|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
29.9.2008 21:34:21   
rainbow
Čeer!

Evo, vikend minil, kot bi pihniluser posted image , smo se držali bolj doma, drsanje izpustili, pa še ravnokar me je klicala kolegica, da so ga za ta teden prestavili na četrtek ob dvehuser posted image user posted image user posted image  tak da ne vem, kdaj bomo sploh uspeli tja prit.

Aleži, ubožci, ful nek virus baje razsaja, prava grozauser posted image user posted image user posted image  mi si že skoraj fanatično umivamo roke, kaj druga pa itak ne moreš naredit. Filam ju s sadjem, čeprav zelo relativno uspešno, in upam, da se vsaj določenim zadevam izognemo.

Ful vas občudujem, Katrin in Ugi, da takole aktivno športateuser posted image user posted image user posted image  mi smo proti vam pravi lenuhi.

Čujte, glede srečanja, jaz res držim pesti, da nam do sobote uspe registrirat avtouser posted image , ker drugače nas žal ne bouser posted image  zdaj se vse hkrati dogaja, pa nekak vseeno treba po vrsti urejat zadeve.

Ugi, želim vam uspešno iskanje avtauser posted image

ok, uživajte, jaz grem kmalu ajat, ker jutri moram bit pred 7. že v službiuser posted image , lahko nočuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.9.2008 22:14:04   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Skaana: a misliš barva fasade ali ostale podrobnosti, kot so 12 cm izolacija ... in podobno. Žal pa kot kaže, nam ne bo uspelo letos temveč šele spomladi user posted image user posted image

Ja, kar vse me zanima user posted image . Pa NiLe lahko tudi pove, pa Mojčca tudi user posted image user posted image . Skratka, se mal pasem po fasadah, čeprav tudi mi ne bomo še to leto uspeli... Kje user posted image Saj bo, Katrin, vidva sta itak carja. Tako hitro in tako uspešno vse user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.9.2008 23:15:47   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Katrin: Super za pohod. user posted image

Hvala:) A danes me vse boli od nahrbtnika z Anžetom user posted image user posted image user posted image

In bravo za maraton - to pa ne bi bilo zame:(( Nimam tolk kondicije:)

Rainbow: držim pesti, da v dveh tednih porihtate vse za avto user posted image

Skaana: mi2 se bova verjetno odločila za rumeno (2 niansi), 12 cm izolacije, bele obrobe okoli oken, vrat, vogalih, obokih ... Kaj več ti pa žal ne znam povedati user posted image  In hvala za informacijo: recimo torej, da imamo hermelin-čka (ga boš videla in povedala user posted image ). Ponoči sem pa sedaj že večkrat videla ježka pred vhodnimi vrat user posted image  In zjutraj srne na polju - no, takle 'mamo user posted image user posted image

nočka

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.9.2008 8:56:50   
mojčca
Punce, pozdravček. Se vam javljam po dolgem času, pa še kavico sem vam skuhala.

user posted image

No, pri nas je pestro in se nam kar dogaja. Imam zadnje čase kar pestro in bolj malo zahajam na RR. Vikend je bil obupen, ker sta se otročka non stop jokala in pritoževala. Manca je bila obupna, toliko, kot je prejokala ta vikend, ni še nikoli. Včeraj smo bili pa na žurki za RD in je bila ful pridna, sploh nismo vedeli, da jo imamo user posted image user posted image user posted image .

Kar se tiče vrtca, je začela hoditi prejšnjo sredo in potrkam, zaenkat se nič ne pritožuje in ji je všeč. Sva pa prejšnji ponedeljek zopet začeli hoditi na terapijo in tako uživa, da vam sploh ne morem povedati. Joj, tako uživa, ko telovadita, se smeji na veliko in je res, prav srečna, zadovoljna punca. No, 13.10. pa začnemo z plavanjem (tudi v okviru fizioterapije) in sicer se učijo plavanja brez vseh pripomočkov. Sem pa mojemu povedala, da jaz hodim z njo na terapije oz. telovadbo, na plavanje pa bo hodil on (ja, ko dobim dol kakšen kg, no, kar veliko, takrat pa bom hodila z njo jaz, trenutno mi je pa res nerodno iti v kopalke user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Srečanje: načeloma pridemo, edino če ne bo do takrat kakšnih sprememb. Joj, komaj čakam, da vas spoznam.

