ona
|
Jutro! Ma sem se nasmejala,ANAKARIN;veš,jaz nosim očala in si jih večkrat dol dajem čez dan,odložim jih kamor se spomnim tisti moment in pol ji ne vidim najt magari jih imam pred nosom.. MID,samo,da si dobro...te bom pršla kaj pogledat,da vržemo eno na jezik APRILČICA,ti posodim mojega moža za po trgovinah? Verjetno ima moj faljen spol,ker že itak je dobra dušca,pol pa še po trgovinah s cunjami hodi z mano...tle nekaj ni ok Fajn,da ste se imeli lepo za trgatev!!!Pa malo mošta nam časti ob priliki,ok! Ja,sin je včeraj prišel kar razočaran domov..je prinesel verižico nazaj,ker ni bilo prilike,da ji da,pa še punca,da je bila ful važna(itak,č je imela RD) in je bil bogi prav malo razočaran,ma je rekel,da jo bo en dan povabil sem,da ji podari verižico!!Samo,da ni izgubil upanja.Tale punca pa je itak iz vasi tukaj,tako,da lahko pride na obisk!Ma so prou smešni Danes sem bila vabljena na CSD,ma nisem šla,ker se ne mislim spet z bivšim nekaj pogovarjat in dogovarjat...ma jaz ne vem al so oni zako zabiti al kaj,kaj naj delam tam,spet jim razlagam kaj je blo Res,se prav nič ne sekiram,sem se pa opravičila po emailu in prosila,če mi odpiše po sestanku in to je to! Jutri greva z sinom k psihologu v Lucijo,ker je tam ena ženska,ki ima samo otroke čez,bomo videli kako bo in kaj otrok razmišlja! še zmeraj vam povem,da cele dneve razmišljam kaj bo,ko pride do sodišča...najraje bi šla sama tja in povedala kaj se dogaja,ker tej odvetniki samo denar pobirajo Kaj mislite grem lahko sama se zagovarjat? Evo,zdej se imamo tako lepo vsi štirje,noben nam ne meša štrene,bivši je prav tiho,sploh ne kliče....in je res mir,samo koliko časa še Sin je tudi prav super,nima nobenih čudnih izpadov,je prav res srečen... Mah,škoda,da se sekiram,bo že kaj,kajne? Ala,grem kaj naredit,uživajte!
|