|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
8.10.2008 19:28:15   
Alfabeta
Čer!

Najprej hvala vsem za pohvale user posted image .

Moram vam povedati kaj ima naša rada za jest....Polnozrnat kruh, poli salamo in gauda siruser posted image . To ji gre tako v slast da kar verjet ne morem.user posted image  Saj, žitne kašice ji pa ne grejo v rit, kdo bi jo razumel?user posted image

Smo pa bili danes na otvoritvi vrtca. Imamo popolnoma obnovljenega. user posted image  Če katero zanima kako izgleda naš novi vrtec...  http://www.lokalno.si/si/aktualno/ljudje/?id=13100

limma, včasih je gostota las moteč člen. Imam res zelo goste in močne (ti pa dobro okouser posted image ) in mi jih vedno redči ko me striže. Nam ni nikoli prav, kajne? dojenje...jaz tudi še dojim....ponoči kolikorkrat je treba, pa dopoldan, popoldan in zvečer. Vmes pa 3x GH, ob 11 kosilo, popoldan sadna kašica, piškotki, kruh, zvečer pa po novem kruh+priloga (salama, sir, marmelada,....) in seveda njen ljubi Joškouser posted image

klepetka....jaz imam za takole neprijetno dajanje sirupa en sistem. Saj morda je slišat kruto, ampak drugače ne gre. Moja še običnega sirupa noče. Zato vzamem brizgo, tamalo nagnem nazaj, brizgo ji potisnem v usta, pri tem ji seveda držim roke in stisnem sirup v usta. Držim brizgo v ustih dokler ne popije dol. Ker z brizgo v ustih ne more izpljuniti.  Pri nas se je tole pokazalo kot edini način za dajanje sirupa. Še celo ponoči, v temi, brez krega mi uspe dati AB. Aja veliko železa bo dobila s sokovi temnih sadežev(hipp ima tudi nekaj takega, borovnice, slive, gozdni sadeži,...). To je krasno za dvig železa, pa še dobro je.

Majra, če Katja že je kaj takega...daj ji Bobi palčke ali pa Grisine, to zapira. Poleg banane seveda. In veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  za obe

anchikaa, ja kaj ste pa vi to pokasiral?!?! Tudi vam veliko user posted image user posted image user posted image . Glede frizure pa....Ta je bila v originalu temnejša, ampak ker sva jo dale na blond osnovo je taka prišla ven.

sani, a se ne bi še ti pobarvala?user posted image Sam da ne bo potem tvoj dragi mene lovil da sem jaz krivauser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
8.10.2008 19:35:51   
TRIŠ
mml user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa hvala glede razložitve jagodnega jogurtauser posted image

Nana hvala se spreminja nauser posted image

Mi pa smo zakuhaliuser posted image .Žan je dobil vročino.Mislim da je ušesek ker se je non stop prijemal user posted image .Dala sem mu svečko in je takoj zaspal .Upam da bo noč OKuser posted image

Matic pa je danes prinesel domov prvo petko pri slovenščiniuser posted image user posted image user posted image user posted image sine

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
8.10.2008 19:37:33   
koala
Alfabeta kako lep vrtec imate, bi še jaz hodila vanj. Suuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
8.10.2008 19:42:47   
Alfabeta
Žan user posted image user posted image user posted image user posted image  da ne bi bilo hujšega

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
8.10.2008 19:46:02   
mml
alfabeta vrtec zgleda super, sploh zunanja igrala so fenomenalna user posted image , "Mancin" vrtec pa praznuje letos 40 letnico in igrala so še od takrat user posted image , ampak drugače je pa OK in vzgojiteljica je usper in stalno se nekaj dogaja user posted image

triš držim pesti, da bo noč OK in bo Žan jutri boljše user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
8.10.2008 19:47:59   
Lunca1
Sunny, sploh nisem vedela, da si diplomirala. Sem res za luno.user posted image  Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Kar se dolžine veze tiče, imava kar staž - 13,5 let, poročena sva pa 2 leti.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
8.10.2008 20:01:50   
Intruder24
Čer,

Danes je bilo super vreme smo bili večino časa zunaj user posted image .

