|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
7.10.2008 22:07:10   
piba
Sunny Morning: Potem torej delaš v gradbeništvu, če urejaš gradbeno knjigouser posted image ?

Nana35: Hvala za povabilo med 'Štajerke'.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
7.10.2008 22:09:05   
martinca
katarinas, user posted image za Larine mere.

ursalara, jaz tudi ne morem glasovat za Laro.user posted image

koala, sem ji že poslala ZS.

hvala vsem, ker ste pohvalile mojega pikeca ker se je lepo poredil.

zdaj pa grem Housa gledat. kje pa se Suzana skriva?

lahko noč

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
7.10.2008 22:09:48   
klepetka
Čer,

zdajle bi   se pa  po moje  verjetno  zjokala, če ne bi si skopirala, ekr je bilo We  are sory....user posted image ... pa sem gauser posted image

marička ste naklofale.user posted image

No, otroci spijo, user posted image  papirje rihta za službo, jaz pa sem do Hausa.Upam da bom končala do takrat.user posted image

Da pa vam najprej nekaj povem, sicer nič novega ker to itak že veste; ZLATE STE, VSE PO SPISKU, LE KAJ BI BREZ VASuser posted image user posted image

Glasovala sem še enkart za vse naše  januarske sončkeuser posted image

MAla pikica, ssuper da gre na boljšeuser posted image .Pa čestitke vašim znancem za Janauser posted image

ursalara, tole glasovanje na biba leze je pa res kar nekaj. Danes kadar sem hotela oddati glas, mi ni ga hotelo sprejet.Pa zanimivo, že od včeraj mi kaže da ima Lara nespremenjeno št. glasov.user posted image Očitno meni spet rač. šteka.user posted image

mml, joj, kakšna lepa premičninca je  tale vaš Matic. Pa že tako stoji sam. Kje smo še miuser posted image ?!Krasna fotoreportažauser posted image .pa super si, da se trudiš zdaj še s copatkiuser posted image

Patrik, user posted image  za mereuser posted image .Priden..no, al pa mami , ko te tako pridno hrani

katarinas, user posted image  za merice tud pri vas.Prav čedne so.

nana moja zlata, le kaj bi jaz brez tebeuser posted image . Kako lepo in resnično si mi napisala.Že upoštevam tvoje nasveteuser posted image  Sem takoj boljše volje. user posted image Ej,  drugače pa  pojma nimam kaj mi je .Upam pa , da tole čimprej mine.user posted image

Pa najverjetneje da bo res tisto o mravljičenju zato, ekr štrajkam malo tukajuser posted image .Veš da mi je še user posted image  prej rekel, da bom dobila odpoved, ko vas tako zanemarjamuser posted image .SEm mu "obljubila"da se poboljšam  in bom spet vestno vsak dan tukajuser posted image

Avatar je pa približan, ja .Si opazila , neuser posted image .BOm ti še kakšno sliko poslalA.Imam zdaj kar nekaj novih, samo so še na aparatu.

Pa upam da se Klemnu res kaj ne razvije, sice rpa še dobro da sta šla pravočasno k P.
In tolk da veš, ni žleht, samo živahen je Klemenuser posted image

Lusa, zate pa tud en veeelikkk user posted image , da se stvari poštimajo tako kot se morejo.user posted image

suny, no,  ne bodi nama z nano zdaj konkurenca, ekr le počak da pridem jaz spet v staro formouser posted image .Nama ne boš kosuser posted image

alfabeta, uau, super, od zadaj suepr zgleda user posted image .Zdaj nam pa privošči še eno slik ood spredaj. Imaš jajca za tak poseg; jaz sem pa zajecuser posted image

Pa super recept si mi napisalauser posted image user posted image . SEm ga že začela uporabljat in deluje že pozitivno. Upam da tud v celoti uspe, v kar ne dvomimuser posted image

Masleni zvitki so pa božanski, sicer glih na kile(moje)  ne   de lujejo blagodejno,ampak ok, dobri pa so .Imam jih glih jutri namen narrest, pa jih bom poslikala.

Pa še recept ti bom napisla, ekr  ga imam na   plonk listku. Bom pa probala še tiste  štručke naredit, pa da vidimo,  kakšne so  in pol poročam.

vaney, Anže se pa prav fajn zabava s prijateljčkom.user posted image Krasne slikce

sani, a hormoni praviš da so to pri meni?! MOgoče tud , samo ponavadi sem vedno vesela i n  nasmejana oz. se  vsaj trudim bit, ne pa  tako zagrenjena    ko t sem bila pretekle dni. Moram pa reči , da se stanje popravlja.user posted image Upa mda se kaj ne sfiži spetuser posted image

Sem pa upala, da se   jutri vidimo, samo ne bo nič iz tega , ekr meni   je ta ura prepozna.user posted image Pa upam da drugič.

dašabina, meni   se je pa takoj zdelo  da je to "naš"Miha.