Ne vem, katera je spraševala glede fasade????? Prav veliko vam jaz ne morem povedati, kar se tiče fasade, ker je to vse urejal user posted image . No, bomo pa na srečanju rekle kakšno v živo glede fasade.

Stranke so pred vrati, se javim še kasneje.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.9.2008 20:09:05   
aleži
Dober večer,

moja viroza je že včeraj šla mimo. Sem bila že kot zajček. Skakala sem po hiši, prala, kuhala..... na srečo je šlo vse v 1 dnevu. Sem se pa toliko naspala za vse za nazaj in naprej. Edino Sara ima še drisko 2 x na dan. Drugače je energična, se smeje, miga... kot da ni nič.user posted image
Žiga je šel danes v vrtec po 1 tednu z muko. Hotel je še ostati doma z mano.

Danes sva pa bila na plesnih uricah in nisem niti mignila iz stola. Sam je telovadil, plesal, jedli so pizzo na koncu,...user posted image  pohvale vreden!!!

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Kar se tiče vrtca, je začela hoditi prejšnjo sredo in potrkam, zaenkat se nič ne pritožuje in ji je všeč. Sva pa prejšnji ponedeljek zopet začeli hoditi na terapijo in tako uživa, da vam sploh ne morem povedati. Joj, tako uživa, ko telovadita, se smeji na veliko in je res, prav srečna, zadovoljna punca. No, 13.10. pa začnemo z plavanjem (tudi v okviru fizioterapije) in sicer se učijo plavanja brez vseh pripomočkov. Sem pa mojemu povedala, da jaz hodim z njo na terapije oz. telovadbo, na plavanje pa bo hodil on (ja, ko dobim dol kakšen kg, no, kar veliko, takrat pa bom hodila z njo jaz, trenutno mi je pa res nerodno iti v kopalke user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Čestitke user posted image user posted image user posted image .
To pa prvič slišim, da nudijo fizioterapijo tudi v bazenu, saj pri nas na obali tega ni. Prav superca, tako se bo naučila plavat brez rokavčkov, strah pred vodo premagovat (kar verjetno ne bo potrebno),....user posted image user posted image .

Srečanje: načeloma pridemo, edino če ne bo do takrat kakšnih sprememb. Joj, komaj čakam, da vas spoznam.

Ne vem, katera je spraševala glede fasade????? Prav veliko vam jaz ne morem povedati, kar se tiče fasade, ker je to vse urejal user posted image . No, bomo pa na srečanju rekle kakšno v živo glede fasade.

Jaz bi vam tudi kaj povedala o fasadi saj sem žena od gradbenika, ma po pravici nimam pojma. Jaz ga raje poslušam ko on razlaga kaj je potrebno, kakšno izolacijo,..... nisem v teji stroki, žal. Lahko pa ga boste kaj vprašale ve ali možje, saj tako bodo imeli kaj debatirat ko bomo me govorile o otrocih. user posted image user posted image  če jih ne bo preveč sram in bili preveč zadržani

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

Čujte, glede srečanja, jaz res držim pesti, da nam do sobote uspe registrirat avtouser posted image , ker drugače nas žal ne bouser posted image  zdaj se vse hkrati dogaja, pa nekak vseeno treba po vrsti urejat zadeve.

upam,da boste vse uredili do srečanja in prišli z lepim in novim, dišečim avtomuser posted image user posted image  ste uspeli potem smrad premagat z čistili?