Midva sva user posted image 12 let pa še nekaj malega, user posted image nisva!   

nana super, da Klemna ne mučijo zobki user posted image

alfabeta svetska barva, mi je všeč user posted image  in res lep vrtec! Pa ja, gostota las je res moteč faktor user posted image ! Čeprav imam zdaj po porodu drugačno strukturo las, ampak so še vedno zelo gostiuser posted image . jaz še bom vztrajala pri dolgih, ker sem že velikokrat imela tako kratke kot ti.

klepetka ste se pa res načakali...super za manekenske mere user posted image . zdaj niti ne odštevam več časa, ker nima smisla mi pa najeda ta zmaj, vedno znova user posted image . Pa sej me menda razumeš!

koala ja vsi mali sončki imajosvoje finte in jih bolj težko razumemo user posted image , upam da bodo naše noči kmalu super prespane user posted image

majra zate in za tvojo pupo user posted image

anchikaa za vse vas user posted image

martinca user posted image  tudi za Patrikove mere in da zdaj lepo papa in se tudi lepo redi!

TRIŠ user posted image da jutri ne bo več vročine! Pa user posted image  za Maticovo petko!

katarinas fajn, da treniraš za dvojčke...mogoče pa bsta kdaj user posted image

ursalara jaz sem glasovala zate...ampak kaj češ na netu pač je tak!

Aurora super lepe slikice user posted image

limma to je jesenska utrujenost...user posted image

mala pikica user posted image user posted image super, da Gašper pridno papa! Glede spanja pa  user posted image  točno vem kako ti je...nismo nič na boljšem!

sani si kr predstavljam kako je to, ko se potrudiš pol pa se mala usta ne odprejo...sicer se je pri nas to zgodilo le parkrat...user posted image

Ljubljančanke lepo, da ste se fajn načvekale, kaj pa kakšne slikice?

mml user posted image  še 1x!

če sem na katero pozabila...se opravičujem...sem morala veliko predelat!

vprašanje: če katera daje instant čaje...kako dolgo je ta za pit? In kako je s tak skuhanimi?

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
8.10.2008 20:03:40   
Alfabeta
No pa še najina dolžina veze.... skupaj 11 let, poročena 6 let. Sva v 7 letu, "takritičnemuser posted image , ampak jo bova zdelala brez brige user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
8.10.2008 20:07:13   
Alfabeta
Podabila povedat....glasovala sem za vse sončke!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
8.10.2008 20:23:40   
lutiropan
Kar se dolžine veze tiče, imava kar staž - 13,5 let, poročena sva pa 2 leti.

To je približno, kot pri nama z user posted image . Skupaj od maja 1995, poročena pa -  18.11. na roj. dan mojega bo dve leti kar sva se poročila.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.10.2008 20:26:27   
piba
Zdravo!

Se samo malo oglasim, ker sem utrujena. Klara me je zbudila ob 4:40. Gospodična je čez uro zaspala nazaj, meni pa se ni splačalo, ker sem potem morala Leo peljati v vrtec.
Dopoldne sva se s svakinjo in njeno 5,5 mesečno punčko Nežo odpravile v Mb. Izmenično sta se drli celo pot do tja!!user posted image  Toliko o tem, kako otroci spijo v avtu. No, nazaj stabi zeloooo pridni in obe skoraj celo pot spali (Klara celo debelo uro.) V H&M in Zari je bila ful gužva, polno Hrvatov, po mojem so imeli danes kak praznik. Sva pa res imeli srečo.user posted image  Vseeno pa sva našli kompletka za poroko za najini princeski (ki sta mimogrede enako veliki in težki). V Zari imajo ful luštkane stvari (plaščeke, oblekice, mikice, ...), a so cene malce višje. Se bom zagotovo oglasila tam v času razprodaj in Lei in Klari kupila kak plašček. Punčke so tako luštkane, če so malce bolj urejene. Plaščki na takih majhnih puncah me vedno spomnijo na Paris. Tam nisem videla nikogar v bundi, razen Slovencev, Poljakov in Čehov. Pariške pupike so bile tako cartlih v plaščkih in kiklicah....No dovolj o oblekah.
Grem pomagat tašči barvat lase - oz. delat pramene.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.10.2008 21:06:33   
katarinas
Danes smo imeli pa "prvo nezgodico"user posted image  - Lara je skakala v posteljici in mahala z glavco gor in dol in se potem z vso silo zaletela v rob posteljice, najprej je obmirovala potem pa v hud user posted image . Pogledam rob posteljice in vidim malo odkrušeno in takoj mi je bilo jasno, da je s svojim komaj zraslim zgornjim zobkom z vso silo priletela v rob...seveda se ji je takoj ulila kri, še jaz sem bila potem vsa krvavauser posted image  Mislim, da si je malo prebila ustnico znotraj in malo dlesen. Ampak je potem brez problema spila mleko in namesto da bi šla spat, je ona šla skakat na isto mesto kjer se je prej udarlauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
katarinas fajn, da treniraš za dvojčke...mogoče pa bsta kdaj user posted image

