|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
8.10.2008 6:39:04   
resnično srečna
Dones je ju3...aloo Đoena vstan....

he he...dobro jutro dame...kaka je bla noč?...no ja sej zunaj je še noč...samo mene j naš kosmatinec spet zbudil...Iza še šlafa...za razliko od Daše, ki se je zbudila še pred kosmatincem in Jocu težila...he he...jao teli naši otroci (dlakavi in tisti brez)...

stolček za hranjenje imamo mi isti kot NiLe...samo da je ****iš rdeče barve....in Iza se v njem počuti kot del družine pi mizi...včasih celo kot glava družine in poči s pestjo po tisti mizici (takrat se jaz počutim kot dežurna dekla, Joc pa kot hlapec)...

včeraj ko čez dan ni nič spala in popoldan tudi uverture v večerno spanje ni hotela narediti...je prvič v življenju zapela celo arijo, da sem ji jaz med tem naredila kašico...potem pa na horuk v čeber in posteljo...no ko sem jo odložla mislim, da je samo še ninico objela in je že spala...je hudo, če je človek utrujen, spat pa noče...se mi zdi, da je takrat samega sebe sit...

bi jo anes s5 mogla malo v red dat...samo se mi zdi da ne bo priložnosti...najprej morava Dašo odtransportirati v vrtec, potem imava pa randi z vozičkom in naravo...eh mogoče pa v vozičku zašlafa...

zobki...he he tega si pa mi še ne želimo no...čeprav se mi zdi da je spodnja dlesen kar lepo zatečena...naj še malo počakajo...da nehamo z dojenjem..ker kakor ona stisne vem, da bom spet zvezde gledala...

moški prijatelji...mislite, da je možno pravo prijateljstvo med moškim in žensko...ker tale moj mož he he me non stop heca...namreč imam dolgoletnega frenda in sva si kot rit in hlače včasih bila...no sedaj sva malo manj...jaz sem še vedno rit, vlogo hlač je prevzel moj mož (je vsak večer doma in se zutraj zbudi..ampak potem pa zgine za 2/3 dneva)...in sedaj se mi zdi, da mu kar nekako ne odgovarja, da imam prijatelje tudi moškega spola...čeprav jaz na njegove prijateljice ženskega spola nisem ljubosumna...

mi je zadnjič očital da sem bila včasih v pretežno moški družbi...res je..kdo od žensk je bil pa tako nor, da bi se podil po hribih, pa vstajal ob 3eh zjutraj, da je na vrhu Rogle čakal ruševca, pa bil cele dneve prešvican, umazan in ožuljen samo da vidi oz. najde eno travniško orhidejo...bore malo žensk he he...ne boste verjele ampak večinoma so bili tipi tisti, ki so bili moja družba in postali čisto mehki v kolenih, ko so uspeli priti na vrh ali dobro odsmučati del plazu ali najti orhidejco...no na koncu sem našla clo dve frendici, ki sta bili tudi zelo vztajni...ups tri...

JABOLKO in ostale z receptki kako vzgojiti moža...kaj naj naredim pa v tem primeru...da ne bo vsakič, ko se meni  ali dobim s starimi frendi moj fasal noric, ošpic in rdečk v paketu?...ker jaz mojemu nič ne skrivam..še povabim jih najraje k nam, da smo vsi kupaj he he..

ekola tkole...zdej pa da vidim, kdaj bo naslednja vstala in svojo odvisnost prinesla na RR...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
8.10.2008 7:39:47   
Isabellabina
Dobro jutro

Midva sva nazaj ,vsi v šoli in vrtcu sedaj pa ena kavica in za ta mičkenga ena riževa kašica.

Noč---moram drugič B še bolj prosit!!!user posted image

Srečka---jaz pa s tem nimam izkušenj in po pravici si jih tudi ne želim ,ker v meni biva tudi ena oseba ,ki se ji reče ljubosumnost in bi kaj kmalu pokazala kakšne zobke,čebi naš kaj pretirano rad vabil dompv nasprotni spol,tako da joca čist razumem.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
8.10.2008 8:24:36   
Jo@n
Jutro!
Vidim da sta big mamma in srečka že pokonci. No, kofe bi pa res lahko pristavili user posted image

Naša noč je bila mirna, vseeno z dvema tankanjema, je včeraj bolj štrajkal pri kašici. No, zdajle še malo dremucka in stoka v spalnici, upam da mi uspe tole spisat in malo pozajtrkovat.

