Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleži Skaana: čestitke alekseju . A si hodla na kakšno telovadbo, ti je kdo pokazal kako se pravilno ga postavi za plazenje? Jaz nisem imela te sreče pri Žigcu, tako,da ko gledam Saro, se mi zdi po nogicah, ki jih obrne bolj noter, da je poza od plazenja in eno nogico že skrči in ji tudi rata se dat na vse 4. Saj tako sem vidle pri par dojenčkih, kateri so se plazli. V ponedeljek začnem z telovado, pa jo bom vprašala in kaj mi bo svetovala. Je fizioterapevtka katera vodi telovadbo za dojenčke in ti točno pove, če se bo plazil in v kolikem času,.... Ja, sva hodila v razvojno ambulanto in so mi pred dobrim tednom rekli, da če se ne bo v 14th dnevih splazil, bomo za tri mesece podaljšal porodniško. No, zdaj ne bo treba. Saj ne vem, če sem vesela ali žalostna . V bistvu pa kobaca, sem se narobe izrazla . Sicer se enako kot Atena, kot kak ranjenec z eno iztegnjeno nogo naprej, kar ni prav, ampak se končno premika po prostoru. Ja, sem ga skoz vzpodbujala k kobacanju, pa se ni dal . Pravi trmast strelec pač. Koliko je Sara stara ? IZVIRNO SPOROČILO: Dolina Skaana, jaz sem ga pa kupila, ker se mi zdi 25% dol ful ugodno. Mogoče v živo ne bo tak mim barva, če ne bom pa prevleko kupila, kot je napisala Suzi*. Joj, jaz pa ga nisem. Jaz sem en tak zakompliciran človk . Me take stvari ful motijo, pa vem, da me ne bi smele. Ampak estet pač . Me je pa moj hb podprl, da do 12. leta pa res ne more bit v tem sedežu . Eeh, bomo že požrli tistih 30€ . IZVIRNO SPOROČILO: Dolina Pa dej mi pošlji tvojo številko, ker si vmes nekaj gsm menjala, a ne? Bi se potrudla kak dan, pa bi prišla mal na obisk, dokler sem še na porodniški,. Saj ti še ne delaš, a ne? No, tolk o tem, kok sem jaz na tekočem.... Številko imam isto, le prestavila sem se na tušmobil. Za tvoj namen pa jaaaaaaaaaaa, pridi. Jaz začnem delat 7. novembra. Joj, bežim, kurim kamin, pa me je strah za micenega, da se ne opeče...