Danes smo pa šli v Koper rezervirat opel zafiro let. 2004. user posted image
Sem pa že tako utrujena, da komaj gledam. user posted image

škoda Ugi, da mi nisi napisali,da pridete v Koper, ker bi se lahko dobile vsaj za kakšno minutko ali pa kavico.
pa čestitke za nov avto user posted image  in srečno vožnjo

Kje ste pa ostale: modrooka ni že dolgo časa, Nile, Dolina, bt08....

zdaj pa grem se še malo cartat z Žigcem in user posted image

lahko nočka 

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
30.9.2008 20:53:52   
aleži
Evo, Žigec že spi.... jaz pa še malo na rr

včeraj smo bili na pohodu Dveh slapov (pet ur): vsi 4je user posted image  Super!!!

ma ste hodili 5 ur in kje se to nahaja?
čestitke Kaji in Anžetu, da sta bila tako pridna!!user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
1.10.2008 9:21:25   
Dolina
jaz se samo javljam, imam zojo doma, ker je nekaj prehlajena, sicer nima vročine, ampak ker sem jaz doma, si lahko "privoščim", da ostane lepo z mano in se pozdravi. Čeprav že pogreša vrtec tako, da mogoče se jo usmilim in jo jutri peljem. user posted image user posted image
včeraj smo imeli sestanek v vrtcu in spet je bilo burno. zdej so preuredili igrišče, samo ne do konca, ker je zmanjkalo denarja. in mislite si, za 52 otrok je ena gugalnica, dve tisti na fedrih in en slon za plezanje, en peskovnik, pa en z mivko. Uf, celo bogastvo. sem kar jezna. A se mogoče spozna katera na Zakone in pravilnike o vrtcih? Ve katera, koliko otrok mora bit v vrtcu, da ga čez počitnice ne zaprejo (ker mi smo enota in potem jih moramo vozit v glavni vrtec čer vsake počitnice)?user posted image

Na, morem it, user posted image  rabi info o stanju na TRR, ker je v Bosni, pa od tam ne more, aja itak smo cel tede same. user posted image
Potem pa gremo pečt piškote, da zojo mal zamotim.

Leti,m, alamr povsod.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
1.10.2008 13:59:14   
Skaana
user posted image

Heej, imam tudi čisto malo časa...

Aleži, samo da ste boljše user posted image . Sem ti rekla, da smo mame najbolj vzdržljive user posted image .

Dolinca, ti se pa meni res tako smiliš. Daj, pokliči me kaj. Jaz sem tudi skoraj skoz sama user posted image . Upam, da bodo piškoti slastni. Aja, pa vesela sem, da Zoja končno rada hodi v vrtec. Glede zakona nimam pojma, lahko si ga pa snameš z neta in naštudiraš - ja, saj vem, časa ni user posted image .

Mojčca, da bi bilo čim manj takšnih dnevov, kot je bil vikend. Super za Manco, da uživa na terapijah. Ne vem, če sem omenila, da bodo meni mogoče podaljšali porodniško, ker se mali še ne plazi oz. se sploh ne premakne na doben način iz sedenja. No, včeraj mu je nekako uspelo po riti malo dlje priti... Plavanje user posted image Atena se pa boji vode kot hudič križa user posted image . Pa sploh ne vem, zakaj. Aleksej pa cvili od navdušenja samo, da mu rečem, da grema čof čof user posted image .

Katrin, če je podoben temu, je to to
user posted image
Rumena je prelepa. Sploh sončno rumena. Ampak mi imamo problem, ker so dve hiši tu čisto zraven že rumene. Pa ne bi ravno enako meli.
Glede ježa pa, k našemu psu je tudi hodil eden redno jest. Je bilo prav zanimivo, ker mu je vedno skledo potem pokakal user posted image . Vse super in fino, ampak ponavadi imajo zelo veliko bolh. Pazi na muco.

No, zdaj pa imam še jaz eno prošnjo za mnenje. Že dolgo hočem kupit za Ateno Maxi Cosijev avtosedež, pa je draaag user posted image (Aleksej je zdaj res že prerasel jajčko, pa bi njega dala v Rodija). No, danes je na spletu tule akcija. Ampak mi je barva čisto mimo, sploh za punčko. Kaj naj naredim user posted image

Mejte se nadvse lepo user posted image

Bodite dobro

< Sporočilo je popravil Skaana -- 1.10.2008 14:00:47 >

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
1.10.2008 14:36:59   
ugi
Živio, še jaz mal pokomentiram ...

mi smo OK, Luka je ful navdušen nad vrtcom vsak dan. Pa razlaga kaj so delali in kdo je bil in kdo ne ... Sem prov vesela, da je tako.

