Alfabeta
|
Čer! Najprej hvala vsem za pohvale . Moram vam povedati kaj ima naša rada za jest....Polnozrnat kruh, poli salamo in gauda sir . To ji gre tako v slast da kar verjet ne morem. Saj, žitne kašice ji pa ne grejo v rit, kdo bi jo razumel? Smo pa bili danes na otvoritvi vrtca. Imamo popolnoma obnovljenega. Če katero zanima kako izgleda naš novi vrtec... http://www.lokalno.si/si/aktualno/ljudje/?id=13100 limma, včasih je gostota las moteč člen. Imam res zelo goste in močne (ti pa dobro oko ) in mi jih vedno redči ko me striže. Nam ni nikoli prav, kajne? dojenje...jaz tudi še dojim....ponoči kolikorkrat je treba, pa dopoldan, popoldan in zvečer. Vmes pa 3x GH, ob 11 kosilo, popoldan sadna kašica, piškotki, kruh, zvečer pa po novem kruh+priloga (salama, sir, marmelada,....) in seveda njen ljubi Joško klepetka....jaz imam za takole neprijetno dajanje sirupa en sistem. Saj morda je slišat kruto, ampak drugače ne gre. Moja še običnega sirupa noče. Zato vzamem brizgo, tamalo nagnem nazaj, brizgo ji potisnem v usta, pri tem ji seveda držim roke in stisnem sirup v usta. Držim brizgo v ustih dokler ne popije dol. Ker z brizgo v ustih ne more izpljuniti. Pri nas se je tole pokazalo kot edini način za dajanje sirupa. Še celo ponoči, v temi, brez krega mi uspe dati AB. Aja veliko železa bo dobila s sokovi temnih sadežev(hipp ima tudi nekaj takega, borovnice, slive, gozdni sadeži,...). To je krasno za dvig železa, pa še dobro je. Majra, če Katja že je kaj takega...daj ji Bobi palčke ali pa Grisine, to zapira. Poleg banane seveda. In veliko za obe anchikaa, ja kaj ste pa vi to pokasiral?!?! Tudi vam veliko . Glede frizure pa....Ta je bila v originalu temnejša, ampak ker sva jo dale na blond osnovo je taka prišla ven. sani, a se ne bi še ti pobarvala? Sam da ne bo potem tvoj dragi mene lovil da sem jaz kriva
|