Prijateljstvo moški - ženska: mislim da je pravo prijateljstvo možno ne glede na spol, sama sem na (nekdaj) najboljšega prijatelja vedno gledala kot na človeka in nikol kot na osebo, s kateri bi lahko imela kaj več. Tok življenja pa je prinesel, da se danes ne druživa več toliko user posted image . Tudi mojuser posted image  ima dobro prijateljjico, s katero pa največ čvekata kar po računalniku... moram priznat, da nisem ljubosumna, le kdaj kakšno pikro spustim, če čutim, da bi se lahko kaj več pogovarjal tudi z mano namesto z njo. Pa je potem koj bolje user posted image .

Imam še eno vprašanje za vas, kaj poleg mleka še dajete piti vašim sončkom? Jaz mu sedaj, ko ni izključno dojen ponudim večkrat na dan vodo (v magičnem lončku ali pa po cuclju) pa le včasih naredi kakšen požirek. Če sem mu dala bebe čaj ali pa kamilice je bilo še slabše. Zadnjič je pil le sladke (ko je bil zaprt) ampak sedaj pa mu jih sladkih nočem več dat. Gledam tele instant čaje, pa je v vseh sladkor user posted image . Kakšna ideja? Iščem tudi komarček,pa je le v teh sladkanih varjantah. Mogoče se moram še v lekarno podat? No, mogoče bi bil kakšen nesladkan kompot tudi ok...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
8.10.2008 8:25:28   
clericv6
Dobro jutro user posted image .

Danes sem pa zjutraj pogledala v posteljico in Kiara je spala počez, ležala je na trebuščku (btw- ne zna spati na trebuhu), glavo je imela pa na zviti dekici, tako da je imela zelo visoko blazino user posted image  Sem se ji prav nasmejala.

No, potem pa pogledam skozi okno in vidim, da nam je nekdo ukradel Celje!!!!! Taka megla je zunaj, da se NIČ ne vidi. Se počutim, kot da bi živela na koncu sveta....

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

jaz sem še vedno rit, vlogo hlač je prevzel moj mož

Srečka, ti si nora, že navsezgodaj sem skoraj padla pod mizo od smeha (ne, niso bili v zraku tisti promili, ki jih je omenjala Katka, jih je megla zadržala)!user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa čisto razumem tvojega moža... kako je s prijateljstvom z nasprotnim spolom v tvojem primeru- veš samo ti. Ampak moram priznati, da jaz ne verjamem v to (ne za tvoj primer). Da ne boš slučajno vzela to kot da ti moraliziram- zeeeeloooo daleč d tega, samo izražam svoje mnenje user posted image . Še posebno, če so tisti kolegi bivši... No, vsak po svoje. Sem pa tudi jaz ljubosumne sorte in prav zavidam vam, ki ste normalne glede tega.

Neposredna povezava do sporočila: 1904
8.10.2008 8:30:17   
clericv6
Big M: user posted image  za zvezdico!

Joan: mi imamo iste probleme s pitjem. Pa tudi tistih kupljenih sladkanih čajev noče. Tako da sem premišljevala- kaj če z mlekom dobi dovolj tekočine? Ne vem, koliko spije tvoj J, ampak Kiara je kar pridna. Po moje že vedo, kdaj so žejni, razmišljam samo.

Katka: super, da si nalepila tiste nasvete, meni osebno bodo prav prišli (no, mamice z izkušnjami že vse poznajo user posted image ).

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
8.10.2008 8:37:52   
Isabellabina
Pitje---no jaz tudi s tem nimam problemov,naš bi pil vse kar mu ponudim od soka do čaja sladkega ali grenkega ,samo jaz bolj prakticiram vodo ,ker če je res žejen bo pil tudi vodo pa še bolj zdravo je za zobe .No pri nas smo na vodi.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
8.10.2008 8:42:20   
clericv6
Včeraj sem bila pa tako vesela- Kiara je rekla MAMI! Ok, saj vem, da to niti približno ni to, ampak če se je pa tako lepo slišalo user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1907
8.10.2008 8:42:35   
Isabellabina
Katka: super, da si nalepila tiste nasvete, meni osebno bodo prav prišli (no, mamice z izkušnjami že vse poznajo ).
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

No ja tudi me, ki imamo že malo kilomtrine za sabo, včasih rade pogledamo te nasvete.Čeprav je potek bolezni enak pa vsak otrok lahko preboli kaj kar prejšnji še ni in se stalno učiš.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
8.10.2008 8:43:40   
miny
Dobro jutro!