Katee, suepr da sta z ursulino vozičkali.Vreme je bilo krasno.Jaz sem tud šibala z vozičkom danes , pa je parv  pasalo, da sem malo  premigala tele moje kosti.

IZVIRNO SPOROČILO: limma

klepetka, kaj je ne bom spoznala, ko je pa takoo lepa user posted image
Hvala , hvalauser posted image

Upam, da bo mravlinčenje čim prej prenehalo... user posted image

Tudi jaz upam, ekr je prav  zoprno tole gomazenjeuser posted image

....šibam zdaj Hausa gledat... že zamujam

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
7.10.2008 22:09:57   
mala pikica
We are sorry... user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako vesela, Gašper je pri vseh 5 obrokih nekaj malega pojedel. In to po novem brez igračk in vsega podobnega cirkusa okoli njega. Dokler odpira usta, jemo, potem pa konec. To je tak užitek gledat, kako lepo odpira usta. Se vidi, da je bil čisto sestradan user posted image

nana polupčkaj malega krompirčka v mojem imenu in upam, da bodo ušeska hitro nehala boleti user posted image user posted image user posted image

lusa hitro preženi slabo voljo in vse težave, šc, šc, šc,... Jaz te sploh ne poznam takšne. Upam, da ni kaj resnega

alfabeta user posted image jaz si tudi že dolgo želim spremembe, pa nimam jajc user posted image

klepetka user posted image user posted image user posted image

Patrik user posted image user posted image user posted image za gramčke... kaj gramčke, to so zdaj že pravi kilogramčki user posted image

vaney lepo, da se nam oglasiš user posted image Anže pa bi moral s teboj v vrtec, da bi lahko spet tako užival v listju user posted image

Zdaj pa gremo počasi pankat... Moram še dragega spravit v posteljo, so malega Jana fajn zapili user posted image   ...za začetek, prava fešta pa je v soboto user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 7.10.2008 22:12:30 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
7.10.2008 22:10:54   
klepetka
no ja, citiranje bo treba mal povadituser posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
7.10.2008 22:17:23   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: piba
Sunny Morning: Potem torej delaš v gradbeništvu, če urejaš gradbeno knjigouser posted image ?

Ukvarjamo se z elektro instalacijami, predvsem industrijskimi.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
 suny, no,  ne bodi nama z nano zdaj konkurenca, ekr le počak da pridem jaz spet v staro formouser posted image .Nama ne boš kosuser posted image

A še nisi ugotovila, da komaj čakamo, da prideš v staro formo. user posted image

mala pikica upam, da si user posted image uspela spravit spat. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
7.10.2008 22:18:02   
Sunny Morning
Tega Housa sem pa že gledala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2057
7.10.2008 22:26:36   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Zdaj pa gremo počasi pankat... Moram še dragega spravit v posteljo, so malega Jana fajn zapili user posted image   ...za začetek, prava fešta pa je v soboto user posted image

se kar na Uroša spomnim ko so Patrika zapili. samo da takrat ga nisem jaz pomagal spat spravit, ampak svakinja in njen fant.

zdaj pa res lahko noč

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
7.10.2008 22:26:49   
katarinas
No se moram najprej pohvalit, da sem prejle pretekla 3 km in "še mau" user posted image  jst, je tole kar pasalo po dolgem premoru,

Mml sem ti uspela poslat copatke na ZS.

Grem zdaj, je ratala vrsta za na računalnik (bo treba še kakšnega kupituser posted image )...se beremo jutri.

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 2059
7.10.2008 22:37:28   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: piba

nana35:S Koroške sem. V Mb hodim v službo. Pa ne, da bi se mi nevemkako tožilo po njej, pač pa se mi toži malo po družbi. Na Mb me vežejo tudi lepi (pa slabi tudi) spomini, ker sem tam študirala in nekaj časa tudi stanovala (med tednom), preden sem se preselila nazaj na Koroško.