Skaana: Si spraševala za stolček. Mi smo ga kupili poleti, ko je bila tudi akcija v Baby centru. Sva dala 160 EUR za Romer. Samo jaz ga bom še pustila v tem sedežu, ki ga ima zdej. Se mi zdi, da je bolj varen. Ta nov stol je sicer od 15 kg naprej, pa Luka že ima več kot 15 kg, ampak bova počakala, da bo še težji. Kolk kil pa ima Atena?

Aleži: Sem ti že hotela napisat, da bomo na tvojem koncu, pa sem vedela, da ne bomo imeli prav veliko časa, ker sem jaz morala še nazaj v službo tisti dan. Smo imeli ful gužvo. Naslednjič (se pravi, ko gremo po avto), pa obljubim, da se zmenive. user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
1.10.2008 14:51:29   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

No, zdaj pa imam še jaz eno prošnjo za mnenje. Že dolgo hočem kupit za Ateno Maxi Cosijev avtosedež, pa je draaag user posted image (Aleksej je zdaj res že prerasel jajčko, pa bi njega dala v Rodija). No, danes je na spletu tule akcija. Ampak mi je barva čisto mimo, sploh za punčko. Kaj naj naredim user posted image

ojla. user posted image  

pa sej ni tako mim barva. anžej ima sivega s precej živo modrimi vstavki. user posted image  drugače če ti pa barva ni všeč, se da pa kupit enobarvno prevleko za ta sedež. malo pobrskaj. upam, da bo kakšna všečna barva.

bejbe ful vas zanemarjam in me je tako sram, da se skor ne upam več javljat kle na tej temi. user posted image user posted image  pa tud na tekočem nisem nič. user posted image  mogla bi se prav spravit enkrat ful za nazaj prebrat.....

na hitro....anžej hodi zadaj 3. teden v vrtec, se je kar navadil. brez problemov. sicer je že prehlajen in tud žana je bla že bolana v tem času.....sicer sem pa pričakovala da bo tako.
anžej je en velik navihanec, pravi lump, pa zadnje čase obupno išče pozornost s samimi barabijami. user posted image  uhh, mi kar kravžlja živce. drugač je pa še vedno ful zgovoren, pa cel mali pevec po očiju. user posted image
žana pa že sedi 1 mesec, kobaca, na noge se postavlja ob opori. mali spidi kar se tega tiče. čveka pa še praktično nič, pa GH je tud bolj kot ena miška. upam da nama zalaufa tale gosta hrana, ker se praktično še skor polno dojiva. tud ponoči se še kar zbuja in je cca. 2x.

zdej jo moram pa kar zbudit, ker šibava po anžeja.

lepo bodte!!!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
1.10.2008 14:55:04   
Suzi*
no, se me je moja mami usmilla in bo ona po anžeja skočila. bo naš žganžek lahko še odspal svojo kitico. user posted image
grem mal prečekirat za nazaj, če bo žana dovolila.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
1.10.2008 14:57:02   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

OK user posted image user posted image user posted image

Piknik, 12.10.2008, smer Dolenjska
1. rainbow
2. ugi
3. dolina
4. NiLe
5. Aleži
6.

uuu, smer dolenjska???? kam pičite??? mogoče še mi svoje riti privlečemo zraven??user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
1.10.2008 16:31:17   
ugi
Skaana: Če te moti barva, se je Suzi dobr spomnila, da date prevleko. Ker je res ugodna cena za sedež. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
1.10.2008 19:23:56   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Aleži, samo da ste boljše user posted image . Sem ti rekla, da smo mame najbolj vzdržljive user posted image .

zgrabi akcijo user posted image , ker je ne bo še tako dolgo in če ti že barva ni všeč, si pa kupi prevleko. Saj itak potem za naprej bo imel Aleksej in bo user posted image  barva!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
1.10.2008 21:01:14   
rainbow
Čeer!