Kavica in muffini so že v želodčku, pa še preletela sem vse kar ste včeraj naklofale.
Moram se pohvlit, upam, da ne prehitro, da Lana že tri noči pridno aja, ponoči se je zbudila ene 3x za dudo jedla je pa šele ob pol širih. Sedaj je že v mižulah.
Stolčki.jaz sem zelo zadovoljna s primp pappo, zaradi vseh stvari, ki so jih druge napisale in zaradi tega, ker je na koleščkih in se potem prevažamo po celem stanovanjuuser posted image . Pa naklon sedišča je zelo ok.
Prijateljstvo-če gledam glede sebe bi lahko imela moškega zelo dobrega prijatelja, če pa pomislil, da bi MM imel in veliko časa preživel z njo mi pa ne bi bilo všeč. Je pa stvar posameznika.
Big mamma-bravo za zobke! Kmalu bo sam zrezke jeduuser posted image .
Grem iskat slikico lane v primi pappa, da jo prpopam.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
8.10.2008 8:45:50   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Imam še eno vprašanje za vas, kaj poleg mleka še dajete piti vašim sončkom? Jaz mu sedaj, ko ni izključno dojen ponudim večkrat na dan vodo (v magičnem lončku ali pa po cuclju) pa le včasih naredi kakšen požirek. Če sem mu dala bebe čaj ali pa kamilice je bilo še slabše. Zadnjič je pil le sladke (ko je bil zaprt) ampak sedaj pa mu jih sladkih nočem več dat. Gledam tele instant čaje, pa je v vseh sladkor user posted image . Kakšna ideja? Iščem tudi komarček,pa je le v teh sladkanih varjantah. Mogoče se moram še v lekarno podat? No, mogoče bi bil kakšen nesladkan kompot tudi ok...

Pri nas je podobno je flaška bolj igrača kot kaj drugega. Jaz ji potem dam kar požlički. Sem do zadnjič mislila, da tamala pač ne zna piti po flaški, dokler ji zadnjič nisem dala sladkanih kamilic, je pol laške zeksala.user posted image
Če kaj iznajdeš, mislim kakšen dober čajček brez sladkorja sporoči.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
8.10.2008 8:48:56   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Včeraj sem bila pa tako vesela- Kiara je rekla MAMI! Ok, saj vem, da to niti približno ni to, ampak če se je pa tako lepo slišalo user posted image ....

Zakaj pa misliš da to ni to ,eni prej začnejo drugi pozneje in sedaj bodo kmalu tudi začeli ponavljati zanami,ja ja kar pripravi--ite se koliko bo lepih trenutkov ,ko bodo začeli regljati .Sploh pa so punčke tiste ,ki so pri govorjenju bolj pridne,naši dve sta pri enem letu in pol že lepo razločno govorili medtem ,ko prvi fant spregovoril šele pri treh letih in sem ga peljala že k logopedu paje rekel da jevse vredu in da bo še preveč govoril in se je res tako zgodilo in še danes mi je skoz za ritjo in samo sprašuje...no tamali jakob je pa sedaj pri skoraj treh letih tudi lepo govoreč le R-ja še ne zmore vedno.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
8.10.2008 9:15:52   
trnuljčica
Miši in njenemu Mihcu user posted image user posted image user posted image za tretji zobek.

Big mammi in njenemu Jerneju user posted image user posted image za drugi zobek.

Krista vse naj, naj za RD. Privošči si user posted image user posted image user posted image .

Srečka prijateljstvo med nasprotnim spolom je možno. Ampak morata biti obe strani le za to... Je pa verjetno vseeno kaj nevarnosti, če en začne preveč razmišljati o čem drugem...

Neposredna povezava do sporočila: 1912
8.10.2008 9:24:28   
novopecena
jutro

no pr nas spi mali že 2. rundo, dragi je odjadral v Lj v službo jest pa hop za lapitopija pa v branje. vas probam spremljat, pa vsakič ko pritisnem F5 je nova stran naklofana user posted image (jah ob kavici paše lahko branje)

Prijateljstvo imam kolega in sva bila skoz skupaj zdaj so se pa najine poti ločile (njegova smer v Idrijo, moja pa v Celje) in samo po telefonu še komunicirava. sem pa (priznam) ljubosumne sorte sam moram povedat da sem se fejst v red dala. moj je namreč gostinc in ima skoz opravka z bejbami takimi in drugačnimi in kakršna gofla je velikokrat pokasira kako telefonsko user posted image user posted image

Zobki no pridelali smo drugega (Violica hvala) pa čestitke vsem novim zobkarjem. sam to so res ostri kot britvica. seveda je našemu Reneju najboljše grizalo moj prst in se pol tako lepo odtisi poznajo user posted image

Pitje jest prakticiram prekuhano vodo in včasih dam notri par zrnic instant čaja (šipek-malina) glih malo za okus pa da se voda obarva-mali je navdušen. Pa probajte navadne zeliščne čaje (filter vrečke) ti pa niso sladki.

