lepa posadka
|
Dobro jutro, dober dan... Ketrin kej si, da zapoješ? To ponavadi ti narediš... Midva sva že nazaj. Smo že navsezgodaj zjutraj tovorili v šolo star papir, ker je danes akcija... pa potem še v vrtec... pa par čvek na poti. Tako, da smo se s sončkom že srečali... sedaj pa Tomažek po obilnem zajtrku že spi. Boge moje ( . )( . ) :-))))) Za danes dopoldan so plani bolj po hiši... Ni kaj, tudi mene počaka :-) Če hitro malo pokomentiram... Jernejčku, Jakobu in Reneju čestitke za pridelane zobke!!!! Pa vi vsi tako zares z zobki. Jaz jih še en pričakujem. Naši so vsi dobili prve proti enemu letu....pa potem spet dolgo nič. Se pa jaz res ne spomnim, da bi imel kdo z njimi težave. Morda pri trojkah... prej pa ne. Bomo videli. Me tudi ni nobeden grizel pri dojenju, kljub zobkom. Oz., ta velik me je enkrat fejst močno in sem bila zelo huda... me je takod ebelo gledal, pa nikoli več ugriznil. Morda je razumel. Krista... si spraševala za Trip Trappa... mi imamo 2. Do 14 dni nazaj, sta v njem sedeli 3 in 5 letnica. Sedaj ejt a vleika presedlala na ta pravi stol in je čist ponosna. Ta mala bo pa ostala na njem še dolgo. se mi zdi super, pa ko kaj zaflaka, se samo obriše... pa komot je. Je enkrat sedela pri omi na ta velike stolu, pa ej bilo vse hrane več po tleh, kot v njenem trebuščku. Pri nas se bodo stolčki kar zamortiziral :-))) Srečka... hvala za slikico in nasvet. Bom naslednjič v Lj pokukala za čem podobnim. Praviš, da v Rutarju... fino. Jo@n... sprašuješ za pijačo... naš pije vse, mu velikokrat dajem kar med jedjo po žlici. Sicer pa kar navaden kozarček. Jaz flašk nimam pri hiši, pa so se vsi otroci kar kamlu navadili sami pit... POnavadi dam res kar vodo, če imam prekuhano pri roki tako, sicer pa kar iz pipe. Drugače pa imam dkaj za na pot tudi kakšen frutkov sok: jabolko, kamilica ali hruška, hibiskus. Se mi zdi čist OK. Clericv... ja, te že vidim, kako boš čakala na naslednje besede. Ja, te so najprej kot ena droga... pa smo ponosne na vsako posebej. Se pa jaz dostikrat spomnim pri ta tretji, ko sem še pred enim letom si želela, da bi bolje govorila... sedaj pa si že včasih želim, da bi bila kdaj tudi tiho, hehehe. No, prve besede pa so le prve besede. Z vso pravico si ponosna! Moški, ženski prijatelji: jaz načeloma mislim, da so možna tudi prijateljstva križem kražem. Se pa pogosto zgodi, da prijateljstvo med nasprotnim spolom, če ne preide v kaj več, vseeno malce obledi. No, vsaj v pravem pomenu besede prijatelj. Tudi sama imam še kakšno vez iz preteklosti in ja... tudi ti pridejo k nam domov in se vsi poznamo in družimo skupaj. Če pa sem iskrena, ni to več tisto ta pravo prijateljstvo... Definitivno si ne povemo več vsega, čeprav besede in vsebina niso problem. Ljubosumje je pa huda tema za odpret. Midva nimava s tem težav, imava pa v bližnji okolici par, ki ima s tem hude težave in sta bila že tudi na raznih svetovanjih.... Ljubosumnosti se je treba zavedat in ravnat z njo, kot ene vrste boleznijo - torej, čim prej pozdravit. Nočem res nič pridigat, samo ne privoščim nobenemu podobnih izkušenj, kot sta jih imela ona dva. Uf... da preskočim na drugo temo... zunaj je spet sonček... Grem hitro pospravljat, dokler Tomažek še spi, da greva še sama kaj ven. Vsem lep in ustvarjalen dan.
|