O, kako pestro je tuleuser posted image user posted image user posted image

Skaana, barva je čisto ok, res. kaj pa manjka zeleniuser posted image  pri nas ima Lia modrega, nekega no name, poceni, Enja pa zelenega, od Romerja. Tu se pa res ne mislim neke mode špilat.

Skaana in Dolina, popolnoma vaju razumem in sočustvujem z vama in vaju občudujem, kako vse sami sfolgata (kaka grda štajerska beseda, ampak zadene bistvouser posted image ) se še dobro spominjam mojih solo časov, ampak spomin počasi bledi, k sreči. No, saj sem tudi jaz še solo danes, pa mi ni hudega, punci sta že večji in kak mi je to všeč, vam sploh ne morem povedatuser posted image  

papirje za avto bo možek dvignil jutri in potem zadevo urediluser posted image user posted image , pol pa juhuhu na čiščenje. tudi neko specialno čistilo je nabavil, tak da skoraj zagotovo uspemo prit, dobimo se pa itak drugi vikend, jaz sem namreč mislila,da že ta. Čas mi prehitro drvi, to bo krivo.

Aleži, fino, da ste že v reduuser posted image user posted image

Mojčca, a ni krasno, da Manca tako uživa, res fino, da ji to ni nadloga. Potem otrok še bolj napreduje, a neuser posted image

Kaj pa porečete na to, da je Enja imela včeraj zvečer vročino (se je zbudila on enajstih) 38, ji dam Calpol, zaspi nazaj,. že vse možne variante za danes naredim, pol pa danes ne duha ne sluha o vročini, jo peljem v vrtec, in vse ok. Kar nekajuser posted image user posted image user posted image  ni prehlajena, pravi, da je nič ne boli, flekov nima, edino grlo morebiti malček vneto ali kaj, ampak ne kašlja in nič.

ok, ženske, grem še kaj ustvarjat, lepo nočkouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
1.10.2008 21:59:58   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

Kaj pa porečete na to, da je Enja imela včeraj zvečer vročino (se je zbudila on enajstih) 38, ji dam Calpol, zaspi nazaj,. že vse možne variante za danes naredim, pol pa danes ne duha ne sluha o vročini, jo peljem v vrtec, in vse ok. Kar nekajuser posted image user posted image user posted image  ni prehlajena, pravi, da je nič ne boli, flekov nima, edino grlo morebiti malček vneto ali kaj, ampak ne kašlja in nič.

tkole je blo v četrtek pri anžeju. zvečer je v pol ure zakuhal na 39. user posted image  sem ga imela pol v petek doma, ampak ni blo nobenga sluha o vročini in nič se ni razvilo. sej čist super. jaz sem to vročino pripisala utrujenosti. user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
2.10.2008 11:41:34   
Katrin

1. rainbow
2. ugi
3. dolina
4. NiLe
5. Aleži
6. mojčca

7. suzi* (?)

Punce, na hitro sem vas preletela (v službi user posted image ), naš vikend se torej bliža, sedaj pa povejte še svoje želje. Bomo pekli kaj na žaru? Pripravim kaj posebnega? No, za sladke reči glih nisem user posted image  A bo katera druga kaj spekla? ...

Skaana: hvala za slikico. Seveda je podoben temu na slikici user posted image

Lep dan:)

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.10.2008 20:33:55 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
2.10.2008 13:54:53   
Suzi*
katrin, a to ti vabiš k sebi? Nič mi ni jasno. user posted image  

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
2.10.2008 14:07:07   
aleži

1. rainbow
2. ugi
3. dolina
4. NiLe
5. Aleži
6. mojčca

7. suzi* (?)

Punce, na hitro sem vas preletela (v službi user posted image ), naš vikend se torej bliža, sedaj pa povejte še svoje želje. Bomo pekli kaj na žaru? Pripravim kaj posebnega? No, za sladke reči glih nisem user posted image  A bo katera druga kaj spekla? ...