Stolček imamo čikotovega (user posted image ) in mi je všeč ker ima snamljivo mizico pa naklon se spreminja tako da ga že veselo uporabljamo. sem ga pa dobila od sestre tako da sem na ta račun prišparala par ojrotov (hvala sestrca)

No megla se je dvignila, počakam zaspančka in jo mahneva malo ven.

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

Neposredna povezava do sporočila: 1913
8.10.2008 9:26:42   
tasyo
Dober dan!
Vidim da ste si zadale že pri zajtrku kar težko debato. Hja, sama sem pa bolj tvoje sorete, Srečka, sem se vedno gibala bolj v moški družbi. Pa je tudi življenje druženja z najboljšim prijateljem nekako skrajšalo in zreduciralo. Tko da imava samo občasne stike. Ampak meni so prijateljstva podobna, ne glede na spol, čeprav z enimi čvekam o drugih stvareh kot z drugimi. In se mi zdi to čist normalno. In tudi na moževe prijateljice nisem ljubosumna. Je pa res, da bi me pa malce začelo grist, če bi imela občutek, da jim posveča več časa kot meni. Na srečo se to še ni zgodilo. So pa vsi ti ljudje srečno poročeni in nekak se je zdej to izključno moje oz. moževo prijateljstvo prelevilo v družinsko. Tko da ni problemov. Mogoče bi bilo drugače, če bi bili samski... Kaj pa vem.

Joan, bravo za drugi zobek in super, da tole Jakobu ni povzročalo večjih težav...

Big mamma - user posted image  za zvezdico in pa seveda tudi vam za zobke - vidiš, pa si še v ponedeljek razlagala, kako ima že dolgo izboklinico in nič ne kaže, da bo kej ven pokukalo...

No, pri nas tudi ne kaže, da bi bili zobki na pohodu, ampak samo noče spat ponoči. Ja, spet smo n-krat vstajali, ob šestih pa dokončno vstali. Zdej pa spi dopoldansko kitico. Sem že pozajtrkovala in spila kavico, zdej pa razmišljam, če bi se ji pridružila al grem raj kej naredit, ker samo se ne bo, možeka pa tudi ne bo kmalu domov...

Clericv, si prav predstavljam, kako si bila vsa stopljena, ko je Kiara rekla mama... Joj, jaz komaj čakam, da začne čebljat, meni so takrat najbolj luštni!

Ketrin, a je blo kej boljš????

Uživajte v lepem dnevu, ko se madam zbudi, bova midve pobegnili na sonček, bi ga bilo greh ignorirati...

Neposredna povezava do sporočila: 1914
8.10.2008 9:30:18   
tasyo
Aja, pijača. Naša pije ali vodo ali pa ji sama skuham čajček iz kumine ter janeža, včasih ji dam za pit vodo, v kateri sem kuhala sadje, se pravi kompotek, ki je prav  tako nesladkan. Moram pa rečt, da s tem nismo nikoli imeli težav. Zdej počasi prehajava iz flaške na magični lonček.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
8.10.2008 9:37:02   
miny
user posted image
takile smo v stolčku
user posted image
takile pa v sedežu

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
8.10.2008 9:41:22   
Isabellabina
Krista----

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
8.10.2008 9:42:22   
Isabellabina
Krista---user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
8.10.2008 9:49:22   
lepa posadka
Dobro jutro, dober dan... Ketrin kej si, da zapoješ? To ponavadi ti narediš...

