MID
|
Hej,hej; naj za začetek najprej izrečemvse naj,naj na tem svetu mali Lari,pa da bi jo zdravje in sreča spremljala na vsakem koraku.Mamici pa prav tako veliko zdravja in lepih trenutkov z njeno malo štručko.OK,vsekakor želim vso srečo tudi tebi LARA CROFT ! Ja,lepo je brat porodne zgodbe,me vsakokrat popeljejo v mojo porodno izkušnjo.Čeprav trpečo,a najlepšo v mojem življenju. MUCKA 25 tebi pa tudi iskrene čestitke za novo pikico in da bi se ti vse lepo nadaljevalo.Pazi nase. Takole,me spet zelooo dolgo ni bilo sem gor in ja,vsega je kriva moja služba.Zadnje 3 tedne in pol sem pod prisilo mogla živet zgolj zanjo,po cele dneve,vse vikende vključno z nedeljami.življenski rekord sem podrla 18.9.,ko sem v službi preživela 22 ur.Posledica vsega lepega in dobrega je gnojna angina in unetje všes,ki so me pred tremi dnevi prikovali v posteljo.No,če sem čisto iskrena,sem se prikovala v posteljo šele včeraj,po dveh preživetih dneh v vseh mukah moje idealne službe,ker sem glih zadosti trda,da si ne upam na bolniško,a na žalost nisem zmogla več.Zavedam se,da sem si pri svoji nadrejeni nabrala ogromno minus točk,a če ne gre,ne gre.Bom šla pa v vojno,ko se vrnem,enostavno sem se vdala v usodo. Kot vidite,vam nimam nič zanimivega za povedat,ker se mi nič takega ni dogajalo,srečna sem samo,ko slišim mojo hčerko,da me naziva z mama.Joj,kako si očitam to svoje življenje,bog ve,kako mi bo še žal,da nisem sam začetek njenega življenja,ko me najbolj potrebuje več časa z njo. Sva se z mojim nekako odločila,da takoj po novem letu začneva delat še na eni bebiki in da mi prav na kmalu odobrijo bolniško,saj sem imela probleme v prvi nosečnosti s krvavitvami ravno na delavnem mestu. Vem,to je beg iz krute realnosti,ki me vsekakor čaka,tudi po izteku druge porodniške,ampak upanje vseeno ostaja...da se ta stari končno spelje v penzijo ! No,pa dovolj o meni. Obdelale ste že toliko tem,da sploh ne vem,katere naj se lotim. Berem vas sicer sproti kolikor se da,a veliko pozabim katera je kaj napisala. Če mi ne zamerite,se bom posvetila bolj ta zadnjim postom. ONA pišeš,da kupuješ sobo za tamalo. Midva se zaradi že skoraj prerasle posteljice od tamale odločava zaradi prostorske stiske(imamo samo eno spalnico)za nakup enega funkcionalnega pograda.Enkrat sva ga vidla enega,ki je bil predolg za tisto steno kjer naj bi stal ene 5 cm,sta bile obe postelji bolj nizki,s predalom pod ta spodnjo posteljo in ob straneh z omarama.Ker si ravno v teh nakupih in jaz v stiski s časom,te prosim,če boš kje vidla tako varjanto,mi javi.Drugače,pa želim tvoji princeski čimprej svoje kraljestvo. Kako kaj sine? ANAKARIN kako je s tamalo.Bodi pozorna malo pri tej driski,ker se pase zdaj en virus varjanta rota in mamice pravijo,da je baje še hujša oblika.Moja tamala je v jaslih,kjer je 13 otrok in zadnji teden in pol so tam stalni samo trije z našo vred.Vsi ostali so doma zaradi tega večji del jih je pristalo v bolnišnicah. Jaz pa samo še čakam... APRILČICA praviš,da vas čaka še en vikend bendime .Nič ne maraj,jaz se nekako odločam,da bi šla letos na vipavsko k eni žlahti od naših prijateljev pomagat trgat,saj vem kako dobre fešte se dogajajo ob koncih,pa da ne govorimo o martinovem malo kasneje .Je vredno truda,sploh pa zdaj,ko so že dobra tri leta mimo,odkar sem zadnjič pošteno zažurala z večjo klapo. Moje cenjeno mnenje-se splača!!! KAROLINA upam,da ne boš tudi ti pregorela.Ja,hudič so te naše službe. Kar se pa avta in prostora tiče,ne boš verjela,da sem tudi jaz danes,preden sem prebrala tvoj post razmišljala točno o isti zadevi kot si ti napisala.Res,kam bomo dali mivso opremo za kampiranje,ko bo še en otrok.Že letos je bila naša mala skoraj vsa založena,kako bi bilo šele s še enim otrokom .Ja bo treba situacijo nekako rešit,tako ali drugače! KASSO tvoja mama je pa res dobra slikarka.Ful mi je všeč tista slika zimske idile.Dobro,da vemo kam se obrnit,če se kdaj odločimo za kakšno mojstrovino. TIANNA,čimprej se pozdravite! RAGLJA lepo,da si se oglasila,skušaj se še večkrat. Vse lepe želje in veliko uspehov tvojima novima šolarčkoma! Tako;upam,da nisem na katero pozabila,če sem,naj ne bo užaljena,nas je postalo kar veliko in ob vsej skromni prisotnosti,se zna zgodit,da kaj pomembnega izpustim. Torej,grem se jaz malo pogret s čajčkom nazaj na kavč pred tv in počasi v mižule. Lep večer še naprej vsem in čim manj virusov! MID
|