Nastavljiv je pa tako po višini kot naklonu.

Tasyo: super, da je bil "samo" virus, bo gotovo hitreje rešeno...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
7.10.2008 21:22:01   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Najprej, da ne pozabimo:

user posted image

in pa

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, hvala....pa kje najdeš ti te foreuser posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
7.10.2008 21:22:13   
lepa posadka
Tasyo... si predstavljam. Jaz se ponavadi takole kar mal neumno naredim (no, al pa še bolj, kot sem že)... pa rečem: babe, ni kej! Pa mu vzamem iz ust, kar je že sam mislu... Si pa vsaj odkrila vir težav. :-)))

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
7.10.2008 21:23:46   
tasyo
Vidiš, tega, da se sname mizica, pa nisem vedela. Je pa verjetno omejena otrokova kilaža... No, sej ne bom hvalila enega al pa pljuvala po drugem, ker razen trip-trapa ne poznam nobenega. Ampak nam je ta zakon, sama sem ga velikokrat uporabljala pri šivanju in še marsičem. Pa kot lestev tudi...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
7.10.2008 21:26:31   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Katka... Amen pomeni to je vse, konec...ti pa se javljaš vedno znova :-))))

Ja saj ponavadi imam tak namen ampak kaj naj ce sem ODVISNA OD VAS!!!!

Posadka: pa ste spet imeli lep izlet. Mi je prav lusno brati kako prezivljate izlete. Upam, da bomo tudi mi kdaj tako povezani.

Neposredna povezava do sporočila: 1831
7.10.2008 21:30:30   
clericv6
Tasyo: ne, ni pomembna kilaža, je pa kot za vse stolčke priporočljivo, da zna otrok že sam sedeti. Tako kot pri avtosedežih in vsem ostalem. Ampak konkretno pri prima pappa se da regulirati tudi naslon- ne samo hrbet, ampak celo sedalo, tako da je otrok lahko tudi v bolj "ležečem" položaju (ok, ne znam opisati dobro, upam, da vsaj približno razumeš user posted image ). No, meni se zdi kar ok. Pa še oblazinjen je in lahko se ga čisti. Pišuka, zdaj pa že zvenim, kot da delam reklamo, to pa res ni moj namen user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
7.10.2008 21:30:50   
katka28
Mi imamo trip trap ampak nam je se malenkost prevelik. Vsake toliko ju dam notri in podlozim z dekico vendar trenutno se nista prevec navdusena. Za enkrat jemo v lezalnikih pa je tudi dobro. Ampak se bo treba pocasi privajati na stolcek..bom se pocakala, da mi na fizioterapiji dajo zeleno luc (saj se nista stabilna)...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
7.10.2008 21:31:41   
clericv6
Katka, saj tako je prav, ti kar piši še naprej user posted image . So tvoji posti tako polni energije, da bi bilo škoda, če bi jih bilo manj.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
7.10.2008 21:33:58   
clericv6
Uporabniki na tej temi: clericv6, lepa posadka, simvir, novopecena, violica_23, tasyo, NiLe, katka28, Roberta69, bela vrtnica, Krista28, Majček28, resnično srečna, Jo@n, miny

Zdaj pa bo debata.. user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
7.10.2008 21:36:34   
tasyo
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Uporabniki na tej temi: clericv6, lepa posadka, simvir, novopecena, violica_23, tasyo, NiLe, katka28, Roberta69, bela vrtnica, Krista28, Majček28, resnično srečna, Jo@n, miny

Zaenkrat nič ne kaže.... Bom šla verjetno sama tut kar spat, sicer me bo pa itak naša madam pokonci metala...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
7.10.2008 21:37:03   
lepa posadka
Srečka... si omenjala en tak stolček za v bano. Jaz bom počasi dala Tomaža v ta veliko bano na kopanje, vsaj takrat, ko se ta velik kopa. Do sedaj so bili ta velikit rije skupaj, ta mali pa zraven v ta mali banici. Pa je bil cel žur... POčasi pa ta velikemu gre na živce punčkanje po bani, pa včasih ga katera z lulčkom poheca, tako da bo čas, da gremo v dvojno kopanje: punci posebej, dečki posebej. Kot v vojski :-)))

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
7.10.2008 21:37:49   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Simvir, a si ziher, da je original tako velik komad, po navadi so to bližnjice? Vsak empetri ima vsaj kakšen mega, še raje pa dva ali tri... A ti cd špila tudi na radiu ali v drugem računalniku, kot si pekla?

Tako piše ko odprem CD v raziskovalcuuser posted image . CD je originalen, niso MP3-ji, mislim pa da je starejši letnik. Špila pa povsod v radiu, na rač (imam samo enega).

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
7.10.2008 21:38:10   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Zaenkrat nič ne kaže.... Bom šla verjetno sama tut kar spat, sicer me bo pa itak naša madam pokonci metala...

morejo punce najprej prebrati vse za nazaj...samo malenkost je treba pocakat pa dobimo bombo...v takem primeru me je prav strah it v posteljo....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
7.10.2008 21:40:34   
tasyo
Vidiš, to sem pa čist pozabila..