Midva sva že nazaj. Smo že navsezgodaj zjutraj tovorili v šolo star papir, ker je danes akcija... pa potem še v vrtec... pa par čvek na poti. Tako, da smo se s sončkom že srečali... sedaj pa Tomažek po obilnem zajtrku že spi. Boge moje (  .  )( . ) :-)))))

Za danes dopoldan so plani bolj po hiši... Ni kaj, tudi mene počaka :-)

Če hitro malo pokomentiram...
Jernejčku, Jakobu in Reneju čestitke za pridelane zobke!!!! Pa vi vsi tako zares z zobki. Jaz jih še en pričakujem. Naši so vsi dobili prve proti enemu letu....pa potem spet dolgo nič. Se pa jaz res ne spomnim, da bi imel kdo z njimi težave. Morda pri trojkah... prej pa ne. Bomo videli. Me tudi ni nobeden grizel  pri dojenju, kljub zobkom. Oz., ta velik me je enkrat fejst močno in sem bila zelo huda... me je takod ebelo gledal, pa nikoli več ugriznil. Morda je razumel.

Krista... si spraševala za Trip Trappa... mi imamo 2. Do 14 dni nazaj, sta v njem sedeli 3 in 5 letnica. Sedaj ejt a vleika presedlala na ta pravi stol in je čist ponosna. Ta mala bo pa ostala na njem še dolgo. se mi zdi super, pa ko kaj zaflaka, se samo obriše... pa komot je. Je enkrat sedela pri omi na ta velike stolu, pa ej bilo vse hrane več po tleh, kot v njenem trebuščku. Pri nas se bodo stolčki kar zamortiziral :-)))

Srečka... hvala za slikico in nasvet. Bom naslednjič v Lj pokukala za čem podobnim. Praviš, da v Rutarju... fino.

Jo@n... sprašuješ za pijačo... naš pije vse, mu velikokrat dajem kar med jedjo po žlici. Sicer pa kar navaden kozarček. Jaz flašk nimam pri hiši, pa so se vsi otroci kar kamlu navadili sami pit... POnavadi dam res kar vodo, če imam prekuhano pri roki tako, sicer pa kar iz pipe. Drugače pa imam dkaj za na pot tudi kakšen frutkov sok: jabolko, kamilica ali hruška, hibiskus. Se mi zdi čist OK.

Clericv... ja, te že vidim, kako boš čakala na naslednje besede. Ja, te so najprej kot ena droga... pa smo ponosne na vsako posebej. Se pa jaz dostikrat spomnim pri ta tretji, ko sem še pred enim letom si želela, da bi bolje govorila... sedaj pa si že včasih želim, da bi bila kdaj tudi tiho, hehehe. No, prve besede pa so le prve besede. Z vso pravico si ponosna!

Moški, ženski prijatelji: jaz načeloma mislim, da so možna tudi prijateljstva križem kražem. Se pa pogosto zgodi, da prijateljstvo med nasprotnim spolom, če ne preide v kaj več, vseeno malce obledi. No, vsaj v pravem pomenu besede prijatelj. Tudi sama imam še kakšno vez iz preteklosti in ja... tudi ti pridejo k nam domov in se vsi poznamo in družimo skupaj. Če pa sem iskrena, ni to več tisto ta pravo prijateljstvo... Definitivno si ne povemo več vsega, čeprav besede in vsebina niso problem. Ljubosumje je pa huda tema za odpret. Midva nimava s tem težav, imava pa v bližnji okolici par, ki ima s tem hude težave in sta bila že tudi na raznih svetovanjih.... Ljubosumnosti se je treba zavedat in ravnat z njo, kot ene vrste boleznijo - torej, čim prej pozdravit. Nočem res nič pridigat, samo ne privoščim nobenemu podobnih izkušenj, kot sta jih imela ona dva.

Uf... da preskočim na drugo temo... zunaj je spet sonček... Grem hitro pospravljat, dokler Tomažek še spi, da greva še sama kaj ven.

Vsem lep in ustvarjalen dan.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
8.10.2008 10:22:41   
misa79
Dober dan.

Pri nas se tečnarjenje še vedno nadaljuje, tako da sem bolj površno prebrala za nazaj. Bom pa zdaj sledilauser posted image

Pitje - naš ne mara flaške, tako da mu dam po obroku GH malo vode po žlički. Sem ga hotela prepričat, da bi spil par požirkov po flaški, pa se ne da. Vse kar povleče iz flaške (vodo, čaj, moje mleko) izpljune, kot da bi bilo strupenouser posted image Bomo probali še z magičnim lončkom, pa da vidimo. Zaenkrat mislim, da dobi dovolj tekočine še z dojenjem, saj še nisva nadomestila obroka z GH.