A tako.Ne bom te spraševala kje si v službi,ker sem sigurno ne boš napisala,kajne?
Ko se ti bo stožilo pa pridi,še prej pa se javi in se dobimo.

klepetka,tvoj user posted image ima prav,ko te podi za računalnikuser posted image .Ne bomo se ti odpovedale,ne,samo pogrešamo te.A zdaj so mravljinčki že kaj bolje? Meni so roke drevenele in imela sem vsak dan mravljince,ko sem bila noseča,bolj proti koncu nosečnosti.Ja sem pa opazila,da si zamenjala avatar,druge pa niso,kaj. Bila sem edinauser posted image .Ti samo pošlji slikice,zdaj ko je nana zverzirana,to naredi za čas posla.Mimogrede z levo roko.user posted image .
Ja,upam,da bo Klemen ok,saj je živahen in vse,včasih že preveč,ampak, samo da je zdrav,pa naj nori kolikor hoče.

mala pikica,Klemen je polupčkan,ravno se je nekaj v spanju oglašal,dobil lupčka in čajček,pa dudico in šel dalje v miževo.user posted image

Zdaj pa res,sem mogla še prit sem pogledat če se je klepetka javilauser posted image , zdaj bom pa lahko spalauser posted image .

Lahko noč vsem.

:))

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
7.10.2008 22:38:01   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: mml
...s triš (in dašabino) naročamo copatke s tele spletne trgovine. Če bi še katera naročila, naj mi na ZS sporoči (najboljše da kar prilepi slikico) kakšne copatke želi.

A tile copatki so res tako poceni????

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2061
7.10.2008 22:39:26   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

se kar na Uroša spomnim ko so Patrika zapili. samo da takrat ga nisem jaz pomagal spat spravit, ampak svakinja in njen fant.

user posted image  user posted image  saj ga nisi mogla spravit v posteljo,če si pa ležala v porodnišnici eno sobo naprej od meneuser posted image  user posted image .

katarinas,pri nas je tudi že vrsta za računalnik,moj me že sprašuje,če še bom dolgo...sem rekla,da zdaj grem dol...

Papa

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
7.10.2008 22:45:09   
katee
alfabeta: nora barva!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
7.10.2008 23:06:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml
...s triš (in dašabino) naročamo copatke s tele spletne trgovine. Če bi še katera naročila, naj mi na ZS sporoči (najboljše da kar prilepi slikico) kakšne copatke želi.

A tile copatki so res tako poceni????

Meni se zdi poceni in to zelo.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
7.10.2008 23:17:56   
ljubljana
Evo toliko glede velikosti (http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm):

Mehki in udobni copatki, razviti v sodelovanju s pediatri, ki zaradi svojega preprostega dizajna dovoljujejo otroškim stopalom naraven in nemoten razvoj.

Informacije o izdelku:
    Nedrsljiv podplat pripomore k varni hoji in boljšemu občutku pri prvih korakih.
    Elastičen predel gležnja olajša obuvanje in zagotavlja, da copatki ostanejo na stopalih.
    Narejeni so iz mehkega usnja, ki omogoča dihanje, in barvani z netoksičnimi barvami.
    V suhem vremenu so primerni tudi za nošenje zunaj.
    Lahko jih peremo v hladni vodi.

Cena: 20 € user posted image user posted image user posted image
Čas dobave: na zalogi
Poštnina:
- plačilo po povzetju: 2,50 € plus provizija
- plačilo po predračunu: 0,75 €

Velikosti:

S (0 - 6 mesecev):11.5 cm
M (6 - 12 mesecev): 12.5 cm
L (12 - 18 mesecev): 13.5 cm
XL (18 - 24 mesecev): 14.5 cm

Dolžina je merjena od enega do drugega šiva.

Ker so otročki različni, je priporočljivo, da nogice zmerimo in dodamo 10-12 mm, kot je za otroško obutev priporočljivo.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 0:17:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
8.10.2008 7:17:36   
Intruder24
Jutro,

Size: 12-18 months. Sole length: 5.5 inches, foot length up to 5.25 inches(13.3cm).

Size: 6-12 months. Sole length: 5.1 inches, foot length up to 4.8 inches(12.3cm).

to so mere za copatke! Piše malo naprej, ko odprete copatke!

Radi se mejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
8.10.2008 7:22:41   
mala pikica
Jutro!

Jaz sem že tukaj. Spali smo tako, tako... Si je Gašper ob treh zjutraj zmislil, da je totalno lačen in sva jedla čokolino. Potem pa je še ne vem kako dolgo trajalo, da je nazaj zaspal. Kako bi bilo vse lažje, če bi naš otrok še vsaj ponoči jedel po flaški user posted image Pa še od polnoči do enih sva bila budna.