Men se zdi, da je tut Nile neki omenjala za v bano. Mi se bomo tut morali počasi seliti. Ja posadka, ni kej, tvoji mišeki rastejo. Je glih danes Big mamma to ugotavljala...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
7.10.2008 21:41:02   
simvir

Smo pa tut pri nas že zalaufali trip-trap in je čist zadovoljna, ker je skupaj z nama za mizo in naenkrat jemo. To mi je pri teh stolčkih najbolj všeč. ker je kot "ta veliki". In ravno zato tudi nisem fen teh plastičnih prima-papa zadev, ki imajo svoje mizice. Pa brez zamere, pač moje mnenje.

Tukaj bi dodala samo to, da ko pa otroček kakšno šalco mleka... prevrne je pa prav fino, da se tekočina ne razlije po mizi, ampak ostane na pladnju. To je ena večjih stvari, ki je mene motila ko je šel Nejc v Trip-trapa.
Je pa pri prima papi zoprno, ker otrok ne more sam noter ko je večji. No pri nas bosta sedaj v uporabi oba - en bo sedel v enem, drugi pa v drugemuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
7.10.2008 21:41:45   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Srečka... si omenjala en tak stolček za v bano. Jaz bom počasi dala Tomaža v ta veliko bano na kopanje, vsaj takrat, ko se ta velik kopa. Do sedaj so bili ta velikit rije skupaj, ta mali pa zraven v ta mali banici. Pa je bil cel žur... POčasi pa ta velikemu gre na živce punčkanje po bani, pa včasih ga katera z lulčkom poheca, tako da bo čas, da gremo v dvojno kopanje: punci posebej, dečki posebej. Kot v vojski :-)))

mi mamo taksnega

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1842
7.10.2008 21:43:10   
tasyo
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

morejo punce najprej prebrati vse za nazaj...samo malenkost je treba pocakat pa dobimo bombo...v takem primeru me je prav strah it v posteljo....

Te čist razumem, sej mene bo po moje tudi jutri kap... Sicer pa še vedno tle visim...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
7.10.2008 21:44:47   
katka28
Najprej javi napako, potem pa post vseeno prikaze user posted image

vam bom pa nekaj vicev gor prpopala

Muhe

"Kako to, da v juho ne pade nobena muha?" se je začudila mlada kuharica, ki je pravkar nastopila delo v kuhinji večje restavracije.
"Muhe se v naši kuhinji izogibajo hrane!" ji je pojasnila šefinja kuhinje.

--------------------------------

Nadzor

Kuhar pristopi k gostu, ki ga je malo pred tem natakar postregel s segedin golažem.
"Lepo prosim, če hitro pojeste golaž."
"Zakaj pa to?" se začudi gost.
"Ravnokar je prišel v inšpekcijo sanitarni inšpektor."

--------------------------------------------

Pritožba

Kuhar ugledne restavracije se pritožuje:
"Kadar skuham slabo sploh ne morem pojesti."
"Kaj pa kadar skuhaš dobro?"
"Takrat pa vse drugi pojedo."

< Sporočilo je popravil katka28 -- 7.10.2008 21:47:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1844
7.10.2008 21:47:08   
tasyo
A čmo tko velik naklofat, da sploh ne bodo prišle v štih???user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
7.10.2008 21:47:51   
Krista28

In ko sem ravno pri tem - zadnjič sem šla mal pobrskat po Laninem horoskopu in sem prebrala samo prvi odstavek - pretirano ljubosumna, posesivna, kljubovalna... pol sem raj nehala, ker mi je bilo grozno. Pa sicer ne dam veliko na ta mambo-đambo.

Tasyo no, sploh ni tko hudo, in če bi brala naprej, bi vidla, da so poleg tega bikci največji sončki in nasploh pozitivci.....ti povem iz lastnih izkušenj, ....imam doma enega bikca, 2,5let starega...

Posadtka, Simvir, Sky in ostale, ki imate ta večji do 3 let, ....A imate te otroke že na navadnih stolih, ali boste imele več trip-trapov?  Se mi zdi, da je miza na navadnih stolih za njih še previsoko..user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 1846
7.10.2008 21:48:47   
katka28

a mislis, da bodo prej obupale user posted image user posted image ah punce so zagrizene se ne dajo kar tako...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
7.10.2008 21:48:48   
tasyo
Katka, tole izgleda prav luštno, sam jaz sem imela v mislih bolj sedečo varianto - hmmm, kako bi povedala, bolj kot kahlica izgleda. Se mi zdi, da je ena pripopala fotko...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
7.10.2008 21:50:05   
clericv6

Mislim, da nam gre kar dobro user posted image .

Drugače pa res nekaj šteka, mene je vrglo ven iz prijave.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
7.10.2008 21:50:06   
resnično srečna
user posted image

eto Posadka...tole sva dobili v Rutarju za 12 ojrotov...se pa razstavi in je fino tudi, če greš na dopust...otrok se v tem ne more podričnit in past na hrbet...saj veš...voda vedno malo izpodriva telo...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?