Prijatelji - Moj najboljši prijatelj je hkrati moj fant, tako da ni ljubosumjauser posted image Imava pa skupno prijateljico, s katero sta pogosto skupaj, pa mene to ne moti, ker dobro poznam oba in vem, da se ne more nič zgoditi med njima

Clericv - lepo a, ko prvič slišiš iz sončkovih ust to besedo...........Komaj čakam ta trenutekuser posted image

Krista - vse naj najuser posted image , pa še enkrat hvala za pijačo

Vsem, ki ste bogatejši za biserčke v ustkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mamice ki še dojite pa se pazite - boli kot user posted image Pa sej bodo kmalu zrezke grizliuser posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
8.10.2008 10:30:28   
Krista28
Mala neki hoče, tako da se samo na hitrco javim,

Pri nas je ful lep sonček, in gremo kar hitro ven.

Moški prijatelji - taka prijateljstva so zelo redka, vsaj pristna, ker ponavadi eden hoče več......Jaz imam prijatelja že 12 let, ki mi je res zelo stal ob strani, pa sva oba imela vmes partnerje, pa oba samska, nikoli objemala , dražala za roke, poljubljala.....superca....njegova punca je ujela šopek na moji porokiuser posted image in naslednje leto sta se poročila....zdaj tudi ona dostikrat pokliče, se vidimo, slišimo.....ni pa isto kot pred porokama.....tudi moj ni ljubosumen, kar pa zase ne morem 100% trdit...je pa razlika, če je prijatelj odkrit od prej, ali pa bi on ali jaz neke prijateljice ozl prijatelje na novo spoznaval......v to ne verjamem....pa bivši zame tudi ne more bit prijatelj....če bi bil tako kul oseba.....bi bil z njim....

Lepo se imejte, užijte dan......jaz grem zdele na kofico s sosedami...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 1921
8.10.2008 11:55:14   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

Pitje jest prakticiram prekuhano vodo in včasih dam notri par zrnic instant čaja (šipek-malina) glih malo za okus pa da se voda obarva-mali je navdušen. Pa probajte navadne zeliščne čaje (filter vrečke) ti pa niso sladki.

ti predlagam, da dajes raje ustekleniceno vodo, ker prekuhana voda je mrtva voda saj se s prekuhavanjem izgubijo vsi minerali in rudnine.

Srecka: tudi jaz sem se celo otrostvo in se potem sukala v pretezno moski druzbi, zato imam moske prijatelje, z njimi vackrat ceblam preko telefona ali preko neta, pa tudi na kaksno kavico gremo skupaj. Moj je sicer zelo ljubosumen tip ampak me to ne gane. Sem mu ze na zacetku povedala kako je s tem in razlozila, da ce bi s katerim kaj imela mu sigurno nebi povedala in nebi hodili cez dan okrog ampak ponoci. Tako smo zadevo zakljucili...user posted image

Pitje: jaz nasima dajem vodo vendar nista ravno zejne sorte....me zanima kako bo, ko bosta v puberteto prisla user posted image user posted image

Miny: super slikice...

Mi smo danes dobili telovadno blazino in je super. Velikost pa kot, da je narejena za nas igralno telovadni koticek...

100% sem kaj pozabila ampak bom ze nadoknadla pri naslednjem postu....

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
8.10.2008 12:01:28   
katka28
Pa se nekaj za boljso voljo....

user posted image

ta pa mislim, da je na RR-ju user posted image

user posted image

zaplesi z mano....

user posted image

kuharski mojstri...

user posted image

kdo ima koga pod nadzorom..

Srecka te na kaj spominja??

user posted image

user posted image

toliko za enkrat

pa pa in AMEN! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
8.10.2008 12:49:04   
katka28
Danes pa zgleda, da ste vse punce pobegnile na soncek....

....jaz pa se pripravljam na solo, danes mam predstavitev knjigice Tinko Polovinko in komaj cakam, da bo to za menoj. Lepo je kaj taksnega predstavljat otrokom, hecno pa zgleda, ko se ti postavis na raven otrok in pokazes kako bi se naj knjigo predstavljalo otrokom v razredu pa sedijo same odrasle osebe zgleda pa vse skupaj zelo smesno...

Ko gledam ven mi pride na misli pesmica

...soncek je ..in ti si skustrana....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
8.10.2008 12:57:52   
clericv6
Katka: to pesmico pa jaz pojem že 3 dni.... Drugače sem se pa ful nasmejala slikicam.

Miny: lepe slikice user posted image !

Punce, tista MAMI je bila pa skoraj zagotovo naključna. Ampak se mi je pa vseeno zdelo fajn, čeprav samo sestavlja zloge. No, saj bo, ko bo user posted image .

Rene: user posted image  za zobek!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?