Skaana: hvala za slikico. Seveda je podoben temu na slikici user posted image

Lep dan:)

samo, da boš povedala koordiante kam it...... saj prihajamo iz Kopra pa še tvojo tel. te bom prosila po zs, če se zgubimo, saj nimamo GPS user posted image .

Jaz lahko tudi kaj spečem. Res je, da nisem že dosti časa kaj konkretnega spekla, saj ne utegnem, ma se bom potrudila za vas. Morem samo se spomnit kaj!  Kakšen predlog? Kaj bolj čokoladnega, sadnega.....

Kje pa je modrooka? A ima katera tel. št., da se nam pridruži!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.10.2008 20:34:18 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
2.10.2008 15:54:21   
NiLe
Ojla!
Samo na hitrco ... vidim, da že potekajo dogovori za naše srečanje user posted image user posted image user posted image ... jaz se javim, da kaj sladkega spečem. Drugače pa se lahko zmenimo za žar varianto in seveda bomo vsi prispevali zraven. Pa kakšna solatka in to je to. PRav komplicirati ni treba. Se že ful veselim.

Bom jaz modrooki poslala SMS.

LP

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
2.10.2008 21:22:02   
Katrin
Superca user posted image user posted image user posted image

Kar rečete ... user posted image

aleži: seveda bom tudi bolj podrobno opisala smer in tudi telefon dobiš preko ZS-ja user posted image  Moram vas samo opozorit, da Simobil ne potegne na našem koncu user posted image

Tudi jaz (mi4user posted image ) se že veselimo in čakamo naslednji vikend user posted image user posted image user posted image

Nočka user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.10.2008 20:34:46 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.10.2008 8:09:45   
aleži

aleži: seveda bom tudi bolj podrobno opisala smer in tudi telefon dobiš preko ZS-ja user posted image  Moram vas samo opozorit, da Simobil ne potegne na našem koncu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...........mi imamo pa ravno simobil.......... bom verjetno še od kakšne potrebovala tel. če se zgubimouser posted image

Hvala za koordinate.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
3.10.2008 9:33:51   
ugi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...........mi imamo pa ravno simobil.......... bom verjetno še od kakšne potrebovala tel. če se zgubimouser posted image

Hvala za koordinate.

Aleži: Lahko se dobimo na počivaljišču Barje in gremo naprej skupaj. Glede na to, da pridemo oboji s primorskega konca user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
3.10.2008 12:00:35   
Skaana
user posted image

user posted image moj pa ravno naslednji vikend dela... Smrk, smrk, smrk... Joj, pa tako rada bi prišla user posted image . No, mogoče bo pa v nedeljo le lahko domov priskakal, pa vseeno pridemo. Le zanašat se ne bomo smeli na to user posted image .

Me je pa prejle klicala sestrična, ki dela v Zooticu, da imajo enega zajčka za oddat, zastonj. Jaz ne zmorem, da bo pa zanemarjen, pa ne želim. Torej, če ga katera želi, jo takoj priporočim. Katrin, je pa samička, tako da ti žal ne boš mogla. Je dolgodlaki beli kunec z rdečimi očkami. Leeeepppppaaaaa user posted image . Nekaj takega, le za ušeska ne vem, če jih ima dol ali gor.
user posted image
Aleksej se pa že tri dni plaaaaazzzziiiii user posted image . Tako, da drage moje, jaz grem čez en mesec v službo user posted image . Eeh, samo da smo zdravi.

Joj, tako rada bi prišla. Hm, mogoče bom pa trinajstletno sestrično prepričala, da bi šla zraven. Ima tako rada otročke user posted image . Točno, bom delala na tem.

Aja, točno se mormo zmenit, kaj bo katera prinesla od hrane. Ker če bo preveč, spet ne bo vredu, kajne?

Joj, bežim kuhat kosilo...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.10.2008 13:39:17   
aleži

Hvala za koordinate.

Aleži: Lahko se dobimo na počivaljišču Barje in gremo naprej skupaj. Glede na to, da pridemo oboji s primorskega konca user posted image .

Pa-pa

user posted image   ti bom poslala po zs tel. št. pa se bomo zmenile kje se dobimo in ob kateri uri! user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.