Menda neuser posted image user posted image ...ampak fora je v tem, da imamo v familji po fotrovi strani polno dvojčkovuser posted image
Saj je bil ta fantek kar priden, res ni tako zahteven, ampak vseeno jaz nisem mogla zraven kaj prida naredit...so pa iz njegove družine zelo revni in so ga komaj obdržali, mi smo jim veliko pomagali tudi z oblekami in podobnim...sam je fora zdaj ko bi ga pa skoz k nam vozili v varstvo (njegova mamica je še v šoli, stara mama skoz dela, stari ata naj bi tud skoz delal)user posted image  No saj zastopte ne, sej ga ni problem kdaj pa kdaj popazit, ampak oni so se zdaj kar navadili...se mi pa fantek vseeno smiliuser posted image

vprašanje: če katera daje instant čaje...kako dolgo je ta za pit? In kako je s tak skuhanimi?

Ne kaj točno misliš s tem kako dolgouser posted image  Misliš če lahko stoji en dan...? Jaz ji skoraj vsakič naredim svežega (kupljenega), ni pa tudi nič hudega če stoji čez noč in ga potem drugi dan spije.
Kadar pa kuham kompot mi pa ponavadi kar skisa, ker Lara sploh ne pije rada in potem mečem stran....
Ne vem, če sem ti sploh prav odgovorila, ker nisem dobro razumela vprašanjauser posted image

AJDA HAPPY BIRTHDAY user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
8.10.2008 21:18:11   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Ne kaj točno misliš s tem kako dolgouser posted image  Misliš če lahko stoji en dan...? Jaz ji skoraj vsakič naredim svežega (kupljenega), ni pa tudi nič hudega če stoji čez noč in ga potem drugi dan spije.
Kadar pa kuham kompot mi pa ponavadi kar skisa, ker Lara sploh ne pije rada in potem mečem stran....
Ne vem, če sem ti sploh prav odgovorila, ker nisem dobro razumela vprašanjauser posted image

ja mislila sem, če lahko stoji čez noč in ga ponoči pije? Tako, da si me prav razumela. Joj boga Lara, samo, da ni bilo nič hujšega!

Ajda vse najboljše! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.10.2008 21:30:09   
sani1
Preden, da grem spat...user posted image

Intruder- sunny je slikala in ovekovečila naše sončke. Bo ona kaj prilepila ko bo imela čas...

katarinas- samo, da ni nič hudega in da tvoja pupa že veselo skače naprej...

katee-  kako je bilo na pedikuri? jaz sem si pa prej šla stričt noht, ker me neki ful boli in samo upam, da se kaj ne izcimi iz tega...

alfabeta- ja sedmo je baje krizno. Jaz sem z bivšim šla ravno v sedmem letu narazen. Ampak za vaju ne dvomim, da ga ne prebrodita ter zdelata z odliko  in podreta ta stereotip...

Zdej pa grem spat...

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.10.2008 21:30:43   
sani1
Ajda pa še tebi vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
8.10.2008 21:32:49   
sani1
alfabeta- bi se jaz takoj pobarvala. Ampak moj nebi bil najbolj vesel. Ja lahko bi se pa izgovorila nate...user posted image   Sej veš vedno mora bit nekdo kriv...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
8.10.2008 21:34:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

alfabeta- bi se jaz takoj pobarvala. Ampak moj nebi bil najbolj vesel. Ja lahko bi se pa izgovorila nate...user posted image   Sej veš vedno mora bit nekdo kriv...user posted image

Ti se kar zgovori name, sej tko veliko ljudi delauser posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
8.10.2008 21:54:45   
piba
Katarinas: Uboga Lara. Hvala bogu, da ni bilo kaj hujšega. Še veliko bušk in buškic čaka naše sončke.