Zdaj je vmes zaspal, tako da še to do konca napišem in grem še jaz tudi malo user posted image

sunny saj se moj ljubi ni tako napil, problem je, ker še ga vedno rotavirus daje in mu je zato bilo toliko bolj hudo. Je celo noč letal na stranišče. Upam pa, da ga je alkohol dokončno uničil (rotavirus mislim, ne mojega ljubega user posted image ). Je pa ga tudi moj ati dobil. Se vidi, da niso moški nič vzdržljivi user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
8.10.2008 7:50:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Si je Gašper ob treh zjutraj zmislil, da je totalno lačen in sva jedla čokolino. Potem pa je še ne vem kako dolgo trajalo, da je nazaj zaspal. Kako bi bilo vse lažje, če bi naš otrok še vsaj ponoči jedel po flaški user posted image

mala pikica tukaj sva pa na istem. Mi smo tudi že lep čas čisto brez flaške in ji ponoči ne dajem jest, ker se mi zdi noro, da jo bom ob 2.00 fotrala z žličko. Pri vas normalno, sa sta jedla, ker zdaj vsak grižljaj šteje, glede na to koliko je revček shujšal. Jaz sem ugotovila, da se mora zvečer dobro napokat, da potem ponoči skoraj ni zbujanja zaradi lakote. Zvečer ji dam sir in kruh. Odtrgam majhen košček sira in košček kruha in to Neja ful veselo je. Poje pa že skoraj cel kos kruha user posted image . Čez vse to vrže pa še FruchtZwerge user posted image .

Ja bogi tvoji moški. Za njih user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
8.10.2008 7:57:05   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
Size: 12-18 months. Sole length: 5.5 inches, foot length up to 5.25 inches(13.3cm).

Size: 6-12 months. Sole length: 5.1 inches, foot length up to 4.8 inches(12.3cm).

to so mere za copatke! Piše malo naprej, ko odprete copatke!

Naše Pedipedke so 12cm in imamo še malo prostora, tako da bodo 12-18m čisto dovolj velike.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
8.10.2008 8:06:39   
klepetka
Jutrouser posted image

naša nač je bila solidna, tako da user posted image  Lana.

mala pikica, no suepr, da je Gašper začel jestiuser posted image .Zdaj si bo pa hitro opomogel.PA upam da se tvoji moški hitro izvlečejo iz tega

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Zdaj pa res,sem mogla še prit sem pogledat če se je klepetka javilauser posted image , zdaj bom pa lahko spalauser posted image .

user posted image  sem se zdaj nasmejala. user posted image  SEm res vesela , da sem vsaj malo pripomogla k tvojemu spancuuser posted image

sunny, Neja pa res veliko pojeuser posted image , proti Lani mislim.Pa saj ni čudno, da je tako super napredovala zadnje čase. UPam da tako tud ostane. MI bomo pa danes videli, kolk Lana tehta ,imamo namreč P.

Pa ne vem , če sem ti že čestitala; mislim da ne .Torej;iskrene čestitke, gospa diplomirana poslovna sekretarkauser posted image . Pridna siuser posted image

intruder, sočustvujem s tabo... ..prihaja namreč tisti  dan, ko pride zmaj, kajne

..zdaj pa šibam na en kapučino.Nana, si ga žeuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2071
8.10.2008 8:08:43   
Sunny Morning
AJDA
user posted image

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
8.10.2008 8:11:22   
martinca
dobro jutro!

zdaj sem si še jaz šla ogledat te copatke in ne vem če ne bom jaz tudi kake naročila. kje boste naročale ali kaj je že bilo govora o skupnem naročanju? saj ne vem točno kaj ste se že pogovarjale. mi še lahko enkrat poveste. prosim...

nalin, sem včeraj zvečer prebrala tvojo zgodbo v super mami. se spomnim ko si nam tu gor kaj napisala novih informacij o Jonasu, ko sta bila v bolnici. sem kar jokala poleg ko sem brala.user posted image pa samo da je sedaj dosti boljše.

sunny, Neja se ga pa res napoka preden gre spat. da bi Patrik že jedel kruh in sir, potem pa še FruchtZwerge.user posted image ni šans, on bi že pri kruhu vse user posted image

nana, Grega prodaja pri računalniku vse. monitor, tiskalnik dobiš gratis poleg, stane pa 500€. in je zelo dober, boljši ko najin z Urošom.user posted image če si zainteresirana te povej, ker gre čez vikend domov in ga bo te sabo pripeljal.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
8.10.2008 8:15:36   
Sunny Morning
klepetka tudi tebi hvala za čestitke.

Ja Neja ful veliko je in me je kar malo strah, da ne bo po stricu, ki je bil kot otrok vedno bunkec. Sem šla pogledat in sem jaz imela pri 9,5m 9150g, tako da ima še fore. Sem bila pa kot otrok vedno rahitično suha. user posted image  Mogoče pa Neja le ne bo po stricu. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
intruder, sočustvujem s tabo... ..prihaja namreč tisti  dan, ko pride zmaj, kajne

Ampak tale "zmaj" nas pa zabava. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
8.10.2008 8:17:37   
Sunny Morning
martinca za copatke pošlji ZS mml. Ona je prevzela tole naročanje.
HVALA mml

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.