Čaj čez noč: Imam zelo slabe izkušnje, če katerakoli tekočina predolgo stoji v plastični flaški. Pijača ima čez nekaj časa ogaben okus. Jaz Klari zjutraj skuham čaj, ki ga ima kvečjemu do večera. Ponavadi moram že opoldne ponovno napolniti flaško, tako da ima ponovno sveži čaj.

Lončki: Ali že uporabljate lončke in kozarce za pitje?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.10.2008 21:55:42   
dašabina
Hojla, še pozdravček od mene, je možek doma, pa je minil dan ko šususer posted image , on drva žagal, jaz pa kruhka pekla...user posted image
Ajda vse naj, naj,

user posted image

Alfabeta super frizurca user posted image user posted image
Žan pozdravi se in mami naspi seuser posted image user posted image
Upamo, da dobimo kaj slikic s srečanja ljubljančank in Sunny...

Sem vse prebrala, ampak se nič ne spomnim,user posted image tako da jutri komentiram.... bom bolj zdoma... se beremo

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.10.2008 21:57:01   
dašabina
Katarinas, upam, da Lara ni zabila zobka nazajuser posted image
Lončki - naš uživa, da mu dam iz kozarca, tako da imamo take iz trde plastike...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.10.2008 22:02:43   
Sunny Morning
Samo za en dan grem v Lj pa toliko načvekate... user posted image

Na shrani.si me je n-krat ven vrglo in sem komaj naložila slikice naših sončkov. Pa take težave sem imela pri sortiranju, da je groza. Evo že gre reportaža.

MANJA DAJ, DA TE MALO POCUKAM (Jakob)
user posted image

LEPOTIČKA MANJA
user posted image

MOGOČE BI MALO PROBAL (Jakob)
user posted image

MENI SE GLIH NE DA POZIRAT, MAMI (Luka)
user posted image

NEJC BO FOTOGRAF
user posted image

SEM SE GLIH DOBRO NAJEDEL (Lenart)
user posted image

JAKOBU JE PRI JANUARČKIH DOLGČAS
user posted image

MOGOČE BI TUDI JAZ MALO TRAVE (Nejc)
user posted image

BOM PA ŠE JAZ PROBALA (Neja)
user posted image

MANJA IGRA KUŽATA
user posted image

NOVI UP SLOVENSKE GIMNASTIKE (Lenart)
user posted image

MANJA JE UŠLA LENARTU
user posted image

NEJA IN MANJA
user posted image

MANJA MU JE UŠLA, SE JE PA SPRAVIL NA NEJO
user posted image

NEJA IN ŽAN LUKA (katee ju pa zabava, zato se tako smejita)
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
8.10.2008 22:04:46   
Alfabeta
Lara in Katarinas, user posted image user posted image  samo da ni šel zobek.
Moj sin je pri 1 letu zbil obe enici in obe 2-ki nalomil. Tako da je brez vseh 4, no brez 2 in dvojk napol nima!user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
8.10.2008 22:06:57   
Alfabeta
sunny, lepe slike!!! Ste pa uživale, babnice in user posted image . A ni bilo rečeno, da boste v lokalu?!?!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
8.10.2008 22:08:54   
mala pikica
Se še na hitro tukaj oglasim. Je že toliko ura, jaz pa si moram še glavo oprati, grem jutri spet delat, ker je naš sonček spet poln energije user posted image user posted image user posted image

Žan user posted image user posted image user posted image user posted image

katarinas
user posted image user posted image user posted image user posted image za Laro!

Iiiiiiii, kako luškane so slikice user posted image

TAko... Zdaj pa hitro v kopalnico, potem pa spat. Vprašanje, kakšna noč je pred nami user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.10.2008 22:09:58   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

ker je naš sonček spet poln energije user posted image user posted image user posted image

Kako je to lepo slišatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.